Blog

Kale spleet gangbang brabant

May 31, 2018 / By : / Category : Sexy noveller webcam porno

kale spleet gangbang brabant

Na wat gebabbeld te hebben het bubbelbad opgezocht welke al aardig vol zat. Hier lekker wat zitten spelen met elkaar en natuurlijk rondgekeken. Na het bubbelbad met de eerder genoemde stellen een kamer opgezocht waar we onze eerste ervaring hadden met het ruilen van partner. Het was super geil en leuk. Na heerlijke sex een drankje gedaan en wat gegeten.

Na het eten klaar voor de volgende ronde welke eveneens super was. We hebben een heerlijke geile avond gehad in mystique, het was super en we komen zeker terug. Het eten was vrij simpel en warme maaltijden lauw. Personeel was aardig, maar bij de overige gasten voelde wij ons buiten gesloten. Het leek meer op een branatse kliek en daar is het voor noordelinge moeilijktussen te komen. Wij zouden er niet snel meernaar toe gaan, ook niet als we in de buurt zijn.

We zijn nog niet zo lang geleden in Limburg DV geweest. De entree scheelt maar 5 euro. Vieze tent waar geen aktie is. Nee wij gaan maar weer naar Mystique. We hebben met een ander koppel een mooie sex ervaring opgedaan en van partners gewisseld.

Twee contacten met dit stel in twee verschillende ruimtes. Het eerste contact leverde nog niet direct iets op. Bij het tweede contact in de grote ruimte hebben we geruild. Eerst voorzichtig met de handen toenadering gezocht en het ijs was snel gebroken. Helaas weten we hun namen niet en weten ook niet vanwaar zij komen. Wij, blonde vrouw en donkerharige man, hebben het als zeer prettig ervaren en hopen hen nog eens te ontmoeten.

Wellicht dat zij reageren via dit bericht. Het was heerlijk weer en besloten om op de terugweg bij de Mystique langs te gaan om te kijken of er wat te beleven viel.

We parkeerde de auto en stonden te wachten tot het open ging. Het was een grandioze dag We zijn ons s avonds op gaan frissen en ons in het heerlijke kinkylak gestoken om nog wat mannneoverschot gek te maken Daarna zijn we dit jaar nog naar de Tranny night geweest. Ook een gezellige avond gehad en met veel lady's gesproken wat zijn het toch allemaal geweldige meiden!

De sex ruimtes zijn erg mooi ingericht.. Wij waren er afgelopen zondag, en toen was het redelijk rustig maar wij vonden het toch erg gezellig! Het buffet is gewoon compleet, een lekker oud gedeelte, een grill waar je zelf je vlees kunt bakken, en een vlugge warme hap.

Het personeel is ook heel vriendelijk, de barman heeft ons bijvoorbeeld alles wat we vroegen uitelegd, en niet eens in de vorm van ´´hier is het het beste´´ maar gewoon eerlijk en objectief gewoon antwoorden op onze vragen. De inrichting van de club is super, is lang geleden dat wij ons echt ´´luxe op stap´´ gevoeld hebben, maar dit is hier weer helemaal gelukt.

Wat ons betreft, ja het is een uurtje rijden en er zijn absoluut clubs dichter in de buurt voor ons, maar wij rijden voortaan gewoon lekker dat uurtje, snel terug dus!! De ontvangst was vriendelijk, maar in de kamers lagen hier en daar nog gebruikte condooms en gezien wij er al vroeg zaten en er nog geen stelletjes op de kamers waren moet dit nog van de dag ervoor zijn.

De bar was goed, maar het personeel achter de bar was meer met mekander bezig dan met de gasten. Het eten eenvoudig en kant en klaar. Eigen salades met mega veel peterselie poeder er overheen om de boel te bedekken.

Jammer dat daar geen aandacht aan geschonken wordt. Het is een mooie club dus het kan veel beter dan dit. Wat een top avond hebben wij gehad!! We zijn super vriendelijk ontvangen en we voelden ons er gelijk thuis. Het ziet er allemaal mooi en verzorgt uit, genoeg van alles eten was lekker. De mensen waren verzorgd en van alles wat van slank tot maatje meer van jong tot wat ouder.

Voor ons zeker een club die we vaker gaan bezoeken!!! De 1e keer fun4two en nu naar Mystique. Onze voorkeur gaat echt uit naar Mystique. Je bent als nieuweling echt welkom. Bij binnenkomst kregen we dat gevoel al gelijk. Aan de bar was het even onwennig met zijn 2, maar bij het eerste sigaretje in de rokerskamer, kwamen we in contact met een stel wat er al 6 jaar kwam. Ze vertelden hoe het daar aan toe ging en alles mag en niets moet. Er lopen mooie en wat minder mooie mensen rond wel allemaal verzorgd , maar iedereeen respecteerd elkaar.

Wij zijn zelf beide slank en erg sportief en zoeken een soortgelijk stel. Nou die zijn er hoor. De fun4two was ons tegen gevallen en we zouden nog 1x een parenclub proberen om te kijken of het ons ding echt echt niet zo wezen.

Nou we hebbben nu ervaren dat een parenclub super is. Ik kan iedereen mystique aanraden. Ondanks dat wij 2 uur in de auto hebben gezeten om er te komen. Wij zijn zelf biede slank en erg sportief en zoeken een soortgelijk stel. De fun4two was ons tegen gevallen en we zouden nog 1x een parenclub proberen om te kijken of het ons dicht echt niet zo wezen.

Mensen die regelmatig in dezelfde club komen leren elkaar beter kennen en gaan zo vaak bij elkaar staan. Maar of het dan een kliek is waar je niet meer tussenkomt Wij konden nauwelijks contacten maken en werden als buitenstaanders gezien. Verder eten matig en muziek veel te hard. Ook zagen we in het bubbelbad dingen die niet hygienisch zijn te noemen , maar dat is bij fun ook het geval in het bad. Bij aankomst schrokken we even van de hoeveelheid auto's op het parkeerterrein, wat een drukte!!

Maar binnen viel dat uiteindelijk wel mee. Er zijn genoeg ruimtes en de mensenmenigte verspreid zich snel nadat de dresscode is ingegaan. Restaurant is altijd erg lekker, mogen wat ons betreft wel wat meer plaatsen bijkomen. Sfeer bij Mystique is altijd goed, gezellig sfeertje en geen opdringerige mensen. Helaas is Mystique voor ons nu al een behoorlijk stuk rijden en na onze verhuizing wordt dat nog veel verder, dus waarschijnlijk zullen we er niet vaak meer komen maar het blijft wel één van onze favoriete clubs!

Publiek was wat ouder wat wij persoonlijk minder prettig vonden. Mijn vriendin ziet er namelijk goed uit en we voelden ons wel een beetje een prooi haha. Mensen zijn heel vriendelijk en het is echt een mooie club. Het eten is er heerlijk en de ruimtes zijn mooi.

Het paaldansen van mijn vriendin viel goed in de smaak. Ik kreeg veel complimentjes  Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Wij zijn er dan vaak. Zelfs op een maandag vanaf Veel paren, jong en oud en ook mannen, die zich op een paar na prima gedroegen. Vervelende mannen zijn er schijnbaar altijd. Het warme deel kan iets beter. Maar met de huidige prijsstelling is het goed! Hartelijk verwelkoming en dat ging door inde totale beleving. Een wat knorrige oudere man die bij zijn plasma tv thuis moet gaan zitten in plaats van rond te hangen en met een ontevreden gezicht maar de anderen waren inclusief Bardame en masseuse geweldig.

De dame bij het eten lijkt niet veel zin in haar werk te hebben. De zaak is schoon en heeft een leuke verdeling met voldoende en zeer schone douchegelegenheden. De sauna is voor het aanbod te klein en je kan niet direct even naar buiten maar ook hier vergoed de sfeer en schitterende douche veel. Je zou het jammer kunne vinden dat er geen gedeelte zonder loslopende mannen is maar dan moet je op een andere dag gaan lijkt ons. De contacten lopen soepel en dat wordt zonder meer veroorzaakt door de sfeer gecreëerd door de eigenaar.

Ook aan de bar is het de Brabantse gemoedelijkheid die je er graag aan laat zitten. Kortom wat ons betreft hebben ze deze club te laat ontdekt we gaan gauw en veel weer terug want we hebben het echt fantastisch gehad. Ook wij hadden op de parking ziets van zo druk we keren om, maar gelukkig toch naar binnen.

Eerst een leuke en eerlijke rondleiding. Wat een relaxte sfeer! We haddeb er totaal geen moeite mee, alle zenuwen waren compleet weg. Eerst het hele huis nog eens bekeken en toen het bubbelbad genomen, lekker relax!!

Na wat dansen, sauna, bar etc etc tegen 2u in het tentenkamp beland.. Vrijdag gaan we terug Aankomende vrijdag weer gezellig erheen. Je hoeft ook zeker geen swinger te zijn om erheen te gaan. Je kunt met z'n tweetjes ook veel plezier hebben, al hebben wij meestal een 2e vrouw erbij als vaste partner. Er is een heerlijke sfeer en men respecteert elkaar. Het eten is heerlijk, al moet je soms wel wachten alvorens je een tafeltje hebt. Gewoon een aanrader voor iedereen: We waren ontzettend zenuwachtig zo zenuwachtig dat we zelfs toen we op het pakeer terein stonden nog wilde omdraaien en naar huis toe rijden   Maar nee we wisten dat we het toch een keertje wilde proberen.

Nou we werden heel goed ontvangen en we hebben een ontzettende leuke rondleiding gehad. We kwamen er achter dat we niet de eenigste nieuwe waren en dat gaf toch een beetje zekerheid. Wat ons heel erg opviel was dat alles netjes schoon en verzorgd er uit zag daar erg onze coplimenten over. Naar de rondleiding zijn we wat gaan drinken aan de bar en even een sigaretje doen in de rokersruimte. Wat we ook leuk vonden was even choppen om iets sexy te kopen om om Toen hebben we nog wat rond gekeken en nog een drankje benuttigd op de bank heerlijk gewoon weg.

Toen was het zo ver om Wat ons opviel was dat daar alles kwam jong oud gezet slank normaal figuur echt alles en dat maakte het toch voor ons prettiger. Maar ja wij erg zenuwachtig en niet weten hoe we onze houding moesten geven zijn we aan de praat geraakt.

En het klikte echt meteen,toen zijn we lekker naar de bubbelbad gegaan en vanaf daar zijn we tot 4. Het was erg gezellig leuke muziek leuke mensen heerlijk gewoon   Zo heerlijk dat we vrijdag weer gaan en meschien zaterdag ook wel weer we hebben de smaak te pakken en we kunnen gewoon ons zelf zijn heerlijk. Ik ben zelf bi en ik wist wel dat ik gevoelens had maar nog nooit met een andere vrouw iets ondernomen   Nou ik weet nu zeker dat ik bi ben en mijn mannetje die vind het helemaal prachtig.

Heel gezellig en spannend!! Graag nog x op de bi avond willen proberen weten alleen niet dat er dan meer vrouwen alleen zijn? Mooi bad en gezellige ruimtes.. Deze club is echt een aanrader Muziek was ook van alle markten thuis gewoon een avond om nooit te vergeten. Club vonden we mooi, heel vriendelijk personeel, alles schoon en mooi verzorgd. Wij hebben ervaring in alle grote échte parenclubs dus we weten waar we over praten.

Geen 'speciale' speel attributen zoals befbankje, soft sm speeltjes maar dat prachtig zwembad, bubbelbad, alles schoon. En de gigolo mijn vrouw voor het eerst in d'r leven sex met een andere man!

Voor ons is de club ver weg maar ik vind het zeker een aanrader. Oja, het publiek hieronder worden er vervelende opmerkingen over gemaakt: Zoals we hier ontvangen zijn. Het was voor ons de 2e keer dat we hier waren. Zelfs de bardame wist nog precies wat ons favoriete drankje was. Ook het publiek mooi, leuk en gezellig.

Eeen echte Brabantse sfeer. Het eten was ook voortreffelijk. Mooie schone ruimte's en een fijn bubelbad. Ons gaan ze hier vaker zien We hebben gekozen voor Mystique i. Nu hebben we dus geen ervaringen in andere clubs maar van de goede ervaringen van andere paren over mystique is echt niks gelogen!

We waren allebei ontzettend zenuwachtig en wisten niet wat ons te wachten stond maar het was echt TOP! Super vriendelijk personeel, hygienisch en gezellig! Je hoefte niet lang te wachten bij de bar en de rookruimte was zeker geen kale garage waar je tegen kale stenen aan keek.

Het was een leuk 'hokje' met een paar tafeltjes en daarbij goed zittende stoelen. Kortom, voor ons is dit zeker voor herhaling vatbaar! Ben voor de zekerheid 2 keer gegaan. Beide keren hetzelfde; of ik ben per ongeluk naar de Mystique Dikke Swingers Avond gegaan: Qua publiek moet de naam veranderd worden in Mistake. Anders binnen waar dan in verhouding veel singel mannen aanwezig zijn.

Wij vinden dat wel leuk en laten een paar man lekker meegenieten zodat we alle drie of met meer veel plezier hebben. De bar is altijd gastvrij en heeft ook tijd voor een persoonlijk woordje. Het eten is goed van kwaliteit maar vinden het aanbod wat beperkt, is in andere clubs wel eens beter. Maar je komt niet om te eten maar om van elkaar en met elkaar te genieten. Diverse leuke ruimtes voor leuke contacten in duister, donker of goed verlicht. Waar heb je zin in?

Toen om 11 uur de dress code inging werd het allemaal spannender Het was lekker relaxed en hebben een heerlijke avond gehad met een ander stel Het is zeker voor herhaling vatbaar en parenclub mystique is een absolute aanrader Faciliteiten helemaal in orde: Barpersoneel een dikke voldoende. Snelle, vriendelijke en foutloze bediening. Rookruimte helaas slechts een kale garage met het raam op een kier, functioneel je kan er roken maar verder, ehm, verder gewoon een stapeltje bakstenen en that’s it.

Beetje jammer, maar je komt ook niet om te roken. Kleine kamers, dat noemen we dan dus gezellig. De houten stoel op de overloop met lekemmer eronder ziet er onbezet al fantastisch uit. Schitterend plaatje, gaat dat zien. Zouden ze bij de tour in Slot Loevestijn ook moeten hebben.

Wat ons brengt naar de persoonlijke kant: Nou, die snoeiharde opgefokte stampmuziek die je het hele pand door blijft achtervolgen, bijvoorbeeld. Dat ik niet lieg. Dat is Holland op z’n smalst. Ook al waren we in Brabant. Maar stiekem toch wel leuk! En dus want maar ook: Al met al een prima club met relaxte mensen en een relaxte sfeer.

Vriendelijke mensen die je zelfs na een hele lange tijd nog herinneren en echt kennen. Het is of je bij oude vrienden op bezoek gaat. Heel hartelijk, gemoedelijk, gastvrij en vriendelijk! Dat is niet zo vreemd bij ons omdat wij maar 1 keer per jaar kunnen omdat wij ver weg wonen kilometer. Een uitzondering en opvallend blijkbaar? Tevens hebben ze er in het geheel geen probleem mee dat de dame bij ons Russisch is en geen Nederlands spreekt.

Dat geld overigens ook voor de meeste gasten die ook respect tonen en onze vrouwelijke zijde niet lastig vallen met ongewenste opmerkingen vanwege haar schitterende uiterlijk.

De club is schoon, mooi en stijlvol en in het geheel niet platvloers. Een voorbeeld dus dat wij in de gaten houden voor ons eigen clubhotel. Wij wensen iedereen heel veel plezier in Mystique wat zeker goed zal komen.

Mystique vrienden aan De Zwarte Zee Riviera. Beter dan Fun4two waar ze het tehoog in hun bol hebben. Wij hebben een voorkeur voor de Zaterdag omdat het dan lekker druk is lekker druk dus niet belachelijk druk!! Binnenkomen en ff lekker wat drinken, peukje doen in gezellige rookruimte waar je leuke kontakten kunt leggen, lekker hapje eten. Om 23 uur wordt het dan echt gezellie als de dresscode ingaat.

Ff lekker babbelen en dansen, dan even heerlijk nog wat eten en uitbuiken hi hi met aktie soms in het heerlijke bubbelbad. Nog wat dansen en even naar boven of beneden de kroel ruimtes in. Mistique is heerlijke club met gevarieerd publiek wat over  het algemeen netjes er bij loopt en van alle leeftijden en maten is.

We zijn nogal bedeest en durven zelf geen initiatief te nemen, dus was het wachten op een koppel dat de eerste stap zette. Tot, toen het al vrij laat was, plots, terwijl we naar andere koppels aan het kijken waren een ander stel contact zocht. Eerst durfden we niet goed, we haakten af en gingen beneden iets drinken. Het andere stel viel echt perfect mee, ze hadden al meer ervaring, de man was heel rustig en voorkomend en zij was een erg mooie en sensuele vrouw.

We hebben de smaak echt goed te pakken en hopen ook in de toekomst nog van die leuke koppels tegen te komen. En over Mystique zelf alleen maar lof. Wij zijn nog nergens anders geweest, maar hebben daar ook echt geen behoefte aan. De dames hadden het heel koud maar het ontvangst was weer zoals gewoonlijk in de club heel warm. Daarna zijn we het heerlijk warme bubbelbad in gegaan als opwarmertje.

De sfeer is nogal verschillend op de verschillende dagen. In het weekeinde komen er alleen paren en is het er heel gezellig. Op maandag singels en paren. De mega Gangbang op donderdag is vanzelfsprekend weer heel anders. Het is dus moeilijk om een algemeen beeld te schetsen. Over het algemeen is het personeel in de weekeinden veel gastvrijer dan bv.

Vooral op maandag krijg ik de indruk dat ze mensen liever zien gaan dan komen. De zaak zou tot 1 uur open moeten zijn maar om Tijdens de weekdagen stelt het niet zo veel voor. De club is schoon en er zijn voldoende handdoeken. Het was een rustige avond, meestal vrijdag na een GB maar wel lekker relaxt en prikkelend!!! En vandaag hebben we meteen een nieuwe datum geprikt dat we gaan komen!!! PC Mystique heeft er 2 nieuwe vaste bezoekers erbij!!!

Dat uurtje autorijden hebben we graag voor onze favo club over! Verschillende andere clubs bezocht maar dit is niet vooralsnog niet te overtreffen!!! Op een zondag en met de chattijd meeting. Het is een grote club met leuke speelruimtes en natte ruimtes. Het is een schone mooie club met goede bar en echt goed eten. De zondag dat wij er waren was vakantie tijd daarom niet zo druk. Ook de sfeer was geen pr club sfeer te noemen toen,   Maar meer een zwembad sauna uit eten gaan sfeer.

Gastvrij zijn was toen die dag wat minder  De vaste bezoekers stonden ons te woord   En daar kregen wij ook de rondleiding van Met mede weten van het personeel  We zullen een keer op een andere dag de club gaan bezoeken   Kijken of het anders is we verwachten van wel.

De eerste keer naar een club gaan was vreselijk eng maar door het ontzettend vriendelijk personeel wat ons verwelkomde bij de ingang, was het ijs al heel erg snel gesmolten. Eerst ff bekende groeten, een drankje en daarna een hapje eten in het geweldige restaurant waar echt voor een ieder iets smakelijks te vinden is. Het bubbelen is een ware ontspanning Na de nodige prikkelingen en andere oppeppers vermaken wij ons altijd ten top op de bovenverdieping.

Daarna nog ff een afzakkertje aan de bar of luieren en bijkomen op een van de bankstellen Komen hier een paar x per maand. Heerlijk aan het zwembad. Alle dagen zijn we al geweest , maar onze favoriete dagen zijn,  de zondag en de 2e donderdag van de maand Travestie-Avond Beide dagen zijn bere gezellig en toch anders.

Alles is aanwezig op 1 ding na en dat is een stoombad. Volop eten ,drinken ,schone handdoeken. Natuurlijk is buitenzwembad ideaal met mooi weer, en maken wij daar optimaal gebruik van.

Alle leeftijden zijn aanwezig ,de zaterdag wat jonger publiek dan de rest van de dagen. Maar ja wat is jong niet waar. Ik ben toch ook nog jong hehehehe Personeel hebben wij in de loop van de jaren zien gaan en komen ,en ze doen allemaal hun best op hun eigen manier. En moeten we dan toch even wachten maken we maar meteen een praatje met mensen die aan de bar zitten. Hier zijn wij dus het meest te vinden. Het is een prima club waar alles goed verzorgd is.

Als het erg druk is aan de bar dan kan het wel eens iets langer duren voordat je aan de beurt bent maar dat heb je in andere gelegenheden ook. De hygiene is uit de kunst, handdoeken in overvloed en alles is schoon en netjes.

Er is altijd eten in overvloed en op sommige themaavonden zelf een zeer uitgebreid buffet. Kortom een topclub en wij blijven er zeker vaste gast.

Noord Brabant, Nederland Telefoon: Een sfeervolle, stijlvolle en luxe parenclub waar iedereen welkom is en waar we een strikt anti-drugs beleid voeren. Een parenclub waar iedereen zichzelf kan en mag zijn en waar men respect heeft voor elkaar. Een prachtige gelegenheid om compleet uit te gaan met een gezellige bar, uitgebreid warm en koud buffetrestaurant, hemelse whirlpool, champagnebar en vele andere hygiënische, erotische speelruimtes.

En niet te vergeten klantvriendelijk personeel, die jullie graag de avond van jullie dromen bezorgen. Maar let wel, bij ons zijn dromen geen bedrog Nadat mijn vrouw eerst met een donker gekleurde man sex had hebben we samen met een ander stel de avond afgesloten. Een buitengewoon goede en gezellige club. Veel actieve stellen en leuke thema avonden. In bed mag het iets meer zjin Welkom op de homepage van Parenclub Mystique. Voeg hier je eigen ervaringen met Mystique toe.

Afgelopen weekend weer eens naar Mystique geweest en we hebben genoten. Heb 2juni alleenstaande man een bezoek afgelegd. Gezellig, schoon, actief en fantastisch personeel! Mega gangbang Mystique, mijn eerste ervaring in een parenclub!

Op 18 december bij de non stop sexy party geweest. Fijne gezellige club, ben er een keer of 30 geweest met vriendin en soms als man alleen.

We zijn afgelopen zaterdag voor het eerst naar een parenclub geweest dus ook voor het eerst naar Mystique.     Als er nog evt stellen of vrouwen zijn uit Zeeland die ook graag willen is het misschien wel gezellig om samen te gaan. Super doorgeneukt en klaargekomen op de Mega Gangbang. Wij komen al heel lang, meer dan 15 jaar in Mystique.

Vrijdag avond voor het eerst bij mystique geweest op een gigolo avond,  Het was zeer leuk en spannend, er varen veel leuke jongens vooral die blonde Nick heeft ons echt de hele avond vermaakt.   we komen zeker terug. Ma enige omzwervingen zijn we toch hier weer terug op de maandag.

Onlangs voor het eerst geweest, erg leuke avond gehad. Alleen over het restaurant kan ik niks zeggen, daar ben ik niet aan toe gekomen ;-. Een keerop vrijdagavond geweest en zaterdagavond. We komen nu toch al een flink aantal jaren in deze club en hebben het altijd best naar onze zin gehad. Erg gezellig lovergirl avond   Lekker met z'n twee bezig geweest heerlijk gebubbeld en daarna nog met z'n vieren de spiegeltent ingedoken: Het was weer heerlijk!

Zaterdag 17 mei voor het eerst naar een club. Afgelopen zaterdag voor het eerst bij Mystique geweest en dat is ons super goed bevallen! Afgelopen zaterdag voor het eerst naar een club geweest en moet zeggen het was er erg gezellig en zeer veel activiteit.   Wij komen zeker nog eens terugÂ. Wij zijn afgelopen zondag voor het eerst in club Mystique geweest en het was geweldig! Gisteren tijdens de black party naar mystique geweest, wat een teleurstelling! Bi-party, wat een heerlijke avond hebben we daar gehad, we begonnen met een lekkere massage om wat losser te komen en hebben zeer geile ervaringen opgedaan naast de dark room met vele stijve pikken, in het zwembad met 2 mannen waarmee we in het Hans en Grietje huisje nog een geile sessie mee gehad hebben.

Diesel,    Ik kwam voor het eerst zo;n 8 jaar geleden. Ja Jon, een paar jaar geleden waren er veel meer mooiere stellen. Ik ben bij de megagangbang geweest op , na een afwezigheid van 6 jaar weer in mystique, ik moet zeggen, het veel veranderd, er waren niet veel leuke stellen zoals vroeger, misschien lafg het aan het stormachtig weer of aan de pakjes avond?

Wij hebben samen de stoute schoenen aangetrokken en zijn voor onze eerste swingers ervaring naar Mystique gegaan gezien de goede recensies op diverse sites. Wij hebben gisteravond op de probeeravond onze eerste ervaring opgedaan in een parenclub.

We zetten het hier ook maar een keer neer. Wij waren afgelopen donderdag bij mystique het was er een groot feest alleen die arrogante DJ Daar snapt er hellemaal niets van als iedereen op de dansvloer staat lekker te swingen knalt hijn Er een plaat door heen die geen kant of wal raak nou die DJ voelt zich nog belangrijker als Armin van buren denkt ie mooi niet komt zeker van een piratenzender af.

Wij vinden Mystique een gezellige club en eigenlijk net een bruine kroeg bij de bar dan. Dit is ook voor ons dé beste club.

Hygiëne is een minpuntje????. Samen met club monique is dit onze favoriete club. Schoon, gezellig en relaxed. Vooral gigolo night voor het stel wat een man meer zoekt. Echt een hele fijne club. Gisteren voor het eerst in ons leven naar de Foxy-avond geweest. Afgelopen zaterdag gingen we voor de tweede keer naar club Mystique. Ook wij gaan vanavond voor het eerst naar Mystique. Wij gaan vanavond voor het eerst naar een parenclub. Tja, moet je vooral op een gigolo-avond gaan als je niet van een man erbij houd.

Wij gaan al zo'n 7 jaar naar de gang-bangs in Mystique. Wij komen al een tijdje zo'n twee jaar op de gang-bangs van Mystique. Zaterdag voor de tweede keer geweest, opnieuw een super leuke geile avond gehad, mooi en vriendelijke koppels , en zeer netjes!

Zeker gaan wij nog eens terug naar deze mooie, propere club  thanxs mystique. Mystique is een fantastische club. De beste grote club van Nederland, vinden wij. Hoi Hoi wij komen al ruim 9 jaar in Mystique vinden het erg gezellig en leuk daar wij komen vooral op de zondag het eten is er heerlijk leuke mensen komen daar en tja wat moet jenog meer zeggen ondervind het zelf zouden wij zeggen.

Dit is ook één van dé clubs waar wij het liefst komen. De eerste keer was tijdens een probeer-avond. Op 28 september , voor het eerst naar een parenclub geweest. Vooral de buitenkant met buiten zwembad ziet er goed uit, maar binnen zijn sommige ruimtes best wel smoezelig.

Fijnste,leukste,lekkerste club van Nederland. Een geweldig club sfeer goed,personeel helemaal toppie van de bar tot de portier zeer gastvrij en gezellig hebben alle tijd voor iedereen!. Gisteren, vrijdag 9 augustus, hebben wij een gezellige en heerlijke avond beleefd bij jullie fantastische club.

Het was op een zondagmiddag dat we uit het Westen van het land terug reden naar het Gezellige Brabant waar we wonen.. Wat een geweldige club is dit zeg.. We zijn hier twee keer geweest want ieder verdient een tweede kans.

Zaterdag voor het eerst in een parenclub geweest en dus ook voor het eerst in Mystique. Wij zijn gister voor de 2e keer naar de parenclub geweest. Tja dat het je in héél veel clubs. Gezellig als je van uit de buurt komt en veel mensen kent, zo niet is het moeilijk contacten maken.

Na al een paar keer bij Mystique te zijn geweest op vrijdag en zondag zijn we gisteren ook op de zaterdagavond geweest. Leuke tent, we zijn er 1 keer geweest. De lekkerste club voor een heerlijke ongeremde gangbang. Waren er samen met ander koppel die ons rondleiden was er leuk en gezellig eten lekker en hebben aan de bar iets gedronken. Na de drestijd ons omgekleed en na noh paar dranhjes naar boven gegaan waar we lekker beetje met elakaar speelden tot het koppel naast ons naar ons begon te voeln wat we wel lekke vonden en ook aan hen begonnen te voelenwaarna hi jchriw dr bh uit deed en ook later dr string en hij dr lekker leit komen terwijl ik ezijn vrouwtje verwende en toen heeft hij dr lekker genomen heerlijke aond komen zeker terug.

Voor de eerste keer naar Mystique. Gisteravond zijn we voor het eerst naar Mystique geweest, ook de 1e x voor een parenclub.. Wij zijn er nu een aantal keren geweest en de ervaring blijft meer dan positief.

We zijn afgelopen zaterdag naar mystique geweest en het was voor ons echt de aller eerste keer dat we een parenclub bezochten. Onze aller eerste ervaring met een parenclub hebben wij in deze rustige relaxte club gehad bij binnenkomst stonden wij beide vol van de zenuwen maar we werden zo goed ontvangen en kregen een leuke rondleiding waarna wij ons omklede en een drankje gingen nuttigen aan de bar tijdens ons eerts uur viel ons op dat er veel alleen staande mannen aanwezig waren die wel mee liepen met ons maar niet te opdringerig waren na wat te hebben gegeten van het buffet hebben wij in de mega wihrlpool een leuk stel onmoet die ons veel kon vetrelen over het reile en zeilen in een paren club en hebben ons ook erg op ons gemak gesteld waarna wij aan het eind ook een passend einde aan de avond hebben gegeven wij zijn zeker van plan om nog eens te gaan na deze ervaring.

Een geweldige club Mystique!!! Zaterdag zijn wij voor het eerst naar een parenclub gegaan. Op de club is niets aan te merken. Zijn tot nu toe alleen op maandag geweest in deze zeer gastvrije club. Strikt anti drugs beleid??? Het was voor ons het eerste bezoekje aan een parenclub Wij hebben al heel wat clubs gezien in de 72 landen die we bezocht hebben, maar Mystique is wel de allerbeste.

Voor ons de beste club. Onze ervaring is dat er leuke en goed geklede mensen komen. Voorpagina Mail de Webmaster Beheer. Kijk of jouw naam nog vrij is en begin je eigen pagina! Tieners neuken Tienersexlinks Bukkake films Geile gangbangs V. Geile gratis nederlandstalige amateur sexfilmpjes kijken op je PC Gentle naakt aan het Scheveningse strand Hij heeft een meisje uit zijn klas was meegekomen Met Helga langs NS stations in Almere Kom je met mijn prachtige borsten spelen?

Hete Mandy speelt thuis voor de cam Geile Belgische naar een verkleedpartijtje Ilse naakt op het strand van Zandvoort Je mag me ook lekker hard op mijn billen slaan! Kom je me snel verwennen? Dan wacht ik op je Ik was eigenlijk net aan het schoonmaken Ik ga op voor mijn pijpbrevet, mag ik ook op jou oefenen?

Jennifer in bad na het badmintonnen Zo ziet geil Breda eruit bij nacht Hier dan kan je mijn kutje zien Ik heb gewoon even wat thuis kiekjes verzameld Wellicht kunnen we ook nog wat geils doen in het duin!

Blonde Joycelin pikt een man op uit de kroeg Amsterdamse Joycelin haar favoriete speeltje Een tattoo van Schiffmacher over haar been Karen een tijgertje die er pap van lust Ik ben gek op lekker geil cammen! Ik ga op mijn knietjes voor je, kom je naar me toe? Onervaren maar wel heel veel zin!

Mss tref je me wel eens aangeschoten achter achter de cam Mischien moet je maar eens bij mij langskomen Mischien past ie ook wel in mijn kontje Mijn kutje heeft aandacht nodig!

De geile verhuizing van Laura Rooie Laura zuigt de Dordse verhuizer Lindah in de Zaanse achtertuin naakt betrapt Geneukt door de voetbalvriend uit het 5de Stiekeme fotos van naakte Rubensdame Jippie eindelijk een nieuwe spiegel Jonge Loveme gewoon thuis Gewillige Loveme krijgt een nieuw setje 2 tienermeisjes spelen lekker met elkaar Nog even naakt naar de familie Flodder op tv kijken Tienersletje Loveme maakt zich klaar voor party Baarnse huishoudster vindt toys baasin Roodharige meid maakt prive fotos in Drachten Fluweelzachte Limburgse sexbom op zoek naar avontuur!

Vakantie kiekjes van Groningse Marianne op het meer Oude dame kleedt zich om voor gala Tuschinski Ik word steeds geiler als ik achter de cam zit Geile plaatjes van een hete camchat! Lekker met me zelf spelend onder de douche Micheline's nieuwe fotoshoot in een lege fabriekshal Ik ben heel geil en gewillig voor supersex. Lekker mijn kale spleetje onder sproeien. Brabantse schone op de cam voor het avontuur Hier een lekkere geile serie foto's terwijl ik flink buk en mijn kutje wijd open doe voor je.

Ik duw mezelf lekker tegen de muur terwijl ik mijn natte spleet heel ver opentrek. Geile foto's bij mij thuis op bed, kijk maar goed hoe ik mijn benen heel wijd doe voor je Amber uit Noord Brabant op de Veluwe! Ambertje houdt van showtjes voor de cam!! Noord Hollandse Angela met vriend van haar man!

Angela uit NH met handbal vriendin! Angelien komt terug van Diner in Zandvoort Geile nieuwe fotoshoot in mijn nieuwe lingerie. Fantastisch topmodel Live voor de cam Aprill incognito laat alles zien Asiancandy gaat naakt in Spaarnwoude Asiatische meid naakt in het bos Babette houdt het niet langer op!

Sex in coevorden gratis lange sex

Mijn hand op haar warme buikje leggend net boven haar licht behaarde venusheuveltje liet ik mijn middel- en ringvinger in haar al aardig natte en heerlijk nauwe kutje glijden.

Erika kreunde meteen en keek wat gespannen maar glimlachend naar haar vriendinnetje Marjanne die naast haar op de bank lag, ook volledig naakt en nieuwsgierig al mijn bewegingen nauwkeurig bestuderend. Beide bloedmooie achtienjarige vriendinnetjes had ik op deze tropisch hete zomerdag leren kennen in het park waar we aan de zeer gezellige praat waren geraakt, na het drinken We worden om Aan het ontbijt zegt Richard tegen me: Ik voel een scheut van opwinding door mijn lijf gaan.

Na het ontbijt vraagt hij me of ik wil douchen en m’n kutje glad wil scheren. Ik doe dit ongeveer een keer in de maand en We spreken af om die avond maar eens thuis te blijven. Lekker naar een leuke film kijken. Ik haal de dvd boven die we willen zien, en jij haalt wat drankjes en toastjes uit de keuken.

We starten de film. Even later kom jij lekker tegen mij aanzitten en ik sla een arm om jou heen. Ongeveer halverwege de film merk ik dat jij naar me kijkt en ik kijk jou aan. Aan die blik in je ogen merk ik dat je opgewonden bent, en dat je verwacht dat ik het initiatief neem. Ik begin voorzichtig over jouw rug te strelen en voel dat er een rilling door jou heen gaat Ik hou er dan ook van om na het werk veel te sporten. De laatste tijd merkten wij echter steeds vaker dat er steeds meer stellen rondliepen die niets met anderen willen.

Maar dan vragen wij ons toch af wat je dan in een club komt doen.   Aan Mystique als club hebben we weinig op aan te merken, maar het publiek heeft ons doen besluiten om onze clubbezoeken te verplaatsen naar de Fun waar de hele sfeer meer aansluit bij wat wij zoeken.

De toegangsprijs is iets hoger, maar het verschil is slechts 15 of 20€, dus dat is wel te overbruggen.   na een borrel aan de bar was het ff tijd lekker tijd om te dansen en kijken wat er allemaal rond liep.   was echt leuke mensen zonder dat je lastig gevallen werd we konden lekker ons gang gaan in de club.

P  Toen het sluitingstijd was waren we net klaar.   Zeker voor herhaling vatbaar!! Helaas de laatse keer minder druk tijdens de GangBang, misschien de warmte of de beginnende vakantie periode.   Mijn partner vindt het heerlijk om zich zo veel mogelijk te laten gebruiken en is eigenlijk voor alles in.

  En Mystique is daar eigenlijk de beste club voor.   Dus de eerste donderdag van de maand zal het voor ons vaste prik zijn.   Volgende keer hopen we weer veel actieve mannen te ontmoeten die ook eens het andere gaatje willen gebruiken. Of een heerlijke sandwich. Aarzel dus niet en leef je fantasie uit! De 50 is al ruim gehaald de vorige keer, dus nu op naar de Ondanks dat we door foto's op de website wat twijfelde toch gekozen voor Mystique na nog wat extra info opgevraagd te hebben.

We moeten zeggen het was helemaal TOP. We werden meteen op ons gemak gesteld met een rondleiding. Het was er lekker druk. Het eten was prima in orde en werd regelmatig aangevuld. Wij vonden de club leuk en netjes met een super sfeer en wat een activiteit! Ondanks alle activiteit bleef het netjes en hygiënisch en dat met al die koppels. De wirlpool is echt een samenkomst punt en goed om daar te starten na nog een keer wat te hebben rond gekeken.

Kortom wij hebben een geweldig nacht gehad en komen zeker nog een keer terug! Mystique was een super-plek om met clubbezoek vertrouwd te raken. Vriendelijk personeel, ook aan de bar Na 2 andere ervaringen 1 positief en 1 negatief weten wij dat wij het niet ver van huis hoeven te zoeken! Wat ons meteen opviel was de hoeveelheid jonge paren en dat vonden wij een verademing!

Zelf zijn wij begin 30!!!! Lekker gemoedelijk sfeertje en snel contacten gelegd! Kortom ons zien ze zeker terug!!   Hebben wel getwijfeld welke club we zouden uitkiezen, uiteindelijk is het Mystique geworden en we hebben er geen spijt van gehad.

Veel goed uitziende mensen en allerlei soorten en maten  We werden netjes opgevangen en rondgeleid een eerste keer is toch wel wat spannend   Het buffet was prima voor elkaar en de gehele tijd ter beschikking.   Hygiëne was in orde.   We waren wat bang dat het allemaal wat te gedateerd zou zijn vind persoonlijk dat de foto's op de website dit wat uitstralen , maar bij binnenkomst viel dit erg mee.

  Verder draaide de DJ goede muziek en werd er zo nu en dan ook gedanst. Op 1 mei tijdens de extra Orgie was het gezellig druk.   Het was de eerste keer dat we een gangbang van deze orde mee maakten.   Mijn prtner kreeg de smaak te pakken en heeft zig door zeker meer dan 30 mannen laten nemen.   De volgende keer zijn we er zeker weer bij en gaan voor de 50!!!

  Jammer dat er geen geschikt meubilair is waar nog meer dingen uitgeprobeerd kunnen worden.   We hebben ons deze keer 'beholpen' met de houten stoel op de eerste etge. Wel een mooie zicht plek waardoor veel zich lieten veleiden om mee te doen Wij werden er super ontvangen door het personeel, een rondleiding en het ziet er fantastisch uit.

  Leuke kamers, gezellige mensen en prima eten. Wij hebben onze eerste keer echt genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar. Het was rustig, het personeel niet gezellig en 1 bardame zoende iedereen vol op de mond, erg onsmakelijk. De inrichting is vreselijk gedateerd, kortom vergane glorie Toen was het veel beter qua mensen betreft. Beneden in de bar op die bedden was ook volop aktie, nu zie ja dat nog maar zelden.

Bij Galarys ben ik nog nooit geweest. Dat was zo duidelijk dat daar betaalde rondliepen. Met fotos en al op de site dat doen vrijwillige gangbangsters niet. Nou wil ik niet zeggen dat er geen betaalde dames rondlopen die zijn erbij Mystique ook. Maar die zegt mij totaal niks. Allemaal fake, grote nep en voor het geld. Nee geef mij maar de vrouwen die écht geil zijn en zich écht graag laten pakken door meerdere mannen.

En die zijn er, geloof me. Ik heb zelf een tijdje een "vriendin" gehad die er wel pap van lustte. En niet betaald hé.

En je merkt het verschil tijdens de sex. De club zelf is ook niets op aan te merken. Mooi, groot, eten gaat ook wel, binnenzwembad en sauna, buitenzwembad. Over de leeftijd gesproken, ik denk dat in bijna alle clubs de leeftijd bij een jaar of 50 begint qua de gangbang's. Maar heb toch mijn plekje weer bij Mistique gevonden. Ben een hele tijd naar de galleryclub geweest. De laatste keer dat ik er was, heb ik daar ook niets gemerkt van de vrouwen welke daar geile oproepen op hun gastenboek deden.

Het leek wel een blijf van mijn lijf huis. Nee dan bij Mistique is het toch toppie, je kan er ook nog lekker bubbelen. Ga hier ook zeker weer vaker naar toe, met en zonder mijn partner. Je moet een beetje geluk hebben als man alleen. Nu hoeven ze van mij geen 25 te zijn, maar ik schrok een tijd geleden nogal toen ik rondkeek en zag dat er heel veel echt oudere stellen waren. Dat was in het voorjaar. Nou dat hoef voor mij ok niet. Ik ben zelf 43 en sex met een wat oudere vrouw die er goed uitziet ok.

Maar dit was te oud en ze zagen er echt niet sexy uit. Ik ga het ook nog een keer proberen volgend jaar. Maar ik heb van meerdere mannen gesproken en gehoord dat dat inderdaad toch wel het geval was dat er veel ouderen komen of stellen die niet zo aktief zijn. Die met één man gaan en dan verder de hele avond niks meer. Deze dames maken de gangbang kapot, die moeten eigenlijk naar een andere avond waar vrijgellen ook komen, maar geen gangbang is.

De mensen moeten wel in de gaten houden dat het gangbang -avond is en het zo wel moeten houden. Trouwens; personeel is wel vriendelijk, maar écht niet allemaal er loopt er eentje rond, een vrouwelijke, werkt er al een tijdje hoor maar ze kan ooit écht onvriendelijk zijn. Nou, in ieder geval nog tot volgend jaar. Bewust gekozen voor een zaterdag zodat er geen alleengaande mannen zijn.

Club ligt op een fantastische plek geheel discreet afgelegen in een stuk bos maar wel nabij een provinciale weg zodat deze makkelijk bereikbaar is. Onze ervaring was goed, alles is goed verzorgd. Ik kan me prima aansluiten met de reactie hieronder dat wat je krijgt voor je geld 9 Ook las ik veel commentaar op het eten maar0 eur koppel 45 eur p.

Er is overal aan gedacht en keuze genoeg voor ieder wat wils. Er was zelfs bruin stokbrood wat ik erg prettig vond en zelfs een kop koffie met een gebakje behoort tot de mogelijkheden en dat geheel onbeperkt. Bar is ook goed verzorgd en de dranken smaakte gewoon zoals het hoort. Het enige wat wij wel jammer vonden was dat er maar 1 ruimte volledig kan worden afgesloten.. De rest van de ruimtes zal je altijd moeten delen met anderen. Ondanks dat er een boord hangt bij het zwembad dat je er geen sex mag hebben viel het al snel op dat dit door bijna niemand werd opgevolgd..

Veel vrijende stellen op de rand wat er toch behoorlijk opwindend uitzag. In het bad werden wij benaderd door een stel waar we uiteindelijk de hele avond mee hebben doorgebracht en onze eerst swingers ervaring mee hebben mogen beleven wat fantastisch was.

Een tip voor ontdekkers dus, De bar en het bad zijn goede plaatsen om contact te maken. Als je het bad uitgaat ook het advies om je eventjes met shampoo te douchen want ondanks het boord hebben we wel gemerkt dat ondanks veel mensen zo netjes zijn wat ze in het bad zijn gestart elders af te maken er ook helaas een paar mensen niet zo netjes zijn en toch in het zwembad "komen" Ook tijdens ons bezoek had de mannen wc wat achterstallig onderhoud en was het er wat donker.

Maar al met al een prima club zeker voor de schappelijk entree prijs. Er zijn uiteraard luxere clubs te vinden maar daar betaal je dan ook aanzienlijk meer voor En het zijn de mensen de bezoekers die de club maken. Ons zien ze snel weer terug! De ontvangst was goed verzorgd en ook de uitleg en de rondleiding. Er hing een hele ongedwongen sfeer. Wij vonden het eten voor wat je per persoon aan entree kwijt ben meer dan goed.

Sommige mensen vonden het vervelend dat het vlees voor de gril voor gegaard was, maar niemand heeft denk ik zin om een kwartier op hun vlees moeten gaan staan te wachten terwijl er nog vele leukere andere dingen te bedenken zijn. Dus wij begrijpen dat wel. Ook de rest van de club zag er goed verzorgd uit. Er waren voldoende handdoeken en condooms aanwezig. Dus onze eerste ervaringen in club mystique zijn goed bevallen ook doordat de sfeer zo ongedwongen is en iedereen elkaar met respect behandeld en in hun waarde laten.

Zeker voor herhaling vatbaar. De mooiste, netste club van het zuiden. Personeel mag soms wel wat klantvriendelijk met de mensen omgaan, niet allemaal maar er loopt er eentje tussen die erg onvriendelijk tegen de klanten kan doen. Niet tegen ons maar wel gezien tegen anderen en dat vonden wij zelfs niet leuk, kan je nagaan hoe die mensen zich voelen.

Verder iedereen vriendelijk, portier,mensen aan de balie, barpersoneel. Verder was het en top feest daar het is een super leuke club en het eten en drinken word er zeer goed verzorgt. In hoeveel clubs zijn jullie zoal geweest? Het enigste wat ik vind is dat men er spuitcola, niet uit de fles, niet tedrinken. Het eten is niet altijd helemaal perfect, maar slecht is het zeker niet. Het enige is dat we de club wat gedateerd vinden. Over het algemeen komt er leuk publiek en hebben nog geen slechte ervaring meegemaakt.

We komen er geregeld dus dat zegt genoeg. Oh ja, de wijn vinden wij slecht. Dit kan natuurlijk aan ons liggen. Daar is et belangrijkste. Hygiëne is een min puntje, maar daar is alles mee gezegd. We vermaken ons hier prima en ook geregeld op de tranny night.

Jammer dat dit door de weeks is, want volgende dag altijd weer werken.. Mystique is wat ons betreft een aanrader. Krijgt hier ook allemaal goeie punten op een enkele zeldzame zeikerd na.

Betse grote club van Nederland. Heel spannend om die stap te maken. Maar eenmaal binnen was het ijs zo gebroken door de leuke rondleiding die we kregen en de fijne manier van uitleg. Het is idd niets moet en je doet wat je zelf wilt. We waren erg blij divers publiek te zien jonge mensen en oudere en alles daar tussen in.

Alles was netjes en ook heel goed verzorgd. Voor ons reden om nog eens te gaan helaas is zo'n club best bij prijs anders zouden we wel vaker gaan. De vorige keer waren we er op een maandag en vonden we de mannen die er alleen waren niet prettig. Vandaar een herhaald bezoek dit keer op de zaterdag, alleen voor paren! Overweldigend erotisch en ontspannen was het. Van gezellig een drankje aan de bar tot intens genieten van elkaar, vlak naast andere stelletjes…heel spannend maar superopwindend!.

Prikkelen en geprikkeld worden… kortom we hebben vol genoten! Zeker voor herhaling vatbaar!! Een half jaar voor het eerst naar club Monique geweest, maar dit was voor ons te ver om te rijden. Mystique is 1,5 uur en de reacties zijn veel belovend. We hebben samen heel het internet afgezocht en zijn tot de conclusie gekomen dat het Mystique wordt.

We lezen alleen maar goeds over deze club. We moeten nog wel een eindje rijden want we komen vanuit Gelderland. Ga dan naar de parenavonden, heb je ook geen last van alleengaande mannen. Dus het commentaar hieronder vinden wij heel vreemd. Trouwens wij snappen ook niet dat Monique's parenclub net ook een 8 heeft. De scores zijn daar véél lager dan hier bij Mystique. En daar lopen dus ook betaalde rond, in ieder geval Wendy. Wijzelf krijgen van Mystique dus niet betaald ik zou niet willen want dat maakt mij dan ook een hoer, niet zo moeilijk Wij betalen zelfs een kleine inkom van EURO Er zijn dus wél vrouwen die onbetaald sex hebben met andere mannen.

Doen vrouwen van stellen toch ook. Die hebben ook sex met vreemde andere mannen,alleen zit daar nog een vrouw aan vast. Verreweg de meeste clubs betalen hun vrouwen en stellen welke op een gangbang mee doen. De clubs waar vrouwen puur voor de onbetaalde sex komen zijn er volgens ons niet.

We hebben het bij Mistique nog nooit gehoord, maar Temptation en Gallery club doen het wel, we weten dat omdat ex vrienden van ons er nog steeds komen en zij er een krappe vergoeding voor krijgen. Voor ons is Mistique de nmr 1, we hopen er nog vaak heen te gaan. Heerlijk, geen klagen over personeel juist niet zijn heel aardig hygiene, eten alles goed. Maar dat men nog die verwaande Wendy Somers daar binnenlaat.

Denkt dat ze heel wat is. Ze zal toch wel voor niks komen? Anders is ze helemaal te duur betaald. Ik denk toch dat men het moet hebben van de vrouwen die écht voor de sex komen en niet voor het geld. Verder niks op aan te merken, leuke, mooie, grote, nette club met vriendelijke mensen.

Naar de gang-bang geweest, en het was druk. Alles wordt netjes schoongehouden. En daarmee bedoel ik ook nieuwe vloerbedekking alles geschilderd etc,etc.

Dat wordt ook continu gevraagd. Personeel is ook vriendelijk. Behalve de portier, roept ook ordinair naar dames. Voor de dame misschien leuk, maar het is niet netjes. Ik heb daar netere,leukere portiers meegemaakt. Die kregen ook een goede fooi. En de parkeerwachten krijgen altijd fooi, die zijn altijd vriendelijk. We komen hier nu een aantal maanden en het us elke keer heerlijk! Mensen die willen kakken of te hoog in hun bol hebben zitten in een andere club. Wij hebben alletwee een goed inkomen, groot huis en auto, maar blijven het liefst hier komen ipv een andere kaktent.

We zijn ook een paar keer bij Innjoy geweest ook een 8 maar die vonden wij te klein en veel oudere mensen. Wel vriendelijke eigenaars en veel aktie. Monique's parenclub zijn we nog nooit geweest, maar ligt voor ons ook niet naast de deur. Moeten we een keertje doen met een hotel-overnachting. Groot met binnen en buiten zwembad. Sauna, goed eten en vriendelijk personeel. Zenuwachtig totdat we merkten dat er nog 22! Na 11 uur in 'dresscode'. Dat leek enger dan het in het echt was.

Waren al snel gewend en hebben heerlijk naar vrijende stellen gekeken. Maar als je dat even doet dan 'kriebelt' het wel; we zijn dus maar snel mee gaan doen Iets wat we zelf ook niet hadden verwacht. Hierna weer even een hapje gegeten en daarna in de ruime en heerlijk warme binnenpool gedoken. Toen we er uitkwamen wilde Minou mij graag pijpen en dat goede voorbeeld werd binnen de kortste keren opgevolgd door allerlei stelletjes om ons heen.

Dat was kreunen, likken en neuken door allerlei stellen: Zoals de vriendelijke barman ons aan het begin van de avond al zei: Ja mag meedoen, maar je mag ook genieten van de prima sfeer en de andere stellen.

Hierna al enige malen teruggewenst. Hopen binnenkort eens met een ander stel wat meer te 'doen' Gekozen voor mystique in Ruchpen. Deze avond was een foxy probeeravond en gigolo-night. Deze wareb echter bijna gelijk weg toen we binnen stapte. We werden hartelijk ontvangen door de beveiliger aan de deur. Binnen stonden meer nieuwelingen te wachten.

Door een charmante dame werden we rondgeleid en maakte we kennis met de club. Ons viel gelijk op dat alles er keurig, netjes en verzorgt uitzag. Tijdens de rondleiding kennis gemaakt met 2 stellen welke ook voor de eerste keer er waren en voor de eerste keer een parenclub bezochten.

Na de rondleiding lekker drankje gedaan. Van deze gigolo,s had je geen last als je dit niet wilde. In de club hing een ontzettend relaxte sfeer en het was erg gezelllig.

Na wat gebabbeld te hebben het bubbelbad opgezocht welke al aardig vol zat. Hier lekker wat zitten spelen met elkaar en natuurlijk rondgekeken.

Na het bubbelbad met de eerder genoemde stellen een kamer opgezocht waar we onze eerste ervaring hadden met het ruilen van partner. Het was super geil en leuk. Na heerlijke sex een drankje gedaan en wat gegeten. Na het eten klaar voor de volgende ronde welke eveneens super was. We hebben een heerlijke geile avond gehad in mystique, het was super en we komen zeker terug. Het eten was vrij simpel en warme maaltijden lauw.

Personeel was aardig, maar bij de overige gasten voelde wij ons buiten gesloten. Het leek meer op een branatse kliek en daar is het voor noordelinge moeilijktussen te komen. Wij zouden er niet snel meernaar toe gaan, ook niet als we in de buurt zijn.

We zijn nog niet zo lang geleden in Limburg DV geweest. De entree scheelt maar 5 euro. Vieze tent waar geen aktie is. Nee wij gaan maar weer naar Mystique. We hebben met een ander koppel een mooie sex ervaring opgedaan en van partners gewisseld. Twee contacten met dit stel in twee verschillende ruimtes. Het eerste contact leverde nog niet direct iets op. Bij het tweede contact in de grote ruimte hebben we geruild.

Eerst voorzichtig met de handen toenadering gezocht en het ijs was snel gebroken. Helaas weten we hun namen niet en weten ook niet vanwaar zij komen. Wij, blonde vrouw en donkerharige man, hebben het als zeer prettig ervaren en hopen hen nog eens te ontmoeten.

Wellicht dat zij reageren via dit bericht. Het was heerlijk weer en besloten om op de terugweg bij de Mystique langs te gaan om te kijken of er wat te beleven viel.

We parkeerde de auto en stonden te wachten tot het open ging. Het was een grandioze dag We zijn ons s avonds op gaan frissen en ons in het heerlijke kinkylak gestoken om nog wat mannneoverschot gek te maken Daarna zijn we dit jaar nog naar de Tranny night geweest. Ook een gezellige avond gehad en met veel lady's gesproken wat zijn het toch allemaal geweldige meiden! De sex ruimtes zijn erg mooi ingericht.. Wij waren er afgelopen zondag, en toen was het redelijk rustig maar wij vonden het toch erg gezellig!

Het buffet is gewoon compleet, een lekker oud gedeelte, een grill waar je zelf je vlees kunt bakken, en een vlugge warme hap. Het personeel is ook heel vriendelijk, de barman heeft ons bijvoorbeeld alles wat we vroegen uitelegd, en niet eens in de vorm van ´´hier is het het beste´´ maar gewoon eerlijk en objectief gewoon antwoorden op onze vragen.

De inrichting van de club is super, is lang geleden dat wij ons echt ´´luxe op stap´´ gevoeld hebben, maar dit is hier weer helemaal gelukt. Wat ons betreft, ja het is een uurtje rijden en er zijn absoluut clubs dichter in de buurt voor ons, maar wij rijden voortaan gewoon lekker dat uurtje, snel terug dus!! De ontvangst was vriendelijk, maar in de kamers lagen hier en daar nog gebruikte condooms en gezien wij er al vroeg zaten en er nog geen stelletjes op de kamers waren moet dit nog van de dag ervoor zijn.

De bar was goed, maar het personeel achter de bar was meer met mekander bezig dan met de gasten. Het eten eenvoudig en kant en klaar. Eigen salades met mega veel peterselie poeder er overheen om de boel te bedekken. Jammer dat daar geen aandacht aan geschonken wordt. Het is een mooie club dus het kan veel beter dan dit. Wat een top avond hebben wij gehad!! We zijn super vriendelijk ontvangen en we voelden ons er gelijk thuis.

Het ziet er allemaal mooi en verzorgt uit, genoeg van alles eten was lekker. De mensen waren verzorgd en van alles wat van slank tot maatje meer van jong tot wat ouder. Voor ons zeker een club die we vaker gaan bezoeken!!! De 1e keer fun4two en nu naar Mystique. Onze voorkeur gaat echt uit naar Mystique. Je bent als nieuweling echt welkom. Bij binnenkomst kregen we dat gevoel al gelijk. Aan de bar was het even onwennig met zijn 2, maar bij het eerste sigaretje in de rokerskamer, kwamen we in contact met een stel wat er al 6 jaar kwam.

Ze vertelden hoe het daar aan toe ging en alles mag en niets moet. Er lopen mooie en wat minder mooie mensen rond wel allemaal verzorgd , maar iedereeen respecteerd elkaar.

Wij zijn zelf beide slank en erg sportief en zoeken een soortgelijk stel. Nou die zijn er hoor. De fun4two was ons tegen gevallen en we zouden nog 1x een parenclub proberen om te kijken of het ons ding echt echt niet zo wezen. Nou we hebbben nu ervaren dat een parenclub super is. Ik kan iedereen mystique aanraden. Ondanks dat wij 2 uur in de auto hebben gezeten om er te komen.

Wij zijn zelf biede slank en erg sportief en zoeken een soortgelijk stel. De fun4two was ons tegen gevallen en we zouden nog 1x een parenclub proberen om te kijken of het ons dicht echt niet zo wezen. Mensen die regelmatig in dezelfde club komen leren elkaar beter kennen en gaan zo vaak bij elkaar staan.

Maar of het dan een kliek is waar je niet meer tussenkomt Wij konden nauwelijks contacten maken en werden als buitenstaanders gezien. Verder eten matig en muziek veel te hard. Ook zagen we in het bubbelbad dingen die niet hygienisch zijn te noemen , maar dat is bij fun ook het geval in het bad. Bij aankomst schrokken we even van de hoeveelheid auto's op het parkeerterrein, wat een drukte!! Maar binnen viel dat uiteindelijk wel mee.

Er zijn genoeg ruimtes en de mensenmenigte verspreid zich snel nadat de dresscode is ingegaan. Restaurant is altijd erg lekker, mogen wat ons betreft wel wat meer plaatsen bijkomen. Sfeer bij Mystique is altijd goed, gezellig sfeertje en geen opdringerige mensen. Helaas is Mystique voor ons nu al een behoorlijk stuk rijden en na onze verhuizing wordt dat nog veel verder, dus waarschijnlijk zullen we er niet vaak meer komen maar het blijft wel één van onze favoriete clubs!

Publiek was wat ouder wat wij persoonlijk minder prettig vonden. Mijn vriendin ziet er namelijk goed uit en we voelden ons wel een beetje een prooi haha. Mensen zijn heel vriendelijk en het is echt een mooie club. Het eten is er heerlijk en de ruimtes zijn mooi. Het paaldansen van mijn vriendin viel goed in de smaak. Ik kreeg veel complimentjes  Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Wij zijn er dan vaak. Zelfs op een maandag vanaf Veel paren, jong en oud en ook mannen, die zich op een paar na prima gedroegen. Vervelende mannen zijn er schijnbaar altijd. Het warme deel kan iets beter. Maar met de huidige prijsstelling is het goed!

Hartelijk verwelkoming en dat ging door inde totale beleving. Een wat knorrige oudere man die bij zijn plasma tv thuis moet gaan zitten in plaats van rond te hangen en met een ontevreden gezicht maar de anderen waren inclusief Bardame en masseuse geweldig. De dame bij het eten lijkt niet veel zin in haar werk te hebben.

De zaak is schoon en heeft een leuke verdeling met voldoende en zeer schone douchegelegenheden. De sauna is voor het aanbod te klein en je kan niet direct even naar buiten maar ook hier vergoed de sfeer en schitterende douche veel. Je zou het jammer kunne vinden dat er geen gedeelte zonder loslopende mannen is maar dan moet je op een andere dag gaan lijkt ons. De contacten lopen soepel en dat wordt zonder meer veroorzaakt door de sfeer gecreëerd door de eigenaar.

Ook aan de bar is het de Brabantse gemoedelijkheid die je er graag aan laat zitten. Kortom wat ons betreft hebben ze deze club te laat ontdekt we gaan gauw en veel weer terug want we hebben het echt fantastisch gehad. Ook wij hadden op de parking ziets van zo druk we keren om, maar gelukkig toch naar binnen. Eerst een leuke en eerlijke rondleiding. Wat een relaxte sfeer! We haddeb er totaal geen moeite mee, alle zenuwen waren compleet weg.

Eerst het hele huis nog eens bekeken en toen het bubbelbad genomen, lekker relax!! Na wat dansen, sauna, bar etc etc tegen 2u in het tentenkamp beland.. Vrijdag gaan we terug Aankomende vrijdag weer gezellig erheen. Je hoeft ook zeker geen swinger te zijn om erheen te gaan. Je kunt met z'n tweetjes ook veel plezier hebben, al hebben wij meestal een 2e vrouw erbij als vaste partner. Er is een heerlijke sfeer en men respecteert elkaar. Het eten is heerlijk, al moet je soms wel wachten alvorens je een tafeltje hebt.

Gewoon een aanrader voor iedereen: We waren ontzettend zenuwachtig zo zenuwachtig dat we zelfs toen we op het pakeer terein stonden nog wilde omdraaien en naar huis toe rijden   Maar nee we wisten dat we het toch een keertje wilde proberen. Nou we werden heel goed ontvangen en we hebben een ontzettende leuke rondleiding gehad. We kwamen er achter dat we niet de eenigste nieuwe waren en dat gaf toch een beetje zekerheid.

Wat ons heel erg opviel was dat alles netjes schoon en verzorgd er uit zag daar erg onze coplimenten over. Naar de rondleiding zijn we wat gaan drinken aan de bar en even een sigaretje doen in de rokersruimte. Wat we ook leuk vonden was even choppen om iets sexy te kopen om om Toen hebben we nog wat rond gekeken en nog een drankje benuttigd op de bank heerlijk gewoon weg.

Toen was het zo ver om Wat ons opviel was dat daar alles kwam jong oud gezet slank normaal figuur echt alles en dat maakte het toch voor ons prettiger.

Maar ja wij erg zenuwachtig en niet weten hoe we onze houding moesten geven zijn we aan de praat geraakt. En het klikte echt meteen,toen zijn we lekker naar de bubbelbad gegaan en vanaf daar zijn we tot 4. Het was erg gezellig leuke muziek leuke mensen heerlijk gewoon   Zo heerlijk dat we vrijdag weer gaan en meschien zaterdag ook wel weer we hebben de smaak te pakken en we kunnen gewoon ons zelf zijn heerlijk.

Ik ben zelf bi en ik wist wel dat ik gevoelens had maar nog nooit met een andere vrouw iets ondernomen   Nou ik weet nu zeker dat ik bi ben en mijn mannetje die vind het helemaal prachtig. Heel gezellig en spannend!! Graag nog x op de bi avond willen proberen weten alleen niet dat er dan meer vrouwen alleen zijn? Mooi bad en gezellige ruimtes..

Deze club is echt een aanrader Muziek was ook van alle markten thuis gewoon een avond om nooit te vergeten. Club vonden we mooi, heel vriendelijk personeel, alles schoon en mooi verzorgd. Wij hebben ervaring in alle grote échte parenclubs dus we weten waar we over praten. Geen 'speciale' speel attributen zoals befbankje, soft sm speeltjes maar dat prachtig zwembad, bubbelbad, alles schoon. En de gigolo mijn vrouw voor het eerst in d'r leven sex met een andere man!

Voor ons is de club ver weg maar ik vind het zeker een aanrader. Oja, het publiek hieronder worden er vervelende opmerkingen over gemaakt:


kale spleet gangbang brabant

Na wat gebabbeld te hebben het bubbelbad opgezocht welke al aardig vol zat. Hier lekker wat zitten spelen met elkaar en natuurlijk rondgekeken.

Na het bubbelbad met de eerder genoemde stellen een kamer opgezocht waar we onze eerste ervaring hadden met het ruilen van partner. Het was super geil en leuk.

Na heerlijke sex een drankje gedaan en wat gegeten. Na het eten klaar voor de volgende ronde welke eveneens super was. We hebben een heerlijke geile avond gehad in mystique, het was super en we komen zeker terug. Het eten was vrij simpel en warme maaltijden lauw.

Personeel was aardig, maar bij de overige gasten voelde wij ons buiten gesloten. Het leek meer op een branatse kliek en daar is het voor noordelinge moeilijktussen te komen. Wij zouden er niet snel meernaar toe gaan, ook niet als we in de buurt zijn. We zijn nog niet zo lang geleden in Limburg DV geweest. De entree scheelt maar 5 euro. Vieze tent waar geen aktie is. Nee wij gaan maar weer naar Mystique. We hebben met een ander koppel een mooie sex ervaring opgedaan en van partners gewisseld.

Twee contacten met dit stel in twee verschillende ruimtes. Het eerste contact leverde nog niet direct iets op. Bij het tweede contact in de grote ruimte hebben we geruild. Eerst voorzichtig met de handen toenadering gezocht en het ijs was snel gebroken.

Helaas weten we hun namen niet en weten ook niet vanwaar zij komen. Wij, blonde vrouw en donkerharige man, hebben het als zeer prettig ervaren en hopen hen nog eens te ontmoeten. Wellicht dat zij reageren via dit bericht. Het was heerlijk weer en besloten om op de terugweg bij de Mystique langs te gaan om te kijken of er wat te beleven viel. We parkeerde de auto en stonden te wachten tot het open ging.

Het was een grandioze dag We zijn ons s avonds op gaan frissen en ons in het heerlijke kinkylak gestoken om nog wat mannneoverschot gek te maken Daarna zijn we dit jaar nog naar de Tranny night geweest.

Ook een gezellige avond gehad en met veel lady's gesproken wat zijn het toch allemaal geweldige meiden! De sex ruimtes zijn erg mooi ingericht.. Wij waren er afgelopen zondag, en toen was het redelijk rustig maar wij vonden het toch erg gezellig!

Het buffet is gewoon compleet, een lekker oud gedeelte, een grill waar je zelf je vlees kunt bakken, en een vlugge warme hap. Het personeel is ook heel vriendelijk, de barman heeft ons bijvoorbeeld alles wat we vroegen uitelegd, en niet eens in de vorm van ´´hier is het het beste´´ maar gewoon eerlijk en objectief gewoon antwoorden op onze vragen.

De inrichting van de club is super, is lang geleden dat wij ons echt ´´luxe op stap´´ gevoeld hebben, maar dit is hier weer helemaal gelukt. Wat ons betreft, ja het is een uurtje rijden en er zijn absoluut clubs dichter in de buurt voor ons, maar wij rijden voortaan gewoon lekker dat uurtje, snel terug dus!!

De ontvangst was vriendelijk, maar in de kamers lagen hier en daar nog gebruikte condooms en gezien wij er al vroeg zaten en er nog geen stelletjes op de kamers waren moet dit nog van de dag ervoor zijn.

De bar was goed, maar het personeel achter de bar was meer met mekander bezig dan met de gasten. Het eten eenvoudig en kant en klaar. Eigen salades met mega veel peterselie poeder er overheen om de boel te bedekken. Jammer dat daar geen aandacht aan geschonken wordt.

Het is een mooie club dus het kan veel beter dan dit. Wat een top avond hebben wij gehad!! We zijn super vriendelijk ontvangen en we voelden ons er gelijk thuis.

Het ziet er allemaal mooi en verzorgt uit, genoeg van alles eten was lekker. De mensen waren verzorgd en van alles wat van slank tot maatje meer van jong tot wat ouder. Voor ons zeker een club die we vaker gaan bezoeken!!! De 1e keer fun4two en nu naar Mystique. Onze voorkeur gaat echt uit naar Mystique. Je bent als nieuweling echt welkom. Bij binnenkomst kregen we dat gevoel al gelijk. Aan de bar was het even onwennig met zijn 2, maar bij het eerste sigaretje in de rokerskamer, kwamen we in contact met een stel wat er al 6 jaar kwam.

Ze vertelden hoe het daar aan toe ging en alles mag en niets moet. Er lopen mooie en wat minder mooie mensen rond wel allemaal verzorgd , maar iedereeen respecteerd elkaar. Wij zijn zelf beide slank en erg sportief en zoeken een soortgelijk stel.

Nou die zijn er hoor. De fun4two was ons tegen gevallen en we zouden nog 1x een parenclub proberen om te kijken of het ons ding echt echt niet zo wezen. Nou we hebbben nu ervaren dat een parenclub super is. Ik kan iedereen mystique aanraden. Ondanks dat wij 2 uur in de auto hebben gezeten om er te komen. Wij zijn zelf biede slank en erg sportief en zoeken een soortgelijk stel.

De fun4two was ons tegen gevallen en we zouden nog 1x een parenclub proberen om te kijken of het ons dicht echt niet zo wezen. Mensen die regelmatig in dezelfde club komen leren elkaar beter kennen en gaan zo vaak bij elkaar staan. Maar of het dan een kliek is waar je niet meer tussenkomt Wij konden nauwelijks contacten maken en werden als buitenstaanders gezien.

Verder eten matig en muziek veel te hard. Ook zagen we in het bubbelbad dingen die niet hygienisch zijn te noemen , maar dat is bij fun ook het geval in het bad. Bij aankomst schrokken we even van de hoeveelheid auto's op het parkeerterrein, wat een drukte!! Maar binnen viel dat uiteindelijk wel mee. Er zijn genoeg ruimtes en de mensenmenigte verspreid zich snel nadat de dresscode is ingegaan. Restaurant is altijd erg lekker, mogen wat ons betreft wel wat meer plaatsen bijkomen.

Sfeer bij Mystique is altijd goed, gezellig sfeertje en geen opdringerige mensen. Helaas is Mystique voor ons nu al een behoorlijk stuk rijden en na onze verhuizing wordt dat nog veel verder, dus waarschijnlijk zullen we er niet vaak meer komen maar het blijft wel één van onze favoriete clubs! Publiek was wat ouder wat wij persoonlijk minder prettig vonden. Mijn vriendin ziet er namelijk goed uit en we voelden ons wel een beetje een prooi haha.

Mensen zijn heel vriendelijk en het is echt een mooie club. Het eten is er heerlijk en de ruimtes zijn mooi. Het paaldansen van mijn vriendin viel goed in de smaak. Ik kreeg veel complimentjes  Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Wij zijn er dan vaak. Zelfs op een maandag vanaf Veel paren, jong en oud en ook mannen, die zich op een paar na prima gedroegen.

Vervelende mannen zijn er schijnbaar altijd. Het warme deel kan iets beter. Maar met de huidige prijsstelling is het goed! Hartelijk verwelkoming en dat ging door inde totale beleving. Een wat knorrige oudere man die bij zijn plasma tv thuis moet gaan zitten in plaats van rond te hangen en met een ontevreden gezicht maar de anderen waren inclusief Bardame en masseuse geweldig. De dame bij het eten lijkt niet veel zin in haar werk te hebben.

De zaak is schoon en heeft een leuke verdeling met voldoende en zeer schone douchegelegenheden. De sauna is voor het aanbod te klein en je kan niet direct even naar buiten maar ook hier vergoed de sfeer en schitterende douche veel. Je zou het jammer kunne vinden dat er geen gedeelte zonder loslopende mannen is maar dan moet je op een andere dag gaan lijkt ons. De contacten lopen soepel en dat wordt zonder meer veroorzaakt door de sfeer gecreëerd door de eigenaar.

Ook aan de bar is het de Brabantse gemoedelijkheid die je er graag aan laat zitten. Kortom wat ons betreft hebben ze deze club te laat ontdekt we gaan gauw en veel weer terug want we hebben het echt fantastisch gehad. Ook wij hadden op de parking ziets van zo druk we keren om, maar gelukkig toch naar binnen. Eerst een leuke en eerlijke rondleiding. Wat een relaxte sfeer! We haddeb er totaal geen moeite mee, alle zenuwen waren compleet weg. Eerst het hele huis nog eens bekeken en toen het bubbelbad genomen, lekker relax!!

Na wat dansen, sauna, bar etc etc tegen 2u in het tentenkamp beland.. Vrijdag gaan we terug Aankomende vrijdag weer gezellig erheen. Je hoeft ook zeker geen swinger te zijn om erheen te gaan. Je kunt met z'n tweetjes ook veel plezier hebben, al hebben wij meestal een 2e vrouw erbij als vaste partner.

Er is een heerlijke sfeer en men respecteert elkaar. Het eten is heerlijk, al moet je soms wel wachten alvorens je een tafeltje hebt. Gewoon een aanrader voor iedereen: We waren ontzettend zenuwachtig zo zenuwachtig dat we zelfs toen we op het pakeer terein stonden nog wilde omdraaien en naar huis toe rijden   Maar nee we wisten dat we het toch een keertje wilde proberen.

Nou we werden heel goed ontvangen en we hebben een ontzettende leuke rondleiding gehad. We kwamen er achter dat we niet de eenigste nieuwe waren en dat gaf toch een beetje zekerheid.

Wat ons heel erg opviel was dat alles netjes schoon en verzorgd er uit zag daar erg onze coplimenten over. Naar de rondleiding zijn we wat gaan drinken aan de bar en even een sigaretje doen in de rokersruimte.

Wat we ook leuk vonden was even choppen om iets sexy te kopen om om Toen hebben we nog wat rond gekeken en nog een drankje benuttigd op de bank heerlijk gewoon weg. Toen was het zo ver om Wat ons opviel was dat daar alles kwam jong oud gezet slank normaal figuur echt alles en dat maakte het toch voor ons prettiger. Maar ja wij erg zenuwachtig en niet weten hoe we onze houding moesten geven zijn we aan de praat geraakt.

En het klikte echt meteen,toen zijn we lekker naar de bubbelbad gegaan en vanaf daar zijn we tot 4. Het was erg gezellig leuke muziek leuke mensen heerlijk gewoon   Zo heerlijk dat we vrijdag weer gaan en meschien zaterdag ook wel weer we hebben de smaak te pakken en we kunnen gewoon ons zelf zijn heerlijk. Ik ben zelf bi en ik wist wel dat ik gevoelens had maar nog nooit met een andere vrouw iets ondernomen   Nou ik weet nu zeker dat ik bi ben en mijn mannetje die vind het helemaal prachtig.

Heel gezellig en spannend!! Graag nog x op de bi avond willen proberen weten alleen niet dat er dan meer vrouwen alleen zijn? Mooi bad en gezellige ruimtes.. Deze club is echt een aanrader Muziek was ook van alle markten thuis gewoon een avond om nooit te vergeten. Club vonden we mooi, heel vriendelijk personeel, alles schoon en mooi verzorgd.

Wij hebben ervaring in alle grote échte parenclubs dus we weten waar we over praten. Geen 'speciale' speel attributen zoals befbankje, soft sm speeltjes maar dat prachtig zwembad, bubbelbad, alles schoon. En de gigolo mijn vrouw voor het eerst in d'r leven sex met een andere man! Voor ons is de club ver weg maar ik vind het zeker een aanrader.

Oja, het publiek hieronder worden er vervelende opmerkingen over gemaakt: Zoals we hier ontvangen zijn. Het was voor ons de 2e keer dat we hier waren.

Zelfs de bardame wist nog precies wat ons favoriete drankje was. Ook het publiek mooi, leuk en gezellig. Eeen echte Brabantse sfeer. Het eten was ook voortreffelijk. Mooie schone ruimte's en een fijn bubelbad. Ons gaan ze hier vaker zien We hebben gekozen voor Mystique i. Nu hebben we dus geen ervaringen in andere clubs maar van de goede ervaringen van andere paren over mystique is echt niks gelogen!

We waren allebei ontzettend zenuwachtig en wisten niet wat ons te wachten stond maar het was echt TOP! Super vriendelijk personeel, hygienisch en gezellig! Je hoefte niet lang te wachten bij de bar en de rookruimte was zeker geen kale garage waar je tegen kale stenen aan keek. Het was een leuk 'hokje' met een paar tafeltjes en daarbij goed zittende stoelen. Kortom, voor ons is dit zeker voor herhaling vatbaar!

Ben voor de zekerheid 2 keer gegaan. Beide keren hetzelfde; of ik ben per ongeluk naar de Mystique Dikke Swingers Avond gegaan: Qua publiek moet de naam veranderd worden in Mistake. Anders binnen waar dan in verhouding veel singel mannen aanwezig zijn. Wij vinden dat wel leuk en laten een paar man lekker meegenieten zodat we alle drie of met meer veel plezier hebben.

De bar is altijd gastvrij en heeft ook tijd voor een persoonlijk woordje. Het eten is goed van kwaliteit maar vinden het aanbod wat beperkt, is in andere clubs wel eens beter. Maar je komt niet om te eten maar om van elkaar en met elkaar te genieten. Diverse leuke ruimtes voor leuke contacten in duister, donker of goed verlicht.

Waar heb je zin in? Toen om 11 uur de dress code inging werd het allemaal spannender Het was lekker relaxed en hebben een heerlijke avond gehad met een ander stel Het is zeker voor herhaling vatbaar en parenclub mystique is een absolute aanrader Faciliteiten helemaal in orde: Barpersoneel een dikke voldoende.

Snelle, vriendelijke en foutloze bediening. Rookruimte helaas slechts een kale garage met het raam op een kier, functioneel je kan er roken maar verder, ehm, verder gewoon een stapeltje bakstenen en that’s it. Beetje jammer, maar je komt ook niet om te roken. Kleine kamers, dat noemen we dan dus gezellig.

De houten stoel op de overloop met lekemmer eronder ziet er onbezet al fantastisch uit. Schitterend plaatje, gaat dat zien. Zouden ze bij de tour in Slot Loevestijn ook moeten hebben. Wat ons brengt naar de persoonlijke kant: Nou, die snoeiharde opgefokte stampmuziek die je het hele pand door blijft achtervolgen, bijvoorbeeld. Dat ik niet lieg. Dat is Holland op z’n smalst. Ook al waren we in Brabant.

Maar stiekem toch wel leuk! En dus want maar ook: Al met al een prima club met relaxte mensen en een relaxte sfeer. Vriendelijke mensen die je zelfs na een hele lange tijd nog herinneren en echt kennen. Het is of je bij oude vrienden op bezoek gaat. Heel hartelijk, gemoedelijk, gastvrij en vriendelijk! Dat is niet zo vreemd bij ons omdat wij maar 1 keer per jaar kunnen omdat wij ver weg wonen kilometer.

Een uitzondering en opvallend blijkbaar? Tevens hebben ze er in het geheel geen probleem mee dat de dame bij ons Russisch is en geen Nederlands spreekt. Dat geld overigens ook voor de meeste gasten die ook respect tonen en onze vrouwelijke zijde niet lastig vallen met ongewenste opmerkingen vanwege haar schitterende uiterlijk. De club is schoon, mooi en stijlvol en in het geheel niet platvloers.

Een voorbeeld dus dat wij in de gaten houden voor ons eigen clubhotel. Wij wensen iedereen heel veel plezier in Mystique wat zeker goed zal komen. Mystique vrienden aan De Zwarte Zee Riviera. Beter dan Fun4two waar ze het tehoog in hun bol hebben. Wij hebben een voorkeur voor de Zaterdag omdat het dan lekker druk is lekker druk dus niet belachelijk druk!!

Binnenkomen en ff lekker wat drinken, peukje doen in gezellige rookruimte waar je leuke kontakten kunt leggen, lekker hapje eten. Om 23 uur wordt het dan echt gezellie als de dresscode ingaat.

Ff lekker babbelen en dansen, dan even heerlijk nog wat eten en uitbuiken hi hi met aktie soms in het heerlijke bubbelbad. Nog wat dansen en even naar boven of beneden de kroel ruimtes in. Mistique is heerlijke club met gevarieerd publiek wat over  het algemeen netjes er bij loopt en van alle leeftijden en maten is.

We zijn nogal bedeest en durven zelf geen initiatief te nemen, dus was het wachten op een koppel dat de eerste stap zette. Tot, toen het al vrij laat was, plots, terwijl we naar andere koppels aan het kijken waren een ander stel contact zocht. Eerst durfden we niet goed, we haakten af en gingen beneden iets drinken.

Het andere stel viel echt perfect mee, ze hadden al meer ervaring, de man was heel rustig en voorkomend en zij was een erg mooie en sensuele vrouw. We hebben de smaak echt goed te pakken en hopen ook in de toekomst nog van die leuke koppels tegen te komen. En over Mystique zelf alleen maar lof. Wij zijn nog nergens anders geweest, maar hebben daar ook echt geen behoefte aan. De dames hadden het heel koud maar het ontvangst was weer zoals gewoonlijk in de club heel warm.

Daarna zijn we het heerlijk warme bubbelbad in gegaan als opwarmertje. De sfeer is nogal verschillend op de verschillende dagen. In het weekeinde komen er alleen paren en is het er heel gezellig.

Op maandag singels en paren. De mega Gangbang op donderdag is vanzelfsprekend weer heel anders. Het is dus moeilijk om een algemeen beeld te schetsen. Over het algemeen is het personeel in de weekeinden veel gastvrijer dan bv. Vooral op maandag krijg ik de indruk dat ze mensen liever zien gaan dan komen.

De zaak zou tot 1 uur open moeten zijn maar om Tijdens de weekdagen stelt het niet zo veel voor. De club is schoon en er zijn voldoende handdoeken. Het was een rustige avond, meestal vrijdag na een GB maar wel lekker relaxt en prikkelend!!! En vandaag hebben we meteen een nieuwe datum geprikt dat we gaan komen!!! PC Mystique heeft er 2 nieuwe vaste bezoekers erbij!!! Dat uurtje autorijden hebben we graag voor onze favo club over! Verschillende andere clubs bezocht maar dit is niet vooralsnog niet te overtreffen!!!

Op een zondag en met de chattijd meeting. Het is een grote club met leuke speelruimtes en natte ruimtes. Het is een schone mooie club met goede bar en echt goed eten. De zondag dat wij er waren was vakantie tijd daarom niet zo druk. Ook de sfeer was geen pr club sfeer te noemen toen,   Maar meer een zwembad sauna uit eten gaan sfeer.

Gastvrij zijn was toen die dag wat minder  De vaste bezoekers stonden ons te woord   En daar kregen wij ook de rondleiding van Met mede weten van het personeel  We zullen een keer op een andere dag de club gaan bezoeken   Kijken of het anders is we verwachten van wel. De eerste keer naar een club gaan was vreselijk eng maar door het ontzettend vriendelijk personeel wat ons verwelkomde bij de ingang, was het ijs al heel erg snel gesmolten.

Eerst ff bekende groeten, een drankje en daarna een hapje eten in het geweldige restaurant waar echt voor een ieder iets smakelijks te vinden is. Het bubbelen is een ware ontspanning Na de nodige prikkelingen en andere oppeppers vermaken wij ons altijd ten top op de bovenverdieping. Daarna nog ff een afzakkertje aan de bar of luieren en bijkomen op een van de bankstellen Komen hier een paar x per maand. Heerlijk aan het zwembad. Alle dagen zijn we al geweest , maar onze favoriete dagen zijn,  de zondag en de 2e donderdag van de maand Travestie-Avond Beide dagen zijn bere gezellig en toch anders.

Alles is aanwezig op 1 ding na en dat is een stoombad. Volop eten ,drinken ,schone handdoeken. Natuurlijk is buitenzwembad ideaal met mooi weer, en maken wij daar optimaal gebruik van. Alle leeftijden zijn aanwezig ,de zaterdag wat jonger publiek dan de rest van de dagen. Maar ja wat is jong niet waar. Ik ben toch ook nog jong hehehehe Personeel hebben wij in de loop van de jaren zien gaan en komen ,en ze doen allemaal hun best op hun eigen manier.

En moeten we dan toch even wachten maken we maar meteen een praatje met mensen die aan de bar zitten. Hier zijn wij dus het meest te vinden. Het is een prima club waar alles goed verzorgd is. Als het erg druk is aan de bar dan kan het wel eens iets langer duren voordat je aan de beurt bent maar dat heb je in andere gelegenheden ook. De hygiene is uit de kunst, handdoeken in overvloed en alles is schoon en netjes. Er is altijd eten in overvloed en op sommige themaavonden zelf een zeer uitgebreid buffet.

Kortom een topclub en wij blijven er zeker vaste gast. Noord Brabant, Nederland Telefoon: Een sfeervolle, stijlvolle en luxe parenclub waar iedereen welkom is en waar we een strikt anti-drugs beleid voeren. Een parenclub waar iedereen zichzelf kan en mag zijn en waar men respect heeft voor elkaar.

Een prachtige gelegenheid om compleet uit te gaan met een gezellige bar, uitgebreid warm en koud buffetrestaurant, hemelse whirlpool, champagnebar en vele andere hygiënische, erotische speelruimtes.

En niet te vergeten klantvriendelijk personeel, die jullie graag de avond van jullie dromen bezorgen. Maar let wel, bij ons zijn dromen geen bedrog Nadat mijn vrouw eerst met een donker gekleurde man sex had hebben we samen met een ander stel de avond afgesloten.

Een buitengewoon goede en gezellige club. Veel actieve stellen en leuke thema avonden. In bed mag het iets meer zjin Welkom op de homepage van Parenclub Mystique. Voeg hier je eigen ervaringen met Mystique toe. Afgelopen weekend weer eens naar Mystique geweest en we hebben genoten. Heb 2juni alleenstaande man een bezoek afgelegd. Gezellig, schoon, actief en fantastisch personeel! Mega gangbang Mystique, mijn eerste ervaring in een parenclub!

Op 18 december bij de non stop sexy party geweest. Fijne gezellige club, ben er een keer of 30 geweest met vriendin en soms als man alleen.

We zijn afgelopen zaterdag voor het eerst naar een parenclub geweest dus ook voor het eerst naar Mystique.     Als er nog evt stellen of vrouwen zijn uit Zeeland die ook graag willen is het misschien wel gezellig om samen te gaan. Super doorgeneukt en klaargekomen op de Mega Gangbang. Wij komen al heel lang, meer dan 15 jaar in Mystique.

Vrijdag avond voor het eerst bij mystique geweest op een gigolo avond,  Het was zeer leuk en spannend, er varen veel leuke jongens vooral die blonde Nick heeft ons echt de hele avond vermaakt.   we komen zeker terug. Ma enige omzwervingen zijn we toch hier weer terug op de maandag. Onlangs voor het eerst geweest, erg leuke avond gehad. Alleen over het restaurant kan ik niks zeggen, daar ben ik niet aan toe gekomen ;-. Een keerop vrijdagavond geweest en zaterdagavond.

We komen nu toch al een flink aantal jaren in deze club en hebben het altijd best naar onze zin gehad. Erg gezellig lovergirl avond   Lekker met z'n twee bezig geweest heerlijk gebubbeld en daarna nog met z'n vieren de spiegeltent ingedoken: Het was weer heerlijk!

Zaterdag 17 mei voor het eerst naar een club. Afgelopen zaterdag voor het eerst bij Mystique geweest en dat is ons super goed bevallen! Afgelopen zaterdag voor het eerst naar een club geweest en moet zeggen het was er erg gezellig en zeer veel activiteit.   Wij komen zeker nog eens terugÂ. Wij zijn afgelopen zondag voor het eerst in club Mystique geweest en het was geweldig!

Gisteren tijdens de black party naar mystique geweest, wat een teleurstelling! Bi-party, wat een heerlijke avond hebben we daar gehad, we begonnen met een lekkere massage om wat losser te komen en hebben zeer geile ervaringen opgedaan naast de dark room met vele stijve pikken, in het zwembad met 2 mannen waarmee we in het Hans en Grietje huisje nog een geile sessie mee gehad hebben.

Diesel,    Ik kwam voor het eerst zo;n 8 jaar geleden. Ja Jon, een paar jaar geleden waren er veel meer mooiere stellen. Ik ben bij de megagangbang geweest op , na een afwezigheid van 6 jaar weer in mystique, ik moet zeggen, het veel veranderd, er waren niet veel leuke stellen zoals vroeger, misschien lafg het aan het stormachtig weer of aan de pakjes avond?

Wij hebben samen de stoute schoenen aangetrokken en zijn voor onze eerste swingers ervaring naar Mystique gegaan gezien de goede recensies op diverse sites. Wij hebben gisteravond op de probeeravond onze eerste ervaring opgedaan in een parenclub.

We zetten het hier ook maar een keer neer. Wij waren afgelopen donderdag bij mystique het was er een groot feest alleen die arrogante DJ Daar snapt er hellemaal niets van als iedereen op de dansvloer staat lekker te swingen knalt hijn Er een plaat door heen die geen kant of wal raak nou die DJ voelt zich nog belangrijker als Armin van buren denkt ie mooi niet komt zeker van een piratenzender af.

Wij vinden Mystique een gezellige club en eigenlijk net een bruine kroeg bij de bar dan. Dit is ook voor ons dé beste club. Hygiëne is een minpuntje????. Samen met club monique is dit onze favoriete club. Schoon, gezellig en relaxed. Vooral gigolo night voor het stel wat een man meer zoekt. Echt een hele fijne club. Gisteren voor het eerst in ons leven naar de Foxy-avond geweest. Afgelopen zaterdag gingen we voor de tweede keer naar club Mystique. Ook wij gaan vanavond voor het eerst naar Mystique.

Wij gaan vanavond voor het eerst naar een parenclub. Tja, moet je vooral op een gigolo-avond gaan als je niet van een man erbij houd. Wij gaan al zo'n 7 jaar naar de gang-bangs in Mystique. Wij komen al een tijdje zo'n twee jaar op de gang-bangs van Mystique. Zaterdag voor de tweede keer geweest, opnieuw een super leuke geile avond gehad, mooi en vriendelijke koppels , en zeer netjes!

Zeker gaan wij nog eens terug naar deze mooie, propere club  thanxs mystique. Mystique is een fantastische club. De beste grote club van Nederland, vinden wij.

Hoi Hoi wij komen al ruim 9 jaar in Mystique vinden het erg gezellig en leuk daar wij komen vooral op de zondag het eten is er heerlijk leuke mensen komen daar en tja wat moet jenog meer zeggen ondervind het zelf zouden wij zeggen. Dit is ook één van dé clubs waar wij het liefst komen.

De eerste keer was tijdens een probeer-avond. Op 28 september , voor het eerst naar een parenclub geweest. Vooral de buitenkant met buiten zwembad ziet er goed uit, maar binnen zijn sommige ruimtes best wel smoezelig. Fijnste,leukste,lekkerste club van Nederland.

Een geweldig club sfeer goed,personeel helemaal toppie van de bar tot de portier zeer gastvrij en gezellig hebben alle tijd voor iedereen!. Gisteren, vrijdag 9 augustus, hebben wij een gezellige en heerlijke avond beleefd bij jullie fantastische club. Het was op een zondagmiddag dat we uit het Westen van het land terug reden naar het Gezellige Brabant waar we wonen.. Wat een geweldige club is dit zeg.. We zijn hier twee keer geweest want ieder verdient een tweede kans. Zaterdag voor het eerst in een parenclub geweest en dus ook voor het eerst in Mystique.

Wij zijn gister voor de 2e keer naar de parenclub geweest. Tja dat het je in héél veel clubs. Gezellig als je van uit de buurt komt en veel mensen kent, zo niet is het moeilijk contacten maken. Na al een paar keer bij Mystique te zijn geweest op vrijdag en zondag zijn we gisteren ook op de zaterdagavond geweest.

Leuke tent, we zijn er 1 keer geweest. De lekkerste club voor een heerlijke ongeremde gangbang. Waren er samen met ander koppel die ons rondleiden was er leuk en gezellig eten lekker en hebben aan de bar iets gedronken. Na de drestijd ons omgekleed en na noh paar dranhjes naar boven gegaan waar we lekker beetje met elakaar speelden tot het koppel naast ons naar ons begon te voeln wat we wel lekke vonden en ook aan hen begonnen te voelenwaarna hi jchriw dr bh uit deed en ook later dr string en hij dr lekker leit komen terwijl ik ezijn vrouwtje verwende en toen heeft hij dr lekker genomen heerlijke aond komen zeker terug.

Voor de eerste keer naar Mystique. Gisteravond zijn we voor het eerst naar Mystique geweest, ook de 1e x voor een parenclub.. Wij zijn er nu een aantal keren geweest en de ervaring blijft meer dan positief. We zijn afgelopen zaterdag naar mystique geweest en het was voor ons echt de aller eerste keer dat we een parenclub bezochten.

Onze aller eerste ervaring met een parenclub hebben wij in deze rustige relaxte club gehad bij binnenkomst stonden wij beide vol van de zenuwen maar we werden zo goed ontvangen en kregen een leuke rondleiding waarna wij ons omklede en een drankje gingen nuttigen aan de bar tijdens ons eerts uur viel ons op dat er veel alleen staande mannen aanwezig waren die wel mee liepen met ons maar niet te opdringerig waren na wat te hebben gegeten van het buffet hebben wij in de mega wihrlpool een leuk stel onmoet die ons veel kon vetrelen over het reile en zeilen in een paren club en hebben ons ook erg op ons gemak gesteld waarna wij aan het eind ook een passend einde aan de avond hebben gegeven wij zijn zeker van plan om nog eens te gaan na deze ervaring.

Een geweldige club Mystique!!! Zaterdag zijn wij voor het eerst naar een parenclub gegaan. Op de club is niets aan te merken. Zijn tot nu toe alleen op maandag geweest in deze zeer gastvrije club. Strikt anti drugs beleid??? Het was voor ons het eerste bezoekje aan een parenclub Wij hebben al heel wat clubs gezien in de 72 landen die we bezocht hebben, maar Mystique is wel de allerbeste.

Voor ons de beste club. Onze ervaring is dat er leuke en goed geklede mensen komen. Voorpagina Mail de Webmaster Beheer. Kijk of jouw naam nog vrij is en begin je eigen pagina! Tieners neuken Tienersexlinks Bukkake films Geile gangbangs V. Geile gratis nederlandstalige amateur sexfilmpjes kijken op je PC Gentle naakt aan het Scheveningse strand Hij heeft een meisje uit zijn klas was meegekomen Met Helga langs NS stations in Almere Kom je met mijn prachtige borsten spelen?

Hete Mandy speelt thuis voor de cam Geile Belgische naar een verkleedpartijtje Ilse naakt op het strand van Zandvoort Je mag me ook lekker hard op mijn billen slaan! Kom je me snel verwennen? Dan wacht ik op je Ik was eigenlijk net aan het schoonmaken Ik ga op voor mijn pijpbrevet, mag ik ook op jou oefenen?

Jennifer in bad na het badmintonnen Zo ziet geil Breda eruit bij nacht Hier dan kan je mijn kutje zien Ik heb gewoon even wat thuis kiekjes verzameld Wellicht kunnen we ook nog wat geils doen in het duin! Blonde Joycelin pikt een man op uit de kroeg Amsterdamse Joycelin haar favoriete speeltje Een tattoo van Schiffmacher over haar been Karen een tijgertje die er pap van lust Ik ben gek op lekker geil cammen! Ik ga op mijn knietjes voor je, kom je naar me toe? Onervaren maar wel heel veel zin!

Mss tref je me wel eens aangeschoten achter achter de cam Mischien moet je maar eens bij mij langskomen Mischien past ie ook wel in mijn kontje Mijn kutje heeft aandacht nodig! De geile verhuizing van Laura Rooie Laura zuigt de Dordse verhuizer Lindah in de Zaanse achtertuin naakt betrapt Geneukt door de voetbalvriend uit het 5de Stiekeme fotos van naakte Rubensdame Jippie eindelijk een nieuwe spiegel Jonge Loveme gewoon thuis Gewillige Loveme krijgt een nieuw setje 2 tienermeisjes spelen lekker met elkaar Nog even naakt naar de familie Flodder op tv kijken Tienersletje Loveme maakt zich klaar voor party Baarnse huishoudster vindt toys baasin Roodharige meid maakt prive fotos in Drachten Fluweelzachte Limburgse sexbom op zoek naar avontuur!

Vakantie kiekjes van Groningse Marianne op het meer Oude dame kleedt zich om voor gala Tuschinski Ik word steeds geiler als ik achter de cam zit Geile plaatjes van een hete camchat! Lekker met me zelf spelend onder de douche Micheline's nieuwe fotoshoot in een lege fabriekshal Ik ben heel geil en gewillig voor supersex. Lekker mijn kale spleetje onder sproeien. Brabantse schone op de cam voor het avontuur Hier een lekkere geile serie foto's terwijl ik flink buk en mijn kutje wijd open doe voor je.

Ik duw mezelf lekker tegen de muur terwijl ik mijn natte spleet heel ver opentrek. Geile foto's bij mij thuis op bed, kijk maar goed hoe ik mijn benen heel wijd doe voor je Amber uit Noord Brabant op de Veluwe!

Ambertje houdt van showtjes voor de cam!! Noord Hollandse Angela met vriend van haar man! Angela uit NH met handbal vriendin! Angelien komt terug van Diner in Zandvoort Geile nieuwe fotoshoot in mijn nieuwe lingerie. Fantastisch topmodel Live voor de cam Aprill incognito laat alles zien Asiancandy gaat naakt in Spaarnwoude Asiatische meid naakt in het bos Babette houdt het niet langer op!Multimassage gratis bekijken


Al vinden we samen de harde seks ook erg lekker maar alles op een gepaste tijd. Wij slapen altijd naakt en ik hoefde dan ook niet te zoeken naar mijn slaap shirt of wat dan ook. Na wat kamers open gemaakt te hebben, had ik eindelijk de master kamer gevonden. Stil en zonder geluid te maken ging ik in bed liggen en rolde tegen wat ik dacht wijfie aan.

Ze sliep heerlijk en ik merkte aan de ademhaling dat ze in een diepe slaap was. Ze heeft namelijk een lekkere maat 80 d waar ik veel plezier aan heb gehad. Maar bij deze borst was het net iets kleiner en deze waren ook iets steviger. Dat had ik direct door. Ik begon de borst te masseren en voelde duidelijk de tepel opkomen.

Deze werd in een mum van tijd kei hard. Ik liet mijn hand naar de andere borst gaan en masseerde deze ook tot de tepel er bijna vanaf viel. Mijn hand ging verder opzoek naar het heerlijke plekje tussen de benen. Via de buik ging ik naar haar heerlijk spleetje tussen de benen. Hier had ik een tweede ontdekking, ik voelde een geen haren meer. Mijn vrouw had altijd een mooi getrimd streepje staan tussen boven haar spleetje omdat ze helemaal kaal een beetje jongemeisjes spleet vond.

Maar deze was helemaal kaal. Met mijn vinger zocht ik de schaamlippen op en merkte aan de ademhaling dat ze het lekker vond. Met 2 vingers nam ik de schaamlippen tussen mijn vingers en kneep er zacht in. Ik kon het groeien van de clitoris voelen door de schaamlippen heen een klein knobbeltje wat net als de tepels keihard werd.

Met een vinger maakte ik de weg vrij tussen haar schaamlippen en ging opzoek naar de kleine schaamlippen. Deze waren ook iets anders dan bij mijn vrouw. Ik keek even op en schrok mij toen helemaal rot. Die hier in bed lag. Als het licht aan was dan zou ik vuurrood zijn. Ondertussen had ik wel al een paal tussen mijn benen die kei hard was geworden.

En nu ik weet dat ik met mijn schoonzus in bed lig. Werd deze alleen nog maar harder. En besloot mijn ontdekkingstocht voort te zetten.

Mijn hand ging terug naar haar speetje wat nu voor mij bekend was. Wat werd beantwoord met een kleine zucht welke goed hoorbaar was. Ik begon haar nu heerlijk te vingeren en merkte aan haar hele lichaam dat ze het heerlijk vond. Ook merkte ik dat ze bijna ging komen, en haalde mijn vinger uit haar.

Ze sliep nog diep had ik het idee. En mijn hormonen gingen het winnen van mijn verstand. Ik maakte het schemerlichtje aan en deed het laken naar achter. Het was toch erg warm deze nacht. En dit weekend zou het warmste weekend zijn van de hele zomer. Nu lag ze daar in een shirt met een lekkere kont en een kale poes.

Ik heb even met bedrag zitten kijken en deed het shirt naar boven om zo haar heerlijke bosten te zien. Ik boog voorover en begon zachtjes haar borsten te kussen. Wat als reactie had dat de tepels weer helemaal hard werden.

Ik begon er heerlijk op te zuigen en naar de hele tepel in mijn mond en beet er een beetje, aan het zuchten kon ik merken dat ze het heerlijk vond, de Jes toch. Nog helemaal niets wetende dat ik haar heerlijk aan het verwennen was. Mijn tong ging eerst opzoek naar de kleine schaamlippen en ik merkte dat haar spleetje al snel heel erg nat begon te worden. Met mijn tong zocht ik haar clitoris op en deze pakte ik in mijn mond en begon er een beetje op te zuigen.

Ik beet er een beetje in en voor dat ik het door had begon haar vagina al te krampen. Wat er op duidde dat ze klaar aan het komen was. Mijn eigen paal stond ook op knappen en ik manoeuvreerde mijn paal zo dat ik met mijn eikel tussen haar lippen kwam.

Ik haalde hem nu een paar keer door haar schaamlippen en zocht de ingang. Na deze gevonden te hebben, duwde ik hem heel rustig naar binnen want ik hoopte dat ze niet wakker zou worden. Beetje bij beetje ging hij helemaal naar binnen en begon haar heel rustig te neuken. Dat voelde echt heel erg goed aan. Wat zou zei een droom moeten hebben, zelf had ik ook niet meer zoveel nodig en na een paar minuten kookte mijn ballen en stond mijn sperma klaar om te vertrekken.

Ik duwde mijn paal nu helemaal bij haar naar binnen en spoot 3 harde stralen diep in haar. Ook haar speetje begon weer te krampen wat er op duidde dat ze ook weer een orgasme had. Na dat ik alles in haar had gespoten verslapte mijn penis en kwam weer uit haar gevolgd door een lading sperma. Met mijn penis heb ik het sperma over haar hele kale speet verdeeld.

En dat zag er geweldig uit. Zelf kwam ik weer bij mijn positieven en dacht wat moet ik nu doen. Ik kon ook niet naar het andere huisje lopen want dan zou het nummer niet meer kloppen. Dus besloot ik om mij lekker in het bed neer te leggen en te gaan slapen. Al vroeg de volgende ochtend werd ik wakker van een hand welke om mijn middel was geslagen en hoorde Jes in mijn oor ademen. Op een gegeven moment ging haar hand verder naar beneden en kwam bij mijn penis aan welke snel tot een volle erectie kwam.

Ze begon er heerlijk aan te trekken tot ze deze plotseling los liet en het lampje aanmaakte. Verschrikt keek ze naar me en duwde me aan om wakker te worden. Ik deed een verwoede poging om ook verschikt te kijken en zei, wat doe jij in ons huisje.

Jes was net zo verschikt en direct erop kreeg ik het antwoord, dat ze later gisteren besloten hadden om te ruilen van huisje omdat haar kinderen nog niet konden zwemmen en ze vond het riviertje naast haar huisje een beetje gevaarlijk. Dubbel Gepenetreerd, Vingeren, Vingeren Algemene voorkeuren: Sexueel Ervaren Belangstelling voor: Voyeurisme, Striptease, Lak Lingerie Laatst bewerkt: Twee ondeugende lesbisch likken elkaar kaal geschoren kutjes, Een hoerige gangbang met een vriendengroep, Een man voor vrouwen die van seks houden.

Rubber, Panty's, Erotische Lingerie Laatst bewerkt: Met haar geile kontje in de lucht beuk hij zijn penis diep in haar kale spleet, Liefhebbers van buitensex gezocht, Een gangbang met haar collega's.

Twee meiden vingeren haar kut klaar! Vijf meiden geilen met elkaar in de club Mega-gangbang in de parenclub! Huisvrouw wordt hard gevingerd! Met pik in haar kut zuigt ze de Opa pik Amateur laat kut over zijn paal zakken! Mondje neuken tijdens de gangbang! Blondine laat haar hand in haar spleet glijden Geile sloerie laat haar natte doos door man in zwart net helemaal gek vuisten Haar kontje is wat krap, maar ze krijgt haar hand er wel in Gloeiende blondine krijgt de hele vuist in haar natte doos Hij stopt zijn vuist in haar doos Geile halfbloed wordt voor het allereerst diep in haar kutje gefist Ze speelt met zichzelf, en laat haat hand haar kut in glijden Vriendin probeert eerst 1 vinger voor ze haar hele arm naar binnnen laat glijden Eerst een dildo naar binnen en dan haar vuist Snolletje komt spuitend klaar als hij haar hele spleet vult met zijn vuist Ze wordt zo geil van een vuist in haar kut Grote natte superkut kan literfles verbergen en er mee schieten Een gangbang waar ook aan vuistneuken word gedaan Brunette met strak kutje wil toch zijn grote vuist erin en komt spuitend klaar Lange zwarte dildo vult haar kut Gepiercde en spuitende superkut laat zijn hele hand erin verdwijnen Daar kan zeker wel een klein vuistje in Geil huisvrouwtje wordt voor het eerst gevuist bij de buren en wil steeds dieper Pas als ze een vuist in haar kut voelt komt ze pas echt hard klaar Geile dikke kut kan bijna een hele arm in haar dikke kut verstoppen Na die dildo wilt ze nog wel een vuist in haar poesje voelen Lekker geil een vuist in je kut Na die dildo wilt ze nog wel een vuist in haar poesje voelen glijden Neuken, pijpen, en vuistneuken, alles voor een natte orgie Vieze spelletjes in het bos Aan de rand vasn het Kralingse bos, laat die zich eens zalig afpijpen Haar kutje wordt kletsnat van zijn staaf Ze pijpen zijn pik heerlijk diep Likkend aan haar opgezette clitje komt ze hard klaar Oh gut, oh gut Geile pijpfilms Klik hier!

Tieners neuken Tienersexlinks Bukkake films Geile gangbangs V. Een harde paal als verjaardagskado Kluizenaar keihard afgeneukt Aziatische schoonmoeder afgewerkt Supervette Ans door André geneukt schoonmoeder laat zich uitwonen Getrouwde huisvrouw laat zich overhalen Alleenstaande moeder eindelijk geneukt Schoonmoeder wil tweede pik erbij Administratiesletje komt spuitend klaar Huisvrouw laat haar grotje vuistneuken Bloedgeile schoonmoeder krijgt neukbeurt Volslanke schoonmoeder uitgewoond Eenzame weduwe gaat tekeer als een beest Mollige huisvrouw moet meer bewegen Dronken huisvrouw op biljarttafel gepakt Ilse met smetvrees al 15 jaar droog!

Vol overgave pijpt ze zijn lul klaar Blondje neemt de pik diep in haar strot Kijk die pik in dat mondje verdwijnen D heeft het huis van de buurvrouw geschilderd en mag haar neuken als dank Chef monteur Nick mag dit keer een lekkere blonde slet in haar aarsje nemen Jill laat haar geile lijf afneuken voor een plaatsje binnen het F team De teambaas neukt 2 pitspoesjes lens voor hij een plas zaad in hun mondjes spuit Met lange halen in haar strakke sneetje geneukt vindt ze dat zij DE kandidate is 2 heerlijke brabantse snollen laten zich afneuken tijdens de pitspoes-casting Samen met 2 sletjes laat de aanvoerster zich gek pompen door de teambaas Na de shoot gaat Bianca neuken Laura Lust op een auto hard geneukt Marianne Moist op bed afgeneukt Blonde Melizza More neukt in het hooi Sintia Stone neukt met een porno acteur Bianca Dark masturbeert supergeil!

Laura Lust speelt met twee toys In bad maakt Marianne haar kutje klaar Melizza More met joekel van een dildo Sintia Stone verwent zich met een dildo Bianca Dark laat zich anaal naaien Laura Lust laat zich anaal naaien! Lekker afgetrokken worden Conchita probeert stiekem een harde lul Een lekkere geile trekslet Donker sletje afgewerkt door glory hole Jonge meid trekt een kerel klaar Lekkere Veronica neemt 2 vreemde pikken Oude vrouw trekt je klaar Ze neukt en trekt de vreemde palen klaar Afgetrokken worden door een dikke oma Joke leeft zich uit op anonieme neuklat www.

Gentle naakt aan het Scheveningse strand Hij heeft een meisje uit zijn klas was meegekomen Met Helga langs NS stations in Almere Kom je met mijn prachtige borsten spelen? Hete Mandy speelt thuis voor de cam Geile Belgische naar een verkleedpartijtje Ilse naakt op het strand van Zandvoort Je mag me ook lekker hard op mijn billen slaan! Kom je me snel verwennen? Dan wacht ik op je Ik was eigenlijk net aan het schoonmaken Ik ga op voor mijn pijpbrevet, mag ik ook op jou oefenen?

Jennifer in bad na het badmintonnen Zo ziet geil Breda eruit bij nacht Hier dan kan je mijn kutje zien Ik heb gewoon even wat thuis kiekjes verzameld Wellicht kunnen we ook nog wat geils doen in het duin!

Blonde Joycelin pikt een man op uit de kroeg Amsterdamse Joycelin haar favoriete speeltje Een tattoo van Schiffmacher over haar been Karen een tijgertje die er pap van lust Ik ben gek op lekker geil cammen! Ik ga op mijn knietjes voor je, kom je naar me toe? Onervaren maar wel heel veel zin!

Mss tref je me wel eens aangeschoten achter achter de cam Mischien moet je maar eens bij mij langskomen Mischien past ie ook wel in mijn kontje Mijn kutje heeft aandacht nodig! De geile verhuizing van Laura Rooie Laura zuigt de Dordse verhuizer Lindah in de Zaanse achtertuin naakt betrapt Geneukt door de voetbalvriend uit het 5de Stiekeme fotos van naakte Rubensdame Jippie eindelijk een nieuwe spiegel Jonge Loveme gewoon thuis Gewillige Loveme krijgt een nieuw setje 2 tienermeisjes spelen lekker met elkaar Nog even naakt naar de familie Flodder op tv kijken Tienersletje Loveme maakt zich klaar voor party Baarnse huishoudster vindt toys baasin Roodharige meid maakt prive fotos in Drachten Fluweelzachte Limburgse sexbom op zoek naar avontuur!

Vakantie kiekjes van Groningse Marianne op het meer Oude dame kleedt zich om voor gala Tuschinski Ik word steeds geiler als ik achter de cam zit Geile plaatjes van een hete camchat! Lekker met me zelf spelend onder de douche Micheline's nieuwe fotoshoot in een lege fabriekshal Ik ben heel geil en gewillig voor supersex.

Lekker mijn kale spleetje onder sproeien. Brabantse schone op de cam voor het avontuur Hier een lekkere geile serie foto's terwijl ik flink buk en mijn kutje wijd open doe voor je. Ik duw mezelf lekker tegen de muur terwijl ik mijn natte spleet heel ver opentrek. Geile foto's bij mij thuis op bed, kijk maar goed hoe ik mijn benen heel wijd doe voor je Amber uit Noord Brabant op de Veluwe! Ambertje houdt van showtjes voor de cam!! Noord Hollandse Angela met vriend van haar man!

Angela uit NH met handbal vriendin! Angelien komt terug van Diner in Zandvoort Geile nieuwe fotoshoot in mijn nieuwe lingerie. Fantastisch topmodel Live voor de cam Aprill incognito laat alles zien Asiancandy gaat naakt in Spaarnwoude Asiatische meid naakt in het bos Babette houdt het niet langer op! Blonde Babette terug van Gala feest! Mijn eerste lesbische tienerervaring! Ouders op vakantie, Babette neemt het ervan!

kale spleet gangbang brabant