Blog

Eikel likken heerlijke borsten

Jan 11, 2018 / By : / Category : Sexy noveller webcam porno

eikel likken heerlijke borsten

Dat wil ik dan wel voelen en proeven zei ik en trok haar omhoog. Terwijl ik nu achter haar stond gleden mijn handen over haar grote borsten kneep ook zachtjes in haar tepels en knoopte haar broek los, ook de flappen opzij en een hand die van voren haar stringetje in gleed op weg naar haar spleetje waar ik al snel voelde dat ze inderdaad behoorlijk nat was, ik gleed met een vinger aan de bovenkant bij haar klitje tussen haar schaamlippen en daar sopte het al behoorlijk.

Mijn vinger gleed verder naar beneden en het werd er steeds natter tot de vinger helemaal haar kutje in gleed. Wat een lekker heel nat kutje heb je, die ga ik nu proeven zei ik, trok haar broek en string naar beneden en keek daarbij recht tegen haar mooie kleine strakke ronde billen aan, gadver wat een mooi kontje, buk eens vroeg ik en toen zag ik tussen haar billen en benen haar dikke venusheuvel tevoorschijn komen, haar geil wat tussen haar schaamlippen vandaan kwam en haar sterretje die er ook wel geil uitzag.

Ik vingerde haar zo even terwijl mijn andere hand tussen haar benen haar klitje streelde. Hierna hielp ik haar uit haar broek en nadat ze op de grond was gaan liggen en har benen wijd uit elkaar had geplaatst zetten ik mijn mond op haar kutje, gleed gelijk met mijn tong zo diep mogelijk in haar en proefde haar heerlijk geil, jij smaakt minstens net zo lekker ze ik, begon haar met twee vingers te vingeren en likte door de rest van haar spleetje en vooral om en over haar klitje die erg gevoelig bleek voor mijn tong want niet veel later kwam Karien ook klaar.

Nadat ze was bijgekomen van haar orgasme probeerde ze mij omhoog te trekken maar omdat ze mijn zo lang had op lopen geilen besloot ik nu haar te laten smeken om mijn pik dus ik bleef tussen haar benen beffen, liet mijn handen haar hele onderlichaam strelen, waar mijn tong niet was waren mijn vingers, ik vingerde, likte, streelde en zoog aan haar klitje tot ze gek werd van verlangen en haar onderlichaam omhoog stootte, kom ik wil je kreunde ze maar hierdoor had ik mooi de gelegenheid om mijn handen om haar billen te slaan en haar zo omhoog bleef duwen, twee vliegen in een klap voor mij, haar geweldige lekkere billen in mijn and en haar spleet die nu mooi naar boven straks stond wat er geil uitzag en nog lekkerder befte.

Ook in deze positie kwam ze weer klaar en werd gek van opwinding, ze kronkelde en probeerde op allerlei manier los te komen en mij op haar te trekken maar ik likte en befte nog langer door tot haar lichaam zo wild werd dat ik haar niet meer tegen kon houden en mij overgaf, ik kroop snel tussen haar benen, ze had mijn pik al te pakken en leidde die voor haar kutje, stevig trok ze mij aan mijn billen naar binnen en mijn lange neukstaaf gleed in een keer helemaal haar smachtende kut in, neuk mij hard en stevig zei ze, laat mij nog meer komen, ik wil je, neem me!

Nou dat liet ik mij niet zeggen natuurlijk en begon als een gek in haar te pompen, haar nauwe kutje om mijn paal, mijn handen onder haar billen en onze tongen om elkaar heen gingen we flink tekeer. We neukten tegen elkaar op, allebei alleen maar denkend aan onze eigen bevrediging, ze sloeg haar benen om mij heen, trok mij zo steeds zo diep mogelijk in haar e ze was dan ook de eerste die klaarkwam waarbij ze trilde van genot, haar hele lichaam lag in een soort van stuip bij te komen.

Ik leefde mij helemaal uit, stootte als een razende in haar, haar tieten schommelde in hetzelfde ritme heen en weer en Karien werd steeds natter en natter. Na een minuut of vijf raakte ik redelijk uitgeput maar voelde ik ook mijn zaad opkomen, dat heerlijk tintelende gevoel in je onderbuik dat je gaat komen, op het laatste moment haalde ik hem uit haar en spoot mijn lading sperma op haar rug en de laatste stralen in haar mond nadat ze zich snel had omgedraaid.

Onwijs lekker zaad heb je zei ze nadat ze alles smakelijk had doorgeslikt, alleen zonde want ik wilde je in me voelen spuiten dus je moet nog een keertje hoor. Karien had dus ng geen genoeg van me en wilde meer, ze draaide ons om zodat ik nu op mijn rug lag en nadat ze zelf ook was omgedraaid duwde ze haar natte smachtende kutje op mijn mond.

Terwijl ik mijn tong in haar kut duwde nam ze mijn inmiddels geslonken pik in haar mond. Ik ga je stijf pijpen en dan ga je mij weer neuken zei ze en ze zoog vol overgave aan mijn lul, haar tongetje rond mijn eikel die ze soms ook alleen in haar mond nam en er hard aan zoog. Haar handen streelden mijn ballen en haar vingers wreven over mijn kontgaatje. Mede door haar lekkere kutvocht wat ik uit haar likte en haar billen die ik in mijn hand had voelde ik mezelf wel weer wat groeien.

Ik genoot volop van haar spleetje, mijn tong gleed van klitje tot kontgaatje, over, langs en in haar kutje en zo befte ik haar weer klaar zodat ik nog meer geil proefde.

Het pijpen had ondertussen ook het gewenste resultaat en ik was dan ook weer volledig stijf en klaar voor actie. Karien keerde zich weer om, pakte mijn lange pik beet en liet zich in een keer over mj heen zakken. Met haar spleet op mijn buik begon ze rondjes te draaien met haar onderlichaam terwijl haar kutspieren steeds in mijn neuklat knepen. Zonder op en neer te gaan was dit een heel geil gevoel, ik streelde tegelijkertijd haar clitoris tot ze voorover boog en mij op mijn mond zoende, haar tongetje weer in "gevecht" met de mijne en mijn handen nu rond haar billen begon ze mij echt te neuken.

Ik wist niet dat een vrouw dat kon zo snel wipte ze op en neer op mijn pik waarbij ik zelf steeds flink omhoog stootte als ze bijna helemaal over mij heen zat. Zo neukten we er weer lekker op los tot ik ons na een minuut of tien op onze zij rolde, we geil verder tongzoenden, ze een been om mij heen sloeg en ik nu haar weer neukte met een hand om en tussen haar billen voelde ik haar te grote borsten tegen mijn borst aan schommelen en haar hand die mij overal streelde.

Dus zo gingen we nog zeker tien minuten tegen elkaar te keer, onze ondertussen bezwete lijven gleden langs en over elkaar heen, als ik mijn hand achterlangs tussen haar billen en benen door liet gaan voelde ik mezelf in en uit haar gaan en voelde ik vooral hoe nat het daar was van al het geil wat uit Karien vandaan liep. Uiteindelijk werd de opwinding van het neuken van dit mooie geile 19 jarige meisje mij teveel en voelde ik dat ik het niet meer uit kon stellen.

Met een paar laatste stevige stootten kwam mijn sperma omhoog door mijn pik heen en spoot ik de hele lading in haar kloppende en ook klaarkomende kutje. Uitgeput bleven we tegen elkaar aan liggen, elkaar stevig vastklemmend en nog steeds heet tongzoenend lagen we zo lang tijd bij te komen. Toen ik weer wat energie had vroeg ik haar nog even op mijn gezicht te komen zitten zodat ik al haar lekkers, en mijn eigen geil, uit haar kutje en spleet kon likken. Karien likte ook mijn pik nog even choon en zo kleedde we ons weer aan en namen met een laatste tongzoen afscheid,.

Ondertussen vond haar mond de mijne en waren we al snel ion een heerlijke tongzoen verwikkeld.. Jeetje wat zoen je toch lekker zei ik,, en anders jij wel was het antwoord. Toen mijn blouse uitwas begon ze langzaam mijn broek los te maken, ttergend langzaam.. Ik stapte uit mijn broek, maar ze bleef op haar knieën zitten om kusjes op mijn buik te geven.. Verder naar beneden afdalend kwam ze uiteindelijk bij mijn steeds groter wordende lul uit..

Zo zei ze hij heeft er zin in denk ik, zo groot als hij wordt. Daar moeten we dan maar iets aan doen. Ze pakt de bovenrand van de boxer en trekt hem naar beneden, en als de rand ver genoeg naar beneden is springt mijn harde lul er uit.

Bijna in haar gezicht, ze lacht en n zegt ja ja ik begin al.. Ik lachte en zei ja hij kan echt niet wachten tot hij in je zalige mond mag schuiven. Ze likt over mijn eikel en vervolgens likt ze de hele schacht nat waarna ze mijn pik langzaam steeds verder in haar mond laat verdwijnen. Als hij er bijna helemal in zit begint ze heel zachtjes op en neer te gaan met haar hoofd.. Ze pijpt me echt zó lekker.. Dan als ze voelt dat ik bijna klaar ga komen stopt ze..

We gingen in bad liefje zegt ze.. Dus hup kom mee en hand in hand en al zoenend lopen we naar de badkamer. Daar komt de heerlijke geur van het badschuim ons tegemoet, en stappen we een voor een in bad, het is een groot ligbad met ruimte genoeg voor ons beide. Als ik aan de ene kant ga zitten komt ze met haar rug tegen mij aan zitten en zakt heerlijk tegen me aan..

Wat lekker is het toch om zo samen in het hete water te zitten zegt ze. Ik zoen haar in haar nek en ga met mijn handen voorlangs om haar buik, ik streel haar buik en ga steeds verder omhoog met mijn handen totdat ik de onderste aanzet van haar mooie borsten voel. Ik kneed zachtejes haar borsten en ga met twee vingers richting haar tepel.. Ik ga richting de andere borst en ook daar is de tepel heerlijk hard..

Vervolgens kneed ik beide borsten met mijn handen en ze slaakt een zucht van opwinding.. Dan horen we op de slaapkamer haar telefoon overgaan, laat maar dat komt mstraks, ga vooral door… Ik dwaal met mijn ene hand verder naar beneden over haar buik terwijl ik met de andere hand haar borst blijf masseren en af en toe met haar tepel speel..

Als ik verder omlaag ga met mijn hand schuift ze haar benen iets uit elkaar wat mij naanspoort om haar dijbenen te masseren en voorzichtig steeds iets verder naar de binnenkant ga.. Wanneer ik bij haar heerlijk gladgeschoren kutje aankom wrijg ik zachtjes over haar gevoelige plekje , en ze zucht.. Ik schuif langzaam een vinger bij haar naar binnen, -onder water gaat dat helemaal vanzelf uiteraard- en ik voel dat ze helemaal vochtig is van binnen.

Ik svhuif er een tweede vinger bij en ga langzaam in en uit haar kutje.. Ze duwt zich nu hard tegen me aan en voelt mijn harde lid tegen haar onderrug. Dan komt ze overeind en gaat op haar knieën voor me zitten. Ik wil dat je me hier in bad lekker neukt zegt ze. Haar kontje komt net boven het water uit als ze zo voor me zit.

Ik ga ook op mijn knieën en schuif in één keer mijn pik bij haar naar binnen terwijl ik met mijn handen haar borsten vasthoud Ik begin langzaam te stoten en bij elke beweging kreunt ze: Ik stoot nu hards bij haar naar binnen, en knijp in haar tepels.. Ok zeg ik en ze stapt het bad uit, maar voor ze de badkamer uitloopt draait ze zich om en zegt we maken ons spelletje wel af hè… Ik laat het bad leeglopen en stap er ook uit.

Als ze terug komt is ze in gesprek aan de telefoon, en knipoogt naar me terwijl ze tegen de persoon aan de andere kant van de lijn zegt: Mijn vriendinnetje Angela komt zo langs zegt ze, dat vind je vast niet erg… Ik moet eerlijk toegeven dat ik daar helemaal geen bezwaar tegen heb..

Angela is een goeie vriendin van Jolanda -mijn vrouw- ze kennen elkaar al erg lang en delen alles met elkaar. Jolanda heeft ooit een keer gezegd dat ze Angela een mooie vrouw vind en zich soms zelfs tot haar aangetrokken voelt. Ooit hebben ze samen gezoend, mar verder is eht niet gegaan.. Toen zei Jolanda tegen nme ik ben nog steeds zo opgewonden, en ik weet dat jij Angela ook een mooie vrouw vind, zullen we het eens spannend maken vanavond?

Kijken hoe ver we kunnen gaan? Ik kan natuurlijk alleen maar instemmend toegeven dat ik dat een heerlijk idee vind.. We lopen terug naar de slaapkamer, en Jolanda pakt een mooi lingerie setje uit de kast en zegt miss kan ik har hier wel mee verleiden.. Een prachtig donker rood stringetje met een mooi bhtje in de zelfde kleur met veel kant en iets doorschijnend.. Ik terk een leuke spijkerbroek aan en een mooi shirt.

Jolanda p[akt een mooi kort rokje en een licht blouse wat ze erop aan trekt. De zachte stof va de blouse valt mooi over haar borsten zodat die er mooi uitzien oner de stof. Jolanda loopt naar beneden en doet open, Angela begroet haar hertelijk en ze zoenen elkaar en een okhelzing als besluit.. Ik kom iets later naar beneden en als ik Angela zie zitten op de bank maakt mijn hart een sprongetje van geluk. Wat zie je er prachtig uit zeg ik tegen Angela, die opstaat om me te begroeten.

Ik omhels haar en zoen haar drie keer waarvan de laatste verdacht dicht bij haar mond, en dat was niet mijn schuld… Ik weet dat ze wel eens tegen Jolanda heeft gezegd dat ze mij erg leuk vind.

Ik schenk een wijntje in voor ons drieën en ga op de stoel zitten tegenover de dames die naast elkaar op de bank zijn gekropen.. Zowel Angela als Jolanda zijn erg aanrakerige types dus ze houden elkaar vast terwijl Angela verteld wat ze allemaal heeft gedaan en meegemaakt vandaag. Ze verteld dat ze onderweg naar ons in de auto een paar mannen naar haar had zien kijken. Met haar mooie blonde lokken en een iets te ver open blousje valt ze ook wel op.

Haar decolete mag gezien worden zeg maar…De mannen hadden haar aangekeken en een knipoog gegeven wat bevestigde dat ze er prachtig uitzag. Ik vond het heerlijk zegt ze die aandacht.

Waarop ik zei, maar je bent ook een prachtige vrouw om te zien.. Angela haar borsten zijn iets groter dan die van Jolanda ik schat een D cup, en Jolanda heeft een mooie volle C. Omdat haar blousje behoorlijk open staat door haar houding op de bank zie ik dat Angela een mooi Paars bhtje aanheeft.. En ook een mooi kort rokje eronder. Het blouseje is crème kleurig.

Het blousje van Jolanda is zwart en zit mooi strak om haar lichaam waardoor de borsten ook mooi uitkomen. Terwijl we zo heerlijk kletsend de dag doornemen vrrag ik of Angela al gegeten heeft Want dat hadden wij nog niet gedaan, nee zegt ze, dus stel ik voor om ergen een hapje te gaan eten samen.

Even later stappen we in de auto, en Jolanda stapt acherin terwijl Angela naast me komt zitten. Zo zegt ze zit ik eens lekker een keer naast je.. Ik kijk in de binnenspiegel en zie Jolanda knipogen met een blik van, ga door zo wordt het gezellig… Waardoor mijn twijfels of ze het wel meende weg zijn. Haar hand is blijven liggen en schuift zelfs iets naar boven richting mijn dijbeen.. En omdat het niet echt druk is komt de bestelling vrij snel op tafel.. Dat zorgt bij mij voor een duidelijke erektie wat Angela gelijk opvalt.

Ik ben eigenlijk best een beetje opgewonden geraakt van die aandacht vanmiddag zegt ze, en voelt in mijn kruis de flinke bobbel zitten.. Wil je die graag in het echt zien? Angela verontschuldigd zich dat ze even naar de toilet moet dus die loopt weg, en als ze weg is zegt Jolanda tegen me, toen jij nog boven was straks hebben we het er al over gehad, Angela heeft me gevraagd of ik het erg vond om samen van jou te genieten vanavond.. Ik heb gezegd natuurlijk vind ik dat niet erg, ik wil wel eens meer dan zoenen met jou en reken maar dat Richard -ik dus- dat ook wil..

Toen Angela terug kwam van het toilet ging Jolanda ook gelijk. En Angela kruipt weer naast me op de bank dicht tegen me aan.. Ik kijk haar aan en ze komt naar me toe en heel voorzichtig komen onze monden bij elkaar.. We zoenen eerst rustig, maar dan vinden onze tongen elkaar en raken we in een innige tongzoen verzeild. Al zoenen horen we Jolanda niet binnen komen, Dus we schrikken enigzins als we een één keer horen: We stoppen met zoenen en zeggen samen: Ik zit in het midden en beide dames kussen me Angela streelt over mijn buik en Jolanda streelt over mij heen Angela haar buik,.

Mijn erektie is weer duidelkijk zichtbaar als ik zo verwent wordt door deze twee dames, dat blijft niet onopgemerkt natuurlijk..

Ik draai me richting Jolanda En streel haar door haar haar en met de andere hand ga ik richting haar borsten. Ondertussen streelt Angela mij over mijn buik en langzaam verdwijnt haar hand onder mijn shirt.

Ik sla mijn arm om Jolanda heen en met de andere hand volg ik de bewegingen van Angela en ga met die hand richting haar blousje.

.

Vrouwen willen gratis sex ero massage roermond
eikel likken heerlijke borsten

Dat wil ik dan wel voelen en proeven zei ik en trok haar omhoog. Terwijl ik nu achter haar stond gleden mijn handen over haar grote borsten kneep ook zachtjes in haar tepels en knoopte haar broek los, ook de flappen opzij en een hand die van voren haar stringetje in gleed op weg naar haar spleetje waar ik al snel voelde dat ze inderdaad behoorlijk nat was, ik gleed met een vinger aan de bovenkant bij haar klitje tussen haar schaamlippen en daar sopte het al behoorlijk.

Mijn vinger gleed verder naar beneden en het werd er steeds natter tot de vinger helemaal haar kutje in gleed. Wat een lekker heel nat kutje heb je, die ga ik nu proeven zei ik, trok haar broek en string naar beneden en keek daarbij recht tegen haar mooie kleine strakke ronde billen aan, gadver wat een mooi kontje, buk eens vroeg ik en toen zag ik tussen haar billen en benen haar dikke venusheuvel tevoorschijn komen, haar geil wat tussen haar schaamlippen vandaan kwam en haar sterretje die er ook wel geil uitzag.

Ik vingerde haar zo even terwijl mijn andere hand tussen haar benen haar klitje streelde. Hierna hielp ik haar uit haar broek en nadat ze op de grond was gaan liggen en har benen wijd uit elkaar had geplaatst zetten ik mijn mond op haar kutje, gleed gelijk met mijn tong zo diep mogelijk in haar en proefde haar heerlijk geil, jij smaakt minstens net zo lekker ze ik, begon haar met twee vingers te vingeren en likte door de rest van haar spleetje en vooral om en over haar klitje die erg gevoelig bleek voor mijn tong want niet veel later kwam Karien ook klaar.

Nadat ze was bijgekomen van haar orgasme probeerde ze mij omhoog te trekken maar omdat ze mijn zo lang had op lopen geilen besloot ik nu haar te laten smeken om mijn pik dus ik bleef tussen haar benen beffen, liet mijn handen haar hele onderlichaam strelen, waar mijn tong niet was waren mijn vingers, ik vingerde, likte, streelde en zoog aan haar klitje tot ze gek werd van verlangen en haar onderlichaam omhoog stootte, kom ik wil je kreunde ze maar hierdoor had ik mooi de gelegenheid om mijn handen om haar billen te slaan en haar zo omhoog bleef duwen, twee vliegen in een klap voor mij, haar geweldige lekkere billen in mijn and en haar spleet die nu mooi naar boven straks stond wat er geil uitzag en nog lekkerder befte.

Ook in deze positie kwam ze weer klaar en werd gek van opwinding, ze kronkelde en probeerde op allerlei manier los te komen en mij op haar te trekken maar ik likte en befte nog langer door tot haar lichaam zo wild werd dat ik haar niet meer tegen kon houden en mij overgaf, ik kroop snel tussen haar benen, ze had mijn pik al te pakken en leidde die voor haar kutje, stevig trok ze mij aan mijn billen naar binnen en mijn lange neukstaaf gleed in een keer helemaal haar smachtende kut in, neuk mij hard en stevig zei ze, laat mij nog meer komen, ik wil je, neem me!

Nou dat liet ik mij niet zeggen natuurlijk en begon als een gek in haar te pompen, haar nauwe kutje om mijn paal, mijn handen onder haar billen en onze tongen om elkaar heen gingen we flink tekeer. We neukten tegen elkaar op, allebei alleen maar denkend aan onze eigen bevrediging, ze sloeg haar benen om mij heen, trok mij zo steeds zo diep mogelijk in haar e ze was dan ook de eerste die klaarkwam waarbij ze trilde van genot, haar hele lichaam lag in een soort van stuip bij te komen.

Ik leefde mij helemaal uit, stootte als een razende in haar, haar tieten schommelde in hetzelfde ritme heen en weer en Karien werd steeds natter en natter. Na een minuut of vijf raakte ik redelijk uitgeput maar voelde ik ook mijn zaad opkomen, dat heerlijk tintelende gevoel in je onderbuik dat je gaat komen, op het laatste moment haalde ik hem uit haar en spoot mijn lading sperma op haar rug en de laatste stralen in haar mond nadat ze zich snel had omgedraaid.

Onwijs lekker zaad heb je zei ze nadat ze alles smakelijk had doorgeslikt, alleen zonde want ik wilde je in me voelen spuiten dus je moet nog een keertje hoor. Karien had dus ng geen genoeg van me en wilde meer, ze draaide ons om zodat ik nu op mijn rug lag en nadat ze zelf ook was omgedraaid duwde ze haar natte smachtende kutje op mijn mond. Terwijl ik mijn tong in haar kut duwde nam ze mijn inmiddels geslonken pik in haar mond.

Ik ga je stijf pijpen en dan ga je mij weer neuken zei ze en ze zoog vol overgave aan mijn lul, haar tongetje rond mijn eikel die ze soms ook alleen in haar mond nam en er hard aan zoog. Haar handen streelden mijn ballen en haar vingers wreven over mijn kontgaatje.

Mede door haar lekkere kutvocht wat ik uit haar likte en haar billen die ik in mijn hand had voelde ik mezelf wel weer wat groeien. Ik genoot volop van haar spleetje, mijn tong gleed van klitje tot kontgaatje, over, langs en in haar kutje en zo befte ik haar weer klaar zodat ik nog meer geil proefde.

Het pijpen had ondertussen ook het gewenste resultaat en ik was dan ook weer volledig stijf en klaar voor actie. Karien keerde zich weer om, pakte mijn lange pik beet en liet zich in een keer over mj heen zakken.

Met haar spleet op mijn buik begon ze rondjes te draaien met haar onderlichaam terwijl haar kutspieren steeds in mijn neuklat knepen. Zonder op en neer te gaan was dit een heel geil gevoel, ik streelde tegelijkertijd haar clitoris tot ze voorover boog en mij op mijn mond zoende, haar tongetje weer in "gevecht" met de mijne en mijn handen nu rond haar billen begon ze mij echt te neuken.

Ik wist niet dat een vrouw dat kon zo snel wipte ze op en neer op mijn pik waarbij ik zelf steeds flink omhoog stootte als ze bijna helemaal over mij heen zat. Zo neukten we er weer lekker op los tot ik ons na een minuut of tien op onze zij rolde, we geil verder tongzoenden, ze een been om mij heen sloeg en ik nu haar weer neukte met een hand om en tussen haar billen voelde ik haar te grote borsten tegen mijn borst aan schommelen en haar hand die mij overal streelde. Dus zo gingen we nog zeker tien minuten tegen elkaar te keer, onze ondertussen bezwete lijven gleden langs en over elkaar heen, als ik mijn hand achterlangs tussen haar billen en benen door liet gaan voelde ik mezelf in en uit haar gaan en voelde ik vooral hoe nat het daar was van al het geil wat uit Karien vandaan liep.

Uiteindelijk werd de opwinding van het neuken van dit mooie geile 19 jarige meisje mij teveel en voelde ik dat ik het niet meer uit kon stellen. Met een paar laatste stevige stootten kwam mijn sperma omhoog door mijn pik heen en spoot ik de hele lading in haar kloppende en ook klaarkomende kutje. Uitgeput bleven we tegen elkaar aan liggen, elkaar stevig vastklemmend en nog steeds heet tongzoenend lagen we zo lang tijd bij te komen.

Toen ik weer wat energie had vroeg ik haar nog even op mijn gezicht te komen zitten zodat ik al haar lekkers, en mijn eigen geil, uit haar kutje en spleet kon likken. Karien likte ook mijn pik nog even choon en zo kleedde we ons weer aan en namen met een laatste tongzoen afscheid,. Ondertussen vond haar mond de mijne en waren we al snel ion een heerlijke tongzoen verwikkeld..

Jeetje wat zoen je toch lekker zei ik,, en anders jij wel was het antwoord. Toen mijn blouse uitwas begon ze langzaam mijn broek los te maken, ttergend langzaam.. Ik stapte uit mijn broek, maar ze bleef op haar knieën zitten om kusjes op mijn buik te geven.. Verder naar beneden afdalend kwam ze uiteindelijk bij mijn steeds groter wordende lul uit..

Zo zei ze hij heeft er zin in denk ik, zo groot als hij wordt. Daar moeten we dan maar iets aan doen. Ze pakt de bovenrand van de boxer en trekt hem naar beneden, en als de rand ver genoeg naar beneden is springt mijn harde lul er uit. Bijna in haar gezicht, ze lacht en n zegt ja ja ik begin al..

Ik lachte en zei ja hij kan echt niet wachten tot hij in je zalige mond mag schuiven. Ze likt over mijn eikel en vervolgens likt ze de hele schacht nat waarna ze mijn pik langzaam steeds verder in haar mond laat verdwijnen.

Als hij er bijna helemal in zit begint ze heel zachtjes op en neer te gaan met haar hoofd.. Ze pijpt me echt zó lekker.. Dan als ze voelt dat ik bijna klaar ga komen stopt ze.. We gingen in bad liefje zegt ze.. Dus hup kom mee en hand in hand en al zoenend lopen we naar de badkamer. Daar komt de heerlijke geur van het badschuim ons tegemoet, en stappen we een voor een in bad, het is een groot ligbad met ruimte genoeg voor ons beide. Als ik aan de ene kant ga zitten komt ze met haar rug tegen mij aan zitten en zakt heerlijk tegen me aan..

Wat lekker is het toch om zo samen in het hete water te zitten zegt ze. Ik zoen haar in haar nek en ga met mijn handen voorlangs om haar buik, ik streel haar buik en ga steeds verder omhoog met mijn handen totdat ik de onderste aanzet van haar mooie borsten voel.

Ik kneed zachtejes haar borsten en ga met twee vingers richting haar tepel.. Ik ga richting de andere borst en ook daar is de tepel heerlijk hard..

Vervolgens kneed ik beide borsten met mijn handen en ze slaakt een zucht van opwinding.. Dan horen we op de slaapkamer haar telefoon overgaan, laat maar dat komt mstraks, ga vooral door… Ik dwaal met mijn ene hand verder naar beneden over haar buik terwijl ik met de andere hand haar borst blijf masseren en af en toe met haar tepel speel.. Als ik verder omlaag ga met mijn hand schuift ze haar benen iets uit elkaar wat mij naanspoort om haar dijbenen te masseren en voorzichtig steeds iets verder naar de binnenkant ga..

Wanneer ik bij haar heerlijk gladgeschoren kutje aankom wrijg ik zachtjes over haar gevoelige plekje , en ze zucht.. Ik schuif langzaam een vinger bij haar naar binnen, -onder water gaat dat helemaal vanzelf uiteraard- en ik voel dat ze helemaal vochtig is van binnen. Ik svhuif er een tweede vinger bij en ga langzaam in en uit haar kutje.. Ze duwt zich nu hard tegen me aan en voelt mijn harde lid tegen haar onderrug. Dan komt ze overeind en gaat op haar knieën voor me zitten.

Ik wil dat je me hier in bad lekker neukt zegt ze. Haar kontje komt net boven het water uit als ze zo voor me zit. Ik ga ook op mijn knieën en schuif in één keer mijn pik bij haar naar binnen terwijl ik met mijn handen haar borsten vasthoud Ik begin langzaam te stoten en bij elke beweging kreunt ze: Ik stoot nu hards bij haar naar binnen, en knijp in haar tepels..

Ok zeg ik en ze stapt het bad uit, maar voor ze de badkamer uitloopt draait ze zich om en zegt we maken ons spelletje wel af hè… Ik laat het bad leeglopen en stap er ook uit. Als ze terug komt is ze in gesprek aan de telefoon, en knipoogt naar me terwijl ze tegen de persoon aan de andere kant van de lijn zegt: Mijn vriendinnetje Angela komt zo langs zegt ze, dat vind je vast niet erg… Ik moet eerlijk toegeven dat ik daar helemaal geen bezwaar tegen heb..

Angela is een goeie vriendin van Jolanda -mijn vrouw- ze kennen elkaar al erg lang en delen alles met elkaar. Jolanda heeft ooit een keer gezegd dat ze Angela een mooie vrouw vind en zich soms zelfs tot haar aangetrokken voelt. Ooit hebben ze samen gezoend, mar verder is eht niet gegaan.. Toen zei Jolanda tegen nme ik ben nog steeds zo opgewonden, en ik weet dat jij Angela ook een mooie vrouw vind, zullen we het eens spannend maken vanavond?

Kijken hoe ver we kunnen gaan? Ik kan natuurlijk alleen maar instemmend toegeven dat ik dat een heerlijk idee vind.. We lopen terug naar de slaapkamer, en Jolanda pakt een mooi lingerie setje uit de kast en zegt miss kan ik har hier wel mee verleiden.. Een prachtig donker rood stringetje met een mooi bhtje in de zelfde kleur met veel kant en iets doorschijnend..

Ik terk een leuke spijkerbroek aan en een mooi shirt. Jolanda p[akt een mooi kort rokje en een licht blouse wat ze erop aan trekt. De zachte stof va de blouse valt mooi over haar borsten zodat die er mooi uitzien oner de stof. Jolanda loopt naar beneden en doet open, Angela begroet haar hertelijk en ze zoenen elkaar en een okhelzing als besluit..

Ik kom iets later naar beneden en als ik Angela zie zitten op de bank maakt mijn hart een sprongetje van geluk. Wat zie je er prachtig uit zeg ik tegen Angela, die opstaat om me te begroeten. Ik omhels haar en zoen haar drie keer waarvan de laatste verdacht dicht bij haar mond, en dat was niet mijn schuld… Ik weet dat ze wel eens tegen Jolanda heeft gezegd dat ze mij erg leuk vind. Ik schenk een wijntje in voor ons drieën en ga op de stoel zitten tegenover de dames die naast elkaar op de bank zijn gekropen..

Zowel Angela als Jolanda zijn erg aanrakerige types dus ze houden elkaar vast terwijl Angela verteld wat ze allemaal heeft gedaan en meegemaakt vandaag. Ze verteld dat ze onderweg naar ons in de auto een paar mannen naar haar had zien kijken. Met haar mooie blonde lokken en een iets te ver open blousje valt ze ook wel op. Haar decolete mag gezien worden zeg maar…De mannen hadden haar aangekeken en een knipoog gegeven wat bevestigde dat ze er prachtig uitzag.

Ik vond het heerlijk zegt ze die aandacht. Waarop ik zei, maar je bent ook een prachtige vrouw om te zien.. Angela haar borsten zijn iets groter dan die van Jolanda ik schat een D cup, en Jolanda heeft een mooie volle C.

Omdat haar blousje behoorlijk open staat door haar houding op de bank zie ik dat Angela een mooi Paars bhtje aanheeft.. En ook een mooi kort rokje eronder. Het blouseje is crème kleurig. Het blousje van Jolanda is zwart en zit mooi strak om haar lichaam waardoor de borsten ook mooi uitkomen. Terwijl we zo heerlijk kletsend de dag doornemen vrrag ik of Angela al gegeten heeft Want dat hadden wij nog niet gedaan, nee zegt ze, dus stel ik voor om ergen een hapje te gaan eten samen.

Even later stappen we in de auto, en Jolanda stapt acherin terwijl Angela naast me komt zitten. Zo zegt ze zit ik eens lekker een keer naast je..

Ik kijk in de binnenspiegel en zie Jolanda knipogen met een blik van, ga door zo wordt het gezellig… Waardoor mijn twijfels of ze het wel meende weg zijn. Haar hand is blijven liggen en schuift zelfs iets naar boven richting mijn dijbeen..

En omdat het niet echt druk is komt de bestelling vrij snel op tafel.. Dat zorgt bij mij voor een duidelijke erektie wat Angela gelijk opvalt. Ik ben eigenlijk best een beetje opgewonden geraakt van die aandacht vanmiddag zegt ze, en voelt in mijn kruis de flinke bobbel zitten.. Wil je die graag in het echt zien? Angela verontschuldigd zich dat ze even naar de toilet moet dus die loopt weg, en als ze weg is zegt Jolanda tegen me, toen jij nog boven was straks hebben we het er al over gehad, Angela heeft me gevraagd of ik het erg vond om samen van jou te genieten vanavond..

Ik heb gezegd natuurlijk vind ik dat niet erg, ik wil wel eens meer dan zoenen met jou en reken maar dat Richard -ik dus- dat ook wil.. Toen Angela terug kwam van het toilet ging Jolanda ook gelijk. En Angela kruipt weer naast me op de bank dicht tegen me aan.. Ik kijk haar aan en ze komt naar me toe en heel voorzichtig komen onze monden bij elkaar.. We zoenen eerst rustig, maar dan vinden onze tongen elkaar en raken we in een innige tongzoen verzeild.

Al zoenen horen we Jolanda niet binnen komen, Dus we schrikken enigzins als we een één keer horen: We stoppen met zoenen en zeggen samen: Ik zit in het midden en beide dames kussen me Angela streelt over mijn buik en Jolanda streelt over mij heen Angela haar buik,. Mijn erektie is weer duidelkijk zichtbaar als ik zo verwent wordt door deze twee dames, dat blijft niet onopgemerkt natuurlijk..

Ik draai me richting Jolanda En streel haar door haar haar en met de andere hand ga ik richting haar borsten. Ondertussen streelt Angela mij over mijn buik en langzaam verdwijnt haar hand onder mijn shirt. Ik sla mijn arm om Jolanda heen en met de andere hand volg ik de bewegingen van Angela en ga met die hand richting haar blousje.

.