Blog

Blote kut onder rokje stevige lul

May 15, 2018 / By : / Category : Sexy noveller webcam porno

blote kut onder rokje stevige lul

.

Man gezocht voor sex sex buddy gezocht

Tot ze begon te menstrueren, tietjes kreeg en haartjes op plaatsen waar ze nu moeite moet doen om ze weg te houden, weet ik inmiddels. Op de dag van haar verjaardag rijd ik naar Amsterdam. Het is hoogzomer en de files zijn behoorlijk. We zijn altijd al gek op elkaar geweest maar zoals ze er nu uitziet, bedenk ik opeens dat het wel een heel mooi meisje is wat om mijn nek hangt.

Ik houd haar een beetje van me af en bekijk haar eens goed. Ik krijg weer een dikke knuffel en voel haar soepele lijf nu nog beter. Ik normaal en mijn nichtje op de brede leuning naast me. Ze trapt haar schoentjes uit, zet haar voeten op de bank en schuift ze onder mijn dijbeen. Als ik zeg dit lekker te vinden, loopt ze weg en kijk ik haar na. Ze is groot geworden hè, 18 jaar al weer. Vriendje aan, vriendje uit, ik weet niet wat dat is. Hé, kan jij het niet doen? Die meisjes hadden net perzikjes, en hij zei dat als een meisje opgewonden is, haar schaamlippen en kittelaar dan wat naar buiten kunnen komen.

Ze was helemaal blij, maar ik denk toch dat ze daarom niet verder komt met vriendjes omdat die misschien vinden dat ze een raar kutje heeft. Ze wiebelt met haar tenen en ik moet me inhouden haar voet niet tegen me aan te trekken.

Ik beweeg zo onopvallend als mogelijk mijn onderlijf om haar wiebelende tenen tegen mijn stijve te voelen en pak het blikje uit haar handen. Ik duw nu wat meer opzettelijk mijn kruis tegen haar voet. Wat nerveus begint mijn nichtje wat met haar knieën van en tegen elkaar te bewegen. Ik wil net als een soort toestemmen weer een kusje op haar knie geven als ze net haar knieën wat uit elkaar heeft.

Met een klein kreuntje geef ik haar een kusje en kijk naar haar onderbroekje. Wat met haar teentjes spelend, druk ik haar hielen tegen mijn stijve en kijk opzij. Ik druk mijn mond zo hoog als ik er bij kan op de binnenkant van haar zachte dijbeen en kijk met genoegen naar het stukje stof tussen haar benen.

We staan op en me een arm gevend, stapt ze wat wankelend in haar schoentjes. Bijna verliefd, druk ik een kus op haar wang. Sjaantje draait zich naar me toe, kijkt naar mijn mond en drukt zacht haar volle lippen op de mijne terwijl ze zich tegen me aan drukt.

Met een keelgeluidje likt ze zoals alleen tieners dat doen in mijn mond. We lopen naar de rest van het gezelschap en als ik naar mijn zus kijk, zie ik haar glimlachen en steekt ze haar duim op.

En jij gezorgd hebt dat ze blij met zichzelf kan zijn. Ik neem afscheid van Tom en zoek mijn zus. Als ik me omdraai, zie ik Sjaantje naar ons kijken. In de bioscoop nemen we wat popcorn en iets te drinken mee de zaal in. Ik ga naast haar zitten en ze schurkt zich tegen me aan. In de film ontdekt een meisje haar lijf en de liefde. Sjaantje moet af en toe zuchten. Ze pakt mijn arm en slaat die om zich heen.

Door haar tengere lijf ligt mijn hand op haar arm bijna tegen haar borst. Als ze me even aankijkt, trekt ze haar jurkje wat naar voren, duwt ze mijn hand op haar borst en laat haar arm tussen mijn benen vallen.

Het gevoel van haar warme tiet onder haar bh in mijn hand zorgen ervoor dat de zwellichaampjes in mijn geslacht hun werk doen. Hard wordend knijp ik zachtjes in haar tiet en voel haar tepel opstijven. Sjaantje trekt haar arm omhoog en legt haar hand op mijn erectie. Ik verplaats mijn hand naar haar andere tietje en druk mijn mond in haar haren. Ik ging maar ergens zitten. Niemand die me kon zien. Ik voelde mezelf al weer opgewonden worden. Er was nu echt niks meer voor nodig om mij geil te maken.

Ik zette mijn benen gespreid op de bank voor me en bekeek mijn slipje onder mijn rokje. Ik ga dat slipje gewoon uittrekken. Door een andere stad lopen in een kort rokje met je blote kutje, dat is pas geil.

Ik tilde mijn kont op, trok mijn slipje uit en stopte het in mijn tas. Ik spreidde mijn benen opnieuw en bekeek mijn blote kutje eens goed. Jezus wat had ik een zin om mezelf te vingeren, ik moest me echt beheersen. De trein kwam aan bij een het volgende station, dus ik ging braaf met mijn benen over elkaar geslagen zitten. Tegenover me ging een jonge knul, tweeëntwintig of zo, zitten. Hij had donkere krulletjes en een lekker lijf in zijn spijkerbroek en wit t-shirt.

Ik zag hem kijken naar mijn tieten in mijn shirt en naar mijn benen. Kijk maar lekker ding, het is uitverkoop vandaag. Ik geil er altijd op als jonge kerels naar me kijken. En voor deze had ik een verrassing. Terwijl ik naar buiten keek, spreidde ik mijn benen licht, precies genoeg dat hij onder mijn rokje kon kijken.
blote kut onder rokje stevige lul

.

Ik zag hem kijken naar mijn tieten in mijn shirt en naar mijn benen. Kijk maar lekker ding, het is uitverkoop vandaag. Ik geil er altijd op als jonge kerels naar me kijken. En voor deze had ik een verrassing. Terwijl ik naar buiten keek, spreidde ik mijn benen licht, precies genoeg dat hij onder mijn rokje kon kijken.

Uit mijn ooghoeken zag ik hoe hij tussen mijn benen zat te staren, naar het blote spleetje dat daar zichtbaar was. Ik keek hem aan en hij wendde zijn ogen af. Een glimlach speelde over zijn gezicht. Ik keek weer naar buiten en zijn blikken gleden terug naar mijn lichaam, zag ik uit mijn ooghoeken. Ik bewoog mijn benen een paar keer op en neer, hem steeds korte blikken op mijn kutje gunnend. In mijn gedachten doken allerlei fantasieën op waarin sommige van de lekkere kerels die ik tegen kwam me bruusk over een tafel of bankje bogen en dan en plein public hun stijve pik uit hun broek haalden om mijn kletsnatte kutje genadeloos door te neuken.

Afgelopen zomer met een leuke kennis afgesproken een dagje Maastricht te doen. Thuis eerst heerlijk gedoucht en daarna een strak topje en een micro rokje aangetrokken. Gebeld naar de kennis welke trein ik nam en hij zou mij onderweg ontmoeten. We zijn niet verder gekomen dan een hotelkamer in Eindhoven. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Amateur , Foto Tags: Jij bent de vrouw waar ik naar verlang! Ze keek me een beetje verontwaardigd aan en zei: Op dat moment draaide ik haar op haar rug. Ik knielde tussen haar benen en voelde de kleverige natheid op ons bed en duwde mijn pik in haar kutje. Ik voelde totaal geen weerstand en mijn pik gleed zonder probleem in haar natte kutje. Ik begon haar hard te neuken, maar haar kut was zo nat en wijd dat mijn pik er meerdere malen uit floepte.

Tijdens het in en uit schuiven van mijn lul in haar natte kut kwam er ontzettend veel sperma mee naar buiten, het zat helemaal rond mijn pik en droop langs haar kont op het bed. Ik voelde het zaad gewoon aan mijn ballen plakken. Hoewel ik kon begrijpen dat ze mijn pik niet diep in haar kutje kon voelen, merkte ik wel dat ze pijn had door de wrijving langs haar gezwollen schaamlippen. Met tranen in haar ogen keek ze me aan en zei ze: Maar eerst moest ik haar nog even proeven, ik ging met mijn hoofd tussen haar benen en likte haar wijd open spleetje.

De natheid van haar kut voelde ik aan mijn gezicht en de geur en smaak van haar sappen en het sperma van de man die haar vol had gespoten maakte mij gek van lust. Nadat ik haar kutje liefdevol schoon had gelikt ging ik weer naast haar liggen. Ze streelde mijn natte pik met haar hand toen ze me de gebeurtenissen van die nacht vertelde.

Ze zei dat ze met haar vriendinnen naar een bar was gegaan, maar ze wist ook dat Daan daar zou zijn, daarom had ze zich een beetje uitdagend gekleed, ze had een heel kort rokje aangetrokken. De dingen die er gebeurden waren in het begin vrij normaal, hoewel ze wel een beetje meer dronk dan gewoonlijk.

Naarmate de avond vorderde, gingen de andere meiden weg en Trudy en Daan bleven alleen achter. Omdat Trudy duidelijk teveel had gedronken, stelde Daan voor dat hij haar naar huis zou brengen. Ze was het er al snel mee eens, niet alleen omdat hij haar veilig thuis zou brengen, ze had ook andere redenen. Ze zaten in zijn auto en terwijl hij reed begonnen ze te praten over seks.

Hij vroeg haar hoe haar seksleven was en ze vertelde hem dat het niet meer zo goed was als vroeger, ze was de laatste tijd best wel ontevreden. Hij zag dit schijnbaar als een kans voor hem en al snel stopte hij de auto op een afgelegen parkeerplaats. Hij verloor geen tijd en draaide zich naar haar toe en begon haar toen heftig te kussen. Tegelijkertijd gleed zijn hand langs haar been omhoog onder haar rok en hij kwam al snel uit bij haar slipje. Hij schoof het kruisje van haar slipje behendig opzij en voelde aan haar kutje.

Ze vertelde me dat ze op dat moment al erg nat was en zijn vinger gemakkelijk in haar spleetje gleed. Hij ging een tijdje door met haar te vingeren en zij opende zijn broek en haalde zijn pik er uit. Hij was al heel stijf en ze zei dat, hoewel hij van gemiddelde lengte was, was zijn pik heel dik, veel dikker dan de mijne en ze was een beetje angstig dat ze hem niet zou kunnen hebben. Al snel hadden zijn vingers haar kut al zo nat gekregen dat ze zijn pik toch in haar wilde voelen.

Ze draaide zich naar de voorkant van de auto, met haar ellebogen op het dashboard en liet zich op zijn pik zakken. Ze vertelde me dat het eerst wel wat pijn deed, maar ze was zo nat en hij ging er langzaam steeds een beetje dieper in. Ze begon toen hard op zijn pik te rijden, terwijl hij omhoog stootte om haar nog dieper te kunnen neuken. Ze vertelde mij dat zijn dikke lul voor haar aanvoelde alsof ze echt helemaal gevuld was.

Ze werd wild van zijn grote dikke lul in haar kutje en bleef maar door rijden op zijn heerlijke lul. Ze kwam keer op keer klaar en haar sappen vloeiden in overvloed uit haar geteisterde spleetje. Ze voelde zich de gelukkigste vrouw op aarde en wilde dat het nooit zou stoppen. Ze wist niet meer wat ze allemaal tegen hem had gezegd tijdens het neuken, want ze was in een totale roes van geilheid en toen kwam Daan klaar.

Hij spoot zoveel zaad diep in haar kutje dat het er langs zijn lul en haar schaamlippen gewoon weer uitspoot en op zijn buik terecht kwam. Toen ze van hem afging liep er een flinke stroom zaad uit haar kutje zo over zijn ballen heen en ze heeft zijn pik toen ook nog eens helemaal schoon gelikt.

Ik trok als een bezeten aan mijn lul terwijl ze mij dit vertelde. Ik vroeg of ze het lekker had gevonden en ze vertelde me dat ze had genoten en heerlijk klaar was gekomen op zijn grote lul.

Ze vertelde me dat ze droomde dat Daan haar opnieuw aan het neuken was toen ik binnenkwam en haar vingerde. Ik vroeg haar of zijn pik beter aanvoelde dan de mijne en ze vertelde me dat dat het geval was en dat het vanaf nu zeker niet meer hetzelfde zou zijn als voorheen. Op dat moment kwam ik schokkend en kreunend klaar, ik spoot mijn zaad in een boog over haar blote kutje heen en voelde de kramp in mijn ballen.

We hebben daarna nog even liggen praten. Ze was bang dat ik boos zou zijn, maar ik vertelde haar dat ik genoot van wat er gebeurd was. Zij was blij dat ik er ook van kon genieten en we plannen nu vaker dit soort ontmoetingen met andere mannen.Rijpe dame ontvangt prive ontvangst rijpe dame


In de film ontdekt een meisje haar lijf en de liefde. Sjaantje moet af en toe zuchten. Ze pakt mijn arm en slaat die om zich heen. Door haar tengere lijf ligt mijn hand op haar arm bijna tegen haar borst.

Als ze me even aankijkt, trekt ze haar jurkje wat naar voren, duwt ze mijn hand op haar borst en laat haar arm tussen mijn benen vallen. Het gevoel van haar warme tiet onder haar bh in mijn hand zorgen ervoor dat de zwellichaampjes in mijn geslacht hun werk doen. Hard wordend knijp ik zachtjes in haar tiet en voel haar tepel opstijven. Sjaantje trekt haar arm omhoog en legt haar hand op mijn erectie.

Ik verplaats mijn hand naar haar andere tietje en druk mijn mond in haar haren. Ze likt in mijn mond, ik trek haar tegen me aan en vol genot van dit lekkere ding beginnen we een lange tongzoen.

Met kleine kreuntjes zuigt ze mijn tong naar binnen in een hele natte zoen. Over haar benen strelend, voel ik mijn lul keihard in mijn broek staan. Ik voelde mij een lekker meisje vanmiddag, ben ik een lekker meisje? Ze wrijft haar mond, al likkend over en in mijn mond, heel vochtig langs die van mij, terwijl mijn vingers over haar kruisje strelen.

Ik trek het kruisje van haar broekje opzij en voel haar warme krullerige lipjes. Vol genot streel ik wat tussen haar lipjes en voel hoe vochtig ze al is. Zacht wrijvend zoek ik haar lustgaatje. Plots, voor ons dan, gaat langzaam het licht aan. Geschrokken kruipt ze weer naast me. Ik kijk naar mijn vochtige vingers van haar zoete tienergeil en stop ze in mijn mond. Ik zeg haar dat ze een heerlijk mooi kutje heeft. Terwijl ik haar begin te kussen, wrijf ik zacht over haar stijf geworden klitje en tussen haar wijkende gladde lipjes, tot ze begint te hijgen en me heel intens gaat zoenen.

Traag trek ik mijn hand terug. Lachend ga ik achter het stuur zitten en rijd weg. Ik draai hun straat in en parkeer de auto.

Als we binnen komen, zeg ik tegen Sjaantje dat ze naar haar kamer moet gaan en ik straks bij haar kom. De woonkamer binnenkomend, ligt mijn zus in een kort nachtponnetje op de bank te slapen.

En voor deze had ik een verrassing. Terwijl ik naar buiten keek, spreidde ik mijn benen licht, precies genoeg dat hij onder mijn rokje kon kijken. Uit mijn ooghoeken zag ik hoe hij tussen mijn benen zat te staren, naar het blote spleetje dat daar zichtbaar was. Ik keek hem aan en hij wendde zijn ogen af. Een glimlach speelde over zijn gezicht. Ik keek weer naar buiten en zijn blikken gleden terug naar mijn lichaam, zag ik uit mijn ooghoeken.

Ik bewoog mijn benen een paar keer op en neer, hem steeds korte blikken op mijn kutje gunnend. In mijn gedachten doken allerlei fantasieën op waarin sommige van de lekkere kerels die ik tegen kwam me bruusk over een tafel of bankje bogen en dan en plein public hun stijve pik uit hun broek haalden om mijn kletsnatte kutje genadeloos door te neuken.

Afgelopen zomer met een leuke kennis afgesproken een dagje Maastricht te doen. Thuis eerst heerlijk gedoucht en daarna een strak topje en een micro rokje aangetrokken.

Gebeld naar de kennis welke trein ik nam en hij zou mij onderweg ontmoeten. We zijn niet verder gekomen dan een hotelkamer in Eindhoven. Ouwe pik mag onder haar rokje gluren ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ».

Wil jij met die ouwe boswachter naar bed? Ze kijkt smachtend hoe hij over haar grote neptieten klaarkomt. Ouwe bruidsmeid fysiek uitgewoond door kleinkunstenaar. Dikke ouwe zeug krijgt haar jaarlijkse servicebeurt. Stiekem het buurvrouwtje filmen terwijl ze onder gekwakt wordt.

Jonge blom laat een ouwe geile aan haar pruimpje zuigen. Terwijl haar man in zee is neukt de cougar haar jonge lover in het grotje.