Blog

Shemale kleding vuist sex

Dec 21, 2017 / By : / Category : Sexy noveller webcam porno

shemale kleding vuist sex

..

Anaal beffen kinky

Oh wat is dat heerlijk zo geneukt en gevingerd te worden. Luna en ik steunden en kreunen in koor van genot. Zo gingen we een tijd door toen Luna liet merken dat ze het niet lang meer ging houden.

Net voordat ze ging klaarkomen, draaide Luna zich behendig om zonder dat mijn pik uit haar grotje kwam. Luna zei toen tegen mij “ik heb een verrassing voor je” en tilde haar rokje op. Ik keek nieuwsgierig naar haar kruis en dacht een heerlijk grotje te zien. Maar daar zat geen poesje maar een grote stijve kale pik, ik schrok er wel van.

Ook gingen er veel gedachten door mijn hoofd, één van die gedachten was. Wauw ik neuk een shemale en ze heeft heerlijke tieten en heerlijk holletje en mooie pik. Mijn mond viel open van verbazing, toen kwam Luna klaar. Ze spoot acht dikke stralen zaad uit haar pik, waarvan vijf stralen vol in mijn gezicht raakten. Ook kwam er genoeg zaad in mijn mond het smaakte heerlijk. Ik liet het nog even over mijn tong glijden om van de smaak te genieten, daarna slikte ik het lekker allemaal door.

De rest spoot ze over mijn borstkast en buik, nadat Luna was uitgespoten, kwam met haar borsten tegen mijn borstkast aan. Ze wreef met haar borsten haar zaad over mijn borstkast, waarbij ik haar tepels heerlijk over mijn tepels wreven. Luna boog verder voorover en zei “hoe vind je mijn transpoesje nou?

Ik kan alleen maar zeggen “heerlijk”. Ze begon weer te praten en zei “Carmen is ook een shemale en is ook kaal” en gaat jou zo heerlijk neuken. Nu merkte ik pas dat Carmen al drie vingers in mijn holletje had zitten. Nu zei ik “ja neuk me Carmen, ik wil je pik in mij voelen” Daarna zei Luna “Carmen gaat je eerst voorbereiden”, want ik wil straks ook jou holletje in wijden.

De mijne is wat kleiner dan die van jou 17 bij 4 centimeter, maar je zult er van gaan genieten. Luna sprak verder en zonet aan je gezicht te zien ben je nog maagd. Ik zei haar “ja, ik ben daar nog maagd”, ze zei “dat vind Carmen het aller heerlijkst”, wees maar gerust zij heeft niet zo’n grote.

De hare is 15 bij 3. Dan haalt Carmen haar vingers uit mijn holletje en maakt haar pik goed nat. Daarna zette ze de eikel tegen mijn sterretje en drukte langzaam mijn sterretje open. Doordat ze mij goed met haar vingers heeft opgerekt doet het niet zo heel zeer. Carmen drukt verder en mijn sterretje sluit achter haar heerlijke eikel.

Ik maakte een kreun van genot, Carmen drukte rustig verder, totdat ze er helemaal in zit. Nu schieten er heerlijke genots golven van uit mijn holletje door mijn hele lijf. Carmen begint mij nu rustig te neuken, ze doet het heerlijk. Luna maakt het nog lekkerder doordat ze mij nu ook zachtjes gaat berijden, elke keer als Carmen in mij stoot, drukt Luna zich over mijn pik heen.

Ik begin er heerlijk van te kreunen hoe ze zo met mij bezig zijn. Na een tijdje zeg ik tegen Carmen “dat zij nu wel wat harder in mij mag stoten”, ze doet wat er gevraagd word. Carmen begint nu harder in mij te stoten, ook Luna voert het tempo op. Ik begin harder te kreunen en geniet ervan, als ik dit eerder geweten had dat het zo lekker zo zijn, had ik dit veel eerder gedaan.

Carmen is nu echt hard en snel mij aan het neuken, ook zij laat merken dat ze het heerlijk vind. Ze kreunt ook heerlijk, Luna berijd mij ook heerlijk niet zo snel en hard als Carmen, maar toch in een behoorlijk tempo. Ook Luna laat merken dat zij het ook heerlijk vind en is ook heerlijk aan het kreunen.

Haar stijve pik schuurt lekker over mijn buik heen. Na een tijd voel ik de pik van Carmen wat dikker worden. Dan komt ze klaar ze spuit een aardige lading zaad in mijn holletje, het is zo’n heerlijk gevoel.

Dat ik het ook niet meer hou, mijn pik word ook dikker en kom ook klaar. Ik spuit mijn lading zaad in het holletje van Luna, die daar ook heerlijk van geniet. Nadat Carmen en ik zijn uitgespoten en onze pikken slapper worden. Luna kruipt dan van mij af en pakt wat uit haar handtasje. Het is een buttplug deze is wat dikker dan de pik van Carmen hij is 5 centimeter dik. Nu haalt Carmen haar pik uit mijn holletje dan word de plug in mijn holletje gedrukt.

Het doet wel pijn als de plug mijn sterretje uitrekt, maar als dan hij erin zit. Voelt het wel vreemd aan maar toch lekker. Luna zegt dan “zo nu kun jij, lopen zonder dat het sap uit je holletje loopt”. Dan zegt Carmen “waar is de badkamer ik moet nodig”.

Ik zeg haar “volg mij maar want ik moet ook nodig”, dan sta ik op en loop voorop naar de badkamer. Ik loop met een vreemd maar heerlijk gevoel in mijn holletje naar de badkamer. Gevolgd door Carmen die mij vreemd ziet lopen. Die zegt “een apart gevoel geeft dat hè als je loopt”.

Ik zeg “ja, het schuurt heerlijk tegen je prostaat aan als je loopt”. In de badkamer aangekomen loopt Carmen naar het toilet en begint de aardappels af te gieten. Als ze klaar is doe ik het zelfde, maar heb wel een beetje moeite ermee. Vooral omdat de plug het gevoel geeft dat ik ook moet poepen, gelukkig lukt het mij toch zonder ik de plug eruit druk. Ondertussen maakt Carmen haar pik schoon.

Als we klaar zijn lopen we terug naar de slaapkamer. Daar ligt Luna op het bed en is met zichzelf aan het spelen. Als wij binnen komen stopt en gaat van het bed af. Luna zegt dan “dat ik op het bed moet gaan zitten”,op mijn handen en knieën.

Ik doe wat er gezegd word en ga zo op het bed zitten. Als ik in deze positie op het bed zit komt Luna achter mij zitten. Ze trekt de plug uit mijn holletje er loopt ook nog wat zaad van Carmen uit.

Dit vangt Luna op en smeert dit over haar pik heen, dan zet ze haar eikel tegen mijn openstaande sterretje. Ze drukt haar pik er in één keer in en begint dan mij stevig te neuken. Het doet even pijn maar dat verdwijnt al snel naar heerlijk genot. Ik begin heerlijk te kreunen en zeg dan “ja heerlijk neuk me harder”, Luna doet wat er gevraagd word.

Ze begint echt hard te neuken en haar pik stoot heerlijk tegen mijn prostaat aan. Ook Carmen geniet ervan hoe haar vriendin mij neukt. Haar pik staat ook weer op volle sterkte, ze is even bezig met zichzelf.

Dan komt zij ook op het bed zitten, ze komt op haar knieën voor mij zitten. Carmen pakt mijn hoofd vast en leid die naar haar pik, ik ben zo geil dat ik mijn mond open.

Ze schuift haar pik in mijn mond en ik begin er heerlijk aan te zuigen en te likken. Carmen begint mij te neuken in mijn mond, ook zij begint heerlijk te kreunen. Ik knijp nu heerlijk met mijn sterretje om de pik van Luna, die daardoor ook heerlijk begint te kreunen. Carmen en Luna gebruiken mij als een echte mannenslet en ik geniet ervan. De beide dames raggen in beide gaatjes, zo word ik door hen echt een lange tijd zo gebruikt. Dan begint Carmen snel te kreunen en ik voel haar pik wat dikker worden in mijn mond, dan begint ze te spuiten.

Ze houd mijn hoofd goed vast en duwt haar spuitende pik achter in mijn keel. Ik probeer zo goed als ik kan alles door te slikken, heb er wel moeite mee maar krijg alles weg. Zonder een druppel te verliezen, Carmen kijkt erna en zegt “zo goedgedaan als een echte zaadslet”. Doordat kom ik spontaan klaar en spuit al mijn zaad op het bed. Nu heeft Luna echt moeite om haar tempo vol te houden, omdat ik zo hard in haar pik knijp.

Ze pakt mijn heupen vast maar neukt mij niet meer zo snel maar wel erg hard. Dan voel ik ook haar pik dikker worden en ze begint ook hard te kreunen. Luna spuit nu heerlijk mijn holletje vol, Carmen haalt haar slap geworden pik uit mijn mond. Nu zeg ik “ja, Luna spuit dat mannensletje vol”, ik ben van jullie. Ook mijn pik hangt er slap bij, als Luna ook uitgespoten is voel ik haar pik ook slapper worden.

Luna haalt dan haar pik uit mijn holletje, en ze doet de plug er weer in. Ik laat mij nu op mijn buik vallen en lig er nog van na te genieten. Carmen en Luna gaan elk aan een kant van mij liggen. Ze beginnen mij heerlijk over mijn rug te strelen, dan vraagt Luna, heb je ervan genoten. Ik zeg haar “ja, dit was heerlijk”heb er echt van genoten. Dit wil ik wel vaker meemaken jullie zijn geweldig. Ze bedanken mij en strelen heerlijk verder tot we alle drie in slaap vallen.

De volgende ochtend word ik wakker met een vreemd gevoel in mijn holletje. Het is de plug die er nog inzit ook heb ik een gigantische odol. Aan beide zijden ligt een mooie naakte Braziliaanse meid met een heerlijke pik. Ik ben al geil en bedenk mij geen moment, ik kruip omlaag naar de pik van Carmen. Deze is half stijf ik open mijn mond en neem haar pik in mijn mond. Ik begin er lekker aan te zuigen en te likken, ook pak ik met een hand haar ballen vast.

Daar begin ik ook mee te spelen, Carmen begint zachtjes te kreunen, gelukkig word ze niet wakker. Ik ga rustig door en na een tijdje voel ik haar pik opzwellen, dan komt ze klaar in mijn mondje. Ik heb alleen haar eikel in mijn mond en zuig er gretig aan, Carmen word wakker doordat zij klaar komt. Zij kijkt naar haar kruis en ziet dat ik aan haar pik zuig, dan zegt ze zachtjes “jij bent echt een geile zaadslet zeg! Ik kijk haar al slikkend aan en kink instemmend.

Ik zuig haar tot de laatste druppel leeg, dan word haar pik ook slapper en laat hem uit mijn mondje glijden. Dan richt ik mij naar de pik van Luna, zij ligt nog steeds te slapen. Ze is niet wakker geworden van de pijpbeurt die ik aan Carmen gegeven heb. Ik neem haar halfstijve in mijn mond, en doe hetzelfde als bij Carmen. Op het moment dat zij klaarkomt word ze ook wakker, en kijkt naar mij. Ook haar zaad slik ik door en zuig haar ook leeg, dan laat ik haar slap wordende pik ook uit mijn mond glijden.

Dan zeg ik “dat was een heerlijk ontbijt zeg! Carmen en Luna zeggen dan in koor “dat is gemeen jij hebt al twee porties gehad”en wij moeten één portie delen. Dan leggen ze mij op mijn rug en trekken de plug uit mijn holletje. Luna begint mij nu te pijpen en Carmen likt en zuigt aan mijn ballen.

Ze zijn zo heerlijk bezig, dan voel ik een hand van Carmen bij mijn sterretje. Ze smeert er wat over heen het is glijmiddel, dan voel ik dat ze er vier vingers in mijn holletje drukt.

Ik voel mijn sterretje heerlijk oprekken, oh wat een heerlijk gevoel. Wat heerlijk een mond om je pik, een mond aan je ballen en anaal gevingerd worden. Ik lig te kermen van genot, geestelijk ben ik aan het vechten om niet klaar te komen.

Het lijkt erop dat ik zo ga winnen en denk het nog wel uit te houden. Maar dan drukt Carmen haar duim er ook bij, langzaam glijd haar hele hand in mijn holletje.

Als deze erin zit voel ik dat zij een vuist maakt. Carmen drukt nu verder en ik voel haar vuist tegen mijn prostaat drukken. Ze begint met haar hand te draaien, hoe ze zo tegen mijn prostaat aan schuurt. Merk ik dat ik het niet meer houd en kom heftig klaar. Ik spuit wel vijf dikke stralen zaad in de mond van Luna, dan word ik afgeknepen. Carmen neemt dan snel mijn pik in haar mond en ik spuit nog eens vijf dikke stralen in haar mond.

Ze haalt haar hand uit mijn holletje Dan tongen we elkaar nog even. We lopen naar de douche en frissen elkaar op, daarna kleden we ons aan en lopen naar de keuken. Daar maak ik nog een heerlijk ontbijt voor de geweldige dames. Tot hij klaar komt en de golven sperma in haar mondje spuit. Dit geile meisje houd wel van pijpen in de buitenlucht. Trekkend aan zijn stijve lul spuwt het geile meisje op de harde lul, die ze dan diep haar mondje in laat gaan.

En terwijl ze de grote lul van haar vriend pijpt stopt hij er een dildo bij. Op haar sex vakantie pijpt en word ze door de neger lul geneukt. Op sex vakantie pijpt ze de grote dikke neger lul en word in haar kut en anus geneukt waarna hij de sperma in haar mond spuit. Buiten vingeren geeft je een vrij gevoel.

Buiten op het balkon vingeren geeft dit meisje een vrij gevoel. Vingeren in de buitenlucht zorgt ervoor dat ze eerder klaarkomt. In deze trio sex heeft ze buiten sex en word met een vuist en lul gene In deze trio sex heeft ze buiten sex, word ze met een vuist en stijve lul geneukt pijpt ze en krijgt ze sperma in haar mond. Sperma slikken in de buitenlucht. Met haar mondje los, ligt ze naakt in het bos en laat de sperma uit de dikke lul van haar vriend haar mondje vullen en slikt elke druppel door.

Hongaarse sletjes doen aan fistfuck. Haar vuist verdwijnt in een behaard kutje. Vuistneuken in de buitenlucht. Stiekem gefilmd tijdens de buiten sex. Dit geile stel word stiekem gefilmd tijdens de buiten sex, zij pijpt hij beft vingert en neukt haar. Zijn lange negerlul laat haar kokhalzen. Met twee handen trekt de geile blondine de lange negerlul af, die haar dan in haar mond neukt tot ze kokhalst. Vervolgens laat ze zich neuken door de lange penis, die tot aan zijn ballen in haar kale vagina gaat.

In de buitenlucht pijpt ze de grote lul die haar binnen hard neukt. In de buitenlucht pijpt ze de grote lul, die haar binnen in meerdere standjes neukt tot hij klaar komt en de sperma op haar spuit. Buiten in het zonnetje mastubeerd ze tot ze een orgasme krijgt. De geile meid geniet van buitensex, dit keer lekker in het zonnetje mastuberen met een vibrator.

Die op volle toeren draait tot ze klaarkomt en uitgeput op het gras neer ploft. Buitensex, wanneer spreken we af? Lekker zonnen op een ligbed in je lingerie en zwarte kousen. Een beetje aan jezelf frummelen en genieten van het bezig zijn in de buitenlucht.

Na een lange winter neemt Amber alle kansen op buitenzitten tot zich en is ze hier bijna elke dag te vinden. Eerst goede orale sex om daarna te neuken.

Deze kalende oude kerel heeft een super knap sletje op getrommeld op haar eens lekker hard in de buitenlucht te neukenEerst goede orale sex om daarna te neuken. Extreem mastuberen met een versnellings pook. Extreem mastuberen met een versnellings pook, ze laat haar kut over de pook glijden en neukt terwijl ze gefilmd word. In deze gangbang neuken mannen het meisje en laten haar pijpen In deze gangbang neuken mannen het meisje laten haar pijpen en geven haar een dubbel penetratie, waarna ze haar vol sperma spuiten.
shemale kleding vuist sex

..

Negerin zoekt sex sex date gay


Ze besloten toch om met mij mee naar huis te gaan. We verlieten het festival en liepen naar mijn huis toe. We kwamen bij mijn huis aan, Carmen en Luna zeiden “je hebt een leuk huisje”, ik bedankte hen. Daarna gingen we naar binnen, we liepen de woonkamer in. Carmen en Luna gingen op de bank zitten. Ik vroeg hen als ze nog wat wilde drinken, daar hadden ze nog wel zin in. Ik liep even weg naar de keuken om wat te drinken te halen. Ik kwam na een tijdje terug met het drinken ik gaf ieder een glas.

Ze hadden ervoor gezorgd dat ik tussen hen in kon zitten en ging tussen hen in zitten. We toasten en namen en teug van ons drinken, nadat we ons drinken ophadden en de glazen op tafel hadden gezet.

Begon Carmen over mijn bovenbeen te strelen, ik dacht bij mijzelf, wat een geluk seks met twee vrouwen. Luna zag wat er gebeurde en zag mij ook genieten en begon toen ook mijn ander been te strelen. Ze streelden mij heerlijk en al snel zat mijn pik knel in mijn broek.

Ik kwam iets omhoog om ervoor te zorgen dat mijn pik niet zo bekneld zou zitten. Op het moment dat ik dat deed maakte Luna mijn broek open en trok deze en mijn short tot over mijn knieën naar beneden.

Mijn pik sprong omhoog en genoot van de vrijheid, Carmen en Luna keken belangstellend naar mijn mooie gladgeschoren stijve pik. Daarna ging ik goed zitten, nadat boog Carmen zich voorover. Ze nam mijn pik in haar mond en begon mij heerlijk te pijpen.

Mijn pik verdween helemaal in haar mondje, deze is Carmen had er geen moeite mee en pijpte echt goed. Luna zat ook niet stil en kroop tussen mijn benen en begon heerlijk over mijn zak te likken en kussen. Ze maakte het nog lekkerder toen ze om en om aan mijn ballen begon te zuigen. Ik genoot ervan hoe de dames mijn pik en ballen verwenden.

Luna stopte na een tijdje en deed mijn benen nog wat verder uit elkaar, toen zakte met haar tong naar mijn sterretje. Ze begon erover heen te likken en pakte met een hand mijn ballen vast en begon ze zachtjes te masseren. De dames waren zo heerlijk bezig dat ik heerlijk lag te kreunen van genot. Op een gegeven moment vond Luna dat mijn sterretje nat genoeg was.

Ze stopte met likken en liet mijn zak los, toen maakte ze een vinger nat. Die drukte ze tegen mijn sterretje aan en drukte deze langzaam in mijn holletje. Ik was daar nog nooit gevingerd maar het voelde heerlijk aan en liet het begaan.

Toen de vinger van Luna helemaal in mijn holletje zat, begon ze heerlijk over mijn prostaat te wrijven. Carmen was nog steeds heerlijk aan het pijpen, Luna begon nu ook weer aan mijn ballen te zuigen terwijl ze mij ook vingerde. Ik begon nu te kermen van genot en zei “ooh jaa ik ga komen” en spoot mijn zaad in het mondje van Carmen. Nadat ik was uitgespoten, liet Carmen mijn pik uit haar mond glijden. Luna stopte met zuigen aan mijn ballen en haalde haar vinger uit mijn holletje.

Daarna begonnen ze elkaar heftig te tongen, daarna kreeg ik van hen een heerlijke tongzoen. Ik proefde nog de smaak van mijn eigen zaad het smaakte niet eens vies maar wel een beetje vreemd. Carmen en Luna gingen daarna weer naast mij zitten en zo zaten we nog even na te genieten. Ik begon nu hun borsten te strelen en vroeg hen als ze zin hadden om in de slaapkamer verder te gaan.

Want nu wou ik hen weleens heerlijk gaan verwennen. De dames vonden het een goed idee om in mijn slaapkamer verder te gaan. We stonden op en liepen naar de slaapkamer en onderweg ernaar toe. Ontdeden we ons van onze kleding, maar Carmen en Luna hielden hun rokjes aan. Deze zaten tot hun knieën ze deden wel hun slipjes uit. Zo kwamen we in mijn slaapkamer.

Ik was volledig naakt en de dames hadden alleen nog hun rokjes aan. Ik moest van Carmen op de rand van het bed gaan liggen. Ik was een beetje verbaasd en zei “eigenlijk wilde ik jullie gaan verwennen”, Carmen zei “dat kunnen we straks wel doen”.

Maar Luna wil zo eerst door jou geneukt worden, dus ik ging zoals ze mij had gezegd op het bed liggen. Carmen en Luna begonnen weer heerlijk met mijn pik te spelen en al snel was mijn pik weer keihard.

Nu begonnen ze mij weer te pijpen en zorgden ervoor dat mijn pik behoorlijk nat werd door hun spuug. Daarna stopten ze en Luna kroop over mij heen, met haar rug naar mij toe. Ze zakte soepel over mijn pik heen haar grotje voelde enorm strak aan en ze begon mij heerlijk te berijden.

Carmen ging tussen mijn benen zitten met een hand masseerde ze mijn ballen en mijn sterretje. Luna kneep heerlijk met haar grotje telkens als zij naar benden zakte. Carmen maakte met haar andere hand mijn sterretje nat en maakte daarna een vinger nat. Daarna drukte ze een vinger in mijn holletje en begon mij heerlijk te vingeren. Ze merkte dat er heerlijk van genoot en als snel volgde nog een vinger. Oh wat is dat heerlijk zo geneukt en gevingerd te worden. Luna en ik steunden en kreunen in koor van genot.

Zo gingen we een tijd door toen Luna liet merken dat ze het niet lang meer ging houden. Net voordat ze ging klaarkomen, draaide Luna zich behendig om zonder dat mijn pik uit haar grotje kwam.

Luna zei toen tegen mij “ik heb een verrassing voor je” en tilde haar rokje op. Ik keek nieuwsgierig naar haar kruis en dacht een heerlijk grotje te zien. Maar daar zat geen poesje maar een grote stijve kale pik, ik schrok er wel van. Ook gingen er veel gedachten door mijn hoofd, één van die gedachten was. Wauw ik neuk een shemale en ze heeft heerlijke tieten en heerlijk holletje en mooie pik. Mijn mond viel open van verbazing, toen kwam Luna klaar.

Ze spoot acht dikke stralen zaad uit haar pik, waarvan vijf stralen vol in mijn gezicht raakten. Ook kwam er genoeg zaad in mijn mond het smaakte heerlijk.

Ik liet het nog even over mijn tong glijden om van de smaak te genieten, daarna slikte ik het lekker allemaal door. De rest spoot ze over mijn borstkast en buik, nadat Luna was uitgespoten, kwam met haar borsten tegen mijn borstkast aan. Ze wreef met haar borsten haar zaad over mijn borstkast, waarbij ik haar tepels heerlijk over mijn tepels wreven. Luna boog verder voorover en zei “hoe vind je mijn transpoesje nou?

Ik kan alleen maar zeggen “heerlijk”. Ze begon weer te praten en zei “Carmen is ook een shemale en is ook kaal” en gaat jou zo heerlijk neuken. Nu merkte ik pas dat Carmen al drie vingers in mijn holletje had zitten. Nu zei ik “ja neuk me Carmen, ik wil je pik in mij voelen” Daarna zei Luna “Carmen gaat je eerst voorbereiden”, want ik wil straks ook jou holletje in wijden.

De mijne is wat kleiner dan die van jou 17 bij 4 centimeter, maar je zult er van gaan genieten. Luna sprak verder en zonet aan je gezicht te zien ben je nog maagd. Ik zei haar “ja, ik ben daar nog maagd”, ze zei “dat vind Carmen het aller heerlijkst”, wees maar gerust zij heeft niet zo’n grote.

De hare is 15 bij 3. Dan haalt Carmen haar vingers uit mijn holletje en maakt haar pik goed nat. Daarna zette ze de eikel tegen mijn sterretje en drukte langzaam mijn sterretje open.

Doordat ze mij goed met haar vingers heeft opgerekt doet het niet zo heel zeer. Carmen drukt verder en mijn sterretje sluit achter haar heerlijke eikel. Ik maakte een kreun van genot, Carmen drukte rustig verder, totdat ze er helemaal in zit.

Nu schieten er heerlijke genots golven van uit mijn holletje door mijn hele lijf. Carmen begint mij nu rustig te neuken, ze doet het heerlijk. Luna maakt het nog lekkerder doordat ze mij nu ook zachtjes gaat berijden, elke keer als Carmen in mij stoot, drukt Luna zich over mijn pik heen.

Ik begin er heerlijk van te kreunen hoe ze zo met mij bezig zijn. Na een tijdje zeg ik tegen Carmen “dat zij nu wel wat harder in mij mag stoten”, ze doet wat er gevraagd word. Carmen begint nu harder in mij te stoten, ook Luna voert het tempo op. Ik begin harder te kreunen en geniet ervan, als ik dit eerder geweten had dat het zo lekker zo zijn, had ik dit veel eerder gedaan.

Carmen is nu echt hard en snel mij aan het neuken, ook zij laat merken dat ze het heerlijk vind. Ze kreunt ook heerlijk, Luna berijd mij ook heerlijk niet zo snel en hard als Carmen, maar toch in een behoorlijk tempo. Ook Luna laat merken dat zij het ook heerlijk vind en is ook heerlijk aan het kreunen.

Haar stijve pik schuurt lekker over mijn buik heen. Na een tijd voel ik de pik van Carmen wat dikker worden. Dan komt ze klaar ze spuit een aardige lading zaad in mijn holletje, het is zo’n heerlijk gevoel.

Dat ik het ook niet meer hou, mijn pik word ook dikker en kom ook klaar. Ik spuit mijn lading zaad in het holletje van Luna, die daar ook heerlijk van geniet. Nadat Carmen en ik zijn uitgespoten en onze pikken slapper worden. Luna kruipt dan van mij af en pakt wat uit haar handtasje. Het is een buttplug deze is wat dikker dan de pik van Carmen hij is 5 centimeter dik. Nu haalt Carmen haar pik uit mijn holletje dan word de plug in mijn holletje gedrukt.

Het doet wel pijn als de plug mijn sterretje uitrekt, maar als dan hij erin zit. Voelt het wel vreemd aan maar toch lekker. Luna zegt dan “zo nu kun jij, lopen zonder dat het sap uit je holletje loopt”. Dan zegt Carmen “waar is de badkamer ik moet nodig”. Ik zeg haar “volg mij maar want ik moet ook nodig”, dan sta ik op en loop voorop naar de badkamer. Ik loop met een vreemd maar heerlijk gevoel in mijn holletje naar de badkamer.

Gevolgd door Carmen die mij vreemd ziet lopen. Die zegt “een apart gevoel geeft dat hè als je loopt”. Ik zeg “ja, het schuurt heerlijk tegen je prostaat aan als je loopt”. In de badkamer aangekomen loopt Carmen naar het toilet en begint de aardappels af te gieten. Als ze klaar is doe ik het zelfde, maar heb wel een beetje moeite ermee. Vooral omdat de plug het gevoel geeft dat ik ook moet poepen, gelukkig lukt het mij toch zonder ik de plug eruit druk.

Ondertussen maakt Carmen haar pik schoon. Als we klaar zijn lopen we terug naar de slaapkamer. Daar ligt Luna op het bed en is met zichzelf aan het spelen. Als wij binnen komen stopt en gaat van het bed af. Luna zegt dan “dat ik op het bed moet gaan zitten”,op mijn handen en knieën. Ik doe wat er gezegd word en ga zo op het bed zitten. Als ik in deze positie op het bed zit komt Luna achter mij zitten. Ze trekt de plug uit mijn holletje er loopt ook nog wat zaad van Carmen uit.

Dit vangt Luna op en smeert dit over haar pik heen, dan zet ze haar eikel tegen mijn openstaande sterretje. Ze drukt haar pik er in één keer in en begint dan mij stevig te neuken. Het doet even pijn maar dat verdwijnt al snel naar heerlijk genot. Ik begin heerlijk te kreunen en zeg dan “ja heerlijk neuk me harder”, Luna doet wat er gevraagd word. Ze begint echt hard te neuken en haar pik stoot heerlijk tegen mijn prostaat aan. Ook Carmen geniet ervan hoe haar vriendin mij neukt.

Haar pik staat ook weer op volle sterkte, ze is even bezig met zichzelf. Dan komt zij ook op het bed zitten, ze komt op haar knieën voor mij zitten. Carmen pakt mijn hoofd vast en leid die naar haar pik, ik ben zo geil dat ik mijn mond open. Ze schuift haar pik in mijn mond en ik begin er heerlijk aan te zuigen en te likken.

Carmen begint mij te neuken in mijn mond, ook zij begint heerlijk te kreunen. En terwijl ze de grote lul van haar vriend pijpt stopt hij er een dildo bij. Op haar sex vakantie pijpt en word ze door de neger lul geneukt.

Op sex vakantie pijpt ze de grote dikke neger lul en word in haar kut en anus geneukt waarna hij de sperma in haar mond spuit. Buiten vingeren geeft je een vrij gevoel.

Buiten op het balkon vingeren geeft dit meisje een vrij gevoel. Vingeren in de buitenlucht zorgt ervoor dat ze eerder klaarkomt. In deze trio sex heeft ze buiten sex en word met een vuist en lul gene In deze trio sex heeft ze buiten sex, word ze met een vuist en stijve lul geneukt pijpt ze en krijgt ze sperma in haar mond. Sperma slikken in de buitenlucht. Met haar mondje los, ligt ze naakt in het bos en laat de sperma uit de dikke lul van haar vriend haar mondje vullen en slikt elke druppel door.

Hongaarse sletjes doen aan fistfuck. Haar vuist verdwijnt in een behaard kutje. Vuistneuken in de buitenlucht. Stiekem gefilmd tijdens de buiten sex. Dit geile stel word stiekem gefilmd tijdens de buiten sex, zij pijpt hij beft vingert en neukt haar. Zijn lange negerlul laat haar kokhalzen.

Met twee handen trekt de geile blondine de lange negerlul af, die haar dan in haar mond neukt tot ze kokhalst. Vervolgens laat ze zich neuken door de lange penis, die tot aan zijn ballen in haar kale vagina gaat. In de buitenlucht pijpt ze de grote lul die haar binnen hard neukt.

In de buitenlucht pijpt ze de grote lul, die haar binnen in meerdere standjes neukt tot hij klaar komt en de sperma op haar spuit. Buiten in het zonnetje mastubeerd ze tot ze een orgasme krijgt. De geile meid geniet van buitensex, dit keer lekker in het zonnetje mastuberen met een vibrator. Die op volle toeren draait tot ze klaarkomt en uitgeput op het gras neer ploft.

Buitensex, wanneer spreken we af? Lekker zonnen op een ligbed in je lingerie en zwarte kousen. Een beetje aan jezelf frummelen en genieten van het bezig zijn in de buitenlucht. Na een lange winter neemt Amber alle kansen op buitenzitten tot zich en is ze hier bijna elke dag te vinden.

Eerst goede orale sex om daarna te neuken. Deze kalende oude kerel heeft een super knap sletje op getrommeld op haar eens lekker hard in de buitenlucht te neukenEerst goede orale sex om daarna te neuken.

Extreem mastuberen met een versnellings pook. Extreem mastuberen met een versnellings pook, ze laat haar kut over de pook glijden en neukt terwijl ze gefilmd word. In deze gangbang neuken mannen het meisje en laten haar pijpen In deze gangbang neuken mannen het meisje laten haar pijpen en geven haar een dubbel penetratie, waarna ze haar vol sperma spuiten.

Triootje in de buitenlucht gratis video De zon schijnt vel maar dit weerhoud hun niet om een heelijk geile en ondeugend triootje te hebben met een van hun vriendinnen. In de buitenlucht mastubeerd dit meisje haar kaal geschoren kutje In de buitenlucht kleed dit meisje zich uit en mastubeerd haar kaal geschoren kutje. Stout meisje gaat buiten eens geil neuken Ze heeft met een vriendje afgelopen om buitensex te gaan hebben.

shemale kleding vuist sex