Blog

Geef mij sex nl hoe bef je jezelf

Dec 24, 2017 / By : / Category : Sexy noveller webcam porno

geef mij sex nl hoe bef je jezelf

Verken elkaar naakt en zoen een tijdje voor je de volgende stap zet. Hierna kun je in een rustig tempo steeds lager op haar lichaam zoenen. Als je voldoende tijd hebt besteed aan haar nek, borsten, buik en zelfs benen, dan zul je merken dat zij langzaam aan helemaal los komt. Aan haar lichamelijke reactie en haar gezichtsuitdrukking zul je merken dat ook zij in volledige staat van opwinding is geraakt.

Dit is het moment om voor het eerst met je mond contact te maken met haar vagina. Omdat de gevoeligheid van de vagina en de clitoris per vrouw verschilt, is het verstandig om zachtjes te beginnen en langzaam de druk op te voeren om er achter te komen waar haar grenzen liggen.

Het eerste wat je kunt doen is vlakbij haar vagina zoenen. Zoen er bijvoorbeeld vlak boven en naast. Je kunt ook je vingers gebruiken om tot vlakbij haar schaamlippen te tasten. Op deze manier voer je de spanning op tot een punt waarop ze niets anders meer in haar hoofd heeft dan jouw mond op haar geslacht. De eerste aanraking kun je het beste maken met je tong. Deze is zacht, vochtig en warm en is daarom het plezierigst voor haar om te voelen. Daarbij kun je je tong heel goed sturen en dus gericht stimuleren.

Begin haar buitenste schaamlippen beetje bij beetje te verkennen. Zoen en lik deze aandachtig. De volgende stap is haar clitoris. Een zeer goede tip is om je tong plat over haar clitoris te leggen.

Je kunt er dan wat gemakkelijker druk op uitoefenen, ook raak je een groter oppervlak, en omdat haar huid hier vol zit met zenuwuiteinden, is dit nog veel plezieriger voor haar. Ook wordt je eigen tong minder moe en verkrampt. Wrijf een tijdje zachtjes over haar clitoris. En wissel dit af met een actieve beweging van je tong op haar clitoris en over haar schaamlippen.

Niet iedere vrouw komt even gemakkelijk klaar, maar als er een manier is om dit toch voor elkaar te krijgen, dan is het wel door middel van orale bevrediging gecombineerd met penetratie.

Wat ik je daarom aanraad, is om na een serieuze periode van stimulering met je tong, ook je vingers mee te laten doen met het spelletje. Begin langzaam tijdens het kussen van haar clitoris, met je vinger haar vagina binnen te gaan. De gespierde wand waarlangs je binnenkomt is het gevoeligst, dus het is niet nodig je vinger diep naar binnen te drukken. Let altijd goed op hoe ze reageert! Het kan zijn dat je met een dame te maken hebt die hier niet zo van houdt, of die wat verlegen is.

Dan kan het zijn dat ze hiermee niet verder wil. Als je merkt dat ze geniet, voer dan langzaam het tempo van de deinende beweging van je vinger op, en oefen met je mond en tong wat meer druk uit op haar clitoris.

Veel vrouwen komen op deze manier in vrij korte tijd klaar. Zorg dat je goed onthoudt dat je je tong plat houdt en er veel bewegingen mee maakt. De wrijving is wat haar het goede prikkelende gevoel geeft.

Het vingeren is puur ter ondersteuning. Sommige vrouwen hebben graag een wat actievere masturbatie tijdens het beffen, dit merk je vanzelf aan haar reactie. Het daadwerkelijk binnendringen in de vagina met je tong, is voor sommige vrouwen een heerlijke ervaring.

Probeer dit eens uit, het kan je een positieve verassing brengen! Een andere goed trucje is om af en toe al het fysieke contact met haar geslacht te verbreken. Je begint opnieuw vlakbij haar vagina te strelen zonder deze aan te raken. Misschien heb je dit soort tips al eens eerder gehoord?

Dit betekent dat je slechts heel langzaam intiemer wordt en stukje bij beetje wat verder gaat. De spanning wordt hierdoor vele malen verder opgebouwd en als ze zich dan eenmaal laat gaan en jij zelf de druk opvoert, dan is het resultaat vaak heftig en intens.

Wees niet verbaasd als je op deze manier je eerste spuitorgasme bij een vrouw meemaakt! Net als dat een man voorvocht afscheidt als hij opgewonden is, gebeurt ditzelfde bij een vrouw, en soms in vrij heftige maten. Het vocht werkt bij de vrouw ook als glijmiddel. Hierdoor wordt seks voor haar plezierig, anders zou fysiek contact met haar vagina pijn kunnen doen bij haar. Als je gaat beffen, moet je mentaal zijn voorbereid op het feit dat jullie lichaamsvocht zullen uitwisselen. Het is doodnormale neutrale vloeistof.

Echte smaak zit er niet aan, al kan dit per vrouw wel wat variëren. Natuurlijk is hygiëne bij dit soort contact erg belangrijk. Je moet er dus van op aan kunnen dat je partner schoon is! Soms kan beffen voor een man wat benauwend zijn. De ruimte tussen haar benen kan je gezicht beknellen. Zorg dat je ademweg vrij blijft, anders kan het benauwende gevoel een afkeer van het beffen als gevolg hebben, terwijl dit nergens voor nodig is. Jij in je blootje op bed op een handdoek, lekker olietje erbij, oogjes dicht, muziekje aan Jij mag daar alleen maar liggen genieten en je hoeft verder niets!

Als dat je lukt dus zonder te gaan lachen, of ongeduldig te worden ben je al een heel eind met loslaten en ontspannen. En dan niet daarna seks 'moeten' hebben, of daar naartoe werken!

Nee, gewoon lekker slapen daarna. Denk dat dat wel een goede oefening is om de touwtjes uit handen te geven. Massage is idd erg lekker, daar kan ik ook van genieten hoor. Maar nu ik erover na denk: Erg eigenlijk dat ik daar nu door er over nagedacht te hebben achterkom. Ik weet wel en dat zegt hij ook dat hij niet zo van massages geven houdt. Hij heeft het geduld er niet voor: En geeft ook aan dat jammer voor mij te vinden. Ik geloof dat hij het een 10 minuten vol kan houden om te masseren.

Daar moet ik het dus maar mee doen Het "moeten"is ook een struikelblok. In elk geval een goed gespreksonderwerp tussen mijn vriend en mij. Ik ben een jonge vrouw van Ik ben bang dat ik dan toch niet klaar kom Ja, ben wel eens klaargekomen tijdens de seks solo lukt het wel , maar dat is alweer járen geleden.

Mijn vriend komt wel altijd klaar. Ik vind het op zich wel fijn,maar omdat ik me niet kan onstspannen, kan ik er dus ook niet volop van genieten. Het is een beetje zoiets als: Ik ben daar dus teveel op gefocust geweest. Waardoor ik die aandacht naar mijn lichaam dus liever niet heb. Hoef ik de "druk"die ik mezelf op leg, ook niet te ervaren. Ik kan wel van beffen e. Dan kan ik het langer toelaten. Dus als we "gewoon"seks hebben, dan laat ik het niet toe. Dat ik de ene keer wel dingen toe laat en er de andere keer "preuts"over doe.

Ik denk meer een kwestie van te weinig zelfvertrouwen. Hoe ging dat met vorige relaties? Kon je toen ook niet klaarkomen? Of heb je dit alleen maar bij je huidige vriend. Ik heb dus nog maar 1 bedpartner gehad. Ik heb wel een paar "vriendjes" gehad,maar daar bleef het bij zoenen.

En strelen boven de kleding. Dus niet erg sexgericht. Ik hoorde natuurlijk vaak jongens praten over meisjes: Dus het meisje dacht populair te zijn,maar helaas: Dan wist ik zeker dat ze bij me waren omdat ze míj leuk vonden. Dat help me in bed wel. Vrouwen met kleine borsten kunnen erg mooi en vrouwelijk zijn!! Maar ik was zo plat als wat: Nu mét borsten voel ik me wel zekerder: Maar ik had denk ik stiekum gehoopt dat ik me veel vrijer zou voelen op seksgebied: Ik kom nu wel een beetje over als een "grijs muisje" maar Stille wateren hebben diepe gronden: Dus kan varieren tot zachtaardig tot heel harde sex.

Dus je bent lange tijd onzeker geweest over je eigen lichaam en dat kwam mede omdat je kleine borsten had. Je hebt ze laten vergroten en nu heb je dubbel D? Volgens mij heeft het vrijer voelen op seksgebied meer te maken met het jezelf over kunnen geven aan een partner. Je partner kan je daar wel mee helpen, denk ik. Maar wat bedoel je precies met een 'rollenspel'? Heb je er weleens met vriendinnen over gepraat?

Met mijn vriendinnen praat ik eigenlijk niet over seks, ook niet met zussen.. Ik denk inderdaad dat ik té lang onzeker ben geweest over mijn eigen lichaam,maar ik denk ergens ook wel dat ik me schaam voor mijn seksuele gevoelens. Ik zou niet weten waar dat vandaan komt Ik kan van mezelf dus niet accepteren dat ik ervan genieten. In een rollenspel komen of kunnen de speeltjes, bondage e. Ook denk ik, dat ik niet zo goed kan multitasken tijdens de seks. Ik richt me liever op 1 ding tegelijk, dus standje 69 past daar dus niet bij.

Je mag jezelf dan gelukkig prijzen. Er is maar een klein percentage vrouwen die klaarkomt door anale seks, maar ik heb weleens gehoord dat het alleen kan als je als vrouw heel erg geil bent.

Ik heb er nog geen ervaring mee dus daar kan ik je niet in helpen. Ben je misschien opgevoed met de gedachte dat seks niet hoort of dat het iets vies is?

Je zegt dat je zelf graag 'in control' wilt zijn. Er zijn genoeg standjes te bedenken waarbij jij de controle hebt en het tempo bepaalt. Bij het beffen kun je bv op je knieën over hem heen gaan zitten, met je knieën naast zijn hoofd. Je kunt dan een beetje 'wiebelen' in een tempo dat jij lekker vindt. Pak zijn hand en verken samen jouw lichaam eens, je kunt dan tijdens het vingeren meer vertrouwen in elkaar krijgen en wellicht ook in jezelf.

Dave vrijdag 8 juli Beste xxmuisjexx, Als ik je openingspost goed gelezen heb spelen er drie dingen. Bijna geen borsten waardoor je onzeker was nu vergroot. Schaamte tijdens sex durft zich niet te laten gaan. Ik denk dat je een fijne vriend heb die volop begrip kan opbrengen voor de situatie waar jullie in zitten. Hij wil veel voor je doen om jou te plezieren in bed.

Echter je kan je niet volledig laten gaan. Je bent misschien onbewust bang dat als je hem de regie in handen geeft dat hij 'de verkeerde' handelingen doet waardoor jij weer pijn krijgt. Dus wil jij de regie houden. En omdat jij een 'handleiding' heb schaam je je misschien een beetje voor je vriend.

Maar het is juist een hele geduldige jongen die jou ook graag wil laten genieten. Jullie zijn tenslotte al 8 jaar bij elkaar dus dan mag je wel zeggen dat je elkaar een beetje kent, toch? Ik denk dat het voor een deel 'tussen de oren' zit. En ik besef ook dat dat makkelijker gezegd is dan opgelost. Mag ik ook een adviesje geven? Je vriend vind jou een mooie en lieve vrouw. Hij is tenslotte al 8 jaar bij je dus als hij dat niet had gevonden dan was de relatie al lang uit geweest.

Hij kent jou 'gebruiksaanwijzing' inmiddels door-en-door. En het idee dat je je schaamt voor sex is helemaal niet nodig. Ben je soms door je ouders opgevoed met het idee dat sex vies en smerig is? Helaas zijn er nog gezinnen waar dat er bij de kinderen wordt ingehamerd. Die kunnen dan later problemen krijgen.

Sex is vies en hoort niet, denk men dan. Terwijl sex juist iets moois is wat je vriend en jou samen veel plezier en verbintenis band geeft. Hier mijn daadwerkelijke tip die jullie eens zouden moeten proberen. Koop een grote fles glijmiddel op siliconen basis. Neem voordat jullie beginnen eerst een drankje om te ontspannen.

Dat hebben al meerdere forummers geadviseerd en is een goede tip. Ga liggen en laat je heerlijk masseren met die silliconen glijmiddel.

Het voelt niet koud aan en je huid wordt zijdezacht. Laat hem, als hij in de buurt komt bij je vrouwelijkheid, heel veel glijmiddel gebruiken. Zeg maar overdreven veel. En als hij er met zijn vinger s ingaat veel glijmiddel. Door het glijmiddel zal het weinig tot geen pijn doen. Voel je nog wat dan flink glijmiddel extra gebruiken. Tenslotte zou je, bij penetratie, eerst zijn penis goed in moeten smeren en heel voorzichtig proberen. Bij pijn, stoppen en weer flink glijmiddel bijspuiten.

Het lukt misschien niet in 1x precies zoals je het zou willen maar je raakt dan langzaam aan gewend om ook op een prettige manier sex d. Koop wel echte siliconen glijmiddel. Ga geen massageolie of babyolie gebruiken. Dat is niet geschikt om in de vagina te gebruiken.

De Ph waarde is niet correct en je kan er een flinke irritatie van krijgen als je daar gevoelig voor bent. Ik hoop zo voor jullie dat het lukt om die angsten te overwinnen en dat jullie na een tijdje gewoon lekker kunnen genieten van elkaar. Dave schreef op 08 juli Klopt helemaal Maar het is juist een hele geduldige jongen die jou ook graag wil laten genieten. Hij kent me idd, door en door. En daarom frusteerd mijn houding hem ook. Helaas wel ja Mag ik ook een adviesje geven? Nee, ik ben niet opvoed, dat seks iets vies is.

Ik heb mezelf dat aangepraat.

.

Escort limburg be mjlf sex

Niet alle vrouwen zijn gevoelig voor het vingeren van de G-spot. Je kunt ook de gehele vagina verkennen en voor jezelf aanvoelen wat het prettigst voelt.

Dit kunnen bijvoorbeeld ook de grote of de kleine schaamlippen zijn. Op de foto hieronder zie je hoe jouw vagina eruit ziet. Bij het masturberen is het zeker aan te raden om een vibrator of een ander seksspeeltje aan te schaffen.

Dit verrijkt je seksleven, vooral bij het masturberen. Het gevoel dat een vibrator voortbrengt is met niets te vergelijken. Ook bij het vrijen met een man is een vibrator een nuttige aanvulling. De meeste vrouwen kopen een vibrator om de clitoris te prikkelen, maar er zijn bijvoorbeeld ook speciale G-spot vibratoren.

Naast de vibratoren zijn er nog vele andere soorten seksspeeltjes te verkrijgen. Je kunt bijvoorbeeld ook vibrerende eitjes kopen. Deze kun je in de vagina inbrengen en ze zorgen voor seksuele stimulering door de vibratie.

Verrijk je seksleven en neus eens rond in de keuzemogelijkheden. Je kunt het discreet online bestellen. Je hebt nu voldoende algemene informatie tot je genomen. Nu is het tijd om een stappenplan te bespreken om jezelf zo lekker mogelijk te bevredigen. De stappen moeten jou geleidelijk brengen naar de ultieme ontlading, een orgasme. Je kunt jouw skills nog verder verbeteren door de tips die verderop in het artikel besproken worden ook nog toe te passen binnen deze stappen.

Doe je voordeel ermee en geniet nog meer van seks met jezelf. Het moet een moment van jezelf worden waarin je niet gestoord gaat worden. Doe de tablet en de telefoon uit. Als er een berichtje binnenkomt word je namelijk nieuwsgierig wie de afzender is.

Voorkom dit soort verstoringen en zet ze gewoon uit. Zorg ervoor dat je ook niet op andere manieren gestoord kunt worden. Je kunt bijvoorbeeld je momentje pakken als je in bad zit. Zorg voor voldoende warmte en comfort en zet het liefst ook nog een muziekje aan. Heb jij nog niet veel sekservaring? Verdiep je dan vooraf in de voor de meeste vrouwen gevoelige plekjes in de vagina.

Bestudeer de vagina en kijk eventueel in een spiegeltje hoe het precies zit in jouw vagina. Trek de schaamlippen voorzichtig opzij en zie hoe het zit. Vergelijk dit maar eens met de foto bovenin dit artikel. In grote lijnen zal het niet verschillen met jouw vagina. Ga proberen om de clitoris en de schaamlippen te stimuleren. Ervaar het gevoel en bepaal voor jezelf wat jij prettig vindt. Geeft het wel even de kans en haak niet gelijk af.

Het lichaam heeft tijd nodig om opgewonden te raken. Geil word je niet alleen door je vagina en je clitoris. Ook het betasten van de rest van je lichaam kan opwinding veroorzaken. Voor de ene vrouw ontstaat opwinding door zacht in de tepels te knijpen. Mogelijk werkt het masseren van de bovenbenen en de billen juist beter voor jou. Er is maar één manier om daar achter te komen.

Ga het proberen en ervaar waar jij het geilst van wordt en wat je het prettigst vindt voelen. Als je nog nooit seks met een partner hebt gehad kun je door het zelf te ontdekken ook beter voorbereid zijn als je seks gaat hebben met een man. Nu je weet wat jouw gevoelige delen zijn, kun jij je gaan focussen op de meest opwindende plekken van jouw lichaam. Geef jezelf eens een erotische massage. Kneed je lichaam op de juiste plekken tot je er nog meer opgewonden van wordt.

Ontdek welke aanraking jij het lekkerst vindt. Streel jezelf eerst rondom de schaamstreek, de binnenkant van je dijen en de grote schaamlippen. Vergeet hierbij ook het plekje tussen je vagina en je anus niet. Bij veel vrouwen kan dit een heel gevoelig plekje zijn. Kom uiteindelijk uit bij je clitoris en begin deze te strelen. Is je clitoris te gevoelig? Beperk je dan tot de omgeving rondom de clitoris.

Je bent nu geil genoeg om een extra dimensie te ervaren. Pak de vibrator of een ander seksspeeltje. Ga eerst de schaamlippen verwennen en kom nadat de rest van de vagina aan de beurt is geweest bij de clitoris terecht. Probeer het seksspeeltje op verschillende manieren uit en vanuit verschillende posities. Je bent nu dermate opgewonden dat je toewerkt naar een orgasme.

In de voorgaande stappen heb je het lichaam klaar gemaakt voor het hoogtepunt. Op een bepaald moment zal je een golf van warmte door je lichaam voelen gaan.

Dat is het pre-orgasme. Ga nu vooral door met stimuleren, want het échte orgasme moet nog komen. Hoe het échte orgasme voelt, is erg persoonlijk en varieert voor iedereen. Maar je zult het zeker definiëren als het hoogtepunt. Ga door met strelen totdat het hele orgasme voorbij is. Ga dan lekker ontspannen liggen en geniet van het moment. Even rustig op adem komen en relaxen! Je weet nu hoe je seks met jezelf moet opbouwen. Nu willen wij jou nog graag een aantal tips meegeven waarmee je de kwaliteit van het vingeren verder kunt verhogen.

Met deze tips willen wij jou vooral meegeven dat er meerdere manieren zijn om bevrediging te krijgen. Ook dragen wij jou graag hulpmiddelen aan waarmee je wat meer variatie in je seksleven kunt brengen. Deze tips kun je ook baat bij hebben als je seks gaat hebben met een partner.

Probeer eens om tijdens het douchen de douchekop in te zetten om jezelf geil te krijgen. Bij voorkeur moet je een douchekop gebruiken waar ook nog een massagestand in zit. Deze brengt een afwisselende straal. Richt de douchekop op je vagina en ontvang de seksuele prikkels van het water. Het zal niet prikkelend genoeg zijn om ervan klaar te komen, maar het kan een fijn voorspel zijn om het vervolgens op andere manieren af te maken.

Misschien gaat het je lukken met een douche met een zeer sterke straal. Probeer het gewoon een keer. Het inzetten van seksspeeltjes hebben wij jou eerder in dit artikel al aanbevolen, maar er zijn meerdere manieren om een orgasme te bereiken. Kleine meisjes vinden het vaak al prettig om tegen een kussen of een knuffel te rijden met hun bekken. Dit is min of meer de eerste ervaring met seksualiteit.

Zij doen dit omdat het een prettig gevoel geeft. Op latere leeftijd kun je nog een keer proberen om op deze manier een orgasme op te roepen. Je kunt het bijvoorbeeld ook proberen met de leuning van een bank. Tijdens het vingeren kun je lekkerder een orgasme bereiken door er flink op los te fantaseren. Door ontspannen te liggen en lekker vingeren kun je in extase raken.

Je gaat dan helemaal op in het gevoel. Je komt eerder in extase terecht door je fantasie te gebruiken. Dit is een ideale manier om de seksbeleving verder  te verhogen en om even los te komen van de dagelijkse beslommeringen. Je hebt vast wel een meest prettige manier van vingeren en de opbouw van het vrijen met jezelf.

Toch is het belangrijk om wel afwisseling aan te brengen. Door steeds dezelfde handelingen te doen, haal je niet het maximale eruit. Richt je dus niet volledig op de clitoris. Het is ook prettig om niet alleen maar met je vagina bezig te zijn. Probeer de grenzen te verleggen door ook andere prettige handelingen bij jezelf te verrichten. Vind jij het bijvoorbeeld prettig om je anus te vingeren? Als je gevoelig bent voor stimulatie van de G-spot, gaat er een nieuwe wereld voor jou open.

Door deze plek op de juiste manier te prikkelen, kun je een heerlijk orgasme bereiken. Als een vrouw nat is werkt dit als een soort beschermingsmechanisme dat haar beschermd tegen het oplopen van wondjes en scheurtjes. Als echte man wil je natuurlijk dat zoiets nooit gebeurt, dus maak je haar eerst kletsnat.

Het nat worden is een lichamelijke reflex. Een vrouw krijgt alleen deze reflex alleen als ze opgewonden en ontspannen is. Maak voor de zekerheid je eigen vinger nat door je vinger in haar mond te steken of door er zelf even aan te likken.

Herhaal dit als je merkt dat je vinger droog wordt. Ben je een echte romanticus dan kan je de vrouw ontspannen en geil maken door haar een uitgebreide massage te geven van een half uur. De truc is om heel langzaam naar haar edele delen toe te werken en de massage steeds een stukje sensueler te maken. Door een heel lang te treuzelen en rondom haar vagina te strelen zal je haar extreem geiler maken. Op deze manier stijgt de kans naar aan waarschijnlijkheid grenzende zekerlijk  dat ze je smeekt om haar te nemen.

Deze truc is alleen voor de mannen die een gok willen wagen of voor de mannen die de seks binnen hun relatie naar een hoger niveau willen tillen. Als je al een tijdje met een meisje bent kan je haar vragen voor te doen hoe ze zichzelf vingert. Je kunt bijvoorbeeld zeggen: Nadat je dit kort hebt waargenomen, ga je rust met je hand haar hand volgen en neem je het langzaam over.

Als je aan het vingeren bent en je wilt weten of je het goed doet kan je vragen of ze het lekker vind. Tijdens de seks wil je absoluut voorkomen dat ze na moet denken. Of vragen als harder of zachter?. Simpele gesloten vragen dus in plaats van  open vragen. Nadat je dit een paar keer dit soort vragen hebt gesteld zal de connectie tussen jullie tijdens de seks alleen maar sterker worden en voel je je beiden meer op je gemak. Neem er dus de tijd voor en stel je erop in dat het een eventjes kan duren.

Als ze iets lekker vindt, blijf dit dan doen totdat je merkt of ze aangeeft dat het minder wordt. Als ze meer en meer opgewonden raakt blijf dan doorgaan tot ze klaarkomt. Wat ze lekker vindt verschilt dus van vrouw to vrouw. Sommige meiden vinden het lekker als je direct hun clitoris streelt, andere meiden vinden het lekkerder als je er rondom wrijft omdat hun clitoris te gevoelig is.

De clitoris is zo gevoelig omdat er een veel zenuwbanen daar samenkomen. De clitoris is vergelijkbaar met de eikel van een penis. Je kan haar clitoris op verschillende manieren stimuleren, met de hand, penis of met je tong. Als je haar clitoris met de hand streelt kan je dit op verschillende manieren doen:. De G-spot is super gevoelige zone aan de bovenkant van de vagina. Deze zit ongeveer anderhalf vingerkootje diep. Voor het vingeren van de G-spot gelden dezelfde basis principes als bij het vingeren in het algemeen.

Door haar te tegelijkertijd te vingeren en te beffen kan je haar zowel een clitoraal als vaginaal orgasme geven. Dit vinden de vrouwen echt goddelijk en super sexy. Als je haar wilt gaan beffen en vingeren, bef haar dan eerst een paar minuten zodat ze van binnen alvast nat wordt. Vinger haar alleen in haar kont als ze dit lekker vind, wat voor sommige vrouwen is het een turn-off.

Hoe je daar achter  komt is door  over haar anus te strelen en en te vrageng of ze dit lekker vind. Als ze ja zegt kan je voorzichtig je vinger er in steken. Zorg er uiteraard voor dat je vinger nat is wanneer je dit doet. Steek pas je vinger echt in haar anus als ze bijna klaarkomt. Dit is trouwens een ideale manier om haar voor te bereiden op anale seks. Als je de dame vaginaal met je penis penetreert kan het soms te weinig stimuleren om haar tot een orgasme te brengen.

Wat je daarom ook kunt doen is dat je tijdens het neuken haar clitoris met je vingers stimuleert. Afhankelijk van het standje kan je dit met je wijsvinger, middelvinger, of duim doen. Bij het hemelbed standje lig je als man op je rug met je benen tegen elkaar aan.

De dame ligt op je met haar benen om jou benen zodat je haar net kan penetreren. Zij kan zo op jou gaan liggen dat haar clitoris hierbij over jou onderbuik wrijft. Ik wens jou en je partner veel plezier en genot toe. Heb je vragen of wil je ervaringen delen, laat ze hieronder achter in de comments.

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken. Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.
geef mij sex nl hoe bef je jezelf

Verken elkaar naakt en zoen een tijdje voor je de volgende stap zet. Hierna kun je in een rustig tempo steeds lager op haar lichaam zoenen. Als je voldoende tijd hebt besteed aan haar nek, borsten, buik en zelfs benen, dan zul je merken dat zij langzaam aan helemaal los komt. Aan haar lichamelijke reactie en haar gezichtsuitdrukking zul je merken dat ook zij in volledige staat van opwinding is geraakt. Dit is het moment om voor het eerst met je mond contact te maken met haar vagina. Omdat de gevoeligheid van de vagina en de clitoris per vrouw verschilt, is het verstandig om zachtjes te beginnen en langzaam de druk op te voeren om er achter te komen waar haar grenzen liggen.

Het eerste wat je kunt doen is vlakbij haar vagina zoenen. Zoen er bijvoorbeeld vlak boven en naast. Je kunt ook je vingers gebruiken om tot vlakbij haar schaamlippen te tasten. Op deze manier voer je de spanning op tot een punt waarop ze niets anders meer in haar hoofd heeft dan jouw mond op haar geslacht.

De eerste aanraking kun je het beste maken met je tong. Deze is zacht, vochtig en warm en is daarom het plezierigst voor haar om te voelen.

Daarbij kun je je tong heel goed sturen en dus gericht stimuleren. Begin haar buitenste schaamlippen beetje bij beetje te verkennen. Zoen en lik deze aandachtig. De volgende stap is haar clitoris. Een zeer goede tip is om je tong plat over haar clitoris te leggen. Je kunt er dan wat gemakkelijker druk op uitoefenen, ook raak je een groter oppervlak, en omdat haar huid hier vol zit met zenuwuiteinden, is dit nog veel plezieriger voor haar.

Ook wordt je eigen tong minder moe en verkrampt. Wrijf een tijdje zachtjes over haar clitoris. En wissel dit af met een actieve beweging van je tong op haar clitoris en over haar schaamlippen. Niet iedere vrouw komt even gemakkelijk klaar, maar als er een manier is om dit toch voor elkaar te krijgen, dan is het wel door middel van orale bevrediging gecombineerd met penetratie. Wat ik je daarom aanraad, is om na een serieuze periode van stimulering met je tong, ook je vingers mee te laten doen met het spelletje.

Begin langzaam tijdens het kussen van haar clitoris, met je vinger haar vagina binnen te gaan. De gespierde wand waarlangs je binnenkomt is het gevoeligst, dus het is niet nodig je vinger diep naar binnen te drukken. Let altijd goed op hoe ze reageert! Het kan zijn dat je met een dame te maken hebt die hier niet zo van houdt, of die wat verlegen is. Dan kan het zijn dat ze hiermee niet verder wil. Als je merkt dat ze geniet, voer dan langzaam het tempo van de deinende beweging van je vinger op, en oefen met je mond en tong wat meer druk uit op haar clitoris.

Veel vrouwen komen op deze manier in vrij korte tijd klaar. Zorg dat je goed onthoudt dat je je tong plat houdt en er veel bewegingen mee maakt. De wrijving is wat haar het goede prikkelende gevoel geeft. Het vingeren is puur ter ondersteuning. Sommige vrouwen hebben graag een wat actievere masturbatie tijdens het beffen, dit merk je vanzelf aan haar reactie.

Het daadwerkelijk binnendringen in de vagina met je tong, is voor sommige vrouwen een heerlijke ervaring. Probeer dit eens uit, het kan je een positieve verassing brengen! Een andere goed trucje is om af en toe al het fysieke contact met haar geslacht te verbreken. Je begint opnieuw vlakbij haar vagina te strelen zonder deze aan te raken.

Misschien heb je dit soort tips al eens eerder gehoord? Dit betekent dat je slechts heel langzaam intiemer wordt en stukje bij beetje wat verder gaat. De spanning wordt hierdoor vele malen verder opgebouwd en als ze zich dan eenmaal laat gaan en jij zelf de druk opvoert, dan is het resultaat vaak heftig en intens.

Wees niet verbaasd als je op deze manier je eerste spuitorgasme bij een vrouw meemaakt! Net als dat een man voorvocht afscheidt als hij opgewonden is, gebeurt ditzelfde bij een vrouw, en soms in vrij heftige maten.

Het vocht werkt bij de vrouw ook als glijmiddel. Hierdoor wordt seks voor haar plezierig, anders zou fysiek contact met haar vagina pijn kunnen doen bij haar. Als je gaat beffen, moet je mentaal zijn voorbereid op het feit dat jullie lichaamsvocht zullen uitwisselen. Het is doodnormale neutrale vloeistof.

Echte smaak zit er niet aan, al kan dit per vrouw wel wat variëren. Natuurlijk is hygiëne bij dit soort contact erg belangrijk. Je moet er dus van op aan kunnen dat je partner schoon is!

Soms kan beffen voor een man wat benauwend zijn. De ruimte tussen haar benen kan je gezicht beknellen. Zorg dat je ademweg vrij blijft, anders kan het benauwende gevoel een afkeer van het beffen als gevolg hebben, terwijl dit nergens voor nodig is. Jij in je blootje op bed op een handdoek, lekker olietje erbij, oogjes dicht, muziekje aan Jij mag daar alleen maar liggen genieten en je hoeft verder niets! Als dat je lukt dus zonder te gaan lachen, of ongeduldig te worden ben je al een heel eind met loslaten en ontspannen.

En dan niet daarna seks 'moeten' hebben, of daar naartoe werken! Nee, gewoon lekker slapen daarna. Denk dat dat wel een goede oefening is om de touwtjes uit handen te geven. Massage is idd erg lekker, daar kan ik ook van genieten hoor. Maar nu ik erover na denk: Erg eigenlijk dat ik daar nu door er over nagedacht te hebben achterkom. Ik weet wel en dat zegt hij ook dat hij niet zo van massages geven houdt. Hij heeft het geduld er niet voor: En geeft ook aan dat jammer voor mij te vinden. Ik geloof dat hij het een 10 minuten vol kan houden om te masseren.

Daar moet ik het dus maar mee doen Het "moeten"is ook een struikelblok. In elk geval een goed gespreksonderwerp tussen mijn vriend en mij. Ik ben een jonge vrouw van Ik ben bang dat ik dan toch niet klaar kom Ja, ben wel eens klaargekomen tijdens de seks solo lukt het wel , maar dat is alweer járen geleden.

Mijn vriend komt wel altijd klaar. Ik vind het op zich wel fijn,maar omdat ik me niet kan onstspannen, kan ik er dus ook niet volop van genieten. Het is een beetje zoiets als: Ik ben daar dus teveel op gefocust geweest. Waardoor ik die aandacht naar mijn lichaam dus liever niet heb. Hoef ik de "druk"die ik mezelf op leg, ook niet te ervaren. Ik kan wel van beffen e. Dan kan ik het langer toelaten. Dus als we "gewoon"seks hebben, dan laat ik het niet toe. Dat ik de ene keer wel dingen toe laat en er de andere keer "preuts"over doe.

Ik denk meer een kwestie van te weinig zelfvertrouwen. Hoe ging dat met vorige relaties? Kon je toen ook niet klaarkomen? Of heb je dit alleen maar bij je huidige vriend.

Ik heb dus nog maar 1 bedpartner gehad. Ik heb wel een paar "vriendjes" gehad,maar daar bleef het bij zoenen. En strelen boven de kleding. Dus niet erg sexgericht. Ik hoorde natuurlijk vaak jongens praten over meisjes: Dus het meisje dacht populair te zijn,maar helaas: Dan wist ik zeker dat ze bij me waren omdat ze míj leuk vonden. Dat help me in bed wel. Vrouwen met kleine borsten kunnen erg mooi en vrouwelijk zijn!! Maar ik was zo plat als wat: Nu mét borsten voel ik me wel zekerder: Maar ik had denk ik stiekum gehoopt dat ik me veel vrijer zou voelen op seksgebied: Ik kom nu wel een beetje over als een "grijs muisje" maar Stille wateren hebben diepe gronden: Dus kan varieren tot zachtaardig tot heel harde sex.

Dus je bent lange tijd onzeker geweest over je eigen lichaam en dat kwam mede omdat je kleine borsten had. Je hebt ze laten vergroten en nu heb je dubbel D? Volgens mij heeft het vrijer voelen op seksgebied meer te maken met het jezelf over kunnen geven aan een partner.

Je partner kan je daar wel mee helpen, denk ik. Maar wat bedoel je precies met een 'rollenspel'? Heb je er weleens met vriendinnen over gepraat? Met mijn vriendinnen praat ik eigenlijk niet over seks, ook niet met zussen..

Ik denk inderdaad dat ik té lang onzeker ben geweest over mijn eigen lichaam,maar ik denk ergens ook wel dat ik me schaam voor mijn seksuele gevoelens. Ik zou niet weten waar dat vandaan komt Ik kan van mezelf dus niet accepteren dat ik ervan genieten. In een rollenspel komen of kunnen de speeltjes, bondage e. Ook denk ik, dat ik niet zo goed kan multitasken tijdens de seks. Ik richt me liever op 1 ding tegelijk, dus standje 69 past daar dus niet bij. Je mag jezelf dan gelukkig prijzen.

Er is maar een klein percentage vrouwen die klaarkomt door anale seks, maar ik heb weleens gehoord dat het alleen kan als je als vrouw heel erg geil bent.

Ik heb er nog geen ervaring mee dus daar kan ik je niet in helpen. Ben je misschien opgevoed met de gedachte dat seks niet hoort of dat het iets vies is?

Je zegt dat je zelf graag 'in control' wilt zijn. Er zijn genoeg standjes te bedenken waarbij jij de controle hebt en het tempo bepaalt. Bij het beffen kun je bv op je knieën over hem heen gaan zitten, met je knieën naast zijn hoofd. Je kunt dan een beetje 'wiebelen' in een tempo dat jij lekker vindt. Pak zijn hand en verken samen jouw lichaam eens, je kunt dan tijdens het vingeren meer vertrouwen in elkaar krijgen en wellicht ook in jezelf.

Dave vrijdag 8 juli Beste xxmuisjexx, Als ik je openingspost goed gelezen heb spelen er drie dingen. Bijna geen borsten waardoor je onzeker was nu vergroot. Schaamte tijdens sex durft zich niet te laten gaan. Ik denk dat je een fijne vriend heb die volop begrip kan opbrengen voor de situatie waar jullie in zitten.

Hij wil veel voor je doen om jou te plezieren in bed. Echter je kan je niet volledig laten gaan. Je bent misschien onbewust bang dat als je hem de regie in handen geeft dat hij 'de verkeerde' handelingen doet waardoor jij weer pijn krijgt. Dus wil jij de regie houden. En omdat jij een 'handleiding' heb schaam je je misschien een beetje voor je vriend. Maar het is juist een hele geduldige jongen die jou ook graag wil laten genieten. Jullie zijn tenslotte al 8 jaar bij elkaar dus dan mag je wel zeggen dat je elkaar een beetje kent, toch?

Ik denk dat het voor een deel 'tussen de oren' zit. En ik besef ook dat dat makkelijker gezegd is dan opgelost. Mag ik ook een adviesje geven? Je vriend vind jou een mooie en lieve vrouw.

Hij is tenslotte al 8 jaar bij je dus als hij dat niet had gevonden dan was de relatie al lang uit geweest. Hij kent jou 'gebruiksaanwijzing' inmiddels door-en-door. En het idee dat je je schaamt voor sex is helemaal niet nodig. Ben je soms door je ouders opgevoed met het idee dat sex vies en smerig is? Helaas zijn er nog gezinnen waar dat er bij de kinderen wordt ingehamerd. Die kunnen dan later problemen krijgen. Sex is vies en hoort niet, denk men dan. Terwijl sex juist iets moois is wat je vriend en jou samen veel plezier en verbintenis band geeft.

Hier mijn daadwerkelijke tip die jullie eens zouden moeten proberen. Koop een grote fles glijmiddel op siliconen basis. Neem voordat jullie beginnen eerst een drankje om te ontspannen. Dat hebben al meerdere forummers geadviseerd en is een goede tip. Ga liggen en laat je heerlijk masseren met die silliconen glijmiddel.

Het voelt niet koud aan en je huid wordt zijdezacht. Laat hem, als hij in de buurt komt bij je vrouwelijkheid, heel veel glijmiddel gebruiken. Zeg maar overdreven veel. En als hij er met zijn vinger s ingaat veel glijmiddel. Door het glijmiddel zal het weinig tot geen pijn doen. Voel je nog wat dan flink glijmiddel extra gebruiken. Tenslotte zou je, bij penetratie, eerst zijn penis goed in moeten smeren en heel voorzichtig proberen. Bij pijn, stoppen en weer flink glijmiddel bijspuiten.

Het lukt misschien niet in 1x precies zoals je het zou willen maar je raakt dan langzaam aan gewend om ook op een prettige manier sex d. Koop wel echte siliconen glijmiddel.

Ga geen massageolie of babyolie gebruiken. Dat is niet geschikt om in de vagina te gebruiken. De Ph waarde is niet correct en je kan er een flinke irritatie van krijgen als je daar gevoelig voor bent. Ik hoop zo voor jullie dat het lukt om die angsten te overwinnen en dat jullie na een tijdje gewoon lekker kunnen genieten van elkaar.

Dave schreef op 08 juli Klopt helemaal Maar het is juist een hele geduldige jongen die jou ook graag wil laten genieten. Hij kent me idd, door en door. En daarom frusteerd mijn houding hem ook. Helaas wel ja Mag ik ook een adviesje geven? Nee, ik ben niet opvoed, dat seks iets vies is. Ik heb mezelf dat aangepraat.

.Geil klaarkomen geile filpjes


Het daadwerkelijk binnendringen in de vagina met je tong, is voor sommige vrouwen een heerlijke ervaring. Probeer dit eens uit, het kan je een positieve verassing brengen! Een andere goed trucje is om af en toe al het fysieke contact met haar geslacht te verbreken. Je begint opnieuw vlakbij haar vagina te strelen zonder deze aan te raken. Misschien heb je dit soort tips al eens eerder gehoord? Dit betekent dat je slechts heel langzaam intiemer wordt en stukje bij beetje wat verder gaat.

De spanning wordt hierdoor vele malen verder opgebouwd en als ze zich dan eenmaal laat gaan en jij zelf de druk opvoert, dan is het resultaat vaak heftig en intens. Wees niet verbaasd als je op deze manier je eerste spuitorgasme bij een vrouw meemaakt! Net als dat een man voorvocht afscheidt als hij opgewonden is, gebeurt ditzelfde bij een vrouw, en soms in vrij heftige maten.

Het vocht werkt bij de vrouw ook als glijmiddel. Hierdoor wordt seks voor haar plezierig, anders zou fysiek contact met haar vagina pijn kunnen doen bij haar. Als je gaat beffen, moet je mentaal zijn voorbereid op het feit dat jullie lichaamsvocht zullen uitwisselen. Het is doodnormale neutrale vloeistof. Echte smaak zit er niet aan, al kan dit per vrouw wel wat variëren. Natuurlijk is hygiëne bij dit soort contact erg belangrijk.

Je moet er dus van op aan kunnen dat je partner schoon is! Soms kan beffen voor een man wat benauwend zijn. De ruimte tussen haar benen kan je gezicht beknellen. Zorg dat je ademweg vrij blijft, anders kan het benauwende gevoel een afkeer van het beffen als gevolg hebben, terwijl dit nergens voor nodig is. Realiseer je dat orale seks voor veel mensen betekent dat er, vooral in het begin, eventjes een grens overschreden moet worden. Het vergt, vooral als je weinig ervaring hebt, wat lef om er mee te beginnen.

Weet dat dit voor je partner net zo is. Als jij hoopt op orale bevrediging, dan kan het niet zo zijn dat je zelf niet bereid bent dit te geven! Zoals je weet, heb ik een deel van deze website gewijd aan het probleem van te snel klaarkomen bij mannen. Als jij moeite hebt met het inhouden van je orgasme, en je wilt je partner niet tekort doen, dan is orale seks de perfecte manier om haar intens te laten genieten en haar klaar te laten komen voor jijzelf zo ver bent.

Je kunt bijvoorbeeld het vrijen onderbreken en dit direct vervangen door orale seks, om voor haar het genot door te laten gaan, maar voor jezelf een kleine pauze in te lassen. Mannen met erectiele disfunctie of impotentie , kunnen met de juiste beftechniek hun partner toch meer dan genoeg bieden in bed. Natuurlijk is orale seks niet het enige wapen in je arsenaal, maar het is wel een ZEER belangrijk onderdeel, vooral omdat het een erg effectieve manier is om het grootste deel van alle vrouwen te laten klaarkomen!

Dus even ter conclusie. Vrouwen zijn niet hetzelfde als mannen. Neem daarom bij alles wat je doet tijdens seks, je tijd! Ook beffen is iets wat je dient op te bouwen. Ga stap voor stap te werk, zoen steeds dichterbij haar vagina, maar laat haar een tijdje wensen dat je doorgaat voordat je dit daadwerkelijk doet. Geniet zelf van wat je doet! Het moet voor jou een plezier zijn haar dit genot te bieden.

Het mag nooit zo zijn dat je puur en alleen orale seks geeft omdat je het zelf ook verwacht. Maak dit soort technieken een tweede natuur en zorg ervoor dat jij het geven van een goede orale beurt gaat zien als een standaard onderdeel van goede seks!

Leef je in in wat je partner voelt en put trots uit het feit dat jij haar zo intens laat genieten. Je zult zien dat er altijd een beloning wacht! Soms is dit in de vorm van wat zij seksueel met je van plan is, soms is het alleen de uitdrukking op haar gezicht als ze klaarkomt. Wat het ook is, ik garandeer je dat het de moeite waard is! Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag?

Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten! Inhoud van dit artikel 1 Wat is beffen? Artikelen die je mogelijk ook interessant vindt. Mark Meijers Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven. Klik hier om uw reactie achter te laten. Laat een reactie achter: Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw.

Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Althans het is in ieder geval een stuk moeilijker. Dus je vriend mag er blij met je zijn. Ja als je het genot haalt uit het plezieren van iemand anders dan is pijpen natuurlijk fantastisch.

En als je daar zelf dan ook nog geil van wordt, wat wil je dan nog meer?! Mooi dat als jij je vriend op die manier verwent jullie beiden er veel seksgenot aan beleven! Elkaar scheren voordat je sex met elkaar gaat hebben geeft een heel geil gevoel. Samen heel glad en fris zijn maakt het extra intiem. Koud fruit over je lichaam rollen en een koude komkommer om mee te spelen en daarna je vriend met zijn wartme geslachtsdeel ontvangen geeft een kick pfffffffffffffffff heerlijk.

Ik vind het echt heel lekker en ben blij met mijn mooi meid zij kan er wat van echt zo lekker wordhelemaal blij vrolijk op gewonden. Wat als je vriendin het te hoerig vind om te pijpen en je zelf beffen zalig vind en je het mist om gepijpt te worden. Wat moet ik doen? Allereerst als jij van beffen houdt. Dan is er geen reden om daarmee te stoppen. Als je vriendin het hoerig vindt om je te pijpen.

Dan is het belangrijk om te weten waarom zij dat vindt. Welke associaties heeft zij met pijpen? Want als jij wilt dat zij vanuit haarzelf jou met enthousiasme pijpt, dan moet ze pijpen als iets positiefs zien. Als je wilt dat zij jou pijpt en dit zelf ook leuk vindt, dan wil je dat ze het tweede beeld heeft. Want wat is er hoerig aan als jij je partner al het genot van de wereld wil geven? Het dus belangrijk dat je van de discussie wegblijft dat jij haar wel beft, maar zij jou niet pijpt.

Jullie moeten samen haar associaties veranderen, dat is de oplossing. Klik hier om je antwoord te annuleren. Ontvang 9 Pijptips zodat hij kronkelt van genot en alleen naar jouw mond smacht! Share this on WhatsApp. Inhoud van dit artikel: Draait lekker pijpen alleen om de techniek? Nee… De tips om lekker te pijpen! Gerelateerde Artikelen Pijptips Waar worden mannen geil van? Pijpen is heerlijk zegt: Laat een Reactie Achter! Het is gratis - Je gegevens zijn veilig. Sneaky trucjes om seksuele onzekerheden bij je partner te elimineren Verleidelijk leren strippen Zin in seks opwekken?

Zo verhoog jij je Sexdrive! Seksplaneet helpt jou en je partner om een spetterend seksleven te hebben. Jij leert alles om je partner de beste ervaring ooit te geven en om samen onbegrensd van elkaar te genieten Zonder enige remmingen en met véél passie en spanning!

Zijn perfect voor dirty talk! Heb je een vraag? WhatsApp is ook een optie:

geef mij sex nl hoe bef je jezelf

Sex gratis amateur priveontvangst tiel


De meeste mannen gebruiken beffen als voorspel en dit is geen slecht idee. Tijdens seks met een vrouw moet je altijd rekening houden met het feit dat ze er waarschijnlijk iets langer over doet om opgewonden te raken dan jijzelf. Hierover spreek ik in het artikel over voorspel tijdens seks. Het is dus niet altijd even plezierig als jij direct haar kleren van haar lijf rukt en met allerlei technieken op de proppen komt.

Het beffen, ofwel het likken, zoeken en kussen van haar meest intieme plekjes, kan voor haar heel erg veel genot brengen. Maar dit gebeurt alleen als jij het juiste moment kiest. Streel eerst haar lichaam. Verken elkaar naakt en zoen een tijdje voor je de volgende stap zet. Hierna kun je in een rustig tempo steeds lager op haar lichaam zoenen. Als je voldoende tijd hebt besteed aan haar nek, borsten, buik en zelfs benen, dan zul je merken dat zij langzaam aan helemaal los komt.

Aan haar lichamelijke reactie en haar gezichtsuitdrukking zul je merken dat ook zij in volledige staat van opwinding is geraakt. Dit is het moment om voor het eerst met je mond contact te maken met haar vagina. Omdat de gevoeligheid van de vagina en de clitoris per vrouw verschilt, is het verstandig om zachtjes te beginnen en langzaam de druk op te voeren om er achter te komen waar haar grenzen liggen. Het eerste wat je kunt doen is vlakbij haar vagina zoenen.

Zoen er bijvoorbeeld vlak boven en naast. Je kunt ook je vingers gebruiken om tot vlakbij haar schaamlippen te tasten. Op deze manier voer je de spanning op tot een punt waarop ze niets anders meer in haar hoofd heeft dan jouw mond op haar geslacht.

De eerste aanraking kun je het beste maken met je tong. Deze is zacht, vochtig en warm en is daarom het plezierigst voor haar om te voelen.

Daarbij kun je je tong heel goed sturen en dus gericht stimuleren. Begin haar buitenste schaamlippen beetje bij beetje te verkennen. Zoen en lik deze aandachtig. De volgende stap is haar clitoris. Een zeer goede tip is om je tong plat over haar clitoris te leggen. Je kunt er dan wat gemakkelijker druk op uitoefenen, ook raak je een groter oppervlak, en omdat haar huid hier vol zit met zenuwuiteinden, is dit nog veel plezieriger voor haar. Ook wordt je eigen tong minder moe en verkrampt.

Wrijf een tijdje zachtjes over haar clitoris. En wissel dit af met een actieve beweging van je tong op haar clitoris en over haar schaamlippen. Niet iedere vrouw komt even gemakkelijk klaar, maar als er een manier is om dit toch voor elkaar te krijgen, dan is het wel door middel van orale bevrediging gecombineerd met penetratie.

Wat ik je daarom aanraad, is om na een serieuze periode van stimulering met je tong, ook je vingers mee te laten doen met het spelletje. Begin langzaam tijdens het kussen van haar clitoris, met je vinger haar vagina binnen te gaan.

De gespierde wand waarlangs je binnenkomt is het gevoeligst, dus het is niet nodig je vinger diep naar binnen te drukken. Let altijd goed op hoe ze reageert! Het kan zijn dat je met een dame te maken hebt die hier niet zo van houdt, of die wat verlegen is. Dan kan het zijn dat ze hiermee niet verder wil. Als ze ja zegt kan je voorzichtig je vinger er in steken.

Zorg er uiteraard voor dat je vinger nat is wanneer je dit doet. Steek pas je vinger echt in haar anus als ze bijna klaarkomt. Dit is trouwens een ideale manier om haar voor te bereiden op anale seks. Als je de dame vaginaal met je penis penetreert kan het soms te weinig stimuleren om haar tot een orgasme te brengen. Wat je daarom ook kunt doen is dat je tijdens het neuken haar clitoris met je vingers stimuleert. Afhankelijk van het standje kan je dit met je wijsvinger, middelvinger, of duim doen.

Bij het hemelbed standje lig je als man op je rug met je benen tegen elkaar aan. De dame ligt op je met haar benen om jou benen zodat je haar net kan penetreren. Zij kan zo op jou gaan liggen dat haar clitoris hierbij over jou onderbuik wrijft. Ik wens jou en je partner veel plezier en genot toe. Heb je vragen of wil je ervaringen delen, laat ze hieronder achter in de comments. Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap.

Hiermee ga je serieuze progressie maken. Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen. Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag: Gerelateerde artikelen Ik ben verliefd: Het Simpele 5 stappenplan om Dates te regelen 10 Tips om het charisma te krijgen waar vrouwen gek op zijn Socialer worden: Hoe was je eerste zoen?

Hoe je haar niet zoent in de bieb Praktijk-Test: Copyright © AttractionGym info attractiongym. We nemen je privacy erg serieus. Je kunt ons volledige privacybeleid lezen door hierboven op de link te klikken. Door inschrijving ga je akkoord met de disclaimer. Door je naam en e-mailadres in te vullen, ga je akkoord met het ontvangen van de gratis tips per e-mail. Je moet minimaal 16 jaar zijn voor de inschrijving. Als je contact zoekt kan je ons mailen op info AttractionGym. De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren.

Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt meer info: Hiermee ga je serieuze progressie maken Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Reageer op deze reactie. Deze website maakt gebruik van cookies De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren.

Privacy Policy Ok, prima! Er is maar één manier om daar achter te komen. Ga het proberen en ervaar waar jij het geilst van wordt en wat je het prettigst vindt voelen.

Als je nog nooit seks met een partner hebt gehad kun je door het zelf te ontdekken ook beter voorbereid zijn als je seks gaat hebben met een man. Nu je weet wat jouw gevoelige delen zijn, kun jij je gaan focussen op de meest opwindende plekken van jouw lichaam. Geef jezelf eens een erotische massage. Kneed je lichaam op de juiste plekken tot je er nog meer opgewonden van wordt.

Ontdek welke aanraking jij het lekkerst vindt. Streel jezelf eerst rondom de schaamstreek, de binnenkant van je dijen en de grote schaamlippen. Vergeet hierbij ook het plekje tussen je vagina en je anus niet. Bij veel vrouwen kan dit een heel gevoelig plekje zijn. Kom uiteindelijk uit bij je clitoris en begin deze te strelen. Is je clitoris te gevoelig? Beperk je dan tot de omgeving rondom de clitoris. Je bent nu geil genoeg om een extra dimensie te ervaren. Pak de vibrator of een ander seksspeeltje.

Ga eerst de schaamlippen verwennen en kom nadat de rest van de vagina aan de beurt is geweest bij de clitoris terecht. Probeer het seksspeeltje op verschillende manieren uit en vanuit verschillende posities. Je bent nu dermate opgewonden dat je toewerkt naar een orgasme.

In de voorgaande stappen heb je het lichaam klaar gemaakt voor het hoogtepunt. Op een bepaald moment zal je een golf van warmte door je lichaam voelen gaan. Dat is het pre-orgasme. Ga nu vooral door met stimuleren, want het échte orgasme moet nog komen. Hoe het échte orgasme voelt, is erg persoonlijk en varieert voor iedereen. Maar je zult het zeker definiëren als het hoogtepunt.

Ga door met strelen totdat het hele orgasme voorbij is. Ga dan lekker ontspannen liggen en geniet van het moment.

Even rustig op adem komen en relaxen! Je weet nu hoe je seks met jezelf moet opbouwen. Nu willen wij jou nog graag een aantal tips meegeven waarmee je de kwaliteit van het vingeren verder kunt verhogen. Met deze tips willen wij jou vooral meegeven dat er meerdere manieren zijn om bevrediging te krijgen. Ook dragen wij jou graag hulpmiddelen aan waarmee je wat meer variatie in je seksleven kunt brengen.

Deze tips kun je ook baat bij hebben als je seks gaat hebben met een partner. Probeer eens om tijdens het douchen de douchekop in te zetten om jezelf geil te krijgen. Bij voorkeur moet je een douchekop gebruiken waar ook nog een massagestand in zit.

Deze brengt een afwisselende straal. Richt de douchekop op je vagina en ontvang de seksuele prikkels van het water. Het zal niet prikkelend genoeg zijn om ervan klaar te komen, maar het kan een fijn voorspel zijn om het vervolgens op andere manieren af te maken. Misschien gaat het je lukken met een douche met een zeer sterke straal. Probeer het gewoon een keer.

Het inzetten van seksspeeltjes hebben wij jou eerder in dit artikel al aanbevolen, maar er zijn meerdere manieren om een orgasme te bereiken. Kleine meisjes vinden het vaak al prettig om tegen een kussen of een knuffel te rijden met hun bekken.

Dit is min of meer de eerste ervaring met seksualiteit. Zij doen dit omdat het een prettig gevoel geeft. Op latere leeftijd kun je nog een keer proberen om op deze manier een orgasme op te roepen. Je kunt het bijvoorbeeld ook proberen met de leuning van een bank. Tijdens het vingeren kun je lekkerder een orgasme bereiken door er flink op los te fantaseren. Door ontspannen te liggen en lekker vingeren kun je in extase raken. Je gaat dan helemaal op in het gevoel. Je komt eerder in extase terecht door je fantasie te gebruiken.

Dit is een ideale manier om de seksbeleving verder  te verhogen en om even los te komen van de dagelijkse beslommeringen. Je hebt vast wel een meest prettige manier van vingeren en de opbouw van het vrijen met jezelf. Toch is het belangrijk om wel afwisseling aan te brengen.

Door steeds dezelfde handelingen te doen, haal je niet het maximale eruit. Richt je dus niet volledig op de clitoris. Het is ook prettig om niet alleen maar met je vagina bezig te zijn. Probeer de grenzen te verleggen door ook andere prettige handelingen bij jezelf te verrichten. Vind jij het bijvoorbeeld prettig om je anus te vingeren? Als je gevoelig bent voor stimulatie van de G-spot, gaat er een nieuwe wereld voor jou open.

Door deze plek op de juiste manier te prikkelen, kun je een heerlijk orgasme bereiken. Je moet opgewonden zijn om het plekje eenvoudig te kunnen vinden.

Heb je het gevonden? Probeer dan met je vinger steeds een aaiende beweging over de G-spot te maken. Je moet er wel even wat tijd en energie in stoppen, want de G-spot heeft meer stimulatie nodig in vergelijking met de clitoris, maar het kan zeker de moeite waard zijn. Wist je dat de kans één op drie is dat jouw relatie wordt verbroken door vreemdgaan?

Edwin Edinga onthult DE methode waardoor jouw man alleen nog maar aan jou kan denken. Ontdek hoe je hem laat sidderen van genot maar OOK hoe je ervoor zorgt dat je zelf kan laten gaan en kan genieten van het seksleven waar je altijd al van hebt gedroomd.

geef mij sex nl hoe bef je jezelf