Blog

Slavin gezocht natte kut vingeren

May 31, 2018 / By : / Category : Sexy noveller webcam porno

Vrijdag avond roept Marco Anouk bij zich en hij haalt wat touw tevoorschijn. Zo sletje nu gaan we je eens wijsmaken in bondage, Anouk staat naakt voor Marco haar kutje wordt bevrijd van het slotje en de rol vrij ruw touw afgerold. Marco begint met het touw aan een halsband vast te maken en deze recht naar onder te trekken over haar rug. Dit alles gaat net strak genoeg om geen pijn te doen maar wel druk uit te voeren.

Het touw gaat door haar bilnaad en langs haar kutje aan de rechter kant. Via haar buik weer omhoog om vervolgens strak om haar rechter borst geknoopt te worden.

De borst van Anouk komt recht vooruit te staan en haar tepel staat als een priem. De borst wordt wat rood doordat de doorbloeding wat minder wordt.

Dit touw wordt vervolgens weer aan de halsband vastgeknoopt e over haar rug gaat het volgende touw nu aan de linker kant langs haar kutje, doordat er nu aan twee kanten een touw langs haar kutje gaan worden haar lipjes uit elkaar getrokken en staan deze uit elkaar.

Het kutje van Anouk reageert hierop met vocht er hangt een druppeltje aan ieder lipje. Zo slet jij vind ook alles geil hé reageert Marco en hij likt het vocht ervan af. Het touw gaat om de linker borst en deze wordt net zo rood als haar rechter borst.

Als het touw aan de halsband zit zit het touw zoals Marco bedoeld had. Nu worden er op haar recht vooruit staan de tepels klemmen gezet en op haar lipjes ook. Zo vuile hoer ga maar mee naar de kelder.

Als Anouk loopt schuurt het touw aan twee kanten langs haar kutje dit doet pijn maar Anouk als getrainde slavin ondergaat dit zonder een kreun te geven. In de kelder worden de handen van Anouk gebonden en vast gemaakt aan een haak in het plafond. Marco trekt haar zover omhoog dat ze net op haar tenen kan blijven staan. Het touw trekt hierdoor strakker en schuurt door haar liezen, dit wordt pijnlijk maar ook hierop geeft Anouk geen kick.

Haar borsten worden paars en puilen recht voor haar uit, haar tepels zijn nu super gevoelig. Marco gaat voor haar staan en likt aan haar tepels, dit geeft een rilling door heel haar lichaam wat gevolgd wordt door een zachte kreun. Hmm mijn hoertje vind het lekker fluistert Marco in haar oor en hij geeft een tik op haar klitje. Aan de tepelklemmen worden gewichtjes gehangen waar Marco tegen aan tikt, dit geeft een pijnlijke scheut door iedere tepel.

Haar kutje staat open door de touwen aan beide zijden. Marco pakt de neukmachine en plaatste deze onder Anouk de kunst-pik wordt eraf gehaald en voor haar mond gehouden hier slet lik hem nat hij gaat zo je kutje uitwonen. Anouk neemt de pik in haar mond en likt hem helemaal nat. Marco plaatst deze terug en stelt de kunst-pik af de pik wordt afgesteld zodat hij Anouk diep in haar schede neukt.

Vervolgens zet Marco hem nog iets hoger zodat hij tegen haar baarmoeder aan zal stoten bij iedere beweging. Zo slet die is klaar je gaat nu doorgeneukt worden door deze pik geniet er maar van.

De machine wordt aangezet en de snelheid staat op zijn hoogste stand de kunst-pik stoot diep in Anouk en het duurt dan ook niet lang voordat Anouk haar eerste orgasme bereikt. Marco pakt een zweep en slaat hiermee over het lichaam van Anouk op haar uitpuilende borsten en buik. Anouk hangt aan het plafond en kronkelt om de pik een beetje te ontwijken hij stoot hard tegen haar baarmoeder en deze begint rouw te worden. De touwen in haar liezen schuren langs haar huid en de gewichtjes aan haar tepels worden op en neer gegooid door de bewegingen van Anouk en de neukmachine.

Na drie orgasmen fluistert Marco in haar oor “geniet maar slet ik ga even een boodschap doen” en hij verlaat de kelder. Anouk hangt daar en bereikt orgasme na orgasme eigenlijk begint ze uitgeput te raken maar ze kan geen kant op en de machine neukt maar door. Ze is de tel allang kwijt en ze is zelfs zover dat een orgasme nu niet meer lekker voelt maar haar alleen maar verder uitput. Als Marco terug komt na drie kwartier weet ze dan ook niet meer hoe ze moet hangen ze is volledig uitgeput en heeft zeker 10 tot 15 orgasmen gehad.

Marco stopt de machine en haalt deze weg hij maakt haar handen los en Anouk valt uitgeput op de vloer. Ze krijgt niet veel tijd om bij te komen want ze wordt bevolen Marco te volgen en wel op handen en knieën. Anouk is zo moe dat ze steeds door haar armen zakt, maar dan hersteld ze zich weer snel en volgt Marco naar de douche.

In de douche wacht Anouk op haar knieën wat er komen gaat. Marco komt bij haar in de ruime inloopdouche en zet het water aan Anouk krijgt een volle straal koud water over haar lichaam welke langzaam warmer wordt. Als het water warm is voelt ze de striemen van het touw en de zweepslagen branden in haar huid. De touwen worden nat en trekken daardoor strakker om haar borsten en langs haar liezen. Als het water warm genoeg is gaat Anouk opzij om plaats te maken voor haar meester welke onder het water gaat staan en zich wast alsof Anouk er niet is.

Anouk bekijkt de pik van haar meester en ze kan het niet laten om hem met haar mond te pakken. Marco reageert direct en slaat Anouk met de zijn vlakke hand op haar gezicht had ik gezegd dat je dat mocht doen hoer. Nee meester prevelt Anouk “mond open hoer “ Anouk opent haar mond en weet wat er komen gaat.

Marco pist Anouk in haar mond en zij doet haar best alles op te drinken wetend dat alles wat ze morst over haar lichaam zal lopen en een bijtende werking zal hebben op de striemen en de geschuurde huid van de touwen. Scheer mijn ballen maar sletje, Anouk pakt de schuim en een nieuw scherp mesje en begint met het in schuimen van de ballen van haar meester. Vol overgave en mat alle voorzichtigheid scheert ze de ballen en schaamstreek van haar meester.

De pik van Marco reageert hierop en voor Anouk het doorheeft wordt ze diep in haar keel geneukt. De tepelklemmen met gewichten slaan heen en weer en de pijn gaat door heel haar lichaam. De nog steeds openstaande kut van Anouk verlangt naar de pik van haar meester.

Marco trekt Anouk omhoog en zet haar voorover “hou je kontje open slet “Anouk pakt haar beide billen en trekt deze uit elkaar Marco schuift de touwen iets opzij en zet zijn pik voor haar sterretje.

Zonder enige waarschuwing of nat maken stoot hij de pik in de droge door de touwen rouw geschuurde ster. Hij neukt Anouk hard en diep tot hij bijna klaarkomt en zegt zuig me leeg hoer. Anouk draait zich snel om en zuigt de pik van haar meester diep in haar mond, ze masseert zij gladde ballen en voor ze het weet spuit deze haar hele mond vol.

Ze slikt alles netjes door en likt de pik van haar meester netjes schoon. Marco haalt haar overeind en bevrijd haar van de touwen en klemmen. Zo lekkertje ga je maar wassen we gaan vanavond op bezoek bij meesteres Irene ze wil je graag ontmoeten en uittesten.

Anouk wast haar lichaam en scheert ook haar schaamstreek netjes kaal, ze heeft een rouw geneukte kut, haar borsten en tepels voelen pijnlijk, overal waar de touwen gelopen hebben is haar huid geschuurd en de striemen van de zweepslagen staan op haar borsten, buik en rug. Anouk trekt een sexy jurkje en haar laarzen met hoge naaldhakken aan.

Ze stapt in de auto naast Marco. Na enige tijd rijden komen ze bij een mooi huis in het buitengebied. Er staat een groot hek om het landgoed. Marco drukt op het knopje voor de intercom en een meisjesstem klinkt aan de andere kant.

Hij zegt dat hij en Anouk er zijn voor Meesteres Irene. Langzaam schuift de grote poort open en Marco rijdt richting het huis. Als hij de auto parkeert staat er al een bloot meisje op hen te wachten. Zodra ze uitgestapt zijn begroet ze Marco en ze vertelt dat ze haar mag volgen naar haar meesteres.

Ze is blond, draagt een halsband en heeft piercings op dezelfde plaatsen als zijzelf, ook haar kutje zit op slot.

Ze schat haar ongeveer even oud als zichzelf. Anouks aandacht wordt vooral getrokken door haar brede heupen en mooie billen, waarop nog lichte afdrukken van striemen zichtbaar zijn. Op dat moment komt er nog een meisje naar buiten.

Ze is ongeveer even oud, mager en heeft lang rood haar, wat geaccentueerd wordt door haar felrode lippenstift. Ze draagt zwarte leren laarzen, een strakke witte paardrijbroek en een deftig jasje. Zonder de rijzweep in haar hand is het al duidelijk dat ze dominant is. Ze loopt op de blonde slavin af en snauwt: De gasten zitten heus niet op jouw aanwezigheid te wachten, teef'. Yvette krijgt een tik met de rijzweep en verdwijnt het huis in. Dan verandert de stemming van de roodharige meesteres direct.

Hartelijk groet ze Marco: Het is een eer u te mogen ontmoeten. Meesteres Irene heeft zoveel over u verteld. Ze is altijd vol lof over de verhalen hoe u uw slavin afgericht heeft. Mijn naam is Olivia, Meesteres in opleiding'. Ze praat met een overdreven Goois accent. Al die tijd heeft Olivia haar nog niet eens aangekeken. Ze loopt richting de voordeur. Daar laat ze Marco binnen. Als Anouk ook over de drempel wil stappen krijgt ze voor het eerst aandacht van de jonge meesteres.

Slaven en slavinnen mogen alleen naakt het huis betreden van Meesteres Irene'. Gehoorzaam kleedt Anouk zich uit en gaat dan wel naar binnen. In de woonkamer zit een dame van rond de Ze heeft kastanjebruin haar en draagt een leren rok tot aan haar knieën.

Daarboven een deftige blouse en een mooie halsketting. Ook zij draagt rode lippenstift. Hartelijk begroet ze Marco en ze gebiedt Yvette drinken te halen voor hem.

Marco gebiedt Anouk naar voren te stappen. Nauwkeurig bekijkt de dame haar. Met haar vinger gaat ze langs haar hele lichaam. De blik in haar ogen en de strenge stem hebben Anouk direct duidelijk gemaakt dat dit een ijzeren dame is. Er verschijnt een glimlach op haar gezicht als ze de striemen op haar buik, rug en borsten inspecteert. Met haar nagel gaat ze over de plekken op haar borsten waar het touw geschuurd heeft.

Zo zie je ze niet vaak meer'. Dan komt Yvette terug met het drinken voor Marco. Hij neemt plaatst op de bank, Anouk op haar knieën naast hem. Op de bank tegenover hem neemt Olivia plaats, die de slavinnen nog steeds geen blik waardig gunt. Irene neemt plaats op de stoel aan de andere zijde van de tafel.

Ze begint met haar lof preek over Olivia. Ze vertelt dat ze nog maar 22 is en nog maar 3 weken in opleiding is. Zo dominant, puur sadistisch, maar ook technisch erg goed, ze weet de zweep uitstekend te hanteren'. Marco is onder de indruk: Olivia knikt instemmend, alsof ze wel zeker weet dat anderen veel van haar kunnen leren.

Als Marco, Irene en Olivia hun glazen leeg hebben, stelt Irene voor een rondleiding door het huis te geven. Na het eten sprak Simone. Maar als het klaar is en we al onze rekeningen betaald hebben moeten we er niet meer over praten. Daarna geen nieuwe avonturen meer. Maaike en Simone hadden het hoognodige in een tas gedaan voor een paar dagen en stonden zenuwachtig te wachten tot de deur open ging. Een verzorgde heer deed de deur open. Willen jullie om te beginnen een kopje koffie?

Geen in het leer geklede man die hen meteen naar binnen trok en de kleren van het lijf rukte en begon te jassen met een zweep. Ontspannen zaten ze in het smaakvol ingerichte huis. De man heette Jan.

Bij deze speciale gelegenheid, want dat zijn jullie tenslotte, hebben we ook nog enige zakenrelaties uitgenodigd. Het is de bedoeling dat jullie, in de komende dagen, precies doen wat we jullie zeggen. Hier heb ik nog een papier waar onze overeenkomst precies op staat getekend. Als jullie dat willen tekenen kunnen jullie je daarna even opfrissen in jullie kamers. Dat jullie er mee akkoord gaan.

En tevens natuurlijk de betaling. Jan bracht ze naar hun kamer. Ze bekeken zichzelf in de spiegel. Het was wel een geil gezicht die kale kutjes. Maaike liet wellustig haar vingers over de kale schaamlippen gaan. Intussen hadden de heren van het gezelschap zich verzameld. Hij keek vragend naar de rest van het gezelschap terwijl hij wees op de monitor waarop men in de kamer van de meisjes kon zien.

Toen Maaike aan de halsband een cel werd binnengebracht keek iedereen naar haar. Ze zag er mooi uit. Haar borsten staken recht vooruit. Deze donkerharige vrouw had bijzonder mooi gevormde tepels. Net de vorm waar hij het meest van hield. Haar billen waren strak en haar lichaam vroeg gewoon om een bijzondere behandeling.

Aangezien Marius het meest betaalde, mocht hij de eerste handelingen verrichten. Hij liep op Maaike toe en wreef over haar tepels. Meteen veerden deze op en werden hard. Marius pakte een speciaal vervaardigde tang. Hij stopte er een metalen ring in en plaatste die over een tepel. Maaike wilde haar lichaam terug trekken maar dit werd verhinderd.

Twee heren hielden haar armen stevig vast. Tussen duim en wijsvinger trok Marius haar tepel verder door de opening van de ring. Met een klikkend geluid kwam de ring om haar tepel te zitten. De ring zat ver naar achter. Haar tepel stond nu als een paddenstoel boven op haar rozetje. Het was een prikkelend gevoel.

Ook de andere tepel werd van een ring voorzien. Rondom de tepels werden haar borsten ingesmeerd. Met stevige hand controleerde Marius, overigens overbodig, of de ringen er niet af konden gaan. Marius moest zich beheersen. Hij wilde de spanning beetje bij beetje opvoeren. Het liefst had hij haar borsten stevig vast gepakt maar dat zou te snel gaan en de anderen zouden het daarmee niet eens zijn.

Die vonden het belangrijk dat het slachtoffer langzaam opgefokt zou worden. Dat ze er zelf ook plezier aan zou beleven. Simone moest wat ingedommeld zijn toen de deur van de kamer openging. Twee mannen kwamen binnen. Eerst inspecteerden ze haar venusheuvel. Ze moest haar benen spreiden en zich laten bekijken. Zwijgend boeiden ze haar armen achter haar rug. Ze kreeg een bal in haar mond gegespt die haar kaken open sperde en haar het spreken of het uitbrengen van enig geluid onmogelijk maakte.

Ze liet zich door de twee gespierde mannen meevoeren naar een groot vertrek. In de hoek tussen gordijnen stond een ligstoel die je ook bij een vrouwenarts kunt zien. Ze werd op de tafel gelegd. Beugels werden wijd uiteen gedraaid en haar benen werden er in gelegd en vastgemaakt.

Haar weerloze naakte geslacht was onbeschermd. De rest van het gezelschap kwam binnen. Marius keek toe hoe de blonde Simone angstig lag af te wachten.

Hij voelde grote lust om zijn harde lul meteen tussen haar benen te plaatsen om de spanning wat weg te werken. De leden keken met belangstelling naar het kale kutje van Simone. Indrukwekkend want ze had grote naar buiten staande schaamlippen. Hij was altijd meer op kutjes gericht. Dit in tegenstelling tot Marius die meer op borsten viel.

Duwde zacht verder tot hij niet verder ging. De koker zat nu diep in haar kutje. Hij zat op krukje tussen Simone's benen. Met stelschroeven draaide hij de koker op. Steeds verder werd zo haar kutje opengedraaid.

De dikke schaamlippen werden doordat ze uitgerekt werden smaller en spanden als dik elastiek om het uiteinde van de koker. De nu uitgerekte vagina deed wat pijn.

Maar de pijn zakte vrij snel weer af. Haar clitoris was nu heel erg goed zichtbaar. Het lichaam van Simone schokte. Ze probeerde zich te bewegen maar dat lukte niet. Ze voelde een tinteling in haar kutje.

Simone kon zich nu niet meer bewegen. Vast geklemd aan de tafel met wijd geopend kutje lag ze daar. Intussen had Marius Maaike opgehaald uit de cel. Hij duwde haar tegen een paal en maakte haar daaraan vast. Haar benen werden wijd uiteen geduwd en hij maakte een staaf aan beide enkels vast. Ze moest nu met gespreide benen blijven staan. De meisjes kregen het bevel, "zo nu blijven jullie maar liggen en staan tot wij met de rest van het gezelschap in de loop van de avond of nacht terug komen om jullie verder te behandelen.

Maaike die zich nog redelijk bewegen kon keek naar Simone. Simone knikte van bevestigend. Antwoorden kon ze niet door de knevel in haar mond. Maaike kon wel reageren en zei tegen haar.

Ik kan me tenminste nog wat bewegen, hoewel er iets in m'n kut geduwd is wat erg trilt als ik beweeg. En het maakt me erg geil.

Zij zelf kon zich absoluut haar lichaam niet bewegen, hoogstens haar hoofd. Simone voelde wel dat haar lustgrot flink jeukte door de wijd uiteen gedraaide koker en dat haar geile sappen eruit liepen.

Opeens ging de deur open en verscheen Marius gekleed in een wijde zwarte pij. Hij liep langs de beide meisjes en knikte goedkeurend. Hij stak de langs de wand geplaatste kaarsen aan die zo een mysterieus licht teweeg brachten. Eerst draaide hij de koker in Simone's kutje nog verder uit elkaar. Met als gevolg dat haar schaamlippen strakker spanden en haar clitoris nog verder naar buitenkwam.

Simone kreunde nu echt van de onverwachte pijn. Langzaam spoot hij een prikkelende vloeistof in haar roze uitpuilende knopje. Kort nadat hij de naald eruit had getrokken begon Simone's onderbuik wild te schokken. De ingespoten vloeistof veroorzaakte zeer onstuimige orgasmen. Het kutje van Simone wilde samentrekken maar de koker verhinderde dat. Haar sappen vloeiden rijkelijk. Door dit alles werden de uitgetrokken schaamlippen steeds dikker. Simone verloor het gevoel van tijd.

De prik met de naald had eerst pijn veroorzaakt. Maar dat gevoel was nu helemaal verdwenen door de steeds opeenvolgende orgasmen in haar lichaam. Maar doordat haar kutje niet kon samentrekken kwam ze niet volledig klaar.

Ze wilde uitroepen "haal dat ding uit m'n kut en laat me toch klaarkomen! Wel hoorde ze Marius zeggen. Die begonnen direct op te zetten. De overige leden van het gezelschap keken toe hoe ze groter werden en het bleef niet beperkt tot haar tepels.

Ook de rest van haar borsten begon nu te zwellen. De borsten leken nu al veel groter en de huid begon te glanzen en te spannen, zo dik werden haar borsten. Marius hield het niet meer. Hij sloeg zijn gewaad open en zijn flinke grote en dikke lul werd zichtbaar. Zijn rode paarse eikel klopte van opwinding.

Marius ging tussen de beensteunen staan en plaatste zijn harde paal tussen de vlezige dikke schaamlippen van haar. Ze voelde de dikke lul naar binnen glijden. Al haar opgehoopte vocht stroomde naar buiten. Ze voelde wel de dikke lul van hem in haar smachtende en wellustige opening. Marius voelde hoe haar kutspieren zich krachtig om zijn penis sloten. Hij pakte haar opgezwollen borsten beet en kneep er flink in.

Verdere neukbewegingen makend liet hij zijn handen kletsend op haar ballonnen neer komen. De kut van Simone kneedde en zoog veel te snel naar zijn zin.

Hij kwam tot een ontlading, spoot een paar ferme stralen sperma in haar grot en trok hijgend zijn penis uit haar kutje. Simone voelde zich teleurgesteld dat het over was. Een hongerig gevoel brandde in haar kut. Wild bewoog ze haar onderlichaam, voor zover het ging op en neer. Maar, niemand schonk nog enige aandacht aan haar. Langzaam ebde het gevoel weg, ook uit haar kittelaar en de zwelling van haar borsten verminderde.

Ze bleven echter nog wel groot en zwaar. Ze werd van de tafel afgehaald en met een slap lichaam werd ze aan een rad vast gebonden wat rondgedraaid kon worden.

.

Kut vol plassen roze kutjes

Arabelle ziet nu de dollartekens in haar ogen, maar weet ook dat zij geen keuze heeft als slavin van Meester Extreme en gaat op dit aanbod in en ondertekent het Escort-contract en op dat moment dat Arabelle klaar is met haar handtekening zet Grosseins de vibrator in de Tepel aan zachtjes, en de vibrator in de KUT van Arabelle in een standje hoger, en Dicky ziet de Tepels van Arabelle nog groter en harder worden, waarop hij op gebiedende toon tegen Arabelle zegt: Arabelle twijfelt, maar gehoorzaamt en Dicky ziet de dikke Tieten fier vooruitsteken en de kale KUT van Arabelle glimmen van het geil, en zegt dan tegen Grosseins, waar wacht je op, uit met die blouse en rok.

Grosseins ook een slavin van Meester Extreme, gehoorzaamt en Arabelle ziet Grosseins haar grote en dikke Tieten fier vooruitsteken, dat haar tepels harder en groter worden ook door de ultramoderne piercings, die trillen, en dat Grosseins haar glimmende kale KUT glimt van het KUTsap. Arabelle had gelijk, ook Grosseins draagt niets onder haar kleren.

De man zegt nu tegen Arabelle, ga naar Grosseins en vinger haar, kneed haar dikke Tieten en trek haar Tepels aan, zoals Inge dat bij jou heeft gedaan. Arabelle, die nu voor het eerst een vrouw gaat vingeren en haar Tieten gaat kneden, gaat naar Grosseins en begint snel de KUT van Grosseins te vingeren, een KUT waar ook een vibrator in vast zit, alleen voelt Arabelle deze niet.

Arabelle, ietwat onhandig nog, trekt Grosseins haar KUTlippen stevig uit, kneed haar dikke Tieten gemeen en tot slot trekt Arabelle de Tepels uit, en opdat moment denkt Arabelle een vibratie te voelen in de Tepels van Grosseins, ondanks dat draait ze de Tepels gemeen om. Grosseins nu jij, dat wat Arabelle bij jou heeft gedaan, doe jij nu bij haar, alleen erger, waarop Grosseins Arabelle onderhanden moet neemt. Grosseins begint direct Arabelle haar dikke Tieten te kneden en de Tepels aan te trekken, de Tieten aan de Tepels te liften en ver heel ver trekt ze de Tepels uit en omhoog, waarna zij de KUT begint vingeren eerst 1 vinger dan 2, vervolgens 3 en uiteindelijk is Grosseins Arabelle aan het vuistneuken.

Arabelle ondergaat de pijn, maar geeft geen gil, en ondanks de pijn geniet Arabelle ook in volle teugen van Grosseins haar behandeling en volop laat Arabelle haar KUTsappen stromen. Arabelle beseft, dat dit is wat zij al de tijd heeft gemist, niemand heeft deze lusten en dit genot bij haar kunnen oproepen, zij is definitief een sexslavin geworden. Tot slot zegt Dicky tegen Arabelle, dat zij via de email te horen krijgt waar zij zich moet melden en daar zal zij ook de gepaste kleding krijgt, die gevraagd is om te dragen.

Arabelle en Grosseins kunnen zich weer aankleden en gezamenlijk drinken ze nog iets en bestellen ze wat te eten, als afsluiting van het behaalde resultaat. Grosseins zet de vibrator in de KUT van Arabelle nog een standje hoger, en weer wordt Arabelle kletsnat en super geil. Arabelle houdt het bijna niet meer, en dan zegt de man tegen Grosseins, genóég!

Grosseins die van Arabelle zichtbaar geniet zet de vibrator met enige tegenzin direct uit. Vanaf nu zal jij altijd nat in je KUT zijn, en opgewonden van lust.

Hij maakt de riem weer vast aan haar halsband en neemt haar weer mee naar boven. Goed zo en mij nooit in de ogen kijken sletje.

Nee Meester antwoordt Mariska. Dan zal ik je nu eens keuren. Ga maar staan met je benen wijd en je armen in je nek. Mariska neemt gauw de gevraagde positie in. En de Meester keurt haar.

Hij loopt om haar heen en grijpt haar bij 1 van haar tieten waar hij even in knijpt. Stil slet werd je iets gevraagd?

Dan knijpt hij in haar andere tepel dit keer geeft ze geen kik. Dan voelt hij ineens even tussen haar benen. Hmm bromt hij die kut moet kaal. Hij neemt haar mee naar de badkamer en scheert haar kut kaal.

Mariska protesteert er tegen maar nut heeft het niet. Als ze een kale kut heeft gaan ze weer naar de martelkamer. Dit is de kamer waar je leert om een slavin te zijn hier leer je gehoorzamen en goed gebruikt te worden in al je gaten, spreekt de Meester. Langzaam biecht Mariska op dat ze nog nooit veel aan seks heeft gedaan. Mooi zegt de Meester dan kun je het hier goed leren. We beginnen met een klein plugje in je kont zodat je eraan went iets in je poeperd te hebben.

Ga maar even op handen en voeten zitten zodat ik het bij je naar binnen kan brengen. Mariska gaat op handen en voeten en voelt hoe haar Meester een plug in haar kontje duwt. Blijf maar mooi zo zitten dan kan ik meteen je mondje verkrachten met mijn pik, en voel je je meteen een onderdanige slet. Kom op slet haal mijn lul eruit en open je mond.

Mariska haalt de lul uit haar Meesters broek en opent haar mond ze likt even aan de lul maar Meester pakt haar en duwt zijn lul bij haar naar binnen. Ze heeft geen keus en begint te zuigen aan Meester zijn enorme lul. Steeds dieper en sneller duwt Meester zijn lul in haar keel. Mariska ademt door haar neus en kokhalst bijna van de grote lul. Dan ineens spuit Meester zijn sperma diep in haar keel. Mariska slikt om het sperma weg te krijgen.

Als ze opstaat heeft ze nog slierten om haar mond zitten. Wacht hier tot ik terugkom. Het duurt een behoorlijke tijd voordat de Meester terugkomt. Als hij er dan eindelijk is zegt hij dat ze haar tepels hard moet maken. Mariska doet wat haar gezegd wordt. Dan plaats hij op beide tepels een klem. Mariska voelt meteen pijn in haar tepels en haar gezicht vertrekt van de pijn. Een Meester vindt het soms leuk om zijn slavin in pijn te zien verteld hij haar.

Ik zal vandaag ook nog je kut gebruiken maar je kontje zal ik een paar dagen mee wachten tot je gewend bent om er iets in te hebben. Kijk maar niet bang hoor elke vrouw krijgt vroeg of laat een lul in haar kut.

Alleen zal ik niet zo voorzichtig zijn. De Meester pakt een paar touwen en bindt haar vast aan het bed met haar armen en benen gespreid. Dan kleed hij zichzelf helemaal uit.

Mariska ziet dat Meester zijn lul ontzettend hard en groot is. De klemmen op haar tepels veroorzaken ontzettend veel pijn. Meester komt bij haar liggen en bewerkt haar kutje met een vinger. Teder vingert hij zijn slavin. Mariska kreunt en begint nat te worden tussen haar benen. Meester stopt en zegt haar dat ze nat genoeg is om zijn lul er in te krijgen. Mariska probeert zich los te rukken maar zit goed vastgebonden aan het bed.

Meester lacht naar haar en pakt zijn lul vast die hij tussen haar benen plaatst. Dan voelt Mariska ineens een gigantische pijn in haar kut. Meester heeft zijn hele lul er in keer ingeduwd. Mariska geeft een gil en voelt dat Meester in haar begint te bewegen.
Vrijdag avond roept Marco Anouk bij zich en hij haalt wat touw tevoorschijn. Zo sletje nu gaan we je eens wijsmaken in bondage, Anouk staat naakt voor Marco haar kutje wordt bevrijd van het slotje en de rol vrij ruw touw afgerold.

Marco begint met het touw aan een halsband vast te maken en deze recht naar onder te trekken over haar rug. Dit alles gaat net strak genoeg om geen pijn te doen maar wel druk uit te voeren. Het touw gaat door haar bilnaad en langs haar kutje aan de rechter kant. Via haar buik weer omhoog om vervolgens strak om haar rechter borst geknoopt te worden.

De borst van Anouk komt recht vooruit te staan en haar tepel staat als een priem. De borst wordt wat rood doordat de doorbloeding wat minder wordt. Dit touw wordt vervolgens weer aan de halsband vastgeknoopt e over haar rug gaat het volgende touw nu aan de linker kant langs haar kutje, doordat er nu aan twee kanten een touw langs haar kutje gaan worden haar lipjes uit elkaar getrokken en staan deze uit elkaar. Het kutje van Anouk reageert hierop met vocht er hangt een druppeltje aan ieder lipje.

Zo slet jij vind ook alles geil hé reageert Marco en hij likt het vocht ervan af. Het touw gaat om de linker borst en deze wordt net zo rood als haar rechter borst.

Als het touw aan de halsband zit zit het touw zoals Marco bedoeld had. Nu worden er op haar recht vooruit staan de tepels klemmen gezet en op haar lipjes ook.

Zo vuile hoer ga maar mee naar de kelder. Als Anouk loopt schuurt het touw aan twee kanten langs haar kutje dit doet pijn maar Anouk als getrainde slavin ondergaat dit zonder een kreun te geven. In de kelder worden de handen van Anouk gebonden en vast gemaakt aan een haak in het plafond. Marco trekt haar zover omhoog dat ze net op haar tenen kan blijven staan.

Het touw trekt hierdoor strakker en schuurt door haar liezen, dit wordt pijnlijk maar ook hierop geeft Anouk geen kick. Haar borsten worden paars en puilen recht voor haar uit, haar tepels zijn nu super gevoelig. Marco gaat voor haar staan en likt aan haar tepels, dit geeft een rilling door heel haar lichaam wat gevolgd wordt door een zachte kreun. Hmm mijn hoertje vind het lekker fluistert Marco in haar oor en hij geeft een tik op haar klitje.

Aan de tepelklemmen worden gewichtjes gehangen waar Marco tegen aan tikt, dit geeft een pijnlijke scheut door iedere tepel. Haar kutje staat open door de touwen aan beide zijden. Marco pakt de neukmachine en plaatste deze onder Anouk de kunst-pik wordt eraf gehaald en voor haar mond gehouden hier slet lik hem nat hij gaat zo je kutje uitwonen.

Anouk neemt de pik in haar mond en likt hem helemaal nat. Marco plaatst deze terug en stelt de kunst-pik af de pik wordt afgesteld zodat hij Anouk diep in haar schede neukt. Vervolgens zet Marco hem nog iets hoger zodat hij tegen haar baarmoeder aan zal stoten bij iedere beweging. Zo slet die is klaar je gaat nu doorgeneukt worden door deze pik geniet er maar van. De machine wordt aangezet en de snelheid staat op zijn hoogste stand de kunst-pik stoot diep in Anouk en het duurt dan ook niet lang voordat Anouk haar eerste orgasme bereikt.

Marco pakt een zweep en slaat hiermee over het lichaam van Anouk op haar uitpuilende borsten en buik. Anouk hangt aan het plafond en kronkelt om de pik een beetje te ontwijken hij stoot hard tegen haar baarmoeder en deze begint rouw te worden.

De touwen in haar liezen schuren langs haar huid en de gewichtjes aan haar tepels worden op en neer gegooid door de bewegingen van Anouk en de neukmachine. Na drie orgasmen fluistert Marco in haar oor “geniet maar slet ik ga even een boodschap doen” en hij verlaat de kelder.

Anouk hangt daar en bereikt orgasme na orgasme eigenlijk begint ze uitgeput te raken maar ze kan geen kant op en de machine neukt maar door. Ze is de tel allang kwijt en ze is zelfs zover dat een orgasme nu niet meer lekker voelt maar haar alleen maar verder uitput. Als Marco terug komt na drie kwartier weet ze dan ook niet meer hoe ze moet hangen ze is volledig uitgeput en heeft zeker 10 tot 15 orgasmen gehad.

Marco stopt de machine en haalt deze weg hij maakt haar handen los en Anouk valt uitgeput op de vloer. Ze krijgt niet veel tijd om bij te komen want ze wordt bevolen Marco te volgen en wel op handen en knieën. Anouk is zo moe dat ze steeds door haar armen zakt, maar dan hersteld ze zich weer snel en volgt Marco naar de douche.

In de douche wacht Anouk op haar knieën wat er komen gaat. Marco komt bij haar in de ruime inloopdouche en zet het water aan Anouk krijgt een volle straal koud water over haar lichaam welke langzaam warmer wordt. Als het water warm is voelt ze de striemen van het touw en de zweepslagen branden in haar huid. De touwen worden nat en trekken daardoor strakker om haar borsten en langs haar liezen.

Als het water warm genoeg is gaat Anouk opzij om plaats te maken voor haar meester welke onder het water gaat staan en zich wast alsof Anouk er niet is.

Anouk bekijkt de pik van haar meester en ze kan het niet laten om hem met haar mond te pakken. Marco reageert direct en slaat Anouk met de zijn vlakke hand op haar gezicht had ik gezegd dat je dat mocht doen hoer.

Nee meester prevelt Anouk “mond open hoer “ Anouk opent haar mond en weet wat er komen gaat. Marco pist Anouk in haar mond en zij doet haar best alles op te drinken wetend dat alles wat ze morst over haar lichaam zal lopen en een bijtende werking zal hebben op de striemen en de geschuurde huid van de touwen.

Scheer mijn ballen maar sletje, Anouk pakt de schuim en een nieuw scherp mesje en begint met het in schuimen van de ballen van haar meester. Vol overgave en mat alle voorzichtigheid scheert ze de ballen en schaamstreek van haar meester. De pik van Marco reageert hierop en voor Anouk het doorheeft wordt ze diep in haar keel geneukt. De tepelklemmen met gewichten slaan heen en weer en de pijn gaat door heel haar lichaam. De nog steeds openstaande kut van Anouk verlangt naar de pik van haar meester.

Marco trekt Anouk omhoog en zet haar voorover “hou je kontje open slet “Anouk pakt haar beide billen en trekt deze uit elkaar Marco schuift de touwen iets opzij en zet zijn pik voor haar sterretje.

Zonder enige waarschuwing of nat maken stoot hij de pik in de droge door de touwen rouw geschuurde ster. Hij neukt Anouk hard en diep tot hij bijna klaarkomt en zegt zuig me leeg hoer. Anouk draait zich snel om en zuigt de pik van haar meester diep in haar mond, ze masseert zij gladde ballen en voor ze het weet spuit deze haar hele mond vol. Ze slikt alles netjes door en likt de pik van haar meester netjes schoon. Marco haalt haar overeind en bevrijd haar van de touwen en klemmen.

Zo lekkertje ga je maar wassen we gaan vanavond op bezoek bij meesteres Irene ze wil je graag ontmoeten en uittesten. Anouk wast haar lichaam en scheert ook haar schaamstreek netjes kaal, ze heeft een rouw geneukte kut, haar borsten en tepels voelen pijnlijk, overal waar de touwen gelopen hebben is haar huid geschuurd en de striemen van de zweepslagen staan op haar borsten, buik en rug. Anouk trekt een sexy jurkje en haar laarzen met hoge naaldhakken aan.

Ze stapt in de auto naast Marco. Na enige tijd rijden komen ze bij een mooi huis in het buitengebied. Er staat een groot hek om het landgoed.

Marco drukt op het knopje voor de intercom en een meisjesstem klinkt aan de andere kant. Hij zegt dat hij en Anouk er zijn voor Meesteres Irene. Langzaam schuift de grote poort open en Marco rijdt richting het huis.

Als hij de auto parkeert staat er al een bloot meisje op hen te wachten. Zodra ze uitgestapt zijn begroet ze Marco en ze vertelt dat ze haar mag volgen naar haar meesteres. Ze is blond, draagt een halsband en heeft piercings op dezelfde plaatsen als zijzelf, ook haar kutje zit op slot. Ze schat haar ongeveer even oud als zichzelf. Anouks aandacht wordt vooral getrokken door haar brede heupen en mooie billen, waarop nog lichte afdrukken van striemen zichtbaar zijn.

Op dat moment komt er nog een meisje naar buiten. Ze is ongeveer even oud, mager en heeft lang rood haar, wat geaccentueerd wordt door haar felrode lippenstift. Ze draagt zwarte leren laarzen, een strakke witte paardrijbroek en een deftig jasje.

Zonder de rijzweep in haar hand is het al duidelijk dat ze dominant is. Ze loopt op de blonde slavin af en snauwt: De gasten zitten heus niet op jouw aanwezigheid te wachten, teef'. Yvette krijgt een tik met de rijzweep en verdwijnt het huis in. Dan verandert de stemming van de roodharige meesteres direct. Hartelijk groet ze Marco: Het is een eer u te mogen ontmoeten. Meesteres Irene heeft zoveel over u verteld. Ze is altijd vol lof over de verhalen hoe u uw slavin afgericht heeft.

Mijn naam is Olivia, Meesteres in opleiding'. Ze praat met een overdreven Goois accent. Al die tijd heeft Olivia haar nog niet eens aangekeken. Ze loopt richting de voordeur.

Daar laat ze Marco binnen. Als Anouk ook over de drempel wil stappen krijgt ze voor het eerst aandacht van de jonge meesteres. Slaven en slavinnen mogen alleen naakt het huis betreden van Meesteres Irene'.

Gehoorzaam kleedt Anouk zich uit en gaat dan wel naar binnen. In de woonkamer zit een dame van rond de Ze heeft kastanjebruin haar en draagt een leren rok tot aan haar knieën.

Daarboven een deftige blouse en een mooie halsketting. Ook zij draagt rode lippenstift. Hartelijk begroet ze Marco en ze gebiedt Yvette drinken te halen voor hem. Marco gebiedt Anouk naar voren te stappen. Nauwkeurig bekijkt de dame haar. Met haar vinger gaat ze langs haar hele lichaam. De blik in haar ogen en de strenge stem hebben Anouk direct duidelijk gemaakt dat dit een ijzeren dame is.

Er verschijnt een glimlach op haar gezicht als ze de striemen op haar buik, rug en borsten inspecteert. Met haar nagel gaat ze over de plekken op haar borsten waar het touw geschuurd heeft. Zo zie je ze niet vaak meer'. Dan komt Yvette terug met het drinken voor Marco. Hij neemt plaatst op de bank, Anouk op haar knieën naast hem. Op de bank tegenover hem neemt Olivia plaats, die de slavinnen nog steeds geen blik waardig gunt. Irene neemt plaats op de stoel aan de andere zijde van de tafel.

Ze begint met haar lof preek over Olivia. Ze vertelt dat ze nog maar 22 is en nog maar 3 weken in opleiding is. Zo dominant, puur sadistisch, maar ook technisch erg goed, ze weet de zweep uitstekend te hanteren'. Marco is onder de indruk: Olivia knikt instemmend, alsof ze wel zeker weet dat anderen veel van haar kunnen leren.

Als Marco, Irene en Olivia hun glazen leeg hebben, stelt Irene voor een rondleiding door het huis te geven.

Na het eten sprak Simone. Maar als het klaar is en we al onze rekeningen betaald hebben moeten we er niet meer over praten. Daarna geen nieuwe avonturen meer. Maaike en Simone hadden het hoognodige in een tas gedaan voor een paar dagen en stonden zenuwachtig te wachten tot de deur open ging.

Een verzorgde heer deed de deur open. Willen jullie om te beginnen een kopje koffie? Geen in het leer geklede man die hen meteen naar binnen trok en de kleren van het lijf rukte en begon te jassen met een zweep. Ontspannen zaten ze in het smaakvol ingerichte huis. De man heette Jan. Bij deze speciale gelegenheid, want dat zijn jullie tenslotte, hebben we ook nog enige zakenrelaties uitgenodigd.

Het is de bedoeling dat jullie, in de komende dagen, precies doen wat we jullie zeggen. Hier heb ik nog een papier waar onze overeenkomst precies op staat getekend. Als jullie dat willen tekenen kunnen jullie je daarna even opfrissen in jullie kamers. Dat jullie er mee akkoord gaan. En tevens natuurlijk de betaling. Jan bracht ze naar hun kamer. Ze bekeken zichzelf in de spiegel. Het was wel een geil gezicht die kale kutjes.

Maaike liet wellustig haar vingers over de kale schaamlippen gaan. Intussen hadden de heren van het gezelschap zich verzameld. Hij keek vragend naar de rest van het gezelschap terwijl hij wees op de monitor waarop men in de kamer van de meisjes kon zien. Toen Maaike aan de halsband een cel werd binnengebracht keek iedereen naar haar.

Ze zag er mooi uit. Haar borsten staken recht vooruit. Deze donkerharige vrouw had bijzonder mooi gevormde tepels. Net de vorm waar hij het meest van hield. Haar billen waren strak en haar lichaam vroeg gewoon om een bijzondere behandeling. Aangezien Marius het meest betaalde, mocht hij de eerste handelingen verrichten.

Hij liep op Maaike toe en wreef over haar tepels. Meteen veerden deze op en werden hard. Marius pakte een speciaal vervaardigde tang. Hij stopte er een metalen ring in en plaatste die over een tepel. Maaike wilde haar lichaam terug trekken maar dit werd verhinderd. Twee heren hielden haar armen stevig vast.

Tussen duim en wijsvinger trok Marius haar tepel verder door de opening van de ring. Met een klikkend geluid kwam de ring om haar tepel te zitten. De ring zat ver naar achter. Haar tepel stond nu als een paddenstoel boven op haar rozetje.

Het was een prikkelend gevoel. Ook de andere tepel werd van een ring voorzien. Rondom de tepels werden haar borsten ingesmeerd. Met stevige hand controleerde Marius, overigens overbodig, of de ringen er niet af konden gaan. Marius moest zich beheersen. Hij wilde de spanning beetje bij beetje opvoeren. Het liefst had hij haar borsten stevig vast gepakt maar dat zou te snel gaan en de anderen zouden het daarmee niet eens zijn. Die vonden het belangrijk dat het slachtoffer langzaam opgefokt zou worden.

Dat ze er zelf ook plezier aan zou beleven. Simone moest wat ingedommeld zijn toen de deur van de kamer openging. Twee mannen kwamen binnen. Eerst inspecteerden ze haar venusheuvel. Ze moest haar benen spreiden en zich laten bekijken. Zwijgend boeiden ze haar armen achter haar rug. Ze kreeg een bal in haar mond gegespt die haar kaken open sperde en haar het spreken of het uitbrengen van enig geluid onmogelijk maakte. Ze liet zich door de twee gespierde mannen meevoeren naar een groot vertrek.

In de hoek tussen gordijnen stond een ligstoel die je ook bij een vrouwenarts kunt zien. Ze werd op de tafel gelegd. Beugels werden wijd uiteen gedraaid en haar benen werden er in gelegd en vastgemaakt. Haar weerloze naakte geslacht was onbeschermd.

De rest van het gezelschap kwam binnen. Marius keek toe hoe de blonde Simone angstig lag af te wachten. Hij voelde grote lust om zijn harde lul meteen tussen haar benen te plaatsen om de spanning wat weg te werken. De leden keken met belangstelling naar het kale kutje van Simone. Indrukwekkend want ze had grote naar buiten staande schaamlippen. Hij was altijd meer op kutjes gericht. Dit in tegenstelling tot Marius die meer op borsten viel. Duwde zacht verder tot hij niet verder ging.

De koker zat nu diep in haar kutje. Hij zat op krukje tussen Simone's benen. Met stelschroeven draaide hij de koker op. Steeds verder werd zo haar kutje opengedraaid. De dikke schaamlippen werden doordat ze uitgerekt werden smaller en spanden als dik elastiek om het uiteinde van de koker. De nu uitgerekte vagina deed wat pijn. Maar de pijn zakte vrij snel weer af. Haar clitoris was nu heel erg goed zichtbaar. Het lichaam van Simone schokte. Ze probeerde zich te bewegen maar dat lukte niet.

Ze voelde een tinteling in haar kutje. Simone kon zich nu niet meer bewegen. Vast geklemd aan de tafel met wijd geopend kutje lag ze daar. Intussen had Marius Maaike opgehaald uit de cel. Hij duwde haar tegen een paal en maakte haar daaraan vast.

Haar benen werden wijd uiteen geduwd en hij maakte een staaf aan beide enkels vast. Ze moest nu met gespreide benen blijven staan. De meisjes kregen het bevel, "zo nu blijven jullie maar liggen en staan tot wij met de rest van het gezelschap in de loop van de avond of nacht terug komen om jullie verder te behandelen. Maaike die zich nog redelijk bewegen kon keek naar Simone. Simone knikte van bevestigend. Antwoorden kon ze niet door de knevel in haar mond.

Maaike kon wel reageren en zei tegen haar. Ik kan me tenminste nog wat bewegen, hoewel er iets in m'n kut geduwd is wat erg trilt als ik beweeg. En het maakt me erg geil.

Zij zelf kon zich absoluut haar lichaam niet bewegen, hoogstens haar hoofd. Simone voelde wel dat haar lustgrot flink jeukte door de wijd uiteen gedraaide koker en dat haar geile sappen eruit liepen. Opeens ging de deur open en verscheen Marius gekleed in een wijde zwarte pij. Hij liep langs de beide meisjes en knikte goedkeurend.

Hij stak de langs de wand geplaatste kaarsen aan die zo een mysterieus licht teweeg brachten. Eerst draaide hij de koker in Simone's kutje nog verder uit elkaar. Met als gevolg dat haar schaamlippen strakker spanden en haar clitoris nog verder naar buitenkwam. Simone kreunde nu echt van de onverwachte pijn. Langzaam spoot hij een prikkelende vloeistof in haar roze uitpuilende knopje.

Kort nadat hij de naald eruit had getrokken begon Simone's onderbuik wild te schokken. De ingespoten vloeistof veroorzaakte zeer onstuimige orgasmen. Het kutje van Simone wilde samentrekken maar de koker verhinderde dat. Haar sappen vloeiden rijkelijk. Door dit alles werden de uitgetrokken schaamlippen steeds dikker.

Simone verloor het gevoel van tijd. De prik met de naald had eerst pijn veroorzaakt. Maar dat gevoel was nu helemaal verdwenen door de steeds opeenvolgende orgasmen in haar lichaam. Maar doordat haar kutje niet kon samentrekken kwam ze niet volledig klaar.

Ze wilde uitroepen "haal dat ding uit m'n kut en laat me toch klaarkomen! Wel hoorde ze Marius zeggen. Die begonnen direct op te zetten. De overige leden van het gezelschap keken toe hoe ze groter werden en het bleef niet beperkt tot haar tepels. Ook de rest van haar borsten begon nu te zwellen. De borsten leken nu al veel groter en de huid begon te glanzen en te spannen, zo dik werden haar borsten. Marius hield het niet meer. Hij sloeg zijn gewaad open en zijn flinke grote en dikke lul werd zichtbaar.

Zijn rode paarse eikel klopte van opwinding. Marius ging tussen de beensteunen staan en plaatste zijn harde paal tussen de vlezige dikke schaamlippen van haar. Ze voelde de dikke lul naar binnen glijden. Al haar opgehoopte vocht stroomde naar buiten. Ze voelde wel de dikke lul van hem in haar smachtende en wellustige opening. Marius voelde hoe haar kutspieren zich krachtig om zijn penis sloten. Hij pakte haar opgezwollen borsten beet en kneep er flink in.

Verdere neukbewegingen makend liet hij zijn handen kletsend op haar ballonnen neer komen. De kut van Simone kneedde en zoog veel te snel naar zijn zin. Hij kwam tot een ontlading, spoot een paar ferme stralen sperma in haar grot en trok hijgend zijn penis uit haar kutje. Simone voelde zich teleurgesteld dat het over was. Een hongerig gevoel brandde in haar kut. Wild bewoog ze haar onderlichaam, voor zover het ging op en neer. Maar, niemand schonk nog enige aandacht aan haar.

Langzaam ebde het gevoel weg, ook uit haar kittelaar en de zwelling van haar borsten verminderde. Ze bleven echter nog wel groot en zwaar. Ze werd van de tafel afgehaald en met een slap lichaam werd ze aan een rad vast gebonden wat rondgedraaid kon worden.

.

Maar Mariska was erg verlegen en had zelfs nog nooit echt verkering gehad. Opeens kwam er een auto uit het niets en vroeg aan Mariska de weg naar een hotel. Mariska loopt naar de auto om het uit te leggen, maar wordt dan door de man de auto ingetrokken. In de auto wordt ze verdoofd.

Als Mariska wakker wordt, bevindt ze zich in een cel in een kelder en haar voeten zitten vast gebonden. Ze heeft haar kleren niet meer aan maar wel een soort halsband om haar nek voor de rest draagt ze niets.

Mariska is erg bang en begint te schreeuwen. Maar er is niemand die haar hoort. Na een eeuwigheid hoort ze dat er iemand aan komt lopen. Het is een man die er best goed uitziet maar hij heeft een kwade blik in zijn ogen. Ik zal nooit een slavin worden ik ben een keurig opgevoed meisje. De man pakte een riem en maakt die vast aan Mariska haar halsband en neemt haar mee uit de kelder. Mariska moet wel volgen omdat ze vast zit aan de riem. Ze zijn nu in een echte martelkamer.

Mariska wordt vastgebonden aan de muur. Haar armen en benen goed gespreid. Dan pakt de man een zweep en slaat er Mariska mee op haar billen. Mariska gilt van de pijn. De man lacht en vraagt aan Mariska wil je nu slavin worden.

Pats, nu raakt de zweep haar rug en nog eens pats. Mariska gilt als een speenvarken van de pijn maar weigert zicht te onderwerpen als slavin. Steeds weer klets de zweep op haar lichaam en Mariska huilt en gilt van de pijn. Tot opeens ze roept: De man houdt op met slaan en bergt de zweep op.

Jij wordt aangesproken als slet, slavin of hoer. De Meester brengt Mariska weer naar de kelder om haar een tijdje te laten rusten. Mariska valt in slaap en als ze wakker wordt ziet ze dat er eten voor haar in haar cel is gebracht. En ook een grote kan met sinaasappelsap. Snel begint Mariska te eten en te drinken. Als ze alles op heeft hoort ze de Meester weer aankomen. Hij maakt de riem weer vast aan haar halsband en neemt haar weer mee naar boven.

Goed zo en mij nooit in de ogen kijken sletje. Nee Meester antwoordt Mariska. Dan zal ik je nu eens keuren. Ga maar staan met je benen wijd en je armen in je nek. Mariska neemt gauw de gevraagde positie in. En de Meester keurt haar.

Hij loopt om haar heen en grijpt haar bij 1 van haar tieten waar hij even in knijpt. Stil slet werd je iets gevraagd? Dan knijpt hij in haar andere tepel dit keer geeft ze geen kik. Dan voelt hij ineens even tussen haar benen.

Hmm bromt hij die kut moet kaal. Hij neemt haar mee naar de badkamer en scheert haar kut kaal. Mariska protesteert er tegen maar nut heeft het niet. Als ze een kale kut heeft gaan ze weer naar de martelkamer.

Dit is de kamer waar je leert om een slavin te zijn hier leer je gehoorzamen en goed gebruikt te worden in al je gaten, spreekt de Meester. Langzaam biecht Mariska op dat ze nog nooit veel aan seks heeft gedaan. Mooi zegt de Meester dan kun je het hier goed leren. We beginnen met een klein plugje in je kont zodat je eraan went iets in je poeperd te hebben. Ga maar even op handen en voeten zitten zodat ik het bij je naar binnen kan brengen. Mariska gaat op handen en voeten en voelt hoe haar Meester een plug in haar kontje duwt.

Blijf maar mooi zo zitten dan kan ik meteen je mondje verkrachten met mijn pik, en voel je je meteen een onderdanige slet. Kom op slet haal mijn lul eruit en open je mond. Tot slot zegt Dicky tegen Arabelle, dat zij via de email te horen krijgt waar zij zich moet melden en daar zal zij ook de gepaste kleding krijgt, die gevraagd is om te dragen. Arabelle en Grosseins kunnen zich weer aankleden en gezamenlijk drinken ze nog iets en bestellen ze wat te eten, als afsluiting van het behaalde resultaat.

Grosseins zet de vibrator in de KUT van Arabelle nog een standje hoger, en weer wordt Arabelle kletsnat en super geil.

Arabelle houdt het bijna niet meer, en dan zegt de man tegen Grosseins, genóég! Grosseins die van Arabelle zichtbaar geniet zet de vibrator met enige tegenzin direct uit.

Vanaf nu zal jij altijd nat in je KUT zijn, en opgewonden van lust. En voor alle duidelijkheid Arabelle, de vibrator is zo ontworpen, dat wij de vibrator overal waar jij bent onverwachts in een standje hoger kunnen zetten en wij jou ook altijd kunnen traceren als je niet tijdig reageert op een oproep.

Arabelle schrikt een beetje, want zij heeft de vibrator niet gevoeld bij Grosseins, en Dicky pakt een andere afstandsbediening om te laten zien dat wat hij zegt ook juist is, en zet deze aan. Daarna nemen Arabelle en Grosseins afscheid van de man en bestellen zij nog iets te drinken, terwijl ze met elkaar kletsen en Arabelle zo meer te weten komt over wat er kan gaan gebeuren, zijn ze elkaar stevig aan het vingeren.

Daarna nemen ook Arabelle en Grosseins afscheid en gaat Arabelle naar huis, moe maar voldaan. Reactie van Sub op 19 januari om Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Geplaatst op dinsdag 3 januari door Meester Extreme. Dit verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages: Hotel Bellevue vervolg Arabelle ziet nu de dollartekens in haar ogen, maar weet ook dat zij geen keuze heeft als slavin van Meester Extreme en gaat op dit aanbod in en ondertekent het Escort-contract en op dat moment dat Arabelle klaar is met haar handtekening zet Grosseins de vibrator in de Tepel aan zachtjes, en de vibrator in de KUT van Arabelle in een standje hoger, en Dicky ziet de Tepels van Arabelle nog groter en harder worden, waarop hij op gebiedende toon tegen Arabelle zegt:Likken aan borsten kutje volspuiten


Lekker jong kutje erotische massage achterhoek