Blog

Sex met grote tepels huisvrouw geeft massage

Dec 23, 2017 / By : / Category : Sexy noveller webcam porno

sex met grote tepels huisvrouw geeft massage

Groot, klein, bruin, roze, licht, donker en ga zo maar door: De kans dat het tepeltrucje — dat je ex-vriendin altijd zo fijn vond — ook werkt voor je huidige vriendin is dan ook klein. Ga er niet vanuit dat alle borsten hetzelfde zijn en dan komt het helemaal goed.

Zie de borsten van je vriendin als een leeg canvas en ontdek welke kleuren je nodig hebt voor een overweldigende creatie…. Er zijn 6 soorten tepels bij vrouwen. Tenzij ze erom vraagt, behoor je de borsten van een vrouw niet als stressballen te gebruiken. Behandel ze teder alsof je een kitten in je handen hebt. Borsten en tepels zijn immers gevoelig.

Je kunt haar borsten masseren met je handpalmen. Of draai rondjes met je vinger. Zo ligt een tepel orgasme binnen handbereik. Juist wanneer je net begint met het stimuleren van haar borsten, kun je de hoofdprijs het beste even laten liggen: Bewaar die liever nog even voor later.

Net als het plagen van haar clitoris, kan ook het ontwijken van haar tepels haar vreselijk opgewonden maken. Wanneer ze je vraagt om meer of ze is duidelijk goed opgewarmd kun je haar tepels meenemen in jouw liefdesspel en zal een eventueel tepel orgasme des te heftiger voelen voor haar. Leuk dat je goed overweg kan met je vingers, maar vergeet ook je mond niet.

Je mond is warm en nat en dat voelt voor veel tepels goddelijk aan. Net als met je vingers, kun je ook met je mond eindeloos veel moves uithalen. Kussen, zachtjes bijten, likken en zuigen. Noem het maar op, het is allemaal mogelijk.

Probeer bijvoorbeeld eens met het puntje van je tong rondjes te draaien om haar tepel. Je bent echt niet helemaal aan je lot overgelaten, grote kans dat je vriendin je de weg in boobyland best wil wijzen. Vraag haar niet de oren van de kop, maar probeer iets en vraag haar of ze het fijn vindt. Of vraag haar op de man af waar ze super opgewonden van raakt. Laat haar eventueel zelf met haar borsten en tepels spelen en kijk toe. Waarom kan mijn vriendin niet klaarkomen als we seks hebben?

Probeer tijdens de borst- en tepelstimulatie op haar reactie te letten. Kreunen en hijgen is een goed teken. Maar ook haar borsten zelf verraden of ze het naar haar zin heeft of niet.

Ook een rode huid en donkerdere tepels zijn een goed teken. Ten slotte kun je altijd nog even een check doen door je vingers in haar slipje te laten gaan.

Een vochtige flamoes zegt meer dan genoeg. Een tepel orgasme kan dan nooit ver meer zijn. Heb je dit een aantal keren gedaan, dan kan je de andere kant op cirkelen. Het regelmatig masseren van de borsten versterkt de levenskracht opgeslagen in de borsten ook wel Chi, Energie of Prana genoemd. Je zal merken dat ze steeds gevoeliger en ontvankelijker worden.

Raak je borsten aan als het sieraad van je vrouwelijkheid en behandel ze tijdens de massage ook zo. Na enkele minuten kan je bij deze massage ook je ribben betrekken. Maak met je duim, of twee samen gehouden vingers, kleine cirkeltjes die door de huid heen het bot raken. Begin bij het borstbeen sternum en cirkel 2 of 3 keer omhoog en omlaag. Het masseren van deze plek stimuleert het immuunsysteem en is een opening naar het hart.

Intercostale ruimten Aan elke kant van het borstbeen is een serie van kleine holle ruimten waar de ribben het borstbeen raken. Het masseren van deze zogeheten intercostale ruimten bevordert de groei van de borsten en ontspant psychische en emotionele spanningen.

Masseer de intercostale ruimten in cirkeltjes met de vingertoppen zoals hierboven beschreven is en breid uit naar de ribben. Je kan de ribben met je vingers volgen, als ze verdwijnen achter de borsten naar de oksel. Het is aan te raden deze massage regelmatig zelf te doen. Zelf-massage helpt ook om je eigen borsten beter te begrijpen, om ze te accepteren en van ze te houden.

Uiteraard kan je partner deze massage ook heerlijk aan jou geven. Ontspannend en opwindend als voorspel en tijdens het vrijen. Je kijkt, als man of vrouw, in de regel vol bewondering naar die prachtige borsten van je geliefde. Zij is er misschien wat onzeker over.

Zijn de borsten te groot of te klein? Zijn de tepels wel mooi? Zijn ze niet te slap of juist te stevig? Jij vindt ze gewoon mooi. Dat positieve oordeel over haar kun je omzetten in een sensitief gevoel, door haar borsten te bespelen, als jullie de liefde bedrijven. De gevoeligheid van haar borsten. De borsten zijn heel gevoelig, maar ze zijn ook een bron van opwinding.

Maar om dat vuurtje aan te wakkeren kun je haar borsten beter zachtjes benaderen. Zo zijn de onderranden de plek waar de beugels van een BH zich bevinden van de borsten erg gevoelig. Je kunt bijvoorbeeld een streel, lik- of kus reis maken van haar nek, naar de okselholte en vervolgens door naar die randen van haar borsten.

In grote cirkels vervolg je die reis, tot je uiteindelijk bij haar tepels aankomt. Hoe pak je haar borsten beet? Het beste is in grote cirkels aaien en dan door naar het centrum, de tepels. Doe dat eerst vederlicht.

Dat geeft een heerlijke concentratie en ontspanning, bij jullie beiden. Pas na een poosje geef je iets meer druk bij het strelen, likken of kussen. Wat een vrouw vaak ook opwindend vindt is, dat je haar tepel nat likt en er dan zachtjes tegen aan blaast.

Je ziet de tepel dan ook vaak groeien en hard worden.

..

Gangbang dating geile omaatjes

Ontdek wat jij fijn vindt. Heb je dit een aantal keren gedaan, dan kan je de andere kant op cirkelen. Het regelmatig masseren van de borsten versterkt de levenskracht opgeslagen in de borsten ook wel Chi, Energie of Prana genoemd.

Je zal merken dat ze steeds gevoeliger en ontvankelijker worden. Raak je borsten aan als het sieraad van je vrouwelijkheid en behandel ze tijdens de massage ook zo.

Na enkele minuten kan je bij deze massage ook je ribben betrekken. Maak met je duim, of twee samen gehouden vingers, kleine cirkeltjes die door de huid heen het bot raken. Begin bij het borstbeen sternum en cirkel 2 of 3 keer omhoog en omlaag.

Het masseren van deze plek stimuleert het immuunsysteem en is een opening naar het hart. Intercostale ruimten Aan elke kant van het borstbeen is een serie van kleine holle ruimten waar de ribben het borstbeen raken.

Het masseren van deze zogeheten intercostale ruimten bevordert de groei van de borsten en ontspant psychische en emotionele spanningen. Masseer de intercostale ruimten in cirkeltjes met de vingertoppen zoals hierboven beschreven is en breid uit naar de ribben.

Je kan de ribben met je vingers volgen, als ze verdwijnen achter de borsten naar de oksel. Het is aan te raden deze massage regelmatig zelf te doen. Zelf-massage helpt ook om je eigen borsten beter te begrijpen, om ze te accepteren en van ze te houden. Uiteraard kan je partner deze massage ook heerlijk aan jou geven.

Ontspannend en opwindend als voorspel en tijdens het vrijen. Je kijkt, als man of vrouw, in de regel vol bewondering naar die prachtige borsten van je geliefde. Zij is er misschien wat onzeker over. Zijn de borsten te groot of te klein? Zijn de tepels wel mooi?

Zijn ze niet te slap of juist te stevig? Jij vindt ze gewoon mooi. Dat positieve oordeel over haar kun je omzetten in een sensitief gevoel, door haar borsten te bespelen, als jullie de liefde bedrijven. De gevoeligheid van haar borsten. De borsten zijn heel gevoelig, maar ze zijn ook een bron van opwinding. Maar om dat vuurtje aan te wakkeren kun je haar borsten beter zachtjes benaderen.

Zo zijn de onderranden de plek waar de beugels van een BH zich bevinden van de borsten erg gevoelig. Je kunt bijvoorbeeld een streel, lik- of kus reis maken van haar nek, naar de okselholte en vervolgens door naar die randen van haar borsten.

In grote cirkels vervolg je die reis, tot je uiteindelijk bij haar tepels aankomt. Hoe pak je haar borsten beet? Het beste is in grote cirkels aaien en dan door naar het centrum, de tepels. Doe dat eerst vederlicht.

Dat geeft een heerlijke concentratie en ontspanning, bij jullie beiden. Pas na een poosje geef je iets meer druk bij het strelen, likken of kussen.

Wat een vrouw vaak ook opwindend vindt is, dat je haar tepel nat likt en er dan zachtjes tegen aan blaast. De kans dat het tepeltrucje — dat je ex-vriendin altijd zo fijn vond — ook werkt voor je huidige vriendin is dan ook klein.

Ga er niet vanuit dat alle borsten hetzelfde zijn en dan komt het helemaal goed. Zie de borsten van je vriendin als een leeg canvas en ontdek welke kleuren je nodig hebt voor een overweldigende creatie…. Er zijn 6 soorten tepels bij vrouwen. Tenzij ze erom vraagt, behoor je de borsten van een vrouw niet als stressballen te gebruiken. Behandel ze teder alsof je een kitten in je handen hebt. Borsten en tepels zijn immers gevoelig. Je kunt haar borsten masseren met je handpalmen.

Of draai rondjes met je vinger. Zo ligt een tepel orgasme binnen handbereik. Juist wanneer je net begint met het stimuleren van haar borsten, kun je de hoofdprijs het beste even laten liggen: Bewaar die liever nog even voor later. Net als het plagen van haar clitoris, kan ook het ontwijken van haar tepels haar vreselijk opgewonden maken. Wanneer ze je vraagt om meer of ze is duidelijk goed opgewarmd kun je haar tepels meenemen in jouw liefdesspel en zal een eventueel tepel orgasme des te heftiger voelen voor haar.

Leuk dat je goed overweg kan met je vingers, maar vergeet ook je mond niet. Je mond is warm en nat en dat voelt voor veel tepels goddelijk aan. Net als met je vingers, kun je ook met je mond eindeloos veel moves uithalen. Kussen, zachtjes bijten, likken en zuigen. Noem het maar op, het is allemaal mogelijk.

Probeer bijvoorbeeld eens met het puntje van je tong rondjes te draaien om haar tepel. Je bent echt niet helemaal aan je lot overgelaten, grote kans dat je vriendin je de weg in boobyland best wil wijzen. Vraag haar niet de oren van de kop, maar probeer iets en vraag haar of ze het fijn vindt. Of vraag haar op de man af waar ze super opgewonden van raakt. Laat haar eventueel zelf met haar borsten en tepels spelen en kijk toe. Waarom kan mijn vriendin niet klaarkomen als we seks hebben?

Probeer tijdens de borst- en tepelstimulatie op haar reactie te letten. Kreunen en hijgen is een goed teken. Maar ook haar borsten zelf verraden of ze het naar haar zin heeft of niet.

Ook een rode huid en donkerdere tepels zijn een goed teken. Ten slotte kun je altijd nog even een check doen door je vingers in haar slipje te laten gaan. Een vochtige flamoes zegt meer dan genoeg. Een tepel orgasme kan dan nooit ver meer zijn. Niet alle vrouwen houden van een zachte aanpak of willen constant op een tedere manier behandeld worden.
sex met grote tepels huisvrouw geeft massage

Groot, klein, bruin, roze, licht, donker en ga zo maar door: De kans dat het tepeltrucje — dat je ex-vriendin altijd zo fijn vond — ook werkt voor je huidige vriendin is dan ook klein.

Ga er niet vanuit dat alle borsten hetzelfde zijn en dan komt het helemaal goed. Zie de borsten van je vriendin als een leeg canvas en ontdek welke kleuren je nodig hebt voor een overweldigende creatie…. Er zijn 6 soorten tepels bij vrouwen. Tenzij ze erom vraagt, behoor je de borsten van een vrouw niet als stressballen te gebruiken.

Behandel ze teder alsof je een kitten in je handen hebt. Borsten en tepels zijn immers gevoelig. Je kunt haar borsten masseren met je handpalmen.

Of draai rondjes met je vinger. Zo ligt een tepel orgasme binnen handbereik. Juist wanneer je net begint met het stimuleren van haar borsten, kun je de hoofdprijs het beste even laten liggen: Bewaar die liever nog even voor later. Net als het plagen van haar clitoris, kan ook het ontwijken van haar tepels haar vreselijk opgewonden maken. Wanneer ze je vraagt om meer of ze is duidelijk goed opgewarmd kun je haar tepels meenemen in jouw liefdesspel en zal een eventueel tepel orgasme des te heftiger voelen voor haar.

Leuk dat je goed overweg kan met je vingers, maar vergeet ook je mond niet. Je mond is warm en nat en dat voelt voor veel tepels goddelijk aan. Net als met je vingers, kun je ook met je mond eindeloos veel moves uithalen. Kussen, zachtjes bijten, likken en zuigen.

Noem het maar op, het is allemaal mogelijk. Probeer bijvoorbeeld eens met het puntje van je tong rondjes te draaien om haar tepel. Je bent echt niet helemaal aan je lot overgelaten, grote kans dat je vriendin je de weg in boobyland best wil wijzen.

Vraag haar niet de oren van de kop, maar probeer iets en vraag haar of ze het fijn vindt. Of vraag haar op de man af waar ze super opgewonden van raakt. Laat haar eventueel zelf met haar borsten en tepels spelen en kijk toe. Waarom kan mijn vriendin niet klaarkomen als we seks hebben? Probeer tijdens de borst- en tepelstimulatie op haar reactie te letten. Kreunen en hijgen is een goed teken. Maar ook haar borsten zelf verraden of ze het naar haar zin heeft of niet.

Ook een rode huid en donkerdere tepels zijn een goed teken. Ten slotte kun je altijd nog even een check doen door je vingers in haar slipje te laten gaan. Een vochtige flamoes zegt meer dan genoeg. Een tepel orgasme kan dan nooit ver meer zijn.

Heb je dit een aantal keren gedaan, dan kan je de andere kant op cirkelen. Het regelmatig masseren van de borsten versterkt de levenskracht opgeslagen in de borsten ook wel Chi, Energie of Prana genoemd. Je zal merken dat ze steeds gevoeliger en ontvankelijker worden. Raak je borsten aan als het sieraad van je vrouwelijkheid en behandel ze tijdens de massage ook zo. Na enkele minuten kan je bij deze massage ook je ribben betrekken.

Maak met je duim, of twee samen gehouden vingers, kleine cirkeltjes die door de huid heen het bot raken. Begin bij het borstbeen sternum en cirkel 2 of 3 keer omhoog en omlaag. Het masseren van deze plek stimuleert het immuunsysteem en is een opening naar het hart.

Intercostale ruimten Aan elke kant van het borstbeen is een serie van kleine holle ruimten waar de ribben het borstbeen raken. Het masseren van deze zogeheten intercostale ruimten bevordert de groei van de borsten en ontspant psychische en emotionele spanningen. Masseer de intercostale ruimten in cirkeltjes met de vingertoppen zoals hierboven beschreven is en breid uit naar de ribben. Je kan de ribben met je vingers volgen, als ze verdwijnen achter de borsten naar de oksel.

Het is aan te raden deze massage regelmatig zelf te doen. Zelf-massage helpt ook om je eigen borsten beter te begrijpen, om ze te accepteren en van ze te houden. Uiteraard kan je partner deze massage ook heerlijk aan jou geven. Ontspannend en opwindend als voorspel en tijdens het vrijen. Je kijkt, als man of vrouw, in de regel vol bewondering naar die prachtige borsten van je geliefde.

Zij is er misschien wat onzeker over. Zijn de borsten te groot of te klein? Zijn de tepels wel mooi? Zijn ze niet te slap of juist te stevig? Jij vindt ze gewoon mooi. Dat positieve oordeel over haar kun je omzetten in een sensitief gevoel, door haar borsten te bespelen, als jullie de liefde bedrijven. De gevoeligheid van haar borsten. De borsten zijn heel gevoelig, maar ze zijn ook een bron van opwinding. Maar om dat vuurtje aan te wakkeren kun je haar borsten beter zachtjes benaderen.

Zo zijn de onderranden de plek waar de beugels van een BH zich bevinden van de borsten erg gevoelig. Je kunt bijvoorbeeld een streel, lik- of kus reis maken van haar nek, naar de okselholte en vervolgens door naar die randen van haar borsten. In grote cirkels vervolg je die reis, tot je uiteindelijk bij haar tepels aankomt. Hoe pak je haar borsten beet? Het beste is in grote cirkels aaien en dan door naar het centrum, de tepels.

Doe dat eerst vederlicht. Dat geeft een heerlijke concentratie en ontspanning, bij jullie beiden. Pas na een poosje geef je iets meer druk bij het strelen, likken of kussen. Wat een vrouw vaak ook opwindend vindt is, dat je haar tepel nat likt en er dan zachtjes tegen aan blaast. Je ziet de tepel dan ook vaak groeien en hard worden.

..
Vette kut neuken ondeugende

  • Body to body massage met hp naakt worstelen
  • Sex met grote tepels huisvrouw geeft massage
  • 221