Blog

Mooi klein kutje slavin zoekt

Jan 30, 2018 / By : / Category : Sexy noveller webcam porno

mooi klein kutje slavin zoekt

Met mijn nagels stevig, maar niet te stevig, in haar vel trok ik nu mijn handen over haar rug naar beneden. Ik liet de rode lijnen die zo werden getrokken doorlopen tot ver over haar kont. Daar aangekomen begon ik aan de inspectie van haar openingen. Dat ze goed nat kon worden wist ik al wel, maar verder had ik alleen nog maar met m'n handen gekeken. Ze had wat je noemt een mooie duidelijke pruim.

Om niet telkens haar kutlippen met m'n handen van elkaar te moeten houden zette ik de spreidstang een stukje wijder. Haar natte gleuf stond nu vanzelf open. Haar buitenste schaamlippen waren tamelijk groot uitgerekt? Haar beide kleine schaamlippen waren van een piercing voorzien. Twee kleine ringetjes, aan beide zijden van haar grot èèn, keken mij glimmend aan. Dat maakte de zaak nog gemakkelijker! Snel deed ik riemen om haar beide bovenbenen. De twee kettinkjes die daar al aan zaten konden gemakkelijk aan de ringetjes in haar kleine kutlipjes gemaakt worden.

Even de kettingen nog wat inkorten en haar geile natte spelonk lag nu helemaal open voor me. Ik wierp een blik naar binnen en controleerde ook alvast vluchtig haar kontgaatje. Zo te zien was ze ook in die opening wel het een en ander gewend. Het werd tijd voor een vraaggesprekje en daarom besloot ik haar gag te verwijderen. Zodra ze kon praten vroeg Marjan me ik haar tepels wilde bevrijden. En verzoeknummers worden sowieso niet gedraaid, dus dat heeft geen zin. Ik wil je even een paar vragen stellen.

Je mag ze kort en to the point beantwoorden. Je hoeft niet te antwoorden, maar dan stop ik de gag weer in je mond en zoek ik het allemaal zelf wel uit. Zeg maar wat je wilt. Hoe is het met je borsten? Mooi, dan hoeven we ons daar verder geen zorgen over te maken.

Dan nu je kut. Je ziet natuurlijk niets, maar er ligt al een hele plas onder je. Ben je altijd zo nat? Het leek ons wel spannend. En ik mag ze dus inwijden. Nou die kans laat ik me niet ontnemen! Je kut is trouwens erg wijd. Daar gaat vast meer in dan alleen maar een pik of een dildo. Ik vind het fijn om mijn man bij zijn thuiskomst te verrassen met telkens iets nieuw in m'n kut. In het begin stopte ik er wel eens èèn enkele bloem in, maar tegenwoordig past een vaasje er ook wel bij in.

Maar nu even over je kontje gesproken. Ik meende net al even te zien dat die ook regelmatig in jullie spel wordt betrokken, maar dat klopt dus. Kun je daar verder nog iets over vertellen? Maar doordat ik onlangs die ringen in m'n kleine schaamlippen heb laten zetten, kon m'n kutje een tijdlang niet worden gebruikt.

Mijn man heeft me toen een tijdlang alleen maar in m'n kontje geneukt en ik moet zeggen dat ik het nu ook fijn vind om van achteren te worden gevuld. Misschien krijg je er straks spijt van, maar voorlopig is het in elk geval een puspunt. Telkens als we een bepaald lichaamsdeel bespraken had ik dat deel ook even aangeraakt, om er zeker van te zijn dat Marjan wist waarover we het hadden. Haar reactie was bij elke aanraking heftig geweest, en de trillingen die dat veroorzaakte deden ook haar borsten meedeinen.

Ze had daar blijkbaar toch erg veel last van want haar spreken werd afgewisseld met gekreun en zachtjes uitgesproken 'au, au'. Als het niet meer gaat zeg je het hê. Dan zal ik je van je last bevrijden. We hebben nog een stukje speelgoed niet besproken.

Het ding puilt helemaal uit. Komt daar soms al dat vocht vandaan? M'n klitje is erg gevoelig. Doordat ik zo nat ben hebben we eigenlijk nooit een glijmiddel nodig.

Alles gaat er vanzelf in. Er is ook altijd wel voldoende sap om m, n kontje mee in te smeren. Het is een mooi rood knopje.

Ik houd hem even stevig vast. Als ik daarna met een vinger van m'n andere hand de kop van het knopje begin te strelen is m'n slavin bijna niet te houden. Ze begint heftig te trillen, het geil druipt langs m'n vingers en haar snel op en neer gaande buik verraadt dat een orgasme niet ver meer is. We gaan nog helemaal niet klaarkomen. Misschien straks, maar nu zeker niet. De tepelklemmen en hun gewichtjes zorgen ervoor dat haar aandacht bliksemsnel verschuift van haar kut naar haar borsten.

Spoedig is haar ademhaling weer redelijk normaal. Vanaf nu wordt er niet meer gesproken, ten minste niet door jou. Ik ga me nu maar eens bezighouden met jouw onderste regionen. Ik doe de gag niet meer in je mond. Ten eerste wil ik je duidelijk kunnen horen kreunen en steunen en desnoods schreeuwen en gillen.

En ten tweede zou het best eens zo kunnen zijn dat het je allemaal wat te veel wordt, en dan wil ik dat je snel om genade kunt smeken. Trots, haar rug nog eens recht makend en haar kont fier naar achteren stekend, laat Marjan weten dat ze dat niet van plan is.

Daarmee maak ik de omgeving van haar anus goed nat. Dan ga ik op zoek naar een geschikte dildo voor dit gat. Ik zoek een mooie middelmaat uit, niet te dik, zeker niet te dun, maar wel lekker lang. Nog een klein beetje geil erbij en hup, daar gaat 'ie. Veel problemen lijkt Marjan er niet mee te hebben.

Alleen het laatste stukje gaat wat lastiger, maar goed, vijfentwintig centimeter is ook een heel eind! Aanzetten hoeft nog niet, laat haar eerst maar even wennen aan de vulling. De haakjes aan de ringetjes door de kleine schaamlippen maak ik los. Nog even blijft haar roze grot open staan om zich daarna langzaam te sluiten. Als de poort zich heeft gesloten haal ik wat klemmen.

Ik voorzie haar grote schaamlippen van zo'n lekkere strakke klem. Marjan laat met haar ademhaling merken dat ze de klemmen strak genoeg vindt, maar met zoveel natuurlijk glijmiddel in de buurt wil ik wel zeker weten dat ze blijven zitten! Voorzichtig haak ik ze aan de klemmen, om ze daarna gewoon los te laten, zodat ze lekker op hun plaats vallen. Dat de schaamlippen van Marjan hierbij een grotere kracht te verduren krijgen vind ik niet erg.

Ze schreeuwt voor het eerst voluit. Een zetje tegen haar billen maakt het er voor haar niet beter op. Behalve haar borsten hangen nu ook haar grote schaamlippen te bengelen. Om straks goed bij haar kleine kutlippen te kunnen hang ik aan de grote nog wat gewicht bij. Ik controleer nog even of de dildo in haar kont nog goed zit en als dat het geval blijkt besluit ik hem maar aan te zetten.

Eigenlijk is het jammer dat ik nu geen klemmen hoef te gebruiken, want dat geeft toch altijd een speciaal effect. Maar goed, de ringetjes zijn nog vers en de gaatjes ook, dus dat geeft hopelijk ook een boel plezier. Even geef ik Marjan wat hoop door de gewichten van haar tepelklemmen te verwijderen. Ze slaakt een zucht van verlichting. Dat gaat snel over als ik met kettingen de ringen door haar kleine kutlippen verbind met haar tepelklemmen.

De gewichtjes hang ik nu terug aan de kettingen, vlakbij haar tepels. Nu hebben ze een dubbel effect. Ze trekken de borsten van Marjan weer ferm naar beneden ên ze trekken haar kleine schaamlippen een flink eind richting buik.

Dapper strijdt Marjan tegen de pijn die dit veroorzaakt. Ze probeert dit geluidloos te doen, maar dat lukt haar niet. Nu blijft alleen haar klit nog over.

Het is even zoeken tussen al het natte vlees, dat intussen alle kanten opgetrokken wordt, maar dan heb ik hem gevonden. Snel en vakkundig plaats ik er een klem op. Even denk ik dat Marjan door haar hoeven zal gaan, maar het blijft bij enkele luide kreten van pijn en een wild schokkend lichaam.

Als ze weer enigszins is gekalmeerd verbind ik de twee uiteinden van deze klem met de riemen die ze nog altijd om haar bovenbenen heeft. Ze biedt een fantastisch uitzicht: Haar borsten hangen ook naar beneden, terwijl de gewichten die daar verantwoordelijk voor zijn ook haar kleine schaamlippen naar voren trekken.

De kettingen aan de klem op haar clitoris zorgen ervoor dat deze naar achteren wordt getrokken. Ik neem even de tijd om van mijn werk te genieten. Ik verbaas me erover dat ondanks het feit dat haar geile vlees alle kanten wordt opgetrokken, haar kut nog altijd redelijk toegankelijk is.

Ik kan er in elk geval recht in kijken. Marjan is ondertussen blijkbaar gewend aan deze moeilijke situatie, want ik zie het geil in golven uit haar kut stromen. Ook haar ademhaling wordt nu zwaarder. Snel zet ik de dildo uit. Hoe kun je nu zoiets belangrijks vergeten? Ik zal je een geheugensteuntje geven.

De zweep met het leren plakje lag nog binnen handbereik. Nu was Birgit een goede amazone vandaar dat ze gefascineerd had toegekeken hoe Anouk haar pony kleding had aangetrokken.

Zelf had ze dit wel eens gezien op haar rond zwervingen op het internet. Zo kwamen ze bij de auto van Marco aan. Birgit bedankte Marco en vroeg of het mogelijk was dat als Marco, Anouk weer trainde ze er bij mocht zijn. Marco keek Birgit aan zei, dat wel mogelijk was, maar als ze wilde wou hij haar wel even afzetten waar ze woonde. Birgit vond dat een goed idee en zo stapte ze met Anouk achterin de auto.

Marco pakte haar fiets en legde deze in de achterbak van de auto. Dit loopt beter dan gepland dacht Marco haar ontvoeren was het plan, maar als hij haar zo ver kon krijgen om vrijwillig mee te gaan overtrad hij ook geen wetten en hoefde dus ook niet bang te zijn voor de gevolgen van een ontvoering.

Marco stapte met een glimlach in en constateerde dat de twee meisje weer in een diepgaand gesprek waren gewikkeld en dat ze het niet gemerkt hadden dat hij in was gestapt. Hij schraapte zijn keel om aandacht te krijgen. Anouk hield haar mond op dat moment, Birgit eveneens. Waar woon je Birgit leg het me even uit dan breng ik je naar huis. Birgit legde uit hoe hij moest rijden nar haar huisje en vertelde terloops dat ze op zich zelf woonde en deze hele week vrij was van school.

Marco vroeg aan Birgit hoe ze het had gevonden, “ een droom die uitkwam” kreeg hij als antwoord op zijn vraag. Anouk knikte, dat vertelde ze mij net ook Meester en Birgit zou graag haar outfit als pony de volgende keer aan trekken. Marco glimlach werd alleen maar groter, hij had een winnend lot in zijn schoot gekregen.

Zo maar uit het niets krijgt hij als hij het goed speelt een nieuwe mooie slavin er bij. Intussen waren ze bij Birgit haar huisje aan gekomen, een klein maar vrijstaand huisje in het bos met alle privacy.

Birgit nodigde Anouk en Marco uit om even binnen te komen om iets te drinken. Binnen kwamen ze in een mooie gezellige huis kamer, die grensde aan een keuken. Birgit vroeg wat ze wilde drinken, en liep intussen naar de keuken. Doe mij maar en biertje en voor mijn slavin een glas water kreeg Birgit te horen.

Intussen bekeek Marco het slanke lijfje van Birgit nog eens hoe ze zo liep naar de keuken. Birgit pakte het biertje en vroeg of Marco ook een glas er bij wilde. Terug komend had ze voor de zekerheid maar een glas meegenomen, om dat ze niet goed had gehoord wat Marco als antwoord op haar vraag had gegeven.

Intussen toen ze naar de keuken liep was ze nog steeds met haar gedachten bezig wat er eerder was gebeurd deze middag. Voor haar een wildvreemde, had ze zich uitgekleed, was aan haar handen opgehangen en ze had een rijzweep gevoeld over haar lijf, haar kutje en borsten.

Eerst voelde ze de pijn, daarna de tinteling van de slagen op haar lichaam. En dan Anouk die gekleed was in de pony outfit iets war ze zelf op dat moment wel had willen aandoen. Sorry Marco ik had het niet goed gehoord, dus had ik het glas maar voor de zekerheid meegenomen. Ik wil wel als je wat vraagt, dat je goed luistert, pak voor je zelf en Anouk een glas water en kom dan voor me staan. Birgit haalde snel twee glazen water en zette deze voor Anouk neer en ging voor Marco staan.

Zo dus je wilt me de volgende keer helpen met de training van Anouk? Birgit knikte, graag dat ze dat wilde. MMM voor dat je mee mag moet je eerst maar eens wat leren aan je houding te doen. Doe je handen achter je nek, strek je, en kijk naar beneden. Dan tot Anouk, op je knieën. Anouk wist wat dit betekende, ze staat op en kleed zich uit.

Naakt gaat met een rechte rug met haar handen liggen op haar knieën.. Uit een ooghoek ziet Birgit het gebeuren, een trilling gaat door haar heen, in haar eigen huis gebeurd het, iets waar ze een tijd geleden over had gefantaseerd.

Marco is het niet ontgaan en geeft Birgit de opdracht om zich uit te kleden en weer voor hem te gaan staan zo als nu. Birgit kleed zich uit en legt haar kleren o de ander stoel. Naakt staat ze nu voor Marco, die haar nog eens goed bekijkt. Wat een mooi lichaam, stevige borsten met mooie tepels, die vragen om geringd te worden.

Marco loopt om haar heen, en ziet een mooi sportief getraind lichaam.. Anouk ziet het gebeuren, hoe Birgit zich uitkleed en naakt maar haar handen in de nek weer voor haar Meester gaat staan. Ook zij laat haar ogen over het lichaam van Birgit heen gaan, en voelt dat ze er nat van wordt. O wat zou ze graag met Birgit haar borsten spelen, er op zuigen haar likken.. Dan hoort ze Marco zeggen: Birgit je vertelde dat je graag er bij de volgende training van Anouk wilde zijn.

Dat vind ik goed, maar op de volgende voorwaarde. Je vertelde net dat je deze week vrij hebt. Ik neem je mee, en ga je deze week trainen tot mijn Slavin. Je staat je geest en je lichaam tot mijn beschikking, ik beslis wat er gebeurd. Als je het er mee eens bent dan zeg je Ja Meester ik ga akkoord. Ik stel mijn lichaam en geest tot uw beschikking u beslist. Wat is je beslissing Birgit. Birgit knikt ja, Ik ga akkoord, ik stel mijn lichaam en geest tot u beschikking. Marco knikt en geeft Birgit een kus op haar voorhoofd.

Echter voor we gaan doe ik je een blinddoek om, je hoeft eerst niet te weten waar ik woon of heen ga. Kleed je aan, jij ook Anouk en doe Birgit een blinddoek om in de auto. Volgende week breng ik je weer thuis. Thuis aangekomen wordt de blinddoek van Birgit afgedaan. Anouk begint zich uit te kleden en Birgit volgt haar voorbeeld. Marco beveelt hen Anouk om haar medeslavin een rondleiding door het huis te geven.

Marco legt de ponyplay kledij weg en begint te bellen. Anouk begint de rondleiding in de keuken, dan de woonkamer, vervolgens de tuin. Tot zover is er weinig spannends te zien. Dan gaan ze naar de kelder. Brigit kijkt haar ogen uit. Ze pakt direct een cane. Vlug legt ze de rieten stok terug. Aandachtig bekijkt ze verschillende klemmetjes en dildo's. Dan is het tijd om naar verder te kijken.

Marco heeft Anouk namelijk laatst opdracht gegeven de schuur op te ruimen. Veel oude spullen konden weg en Marco heeft besloten ook dit voor SM te gebruiken. Hij heeft er ook een aantal zwepen, kettingen en boeien neergehangen.

Aan het plafond hangt een oude takel, die Marco eerder gebruikte om aan zijn auto te klussen. Op Marktplaats wist hij een oude gynaecologenstoel op de kop weten te tikken. Door alle drukte is het er echter nog niet van gekomen om hier samen te spelen.

Geïnteresseerd gaan de meiden alle attributen langs. Beide kutjes zijn drijfnat en ze hebben zin om te spelen. Vanuit de deuropening staat Marco toe te kijken. Stelletje sletten" zegt hij plotseling. De geobsedeerde slavinnen schrikken zich een ongeluk. Hij overhandigt hen twee vibrators en plaatst op alle tepels een klem. Dan verlaat hij de schuur weer. De meiden slaan direct toe. Anouk grijpt de ketting tussen de borsten van Birgit en trekt haar naar zich toe.

Ze laat haar vinger in het kutje glijden. Birgit plaatst op haar beurt haar mond tegen de mond van Anouk en begint intiem te zoenen. Al vrijend dwalen de dames de kamer rond. Ze likken en kussen elkaars lichamen. Birgit wordt naar de stoel gedreven en gaat er wijdbeens opzitten. Anouk kruipt tussen haar benen en duwt onverwachts een vibrator in het kutje van Birgit. Met haar tong likt ze aan het klitje. Birgit geeft een gil. Anders wordt de meester boos" zegt Anouk angstig.

Birgit geeft een bevestigend kreuntje, maar veel stillen wordt ze niet. Anouk pakt de andere vibrator en stopt hem, niet trillend in de mond van Birgit. Dat dempt het geluid voldoende. Ze begint weer te likken en merkt dat het meisje het heerlijk vindt.

..

Naakte lesbische meiden sexcontact zeeland
mooi klein kutje slavin zoekt

Met mijn nagels stevig, maar niet te stevig, in haar vel trok ik nu mijn handen over haar rug naar beneden. Ik liet de rode lijnen die zo werden getrokken doorlopen tot ver over haar kont. Daar aangekomen begon ik aan de inspectie van haar openingen.

Dat ze goed nat kon worden wist ik al wel, maar verder had ik alleen nog maar met m'n handen gekeken. Ze had wat je noemt een mooie duidelijke pruim. Om niet telkens haar kutlippen met m'n handen van elkaar te moeten houden zette ik de spreidstang een stukje wijder. Haar natte gleuf stond nu vanzelf open. Haar buitenste schaamlippen waren tamelijk groot uitgerekt? Haar beide kleine schaamlippen waren van een piercing voorzien. Twee kleine ringetjes, aan beide zijden van haar grot èèn, keken mij glimmend aan.

Dat maakte de zaak nog gemakkelijker! Snel deed ik riemen om haar beide bovenbenen. De twee kettinkjes die daar al aan zaten konden gemakkelijk aan de ringetjes in haar kleine kutlipjes gemaakt worden. Even de kettingen nog wat inkorten en haar geile natte spelonk lag nu helemaal open voor me. Ik wierp een blik naar binnen en controleerde ook alvast vluchtig haar kontgaatje. Zo te zien was ze ook in die opening wel het een en ander gewend.

Het werd tijd voor een vraaggesprekje en daarom besloot ik haar gag te verwijderen. Zodra ze kon praten vroeg Marjan me ik haar tepels wilde bevrijden.

En verzoeknummers worden sowieso niet gedraaid, dus dat heeft geen zin. Ik wil je even een paar vragen stellen. Je mag ze kort en to the point beantwoorden. Je hoeft niet te antwoorden, maar dan stop ik de gag weer in je mond en zoek ik het allemaal zelf wel uit. Zeg maar wat je wilt. Hoe is het met je borsten? Mooi, dan hoeven we ons daar verder geen zorgen over te maken.

Dan nu je kut. Je ziet natuurlijk niets, maar er ligt al een hele plas onder je. Ben je altijd zo nat? Het leek ons wel spannend. En ik mag ze dus inwijden. Nou die kans laat ik me niet ontnemen! Je kut is trouwens erg wijd. Daar gaat vast meer in dan alleen maar een pik of een dildo. Ik vind het fijn om mijn man bij zijn thuiskomst te verrassen met telkens iets nieuw in m'n kut. In het begin stopte ik er wel eens èèn enkele bloem in, maar tegenwoordig past een vaasje er ook wel bij in.

Maar nu even over je kontje gesproken. Ik meende net al even te zien dat die ook regelmatig in jullie spel wordt betrokken, maar dat klopt dus. Kun je daar verder nog iets over vertellen? Maar doordat ik onlangs die ringen in m'n kleine schaamlippen heb laten zetten, kon m'n kutje een tijdlang niet worden gebruikt.

Mijn man heeft me toen een tijdlang alleen maar in m'n kontje geneukt en ik moet zeggen dat ik het nu ook fijn vind om van achteren te worden gevuld. Misschien krijg je er straks spijt van, maar voorlopig is het in elk geval een puspunt.

Telkens als we een bepaald lichaamsdeel bespraken had ik dat deel ook even aangeraakt, om er zeker van te zijn dat Marjan wist waarover we het hadden. Haar reactie was bij elke aanraking heftig geweest, en de trillingen die dat veroorzaakte deden ook haar borsten meedeinen.

Ze had daar blijkbaar toch erg veel last van want haar spreken werd afgewisseld met gekreun en zachtjes uitgesproken 'au, au'. Als het niet meer gaat zeg je het hê. Dan zal ik je van je last bevrijden. We hebben nog een stukje speelgoed niet besproken. Het ding puilt helemaal uit.

Komt daar soms al dat vocht vandaan? M'n klitje is erg gevoelig. Doordat ik zo nat ben hebben we eigenlijk nooit een glijmiddel nodig. Alles gaat er vanzelf in. Er is ook altijd wel voldoende sap om m, n kontje mee in te smeren. Het is een mooi rood knopje. Ik houd hem even stevig vast. Als ik daarna met een vinger van m'n andere hand de kop van het knopje begin te strelen is m'n slavin bijna niet te houden. Ze begint heftig te trillen, het geil druipt langs m'n vingers en haar snel op en neer gaande buik verraadt dat een orgasme niet ver meer is.

We gaan nog helemaal niet klaarkomen. Misschien straks, maar nu zeker niet. De tepelklemmen en hun gewichtjes zorgen ervoor dat haar aandacht bliksemsnel verschuift van haar kut naar haar borsten. Spoedig is haar ademhaling weer redelijk normaal. Vanaf nu wordt er niet meer gesproken, ten minste niet door jou.

Ik ga me nu maar eens bezighouden met jouw onderste regionen. Ik doe de gag niet meer in je mond. Ten eerste wil ik je duidelijk kunnen horen kreunen en steunen en desnoods schreeuwen en gillen.

En ten tweede zou het best eens zo kunnen zijn dat het je allemaal wat te veel wordt, en dan wil ik dat je snel om genade kunt smeken. Trots, haar rug nog eens recht makend en haar kont fier naar achteren stekend, laat Marjan weten dat ze dat niet van plan is.

Daarmee maak ik de omgeving van haar anus goed nat. Dan ga ik op zoek naar een geschikte dildo voor dit gat. Ik zoek een mooie middelmaat uit, niet te dik, zeker niet te dun, maar wel lekker lang. Nog een klein beetje geil erbij en hup, daar gaat 'ie. Veel problemen lijkt Marjan er niet mee te hebben. Alleen het laatste stukje gaat wat lastiger, maar goed, vijfentwintig centimeter is ook een heel eind!

Aanzetten hoeft nog niet, laat haar eerst maar even wennen aan de vulling. De haakjes aan de ringetjes door de kleine schaamlippen maak ik los. Nog even blijft haar roze grot open staan om zich daarna langzaam te sluiten. Als de poort zich heeft gesloten haal ik wat klemmen. Ik voorzie haar grote schaamlippen van zo'n lekkere strakke klem. Marjan laat met haar ademhaling merken dat ze de klemmen strak genoeg vindt, maar met zoveel natuurlijk glijmiddel in de buurt wil ik wel zeker weten dat ze blijven zitten!

Voorzichtig haak ik ze aan de klemmen, om ze daarna gewoon los te laten, zodat ze lekker op hun plaats vallen. Dat de schaamlippen van Marjan hierbij een grotere kracht te verduren krijgen vind ik niet erg. Ze schreeuwt voor het eerst voluit. Een zetje tegen haar billen maakt het er voor haar niet beter op. Behalve haar borsten hangen nu ook haar grote schaamlippen te bengelen. Om straks goed bij haar kleine kutlippen te kunnen hang ik aan de grote nog wat gewicht bij.

Ik controleer nog even of de dildo in haar kont nog goed zit en als dat het geval blijkt besluit ik hem maar aan te zetten.

Eigenlijk is het jammer dat ik nu geen klemmen hoef te gebruiken, want dat geeft toch altijd een speciaal effect. Maar goed, de ringetjes zijn nog vers en de gaatjes ook, dus dat geeft hopelijk ook een boel plezier. Even geef ik Marjan wat hoop door de gewichten van haar tepelklemmen te verwijderen. Ze slaakt een zucht van verlichting.

Dat gaat snel over als ik met kettingen de ringen door haar kleine kutlippen verbind met haar tepelklemmen. De gewichtjes hang ik nu terug aan de kettingen, vlakbij haar tepels. Nu hebben ze een dubbel effect. Ze trekken de borsten van Marjan weer ferm naar beneden ên ze trekken haar kleine schaamlippen een flink eind richting buik. Dapper strijdt Marjan tegen de pijn die dit veroorzaakt.

Ze probeert dit geluidloos te doen, maar dat lukt haar niet. Nu blijft alleen haar klit nog over. Het is even zoeken tussen al het natte vlees, dat intussen alle kanten opgetrokken wordt, maar dan heb ik hem gevonden.

Snel en vakkundig plaats ik er een klem op. Even denk ik dat Marjan door haar hoeven zal gaan, maar het blijft bij enkele luide kreten van pijn en een wild schokkend lichaam. Als ze weer enigszins is gekalmeerd verbind ik de twee uiteinden van deze klem met de riemen die ze nog altijd om haar bovenbenen heeft.

Ze biedt een fantastisch uitzicht: Haar borsten hangen ook naar beneden, terwijl de gewichten die daar verantwoordelijk voor zijn ook haar kleine schaamlippen naar voren trekken. De kettingen aan de klem op haar clitoris zorgen ervoor dat deze naar achteren wordt getrokken. Ik neem even de tijd om van mijn werk te genieten. Ik verbaas me erover dat ondanks het feit dat haar geile vlees alle kanten wordt opgetrokken, haar kut nog altijd redelijk toegankelijk is.

Ik kan er in elk geval recht in kijken. Marjan is ondertussen blijkbaar gewend aan deze moeilijke situatie, want ik zie het geil in golven uit haar kut stromen. Ook haar ademhaling wordt nu zwaarder. Snel zet ik de dildo uit. Hoe kun je nu zoiets belangrijks vergeten?

Ik zal je een geheugensteuntje geven. De zweep met het leren plakje lag nog binnen handbereik. Nu was Birgit een goede amazone vandaar dat ze gefascineerd had toegekeken hoe Anouk haar pony kleding had aangetrokken.

Zelf had ze dit wel eens gezien op haar rond zwervingen op het internet. Zo kwamen ze bij de auto van Marco aan. Birgit bedankte Marco en vroeg of het mogelijk was dat als Marco, Anouk weer trainde ze er bij mocht zijn. Marco keek Birgit aan zei, dat wel mogelijk was, maar als ze wilde wou hij haar wel even afzetten waar ze woonde. Birgit vond dat een goed idee en zo stapte ze met Anouk achterin de auto. Marco pakte haar fiets en legde deze in de achterbak van de auto.

Dit loopt beter dan gepland dacht Marco haar ontvoeren was het plan, maar als hij haar zo ver kon krijgen om vrijwillig mee te gaan overtrad hij ook geen wetten en hoefde dus ook niet bang te zijn voor de gevolgen van een ontvoering. Marco stapte met een glimlach in en constateerde dat de twee meisje weer in een diepgaand gesprek waren gewikkeld en dat ze het niet gemerkt hadden dat hij in was gestapt.

Hij schraapte zijn keel om aandacht te krijgen. Anouk hield haar mond op dat moment, Birgit eveneens. Waar woon je Birgit leg het me even uit dan breng ik je naar huis. Birgit legde uit hoe hij moest rijden nar haar huisje en vertelde terloops dat ze op zich zelf woonde en deze hele week vrij was van school.

Marco vroeg aan Birgit hoe ze het had gevonden, “ een droom die uitkwam” kreeg hij als antwoord op zijn vraag. Anouk knikte, dat vertelde ze mij net ook Meester en Birgit zou graag haar outfit als pony de volgende keer aan trekken. Marco glimlach werd alleen maar groter, hij had een winnend lot in zijn schoot gekregen.

Zo maar uit het niets krijgt hij als hij het goed speelt een nieuwe mooie slavin er bij. Intussen waren ze bij Birgit haar huisje aan gekomen, een klein maar vrijstaand huisje in het bos met alle privacy.

Birgit nodigde Anouk en Marco uit om even binnen te komen om iets te drinken. Binnen kwamen ze in een mooie gezellige huis kamer, die grensde aan een keuken.

Birgit vroeg wat ze wilde drinken, en liep intussen naar de keuken. Doe mij maar en biertje en voor mijn slavin een glas water kreeg Birgit te horen. Intussen bekeek Marco het slanke lijfje van Birgit nog eens hoe ze zo liep naar de keuken. Birgit pakte het biertje en vroeg of Marco ook een glas er bij wilde.

Terug komend had ze voor de zekerheid maar een glas meegenomen, om dat ze niet goed had gehoord wat Marco als antwoord op haar vraag had gegeven. Intussen toen ze naar de keuken liep was ze nog steeds met haar gedachten bezig wat er eerder was gebeurd deze middag. Voor haar een wildvreemde, had ze zich uitgekleed, was aan haar handen opgehangen en ze had een rijzweep gevoeld over haar lijf, haar kutje en borsten.

Eerst voelde ze de pijn, daarna de tinteling van de slagen op haar lichaam. En dan Anouk die gekleed was in de pony outfit iets war ze zelf op dat moment wel had willen aandoen. Sorry Marco ik had het niet goed gehoord, dus had ik het glas maar voor de zekerheid meegenomen. Ik wil wel als je wat vraagt, dat je goed luistert, pak voor je zelf en Anouk een glas water en kom dan voor me staan.

Birgit haalde snel twee glazen water en zette deze voor Anouk neer en ging voor Marco staan. Zo dus je wilt me de volgende keer helpen met de training van Anouk? Birgit knikte, graag dat ze dat wilde. MMM voor dat je mee mag moet je eerst maar eens wat leren aan je houding te doen.

Doe je handen achter je nek, strek je, en kijk naar beneden. Dan tot Anouk, op je knieën. Anouk wist wat dit betekende, ze staat op en kleed zich uit. Naakt gaat met een rechte rug met haar handen liggen op haar knieën.. Uit een ooghoek ziet Birgit het gebeuren, een trilling gaat door haar heen, in haar eigen huis gebeurd het, iets waar ze een tijd geleden over had gefantaseerd.

Marco is het niet ontgaan en geeft Birgit de opdracht om zich uit te kleden en weer voor hem te gaan staan zo als nu. Birgit kleed zich uit en legt haar kleren o de ander stoel. Naakt staat ze nu voor Marco, die haar nog eens goed bekijkt. Wat een mooi lichaam, stevige borsten met mooie tepels, die vragen om geringd te worden. Marco loopt om haar heen, en ziet een mooi sportief getraind lichaam.. Anouk ziet het gebeuren, hoe Birgit zich uitkleed en naakt maar haar handen in de nek weer voor haar Meester gaat staan.

Ook zij laat haar ogen over het lichaam van Birgit heen gaan, en voelt dat ze er nat van wordt. O wat zou ze graag met Birgit haar borsten spelen, er op zuigen haar likken.. Dan hoort ze Marco zeggen: Birgit je vertelde dat je graag er bij de volgende training van Anouk wilde zijn.

Dat vind ik goed, maar op de volgende voorwaarde. Je vertelde net dat je deze week vrij hebt. Ik neem je mee, en ga je deze week trainen tot mijn Slavin. Je staat je geest en je lichaam tot mijn beschikking, ik beslis wat er gebeurd. Als je het er mee eens bent dan zeg je Ja Meester ik ga akkoord.

Ik stel mijn lichaam en geest tot uw beschikking u beslist. Wat is je beslissing Birgit. Birgit knikt ja, Ik ga akkoord, ik stel mijn lichaam en geest tot u beschikking. Marco knikt en geeft Birgit een kus op haar voorhoofd. Echter voor we gaan doe ik je een blinddoek om, je hoeft eerst niet te weten waar ik woon of heen ga. Kleed je aan, jij ook Anouk en doe Birgit een blinddoek om in de auto.

Volgende week breng ik je weer thuis. Thuis aangekomen wordt de blinddoek van Birgit afgedaan. Anouk begint zich uit te kleden en Birgit volgt haar voorbeeld. Marco beveelt hen Anouk om haar medeslavin een rondleiding door het huis te geven. Marco legt de ponyplay kledij weg en begint te bellen. Anouk begint de rondleiding in de keuken, dan de woonkamer, vervolgens de tuin. Tot zover is er weinig spannends te zien. Dan gaan ze naar de kelder.

Brigit kijkt haar ogen uit. Ze pakt direct een cane. Vlug legt ze de rieten stok terug. Aandachtig bekijkt ze verschillende klemmetjes en dildo's.

Dan is het tijd om naar verder te kijken. Marco heeft Anouk namelijk laatst opdracht gegeven de schuur op te ruimen. Veel oude spullen konden weg en Marco heeft besloten ook dit voor SM te gebruiken. Hij heeft er ook een aantal zwepen, kettingen en boeien neergehangen. Aan het plafond hangt een oude takel, die Marco eerder gebruikte om aan zijn auto te klussen.

Op Marktplaats wist hij een oude gynaecologenstoel op de kop weten te tikken. Door alle drukte is het er echter nog niet van gekomen om hier samen te spelen. Geïnteresseerd gaan de meiden alle attributen langs.

Beide kutjes zijn drijfnat en ze hebben zin om te spelen. Vanuit de deuropening staat Marco toe te kijken. Stelletje sletten" zegt hij plotseling. De geobsedeerde slavinnen schrikken zich een ongeluk. Hij overhandigt hen twee vibrators en plaatst op alle tepels een klem. Dan verlaat hij de schuur weer.

De meiden slaan direct toe. Anouk grijpt de ketting tussen de borsten van Birgit en trekt haar naar zich toe. Ze laat haar vinger in het kutje glijden.

Birgit plaatst op haar beurt haar mond tegen de mond van Anouk en begint intiem te zoenen. Al vrijend dwalen de dames de kamer rond. Ze likken en kussen elkaars lichamen. Birgit wordt naar de stoel gedreven en gaat er wijdbeens opzitten. Anouk kruipt tussen haar benen en duwt onverwachts een vibrator in het kutje van Birgit. Met haar tong likt ze aan het klitje.

Birgit geeft een gil. Anders wordt de meester boos" zegt Anouk angstig. Birgit geeft een bevestigend kreuntje, maar veel stillen wordt ze niet. Anouk pakt de andere vibrator en stopt hem, niet trillend in de mond van Birgit. Dat dempt het geluid voldoende. Ze begint weer te likken en merkt dat het meisje het heerlijk vindt.

..

Ik zoek een geile vrouw klein neukertje


Heemskerk gaat stappen ondernemen om te kijken hoe het uitlekken heeft kunnen gebeuren. En zij heeft Martijn een ongelukkig huwelijk aangedaan? Forza vr 7 okt '11 Meer Kinderen Lees verder Slecht weer? Als zij dat zo graag wil moet ze dat helemaal zelf weten.. De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.

Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren. Zulke verhalen hoor je toch ook niet als Katja Schuurman of Tanja Jess uit de kleren gaat voor dit magazine? Uitgeverij Sanoma heeft voor Playboy een nieuwe hoofdredacteur gevonden:.

Het is een pragmatische groepsbehandeling waar je met anderen die ook met een seksverslaving worstelen leert je verslaving aan te pakken. De liefde kan geweldig zijn. De sexverslaafde lijdt hier onder en ervaart de sexverslaving als ongewenst.

Men heeft geen controle meer over sex Men gebruikt sex om pijn en stress te verminderen Colemann beschijft de sexverslaafde anders, namelijk "de sexverslaafde is obsessief bezig met zekere patronen van sexueel gedrag en ervaart hier negatieve consequenties van".

Behalve onmachtig voelt men zich hierover vaak schuldig, zonder dit te kunnen veranderen. Laat drank nooit een reden zijn om ongewenst seksueel contact te hebben.

Zij gingen vervolgens verhaal halen bij het bedrijf. Politie zoekt met man en macht naar een verkrachter die het gemunt heeft op alleenstaande jonge vrouwen. Mes op haar keel en ze moet hem pijpen!

Brute mishandelingen en vernederingen van willekeurige meiden zo van de straat geplukt! Deze gestoorde mannen lopen vrij rond en overvallen onschuldige meisjes die helemaal toegetakeld en bruut verkracht worden. Deze sexfilms zijn zo bizar en zo extreem hard. Voor de echte rape liefhebbers een must. Hij heeft een glas laten vallen terwijl hij naast haar stond.

De inhoud van het glas loopt over Sophie's gloednieuwe, witte rokje. Haar moeder komt achter haar aan. Sophie staat te twijfelen voor haar kast. Wat moet ze nu toch aantrekken? Ze had haar outfit juist zo zorgvuldig uitgezocht! Hoewel ze vandaag pas echt 16 jaar is geworden, had ze het rokje gisteren al van haar ouders gekregen, zodat ze dat vandaag aan kon trekken. Weken heeft ze er om moeten zeuren, en nu ze het eindelijk in haar bezit heeft gooit dat stomme broertje er een glas cassis overheen!

Zelfs haar slipje is nat geworden, dus ook dat trekt Sophie uit. Sophie trekt al haar rokjes en broeken uit de kast, maar niets is zo mooi als wat ze net aan had.

Uiteindelijk trekt ze snel een kort, zwart rokje aan, ze moet toch iets. Ze begint al haar andere rokjes en broeken weer terug in de kast te hangen. Ze is zo'n 5 minuten bezig als ze de bel hoort gaan. De volgende verjaardags visite staat alweer voor de deur. Ze hoort hoe haar moeder de deur beneden open doet.

Kom je naar beneden? Oom Ron is er! Sophie hangt snel de laatste broeken in de kast en wil een schoon slipje pakken om aan te trekken. Er ligt niets meer in haar kast! Alles zit in de was! Sophie zoekt haar kast door, misschien ligt er eentje tussen haar sokken, of ergens anders, maar helaas, ze kan er echt geen vinden. Als haar moeder nogmaals roept rent ze snel, zonder slipje dan maar, naar beneden. Nadat ze het cadeautje wat ze van Oom Ron heeft gekregen heeft uitgepakt, wil Sophie gaan zitten.

Oom Ron heeft echter de laatste vrije stoel ingenomen, en er is geen plek meer. Met een rood hoofd gaat Sophie op Ron's schoot zitten. Sophie buigt naar de tafel toe om Ron's glas te pakken, en voelt haar rokje omhoog schuiven. Gelukkig is er net niets te zien, en heeft niemand iets door. Ron merkt ook niets, maar van het schuiven van Sophie's kontje over zijn schoot merkt hij genoeg! Z'n lul wordt wat harder, maar omdat de huiskamer zo vol visite zit denkt hij snel aan andere dingen, zodat het weer afzakt.

Misschien kun je Oom Ron laten horen hoe goed je inmiddels viool hebt leren spelen! Vorig jaar heeft Sophie van haar oom vioollessen voor haar verjaardag gekregen. Ik loop wel effe mee hoor! Met tegenzin staat Sophie op.

Ze trekt haar rokje snel goed, voordat iemand kan zien dat ze er geen slipje onder aan heeft. Bij de trap blijft Sophie staan. Hij wil dat kontje wat net over zijn schoot gleed graag stiekem wat beter bekijken. Ze weet maar al te goed wat oom Ron zal zien als ze voor hem de trap op zal lopen. Omdat ze geen keus heeft loopt Sophie toch de trap maar op, hopend dat het oom Ron niet op zal vallen. En dan Anouk die gekleed was in de pony outfit iets war ze zelf op dat moment wel had willen aandoen.

Sorry Marco ik had het niet goed gehoord, dus had ik het glas maar voor de zekerheid meegenomen. Ik wil wel als je wat vraagt, dat je goed luistert, pak voor je zelf en Anouk een glas water en kom dan voor me staan. Birgit haalde snel twee glazen water en zette deze voor Anouk neer en ging voor Marco staan. Zo dus je wilt me de volgende keer helpen met de training van Anouk? Birgit knikte, graag dat ze dat wilde. MMM voor dat je mee mag moet je eerst maar eens wat leren aan je houding te doen.

Doe je handen achter je nek, strek je, en kijk naar beneden. Dan tot Anouk, op je knieën. Anouk wist wat dit betekende, ze staat op en kleed zich uit.

Naakt gaat met een rechte rug met haar handen liggen op haar knieën.. Uit een ooghoek ziet Birgit het gebeuren, een trilling gaat door haar heen, in haar eigen huis gebeurd het, iets waar ze een tijd geleden over had gefantaseerd.

Marco is het niet ontgaan en geeft Birgit de opdracht om zich uit te kleden en weer voor hem te gaan staan zo als nu. Birgit kleed zich uit en legt haar kleren o de ander stoel. Naakt staat ze nu voor Marco, die haar nog eens goed bekijkt. Wat een mooi lichaam, stevige borsten met mooie tepels, die vragen om geringd te worden.

Marco loopt om haar heen, en ziet een mooi sportief getraind lichaam.. Anouk ziet het gebeuren, hoe Birgit zich uitkleed en naakt maar haar handen in de nek weer voor haar Meester gaat staan. Ook zij laat haar ogen over het lichaam van Birgit heen gaan, en voelt dat ze er nat van wordt. O wat zou ze graag met Birgit haar borsten spelen, er op zuigen haar likken.. Dan hoort ze Marco zeggen: Birgit je vertelde dat je graag er bij de volgende training van Anouk wilde zijn.

Dat vind ik goed, maar op de volgende voorwaarde. Je vertelde net dat je deze week vrij hebt. Ik neem je mee, en ga je deze week trainen tot mijn Slavin. Je staat je geest en je lichaam tot mijn beschikking, ik beslis wat er gebeurd. Als je het er mee eens bent dan zeg je Ja Meester ik ga akkoord. Ik stel mijn lichaam en geest tot uw beschikking u beslist. Wat is je beslissing Birgit.

Birgit knikt ja, Ik ga akkoord, ik stel mijn lichaam en geest tot u beschikking. Marco knikt en geeft Birgit een kus op haar voorhoofd. Echter voor we gaan doe ik je een blinddoek om, je hoeft eerst niet te weten waar ik woon of heen ga. Kleed je aan, jij ook Anouk en doe Birgit een blinddoek om in de auto. Volgende week breng ik je weer thuis. Thuis aangekomen wordt de blinddoek van Birgit afgedaan. Anouk begint zich uit te kleden en Birgit volgt haar voorbeeld.

Marco beveelt hen Anouk om haar medeslavin een rondleiding door het huis te geven. Marco legt de ponyplay kledij weg en begint te bellen. Anouk begint de rondleiding in de keuken, dan de woonkamer, vervolgens de tuin.

Tot zover is er weinig spannends te zien. Dan gaan ze naar de kelder. Brigit kijkt haar ogen uit. Ze pakt direct een cane. Vlug legt ze de rieten stok terug.

Aandachtig bekijkt ze verschillende klemmetjes en dildo's. Dan is het tijd om naar verder te kijken. Marco heeft Anouk namelijk laatst opdracht gegeven de schuur op te ruimen. Veel oude spullen konden weg en Marco heeft besloten ook dit voor SM te gebruiken. Hij heeft er ook een aantal zwepen, kettingen en boeien neergehangen. Aan het plafond hangt een oude takel, die Marco eerder gebruikte om aan zijn auto te klussen.

Op Marktplaats wist hij een oude gynaecologenstoel op de kop weten te tikken. Door alle drukte is het er echter nog niet van gekomen om hier samen te spelen. Geïnteresseerd gaan de meiden alle attributen langs. Beide kutjes zijn drijfnat en ze hebben zin om te spelen. Vanuit de deuropening staat Marco toe te kijken. Stelletje sletten" zegt hij plotseling. De geobsedeerde slavinnen schrikken zich een ongeluk.

Hij overhandigt hen twee vibrators en plaatst op alle tepels een klem. Dan verlaat hij de schuur weer.

De meiden slaan direct toe. Anouk grijpt de ketting tussen de borsten van Birgit en trekt haar naar zich toe. Ze laat haar vinger in het kutje glijden. Birgit plaatst op haar beurt haar mond tegen de mond van Anouk en begint intiem te zoenen. Al vrijend dwalen de dames de kamer rond. Ze likken en kussen elkaars lichamen. Birgit wordt naar de stoel gedreven en gaat er wijdbeens opzitten. Anouk kruipt tussen haar benen en duwt onverwachts een vibrator in het kutje van Birgit.

Met haar tong likt ze aan het klitje.

mooi klein kutje slavin zoekt