Blog

Neuk party natte lul

Jan 02, 2018 / By : / Category : Sexy noveller webcam porno

neuk party natte lul

...

Kik sletjes in de kut kijken

Twee of drie keer per maand ben ik na die eerste keer met mijn vriendin naar soortgelijke feestjes gegaan, waarbij ik mij wel altijd minstens één keer liet neuken.

Vaak ook twee keer en soms zelfs drie keer. Tot nu toe heb ik pas één keer meegemaakt dat vier verschillende jongens mij op de zelfde avond hebben geneukt, al moet ik toegeven dat het wel één van de geilste feestjes is geweest die ik heb meegemaakt. Ook heb ik verschillende meisjes gebeft en al aardig wat lullen gepijpt tot ze in mijn mond klaarkwamen. In het begin spuwde ik dat snel uit, maar na verloop van tijd begon ik het lekker te vinden en sedertdien slik ik het allemaal door.

Graag wil ik nu vertellen over één zo’n feest, welke mijn leven een behoorlijke omwenteling heeft gegeven. Mijn vriendin en ik waren uitgenodigd bij een feest waar veel mensen aan deel zouden nemen die wij nog niet eerder hadden gezien. De hele dag daarvoor waren we samen en spraken er voortdurend over. Zo nu en dan, als we niet gezien werden, staken we onze handen daarbij in elkaars slipje en lieten dan één of twee vingers in de ander haar kut glijden.

Net zoals gewoonlijk trokken we ons ondergoed uit toen we onze kamer, waar we samen woonden, verlieten en gingen met een taxi naar het adres waar het plaats zou vinden. In die taxi hebben we elkaar, waarschijnlijk tot genoegen van de chauffeur, heerlijk zitten vingeren. Het gevolg was dat we allebei bloedgeil waren toen we daar aankwamen en zo snel mogelijk wilden neuken.

Lang nog niet alle genodigden waren binnen toen mijn vriendin al geil aan het vrijen was met een leuke vent, die we overigens wel al eerder hadden gezien en met wie we allebei al verschillende keren hadden geneukt.

Ondanks dat er nog mensen binnen kwamen en lang nog niet iedereen naakt was, lag zij al naakt op een tafel en werd door hem geneukt waarbij hij naast de tafel stond. Ik deed ook mijn kleding uit en boog me over het stel heen om zo langs de in en uit gaande lul en haar klitje te kunnen likken, iets wat ik al vaker had gedaan bij neukende stellen en ik heel lekker vind om te doen.

Terwijl ik zo bezig was voelde ik opeens een paar handen op mijn billen en even later een dikke lul in mijn kut. Dit was voor het eerst dat ik geneukt werd terwijl ik met mijn mond met anderen bezig was, maar bovendien geneukt werd waarbij ik geen flauw idee had door wie.

Ik werd er zo geil van dat ik de lul die mijn vriendin neukte uit haar kut trok toen hij klaarkwam en hem in mijn mond liet leegspuiten. Terwijl ik het gemorste deel van en uit haar kut likte en mijn kut werd gevuld met het geil van die onbekende, kwam ik uitzonderlijk lekker klaar.

Minuten lang bleef ik met mijn hoofd op de buik van mijn vriendin vlak bij haar kut uithijgen. Eigenlijk moest de avond toen nog beginnen, maar het was zo lekker geweest dat ik er heel veel zin in had gekregen om nog veel meer te pijpen, beffen en vooral te neuken.

Nu moet je weten dat ik lang zwart haar heb dat over mijn hoofd hing tijdens dit neuken, waardoor de gene die mij neukte niet gezien heeft wat ik met mijn mond deed in die tijd. Heel veel anderen ook niet en al zeker zij die nog niet binnen waren niet. Dat vond ik wel prettig, want ik weet dat, als je eenmaal een lul hebt gepijpt en het geil er uit hebt gedronken, veel mannen niet meer met je willen zoenen. Lekker tongen als begin van een geile neuk partij vind ik nu eenmaal heerlijk. Intussen was er weer een stel aan het neuken gegaan, waar naar gekeken werd door de anderen.

Ik keek in het rond of ik een aantrekkelijke kerel zag waar ik nog een keer met zou willen neuken. Mijn oog viel op een leuke vent die loom onderuitgezakt naar het neukende stel zat te kijken, spelend met zijn lul, welke overigens niet stijf was.

Ik ging naast hem zitten en probeerde een praatje met hem te maken. Aanvankelijk leek hij niet geïnteresseerd, maar bleef wel beleefd. Het neukende stel beëindigden hun voorstelling, waarna er een kwartiertje niets gebeurde. Toen verscheen er een meisje dat net als ik lange zwarte lokken had, die met twee mannen aan de gang ging.

Eerst pijpte ze de twee pikken om de beurt en even later had ze een lul in haar mond terwijl de andere haar kut neukte. Het één en ander was goed te zien, haar lokken zaten daarvoor niet in de weg.

De man naast me kreeg door het kijken er naar nu wel een stijve lul, welke ik met genoegen beet pakte. Ik vroeg hem waarom hij dit tafereel geiler vond dan het eerdere optreden. Hij antwoordde dat het niet zo zeer het geile tafereel was, maar de houding van het betrokken meisje. Ik vroeg om uitleg waarna hij zei: Ik ging toen achter haar staan en naaide haar in het lekkerste kutje dat ik ooit gevoeld heb.

En kijk nu, is zij alweer met de derde en vierde lul bezig vanavond, terwijl de meesten nog niet aan de eerste toe zijn. Dergelijk geil gedrag van een meisje maakt mij heel geil! Ik boog me over hem heen en hapte zijn lul in mijn mond, zoog er even aan en kwam weer overeind. Toen zei ik tegen hem: Je hebt haar daarnet niet geneukt, maar je lekkere lul zat in mijn kut. Als ik jou daar een plezier mee doe, wil ik best iemand vragen of ik zijn pik mag pijpen, maar dan wil ik daarbij beslist jou lul nog een keer in mijn kutje voelen.

Jij kan dan merken of het inderdaad het lekkerste kutje is dat je ooit gehad hebt. Ik weet al dat het wel de lekkerste lul is die ooit mijn kut geneukt heeft en ik heb er heel veel in gehad”.

Hij stak toen twee vingers in mijn kut en haalde die gekromd en nat er weer uit. Hij rook er aan en proefde even. Stak ze terug in mijn kut en bood ze dan aan mijn mond aan. Terwijl ik zijn vingers schoon likte zei hij: Ik dacht echt dat het dat meisje daar was, jullie zien er van achter bijna het zelfde uit, met dat mooie zwarte haar. Maar weet je wat, ik zal je nog wat meer van het gemengde geil te likken geven uit dat lekkere kutje van je en dan wil ik je zoenen om je kut te proeven op je lippen, terwijl jij je op mijn pik laat zakken!

Na dit nog een keer of drie te hebben gedaan en ik inmiddels nog geiler geworden was dan toen we binnen waren gekomen, manoeuvreerde hij mij op zijn schoot en werd ik heerlijk vastgepind op zijn lul. Vurig begonnen we te zoenen, wat ik tot dan toe alleen voor het neuken had gedaan, nog nooit tijdens het neuken.

Mijn mond en lippen moesten dan wel naar kutgeil smaken, maar er zat ook de smaak bij van zijn eigen geil, welk besef het voor mij nog lekkerder maakte. Twee maal wist hij mij naar een hoogtepunt te neuken, voordat hij voor de tweede keer mijn kut vulde met zijn room. Buiten adem bleef ik op zijn verslappende lul zitten totdat deze er uit glipte. Dan zei hij op een manier alsof hij een grapje maakte: Maak het maar schoon met je tongetje… nou ja ik bedoel een tissue natuurlijk. Ik zal er één pakken”.

Dat laatste meende hij wel, maar ik deed het eerste. Op één of andere manier wist deze vent mij dingen te laten doen, waar ik nog nooit aan gedacht had en als dat wel zo was, dan zou ik het nog niet hebben gedaan als een ander het mij vroeg. Kreunend van genot liet hij mij zijn slappe lul en ballen schoonlikken, maar het werd pas echt leuk toen hij mij daarna alweer zoende. Daarna raakten we in gesprek waarbij ik voor het eerst vernam dat mannen voor dit soort feestjes een behoorlijk bedrag moesten betalen om binnen te mogen.

Meisjes en vrouwen mochten er gratis bij zijn en omdat dit onderwerp nooit ter sprake was geweest met mijn vriendin, was deze regel nooit tot mij doorgedrongen. Dit vertelde ik hem, waarna hij zei dat hij altijd gedacht had dat de vrouwen en meisjes die deel namen aan dit soort feestjes daarvoor werden betaald en dus een soort van gelegenheidshoertjes waren.

Voor ons beide was dit een openbaring, voor hem positief omdat neuken voor het lekker door een vrouw in zijn ogen geweldig was, voor mij echter negatief omdat ik besefte tot nu toe voor een hoer te zijn aangezien en wat nog erger is, er aan mij werd verdiend zodat mannen eigenlijk moesten betalen om met mij te mogen neuken, maar dat iemand anders dat geld in zijn of haar zak heeft gestoken.

Mijn ongenoegen daar over uitte ik ook naar de man. Het gesop van zijn pik in haar kletsnatte kut word alleen overstemd door het geklap van haar billen op zijn schoot en van haar heen en weer en op en neer klappende tieten. De rest zit ook niet meer stil. Nick zit op de rand van de poel en laat zijn vriendin Naomi op zijn harde pik zuigen. Dat doet ze luidop slurpend en dat klinkt bijzonder geil. Emma heeft Tim en Robin bij haar staan. Tim zit knielend voor haar en likt haar kutje, terwijl Robin vanachter haar kittige tieten masseert.

Merel is inmiddels ook een stap verdergegaan. Net als Saskia zit ze nu prinsheerlijk op een pik, en als synchroon trampoline springers hotsen Saskia en Merel op en neer. Ze zitten beide met hun rug naar hun partner. Sem houdt Saskia beet bij haar heupen om haar zo te helpen op zijn pik te wippen. Bram vergrijpt zich vooral aan de grote tieten van Merel, die verder zonder hulp op en neer wipt op die enorme pik in haar kut.

Ze bijt op haar lippen van genot. Naomi en Nick zijn nu ook aan het neuken. Nick ligt achterover en zijn vriendin berijdt hem driftig, terwijl hij haar kittige tieten masseert. Emma staat voorover gebogen en wordt vanachter geneukt door Tim, terwijl Robin voor haar staat en haar op zijn harde pik laat zuigen. Maar Emma lijkt zich wel te vermaken, en haar gekreun wordt gesmoord door het pikvlees in haar mond.

De standjes wisselen elkaar nu snel af. Bram ligt nu achter Merel en pompt zo haar kut vol, terwijl hij nog steeds energiek haar volle borsten kneedt. Saskia zit nu andersom op Sem en wipt nog steeds driftig op zijn pik. Naomi ligt achterover, terwijl haar vriend op haar ligt en zijn harde pik in haar natte kut plonst en pompt.

Die smaakt nu niet alleen lekker naar pik, maar ook naar haar eigen kutsap, en daarom sabbelt ze er verlekkerd op. Ze pijpt hem zo nat dat er als ze de lul uit haar mond haalt spuugdraden ontstaan tussen haar mond en de eikel van Tim. Ik kan niet meer. Tim begint zich af te trekken en komt zo ongecontroleerd klaar dat zijn sperma zelfs in de haren van Emma terecht komt en op haar voorhoofd.

Als Tim klaar is met spuiten pijpt Emma hem nog even om elke drup sperma van zijn lul te kunnen hebben. Emma slikt het zaad van Tim door en likt daarna nog met een geile blik richting Tim de restjes van haar lippen met haar tong. Robin ziet dit allemaal boven hem gebeuren en kan zich daarom ook niet meer inhouden.

Emma kirt van genot en komt van meteen nog een keer klaar, waarna ze uitgepuit ineen zakken. Ook bij de anderen is iedereen kermend klaargekomen, en ze moeten bijkomen van de vermoeienissen.

Al met al hing er een geile, onwennige sfeer. Naomi stond op en wees naar alle halfslappe lullen. Die moeten op neuksterkte komen, en dat ga jij doen, Merel, want jij bent met dit alles begonnen! Bram, Tim, Nick, Tim en Sem gingen naast elkaar zitten. Merel nam de pik van Sem in haar mond en begon er rustig op te zuigen en sabbelen. Met haar handen probeerde Merel de lul van zowel Bram als Tim te vinden.

Toen Merel ze gevonden had bleek dat het eigenlijk niet nodig was om deze nog harder te maken. En die lul van Tim, wat een kanjer zeg! Merel liet de lul van Sem even met rust om het net ontdekte stuk vlees van Bram te bewonderen.

Meteen werd Merel weer terug geduwd op de pik van Sem. De pik van Sem werd bijna haar strot ingeduwd. Met lange halen nam Merel zijn paal in en uit haar mond. Merel voelde aan zijn bewegingen dat het niet meer lang zou duren of hij zou klaarkomen. Dat was voor de dames die haar nauwlettend in de gaten hielden voldoende om haar hoofd van zijn pik af te trekken en Merel kennis te laten maken met de lul van Tim.

Zijn lul was niet zo groot als die van Bram, maar wel dikker. Het koste haar dan ook wat meer moeite om deze te omsluiten met haar lippen. Nu zat Merel hier de lul van de vriend van haar allerbeste vriendin te pijpen.

En klaarblijkelijk vond ze dat zo lekker om te zien, want ze was half naast Tim gekropen en ze zat haar kutje te vingeren terwijl Tim met haar borsten speelde. Emma en Naomi hadden zich achter Merel geplaatst en probeerden elkaar te verwennen. Nick en Bram die nu een beetje buiten spel waren komen te staan, kropen ook achter Merel en gingen haar kutje even inspecteren.

Ondanks dat Merel enorm moest wennen aan deze situatie was ze bloedgeil geworden, en dat moest Nick gemerkt hebben toen hij zijn vinger door haar kletsnatte spleet haalde. Langzaam stak hij drie vingers in haar kut en begon langzaam te vingeren. Bram daarentegen bleef haar billen strelen en kon het niet laten om haar sterretje af en toe aan te raken. Saskia had haar vingers al ingeruild voor die van Tim, en ze kwam tot haar eerste hoogtepunt. Ze vond nu wel dat Merel hem hard genoeg had gemaakt.

Merel was inmiddels zo hongerig om het gevaarte van Bram weer in haar mond ging krijgen, dat ze zonder een opdracht te krijgen, haar omdraaide en gelijk op zijn machtig grote lul dook. Knetterhard dat hij was, kwam hij niet verder haar mond in dan de helft. Toch vond Bram het zo te voelen niet vervelend. Merel probeerde er maar het beste van te maken. Tim werd ondertussen lekker afgezogen door Emma, en Naomi werd lekker gebeft door Sem.

Nick had plaatsgenomen achter Saskia, waar hij vakkundig haar kontgaatje aan het likken was. Aangezien de lullen allemaal knoerhard waren, hadden de dames besloten dat het tijd was geworden om te neuken.

Nick keek een beetje beteuterd omdat hij niet afgezogen was door Merel, maar er werd hem verzekerd dat het ruimschoots goed gemaakt zou worden. De dames hadden nu bedacht dat ze allemaal onderuit op de bank zouden gaan zitten, zodat de mannen op hun knieen voor hen zouden komen zitten. Zo gezegd zo gedaan, en Merel kreeg Sem voor zich. Hij haalde zijn paal een paar keer tussen haar lipjes door en ramde hem in in stoot door tot hij er helemaal in zat.

Wat voelde dat goed zeg! Iedereen was lekker aan het neuken toen Emma zei: Nick neukte haar kutje lekker rustig en langzaam. Hij was het kleinst geschapen, maar omdat hij het zo lekker langzaam deed voelde Merel zijn lul goed langs haar lipjes naar binnen glijden. Na een aantal minuten zo geneukt te worden wilde Saskia weer wat anders. Nu moesten ze doggystyle geneukt worden. Dit was haar favoriete standje, en Merel kreeg nu Bram als partner, en verheugde zich enorm op die grote paal van hem.

Merel voelde heel langzaam zijn grote dikke eikel tussen haar lippen geduwd worden. Bram was nog geen minuut bezig of Merel kreeg haar allereerste orgasme. Merel kreunde luid, wat voor de andere dames voldoende sein was om weer een neukwissel te houden. Bram trok zijn paal uit Merel en hij glinsterde van haar geil. In een lange haal ramde hij haar kutje in. Heerlijk vond ze het. Tim had zijn lul vakkundig in Merel geplaatst en begon haar als een bezetene te neuken.

Saskia keek opzij en keek haar recht in haar ogen. Die geile blijk van haar zou Merel niet snel vergeten. Ook Emma en Naomi waren aan het genieten en kwamen lekker klaar. Naomi kreunde tijdens het komen dat de mannen nu maar eens moesten spuiten. De mannen versnelden hun tempo en neukten de vrouwen bijna synchroon klaar. Merel voelde het hete zaad haar kut in vloeien. Tim bleef maar komen, want Merel voelde zijn zaad langzaam via zijn lul haar kutje uit sijpelen.

Uithijgend zakten ze allen in elkaar. Merel zat daar te blozen dat ze het heerlijk vond om als neukslet gebruikt te worden.


neuk party natte lul

...

Dikke penus neuken leiden


Nu zat Merel hier de lul van de vriend van haar allerbeste vriendin te pijpen. En klaarblijkelijk vond ze dat zo lekker om te zien, want ze was half naast Tim gekropen en ze zat haar kutje te vingeren terwijl Tim met haar borsten speelde. Emma en Naomi hadden zich achter Merel geplaatst en probeerden elkaar te verwennen.

Nick en Bram die nu een beetje buiten spel waren komen te staan, kropen ook achter Merel en gingen haar kutje even inspecteren. Ondanks dat Merel enorm moest wennen aan deze situatie was ze bloedgeil geworden, en dat moest Nick gemerkt hebben toen hij zijn vinger door haar kletsnatte spleet haalde.

Langzaam stak hij drie vingers in haar kut en begon langzaam te vingeren. Bram daarentegen bleef haar billen strelen en kon het niet laten om haar sterretje af en toe aan te raken.

Saskia had haar vingers al ingeruild voor die van Tim, en ze kwam tot haar eerste hoogtepunt. Ze vond nu wel dat Merel hem hard genoeg had gemaakt. Merel was inmiddels zo hongerig om het gevaarte van Bram weer in haar mond ging krijgen, dat ze zonder een opdracht te krijgen, haar omdraaide en gelijk op zijn machtig grote lul dook. Knetterhard dat hij was, kwam hij niet verder haar mond in dan de helft. Toch vond Bram het zo te voelen niet vervelend. Merel probeerde er maar het beste van te maken.

Tim werd ondertussen lekker afgezogen door Emma, en Naomi werd lekker gebeft door Sem. Nick had plaatsgenomen achter Saskia, waar hij vakkundig haar kontgaatje aan het likken was. Aangezien de lullen allemaal knoerhard waren, hadden de dames besloten dat het tijd was geworden om te neuken. Nick keek een beetje beteuterd omdat hij niet afgezogen was door Merel, maar er werd hem verzekerd dat het ruimschoots goed gemaakt zou worden.

De dames hadden nu bedacht dat ze allemaal onderuit op de bank zouden gaan zitten, zodat de mannen op hun knieen voor hen zouden komen zitten. Zo gezegd zo gedaan, en Merel kreeg Sem voor zich. Hij haalde zijn paal een paar keer tussen haar lipjes door en ramde hem in in stoot door tot hij er helemaal in zat. Wat voelde dat goed zeg! Iedereen was lekker aan het neuken toen Emma zei: Nick neukte haar kutje lekker rustig en langzaam.

Hij was het kleinst geschapen, maar omdat hij het zo lekker langzaam deed voelde Merel zijn lul goed langs haar lipjes naar binnen glijden. Na een aantal minuten zo geneukt te worden wilde Saskia weer wat anders. Nu moesten ze doggystyle geneukt worden. Dit was haar favoriete standje, en Merel kreeg nu Bram als partner, en verheugde zich enorm op die grote paal van hem.

Merel voelde heel langzaam zijn grote dikke eikel tussen haar lippen geduwd worden. Bram was nog geen minuut bezig of Merel kreeg haar allereerste orgasme. Merel kreunde luid, wat voor de andere dames voldoende sein was om weer een neukwissel te houden. Bram trok zijn paal uit Merel en hij glinsterde van haar geil. In een lange haal ramde hij haar kutje in. Heerlijk vond ze het. Tim had zijn lul vakkundig in Merel geplaatst en begon haar als een bezetene te neuken. Saskia keek opzij en keek haar recht in haar ogen.

Die geile blijk van haar zou Merel niet snel vergeten. Ook Emma en Naomi waren aan het genieten en kwamen lekker klaar. Naomi kreunde tijdens het komen dat de mannen nu maar eens moesten spuiten. De mannen versnelden hun tempo en neukten de vrouwen bijna synchroon klaar.

Merel voelde het hete zaad haar kut in vloeien. Tim bleef maar komen, want Merel voelde zijn zaad langzaam via zijn lul haar kutje uit sijpelen. Uithijgend zakten ze allen in elkaar. Merel zat daar te blozen dat ze het heerlijk vond om als neukslet gebruikt te worden. Naomi en Saskia beveelden Merel om de drie mannen neukklaar te zuigen. Zo goed en zo snel als dat ging had Merel die drie lullen paraat staan. Nick ging op de bank zitten en Emma zei: Het was duidelijk dat het plagen niet aan haar was, want Merel werd in een ruk op zijn pik geduwd door Saskia en Naomi.

Een diep zucht kon Merel hierdoor niet binnenhouden. Tim en Sem kwamen met hun pikken, bij haar hoofd staan en als een natuurlijke reactie nam Merel ze beurtelings in haar mond. Door het stoten van Nick hoefde Merel zelf bijna niets te doen om die pikken in haar mond te krijgen. Saskia had van de gelegenheid gebruik gemaakt, om Merels, door de positie die nu had, openstaande billen te verkennen. Merel schrok van de tong die opeens op haar kontje voelde. Eigenlijk vond ze dit maar een raar idee, maar het voelde erg plezierig.

Emma en Naomi hadden al geen tijd meer voor het hele spel, want die lagen alweer elkaars kutje te likken. Merel werd heerlijk geneukt en gelikt, en genoot van die twee lullen zo dicht bij haar. Sem kondigde een wissel aan, en Merel kroop van Nick af. Met haar nog openstaande kutje kroop Merel op Sem, en Nick nam zijn oude plaats in. Saskia had inmiddels ontdekt dat Merel haar vinger in haar kontje ook een welkome gast vond.

Sem bleef haar zo snel doorneuken dat Merel niet merkte dat Bram zijn grote pik tegen haar kontgaatje aan duwde. Merel schrok en wilde eigenlijk protesteren, maar Nick duwde zijn lul zo diep in haar mond dat er niet meer uitkwam dan wat gemompel. Na de eerste pijnscheuten, kwam dit overheerlijke gevoel, waar Saskia haar al ooit over had verteld.

Merel werd nu in alle gaten geneukt, en het was heerlijk. Tim, Robin en de dames zaten verlekkerd naar haar te kijken , toen Emma zei: Hij ging liggen, en Emma hurkte over hem heen, met haar rug naar zijn gezicht. Ze liet zich langzaam over zijn lul zakken en gooide zich achterover. Naomi zag haar kans schoon om direct haar kutje te beffen. Saskia begon vrijwel direct Tim te paaien om ook haar in haar kont te neuken. De enige die geen lul in haar kontje had was Naomi, wat Merel later begreep dat ze daar nooit geen behoefte aan heeft gehad, maar Sem die haar nog volop aan het stoten was, wenkte Bram en Merel dat hij haar ging pakken.

Merel kroop van Sem af en dook vrijwel direct weer op Bram. Nu ging zijn lul uiteraard een stuk makkelijker in haar openstaande kont.

Merel kon nu mooi kijken hoe Sem zijn lul, nog zeiknat van haar kutje, tegen het kontje van Naomi aandrukte. Ze schrok en protesteerde op een dusdanige manier, dat ze er eigenlijk om vroeg om die paal keihard in haar kontje te laten rammen.

Nu ze eindelijk allemaal anaal genomen werden, en heerlijk op die lullen reden, was het gekreun en gezucht niet van de lucht. Er werd weer gewisseld van lul, en Merel kreeg nu Tim in zich.

Zijn lul voelde kei- en keihard, zodat Merel elk detail van zijn fraai gevormde paal in haar kontje voelde. Het plan was dat een van de dames anaal volgespoten werd. De andere dames moesten de lullen op neuksterkte blijven houden. Hoe ze dat deden was aan ons. Aangezien Merel niet volgespoten zou worden bleef ze lekker op de pik van Nick zitten. De dames waren eruit. Naomi zou volgespoten worden. Eerder wilde ze geen lul in haar kontje, en nu kreeg ze er 4 achter elkaar.

Sem begon bij haar, en Tim werd gezogen door Emma, terwijl Bram Saskia neukte in haar kutje. Het duurde niet lang voordat Sem zijn paal compleet leegspoot in haar. Tim was next, en ook hij spoot haar na enkele stoten helemaal vol. Nu moest Merel van Nick af, want ze wilde Bram als laatste in haar kont. Merel kreeg in ruil wel de paal van zowel Sem en Tim om schoon te likken. Toen Nick zijn lading had gegeven liet ook hij zijn paal schoonlikken door Merel.

Opa rijgt ieder rimboe kutje nog aan zijn staaf. Ouwe snoeper paalt jonge slet af. Jonge meid neukt een ouwe pik uit zijn depressie. Ouwe monteur houdt twee dames voor het lapje. Jonge schoonheidsspecialiste helpt opa van zijn volle zak af. Ouwe herder treft een verloren schaap en steekt zijn lul erin. Ouwe baas is het neuken nog niet verleerd. Ouwe boswachter neemt jonge bloem te grazen bij de boshut.

Denise laat zich volpompen met bejaardenzaad. Geblinddoekte tiener krijgt een ouwe pik ingeschoven. Ouwe gluiperd is dol op jong en strak kutje. Behulpzaam trutje wordt aangerand door ouwe viespeuken. Bejaarden doen een trio met een jong blond sletje.

Ouwe opa weet nog steeds een jong geitje te versieren. Wil jij met die ouwe boswachter naar bed? Ouwe boef neukt een jong negerinnetje. Tyna laat opa aan het pas geschoren poesje ruiken.

Ouwe lullen sex geile tienerkutjes


Rijpe dame nodigt kleine deugniet uit om even binnen te komen. Volle en skinny slet delen Nacho's lul. MILF vriendinnen neuken stiefzoon. Romi en Dani op een besloten vrijgezellenfeestje. MILF Lisa zuigt een groepje mannen af. Nog eenmaal ondeugend voor het huwelijk. Zwembadfeest loopt gierend uit de hand met triootje. Ontmaagd door de bovenmeester op 18de verjaardag. Multi culti trio met Lisa en Misty.

Lisa druk 'm zo in haar ervaren anusje. Sexy Mom Teaches Sex. Mommy Lisa Knows Best. Vier natte feestneuzen hebben een vingerpartijtje. Swingersclub heeft een nieuw filiaal met de pornoboerderij. Milf Julia Ann Deelt haar man zijn pik met vriendin! Jonge meid neukt een ouwe pik uit zijn depressie. Ouwe monteur houdt twee dames voor het lapje. Jonge schoonheidsspecialiste helpt opa van zijn volle zak af. Ouwe herder treft een verloren schaap en steekt zijn lul erin.

Ouwe baas is het neuken nog niet verleerd. Ouwe boswachter neemt jonge bloem te grazen bij de boshut. Denise laat zich volpompen met bejaardenzaad. Geblinddoekte tiener krijgt een ouwe pik ingeschoven. Ouwe gluiperd is dol op jong en strak kutje.

Behulpzaam trutje wordt aangerand door ouwe viespeuken. Bejaarden doen een trio met een jong blond sletje. Ouwe opa weet nog steeds een jong geitje te versieren. Wil jij met die ouwe boswachter naar bed? Ouwe boef neukt een jong negerinnetje. Tyna laat opa aan het pas geschoren poesje ruiken. Bejaarde penis door jong kutje naar een happy end. Ouwe opa neukt een sportieve tiener in het bos.