Blog

Sub zoekt dom dikke harige kut

Jan 09, 2018 / By : / Category : Sexy noveller webcam porno

sub zoekt dom dikke harige kut

.

Sex massage zwolle lekkere meiden nl

Ze zet Vera weer vast met de metalen klemmen. Van onder de tafel haalt ze een slang te voorschijn en een bak. De eendebek ligt nog klaar.

Vera voelt hoe Sandra haar kutje ver opend met de eendebek. Meteen daarop volgt weer een krampende pijn als Sandra de slang haar baarmoeder in schuift. Dan gaat de pomp aan en er wordt een wittige reinigingsvloeistof Vera's baarmoeder in gepompt. Vera voelt de druk in haar onderbuik toenemen. Net op het moment dat het te pijnlijk wordt begint er gelukkig vloeistof naar buiten te lekken. Haar buik staat bol van de druk. Na een kwartier is het proces klaar en volgt haar kontje. Sandra neemt een grote glazen dildo en drukt deze diep in Vera's kutje.

Ze kermt het uit. Sandra gaat er recht voor zitten: Je gaat nu douchen, eten en naar bed. Je moet morgen fit zijn voor de filmshoot. Ze moet haar haren 2 keer wassen om alle sperma er uit te krijgen. Ze heeft moeite haar kutje te wassen. Elke aanraking geeft een brandend gevoel. Ze heeft van Sandra toestemming gekregen om haar boeien af te doen tijdens het douchen.

Als ze klaar is loopt ze nat en naakt naar Sandra. Weer moet ze op de tafel gaan liggen. Sandra neemt een klodder verzorgende gel en wrijft deze over Vera's kutje en kontje. Dan glimlacht Sandra geil en buigt zich over Vera.

Ze kust haar op haar mond en probeert met haar te tongen. Vera reageert en beide tongen wild. Sandra stopt, maar blijft met haar hoofd boven Vera hangen. Vera wil naar haar toe bewegen maar zit muur vast aan de tafel. Mondje open zegt Sandra geil. Vera opent onwetend haar mond.

Sandra spuugt recht in Vera's mondje. Slikken slet roept ze er achter aan. Heb ik gezegd dat je, je bekje dicht mocht doen snauwt Sandra. Vera opent haar mondje weer.

Deze keer zeg je dank u wel als ik in je bekje spuug. Sandra spuugt nogmaals een dikke klodder in Vera's mond. Dan neemt Sandra een dikke klodder verzorgende gel en wrijft deze uit over haar hand. Ze zet haar vingers tegen Vera's kutje. Eén voor één begint ze haar vingers naar binnen te werken. Vera kermt van pijn en spanning. Al snel neukt ze Vera met 4 vingers. Zo schatje even de tandjes op elkaar: Daarop duwt ze haar duim er bij en drukt haar hand volledig in de 17 jarige Vera.

Die gilt het uit. Sandra blijft het jonge kutje ritmisch neuken. Telkens als ze haar hand er helemaal uithaalt en weer naar binnen drukt gilt Vera het uit. Sandra is extreem geil geworden. We gaan een spelletje doen Vera zegt ze gemeen.

Ze maakt Vera's benen los, maar haar armen en hals blijven vast in de metalen klemmen. Spreid je benen als een echte hoer. Vera spreid haar benen. Nee sufkut roept Sandra.

Je moet ze spreiden en optrekken zodat je zo open mogelijk ligt. Ik wil zien hoe je kutje openstaat voor me. Vera zucht en spreid haar benen opnieuw; nu zover als ze kan en licht gebogen langs haar lichaam. Ze voelt hoe de koude lucht in haar kutje komt.

Dat is beter lacht Sandra. Ik ga je nu 10x hard fisten. Als je, je benen gespreid kunt houden en braaf mee telt dan stoppen we.

Anders beginnen we opnieuw. Vera houdt haar adem in. In één stoot drukt Sandra haar hand zo diep als ze kan in het jonge kutje. Vera gilt, maar houdt haar benen gespreid. Bij de 2e stoot lukt het nog net. Haar benen trillen van de pijn. Bij de 3e stoot sluit ze luid schreeuwend haar benen en begint te huilen.

Als Vera weer rustig geworden is zegt ze: Je doet het helemaal fout schatje. Je moet rustig uitademen als ik in je stoot en natuurlijk goed ontspannen, dan kan je veel meer hebben. Vera merkt dat Sandra gelijk heeft.

Het doet nog altijd flink pijn, maar ze kan haar benen gespreid houden. Als ze bij 5 komt zegt Sandra. Een echt sletje bedankt bij elke stoot en vraagt of ze alstublieft harder misbruikt kan worden. Dank u mevrouw, klinkt het, stoot u alstublieft harder in mijn kutje.

Sandra haalt meteen opnieuw uit en stoot super hard. Vera kreunt heftig, maar houdt haar beentjes gespreid. Dank u mevrouw, zegt ze overtuigend: Ze komt even naar voren en opent haar mond.

Vera opent direct haar mond, zodat Sandra in haar mondje kan spugen. Dan volgen de laatste stoten. Sandra ramt grof en hard door, zodat Vera's hele lichaam heen een weer beweegt. Vera kermt geil en verdraagt de stoten gewillig. Mag ik klaar komen vraagt Vera zacht. Ze begint Vera nu snel te fisten zonder haar hand uit het meisje te halen. Ondertussen vingert Sandra zich zelf ook naar een hoogte punt. Luid schreeuwend komt Vera klaar. Sandra voelt hoe het jong kutje ritmisch samentrekt rond haar pols.

Daarop komt Sandra zelf ook heftig klaar. Sandra loopt naar een kast en geeft Vera een stapeltje kleren. Een handdoek is niet meer nodig. Ze krijgt een kort zwart klok rokje en een klein topje.

Twee laarsje die tot aan haar knieën komen met vrij hoge hakken. Een slipje krijgt ze niet. Haar rokje is zo kort dat je tijdens het lopen net haar kutlipjes kan zien. Vera is te moe om zich er over op te winden. Sandra brengt Vera naar de keuken, waar ze aan een oude houten tafel gaat zitten. Door een luikje worden twee borden met spaghetti geschoven en twee glazen water. Sandra gaat aan het hoofd van de tafel zitten op een iets hogere luxe stoel. Vera zit aan de rand op een harde houten stoel.

Tijdens het eten komt een oude herdershond binnenlopen opzoek naar restjes. Plotseling probeert het dier in Vera's kruis te snuffelen. Als het dier met je kutje wil spelen dan laat je hem dat doen. Waarom denk je dat je beter bent.

Ze opent haar benen en eet gespannen verder. De herder snuffelt met zijn natte snuit aan haar kutje. De geur van de crème bevalt hem en hij begint te likken.

Vera heeft alweer een traan in haar ogen. Denk maar dat er een lekkere vent onder tafel je zit te beffen. Het dier likt hard met zijn ruwe tong over haar klitje. Vera kermt bij elke lik. Na 5 minuten houdt de hond het voor gezien en verdwijnt weer. Vera eet haar bord leeg en brengt beide borden na het luikje. Het is al laat. Sandra brengt Vera naar haar kamer. Het is een kleine kamer. Vera moet zich uitkleden. Aan de randen van de kamer staan vitrines met sexspeeltjes en in het midden staat een redelijk groot bed.

Het heeft geen opstaande randen of spijlen. Aan de zijkant zitten ringen en kettingen. Sandra drukt Vera op het bed en maakt haar enkelboeien vast aan de metalen ringen. Ook haar armen worden aan de zijkanten vastgezet. De kettingen zijn erg kort. Vera verwacht dat Sandra haar weer gaat gebruiken en wacht gespannen, maar dat gebeurt niet. Vera ziet aan het plafond een camera staat die op haar kruis gericht is. Sandra neemt een zwarte stift. Op Vera's onderbuik schrijft ze met grote letters een tekst.

De stift legt ze naast Vera's hoofd. Je zult nog wel bezoek krijgen vannacht. Dan verdwijnt ze en laat de deur achter haar openstaan. Vera is te moe en valt in een diepe slaap. Opeens schrikt ze wakker. Er ligt een zware kleffe man op haar. Hij ruikt naar zweet en bier. Ze voelt hoe hij in haar kutje binnen dringt. De man probeert met haar te tongen en uit angst tongt ze met hem mee. Zijn lul schuurt pijnlijk.

Ze is nog best droog. Zonder iets te zeggen ramt de man verder en komt al snel hijgend klaar. Hij blijft zwaar op haar liggen. Dan ziet ze een tweede schim in de kamer. Hij trekt de man van haar af. Hij neemt de stift en zet een streepje onder de tekst. Dan duikt ook hij boven op haar. Na een paar minuten spuit hij zijn zaad in haar buikje. Hij neemt de stift en zet netjes een tweede streepje. Dan verdwijnen de mannen.

Vera voelt hoe het zaad uit haar kutje druipt. De nacht lijkt eeuwig te duren. Telkens als Vera half wegdoezelt wordt ze weer wakker geneukt.

Ze moet tongen en er wordt meerdere keren in haar mond gespuugd. Soms wordt er pijnlijk in haar tepels gebeten of geknepen. Als Sandra haar s-morgens komt halen staan er 12 strepen op haar onderbuik en steekt er een dikke dildo uit haar kutje. Zo schat zegt Sandra, je hebt een gezellige nacht gehad. Zo te zien heb je al kennis gemaakt met het gehele mannelijke personeel.

Ze trekt voorzichtig de dildo uit haar kutje. Ze doet haar rokje en topje aan en loopt met Sandra na de keuken. De merkstrepen zijn goed te zien. Als ze aan het ontbijt zit voelt ze hoe de sperma uit haar kutje druipt.

De herder heeft zelfs geen zin om aan haar volgespoten kutje te snuffelen of likken. Ga je even douche schat, je ziet er niet uit, zegt Sandra. Hier is een handdoek. Daarna kom je terug naar de keuken. Vera vertrekt na de douches. Het douchwater voelt heerlijk en gelukkig gaat de zwarte stift er makkelijk af.

Na een kwartier staat ze weer in de keuken. Sandra is er niet meer, maar er staat een oudere man in pak. Hij maakt een lijn aan Vera's halsband en trekt haar mee door de gangetjes. Dan steken ze de binnenplaats over en gaan een grote loods binnen. In de loods is het druk. Vera ziet camera's, lampen en er lopen meerdere naakte mannen en vrouwen rond. De man trekt vera mee naar een set waarop een fitnesstudio na gebouwd is. Vera moet een sporttopje en broekje aan doen en een paar witte gympen.

Er worden foto's gemaakt en stukjes film. Dan komen er twee mannelijke acteurs bij. Het zijn twee grote breed gebouwde negers. Vera moet beide heren pijpen terwijl ze op haar hurken zit. De heren hebben beide een gigantische paal en Vera heeft moeite om ze diep in haar mond te nemen. Dan wordt ze opgepakt en leggen ze haar op een bankje, zo dat haar hoofd niet ondersteund naar achter hangt.

Haar broekje en topje worden uitgetrokken. De man gaat voor haar hoofd staan en drukt zijn paal in haar mond. Hij drukt diep door zodat Vera kokhalst. Direct duwt ze hem met haar handen wat terug. Cut, cut klinkt het. De man in pak komt geërgerd naar haar toe. Ze krijgt een harde mep in haar gezicht en de man maakt duidelijk dat ze haar handen aan de poten van het bankje moet blijven houden.

Als de camera weer draait duwt de man zijn pik weer diep in haar keel. Zijn ballen tikken tegen Vera's neus en voorhoofd. Ze voelt zich erg vernederd.

Terwijl de man haar keeltje neukt staat één camera recht op haar kutje gerichten en de andere filmt hoe de man haar neukt. Dan voelt ze hoe de ander haar benen uitelkaar trekt. Een pijnscheut trekt door haar onderbuik als hij zijn grote paal in haar kutje drukt. Vera wil schreeuwen, maar als reactie schiet de andere paal nog dieper haar keel in.

Ze voelt hoe bij elke stoot de man nog dieper haar kutje in komt. Hij houdt haar benen stevig vast. Dan drukt hij haar benen plat richting haar buik. Haar benen liggen in kikkervorm. Hij kantelt zelf ligt naar voren. Ze ligt nu helemaal open. Als hij nu doorstoot dan Haar lichaam schokt van de spanning en pijn. De regisseur lacht tevreden. Na een paar minuten stoppen de heren. Vera wordt opgetild en de man gaat op zijn rug op het bankje liggen. De ander tilt Vera op de man. Zijn paal glijdt weer diep naar binnen.

Vera kan met haar benen kiezen hoe ver ze over de paal zakt. Ze begint de paal te bereiden. Dan zoemt de camera in op haar kutje. De regisseur zegt iets onverstaanbaars. Daarop pakken twee medewerkers Vera's enkels vast en trekken haar in spreidstand.

Ze steunt nu helemaal op de paal die al zo diep in haar kutje zit. De medewerkers trekken haar nog meer in spreidstand en de neger die achterhaar staat legt zijn handen op haar schouders. Langzaam drukt hij haar harder naar beneden. Vera hapt naar adem terwijl ze voelt hoe de paal haar opspiest.

Dan wordt ze voorover gedrukt op de man. Ze voelt hoe de ander zijn paal tegen haar kontje zet. Een onbeschrijfelijke pijn schiet door haar onderlijfje als de man zijn paal in haar kontje ramt. Ze wil schreeuwen, maar vindt niet de adem om het te doen. De heren sandwichen haar in een ruig tempo. Vera kermt en kreunt. Ze man waar ze op ligt begint met haar te tongen, terwijl de ander in haar nek bijt. Vreemd genoeg merkt ze dat ze een orgasme voelt aankomen.

Luid kermend komt ze klaar. Ze moet op haar hurken het sperma in haar open mondje ontvangen. Ze krijgt een handdoekje om de sperma weg te vegen en moet meteen weer mee naar een volgende set. Ze verlaten de loods en lopen een tijdje. Dan gaan ze een stal binnen. Vera ruikt de geur van paarden. Ze huivert, het zal toch niet denkt ze. Dan ziet ze achter een scherm iets wat haar compleet schokkeert.

Een jong meisje, ze schat zelf nog geen 18, hangt in een metalen stellage. Ze hangt compleet gespreid met haar benen gebogen. Haar armen zitten vast aan de metalen stangen van de stellage. Ze hangt onder een grote bruine hengst. Een medewerker verkleed als stalknecht houdt de enorme lul van het dier tegen haar kutje. Dan briest het paard en stoot ongecoördineerd zijn gevaarte in het meisje.

Het meisje kijkt richting Vera en richting de camera als het dier zich naar binnen forceert. Vera kan zien hoe in de platte buik van het meisje zich een bobbel vormt telkens als het dier diep in haar stoot. Het meisje gilt en krijst. De knecht moedigt het dier aan. Vera kijkt vol afgrijzen toe. Na een paar minuten komt het dier klaar. De enorme lul wordt slap en glijdt uit het jonge ding.

Een golf paarden sperma stroomt uit het meisje. Het meisje kijkt verdoofd richting de camera. Dan komt een tweede knecht aan met een nieuw paard. Vera wordt naar voren geduwt. Voor de camera moet ze het dier pijpen. Vera doet haar best en likt en pijpt de grote paardenpik. Ze heeft nog nooit zoiets groots gezien.

Dan wordt het dier weer over de stellage gezet en Vera moet de paardenlul tegen het arme meisje zetten. Zachtjes fluistert ze sorry. Dan drukt de hengst onder luid gebries zijn gevaarte weer in het arme jonge ding. Vera moet dicht bij blijven zitten om de sperma op te vangen.

Ze ziet hoe met kutje van het meisje extreem ver opgerekt wordt. Telkens als het paard er uit schiet, zet ze de paardelul weer tegen het kutje van het arme meisje. Ze kijkt vol ontzag hoe diep de lul haar lichaam in gaat. Het dier spuit na enkele minuten diep inwendig zijn lading sperma. Op het moment dat de lul er uitglijdt, drukt de stalknecht Vera's mondje hard op het open kutje. Vera krijgt een golf van sperma in haar mond. Het is dik en bitter. De knecht dwingt haar het meeste door te slikken.

De rest loopt over haar hals en borsten tot aan haar kutje. Langzaam likt ze het meisje schoon. Haar kutje is een groot open gat. Vera rilt, maar is blij dat zij daar niet ligt. Dan komt Sandra binnen. Ze beveelt Vera het meisje los te maken. Het meisje zakt meteen door haar benen. Vera helpt haar overeind. Jullie gaan samen terug, douchen en wat eten. Vanmiddag zie ik jullie samen op mijn set voor een speciale SM sessie.

Ik ben Michelle zegt ze. Ik ben Vera, antwoordt Vera zacht. Michelle vertelt dat ze al een maand hier zit. Vera rilt, ik zit er pas 2 dagen nu. Vanmiddag wordt waarschijnlijk echt erg. Sandra's SM sessies zijn berucht. Sommige meisjes hebben dagen nodig om te herstellen. De laatste keer ben ik flauwgevallen. Vera slikt, ze kan het allemaal nog niet bevatten. Omdat er maar 1 douche is kruipen ze samen onder de straal. Het valt Vera op hoe mooi lichaam Michelle is. Zachtjes wrijft Vera over Michelle’s buik.

Ga je me lekker wassen? Vera lacht, ze neemt de zeep en begint Michelle in te zepen. Ook Michelle wrijft Vera lekker in. Voordat ze er erg in hebben staan ze innig te zoenen.

Als ze opkijken zien ze dat er 3 mannen staan toe te kijken. Kom eens hier popje; of moet ik handpopje zeggen. De man kijkt Michelle met een grijs aan. Michelle slaat een handdoek om en reageert niet verder. Dan lopen de 2 andere mannen op haar af en tillen haar aan beide armen op. Ze zetten haar gespreid voor de man neer. Deze zet zijn hand op haar hals en zegt: Daarop knielt hij en zet zijn hand tegen haar kutje.

De andere twee trekken haar nog verder in een staande spreidstand. Vera ziet hoe de man zonder genade zijn hand in haar drukt. Michelle kermt het uit en heeft moeite haar evenwicht niet te verliezen. Dan laten de mannen haar los waarop Michelle haar benen zover mogelijk sluit. De mannen pakken haar armen en drukken haar schouders naar beneden zodat ze voorovergebukt staat. De hand zit nog diep in haar onder lichaam. Dan begint de man hard te stoten. Michelle krijst en vloekt terwijl de man haar inwendig martelt met zijn dikke vuist.

Had het paardje je vandaag ook al genomen, zegt de man plagerig: Michelle gilt alleen maar. Daarop man kijkt Vera vragend en vals aan. Vera knikt, ja ik heb gezien hoe ze geneukt werd door beide dieren. De man kijkt verlekkerd terug. Michelle is mijn paardemeisje en handpopje, zegt hij lachend. Ik heb nog nooit zo'n jong ding met zo'n ruim kutje gehad.

Na een paar minuten laten de mannen Michelle los. Vera wordt op haar knieën getrokken en de heren drukken ombeurten hun lul in haar mond. Eén voor één spuiten ze in Vera's mond. Ze mag de sperma niet doorslikken of uitspugen. Als de laatste klaargekomen is in Vera's mond trekken ze Michelle weer onder de douch uit en pakken haar benen vast.

Met zijn tweeën tillen ze haar op zijn kop aan haar benen op. Ze spreiden haar benen zo ver als mogelijk en de derde man drukt 2 vingers van elke hand in haar kutje. Ruw trekt hij Michelle’s kutje weid open. Zo die lekker sperma in jou mondje is voor mijn paardenvriendinnetje, zegt hij lachend. Vera opent langzaam haar mondje en laat dikke klodders sperma in Michelle’s open kutje lopen. Ze laten Michelle op de grondzakken en verdwijnen weer.

Michelle staat beduusd weer op en loopt richting de douch. Vera ziet hoe de klodders sperma bij het lopen langs haar benen druipen. Snel loopt ze ook weer na de douch.

Tijdens het afdrogen realiseert Vera zich dat ze geen kleren hebben gekregen. Michelle antwoordt met onveranderde toon dat ze haar handdoek gewoon moet meenemen naar de keuken om op te zitten. Het eten bestaat vandaag uit een eenvoudige broodmaaltijd. Beide hebben best trek en eten goed door.

Na 5 minuten komen de 3 mannen binnen waardoor ze in de douche misbruikt waren. Michelle blijft voor zich uit kijken en na één korte blik doet Vera hetzelfde. He popje, roept de man die haar 20 minuten geleden nog door fiste: Daarop trekken zijn twee vrienden Michelle’s stoel achterover op twee poten.

Haar benen worden gespreid op de tafelrand gezet. De man graait een dikke appel uit de fruitschaal. Met zijn andere hand graait hij in de boter. Langzaam vet hij de appel in. Zo schat, je kutje moet ook gezond gehouden worden. Michelle zucht en kantelt haar bekken licht. Tegenstribbelen maakt het alleen maar pijnlijk denkt ze.

De appel wordt tegen haar lipjes gezet en de man voert de druk op. Michelle probeert zich te ontspannen terwijl de appel haar kutje steeds verder oprekt.

Vera ziet hoe haar gezicht verkrampt als de appel naar binnen glijdt. Zonder te wachten wordt een twee de appel tegen haar kutje gezet. Deze keer drukt de man in 1x door. Michelle krijst en kermt.

Dan zetten de mannen haar weer terug. Nu wordt Vera achterover getrokken. Vera kijkt heel angstig. De man grijnst gemeen: Een 4e man komt met een dikke komkommer terug uit de keuken. De man begint de komkommer in te vetten. Vera jammert en vraagt of ze niet wat anders kan doen zodat de komkommer niet in haar kutje hoeft. De man lacht, nee schat de komkommer gaat in een ander gaatje.

Vera wil weg maar op dat moment wordt ze vastgegrepen en op haar buik op de tafel gelegd. Haar benen worden ondertafel gehouden. Zonder te aarzelen ramt de man de komkommer in haar kontje.

Vera gilt het uit. De man drukt door tot de komkommer niet dieper lijkt te kunnen. Dan trekken de mannen haar benen horizontaal gespreid. De man drukt weer. Nu schiet de komkommer dieper naar binnen. Vera gilt en krijst als de mannen de komkommer compleet haar darmen in drukken. De mannen zetten Vera recht op haar benen en gaan er weer vandoor. Vera staat nog na te snikken als Michelle zegt: Vera probeert het, maar als ze maar beweegt voelt ze een stekende pijn in haar buik.

Ze durft bijna niet meer te bewegen. Ze begint harder te snikken. Kun je hem er uitdrukken vraagt Michelle. Vera knikt beschaamd van nee. Michelle stopt haar hand in de boter en loopt naar Vera. Voorzichtig drukt Michelle haar hand in Vera's kontje. Vera snikt en snikt. Langzaam trekt Michelle de komkommer uit Vera's kontje. Vera kijkt Michelle dankbaar aan en wil gaat zitten. Help je mij ook, vraagt Michelle zachtjes. Vera was al helemaal vergeten dat Michelle twee appels in haar kutje had.

Michelle gaat op haar rug op de tafel liggen en spreid haar benen. Je moet met je hand in mijn kontje en dan zo duwen dat de appels uit mijn kutje komen als ik pers. Vera vet haar hand in en met tegenzin drukt ze haar hand in Michelle.

Ze verbaast zich hoe makkelijk dat gaat. Ze voelt de twee dikke bobbels door de dunnen tussenwand. Terwijl Michelle perst probeert Vera de appels ook richting de uitgang te duwen. Telkens als Michelle perst voelt ze hoe Michelle’s kontje zich samenperst rond haar pols en hand.

Dan schiet de eerste appel uit het meisje. Door de pijn en het persen laat Michelle een flinke straal urine ontsnappen. Vera krijgt de plas recht in haar gezicht. Michelle heeft door de pijn niet eens gemerkt dat het gebeurde. Als de twee de appel er uit schiet let Vera goed op zorgt de urine op de grond druipt. Langzaam haalt Vera haar hand uit Michelle’s kontje.

Hij vies en zit onder het slijm en poep. Vera veegt haar hand aan het tafellaken af. Snel werken ze nog hun laatste stukken brood naar binnen. Het is bijna 1 uur en dan worden ze verwacht bij Sandra. Michelle had al aangegeven dat je zeker niet te laat moest komen. Optijd staan Michelle en Vera te wachten voor de deur van de kelder. Precies om 1 uur doet Sandra open. Aarzelend lopen ze naar binnen. Het is een gigantische ruimte.

Van een gynostoel en bondage kruis tot een grote metalen onderzoekstafel. Aan de andere kant van de ruimte staat een camera man die filmt. Vera en Michelle moeten in het midden van de ruimte gaan staan. Sandra maakt hun armen vast aan ketting die aan het plafond hangen. Sandra trekt de kettingen strak zodat beide meisjes nog net plat op hun voeten kunnen staan. Een assistente met lange blonde haren komt aanlopen met twee oppompbare butplugs. Ze heeft ook boeien om en halsband.

Zonder te praten drukt ze de eerste plug in Michelle. Vera ziet hoe Michelle behulpzaam haar kontje naar achter drukt en de plug in ontvangst neemt. Vera volgt haar voorbeeld en drukt haar kontje een beetje naar achter. Ze kermt als de plug naar binnen glijdt. Meteen voelt ze een gigantische steek door haar tepel. Er wordt niet gekermd of gejammerd zonder toestemming, zeg Sandra. Vera antwoordt zacht, ja mevrouw. Weer een pijnlijk steek. Ja meesteres is het snauwt Sandra. Ja meesteres hijgt Vera van de pijn.

Haar tepel brandt van de harde gemene nagels van Sandra. De assistente knijpt in het pompje van Vera's plug. Vera voelt hoe hij steeds dikker wordt. Het is een onprettig en pijnlijk gevoel.

Ook Michelle’s plug wordt stevig opgepompt. Dan wordt het tweede slangetje aan een grote zak vast gemaakt.

Sandra hangt de zak aan het plafond en kiept 3 pakken melk erin. Dan krijgt ook Vera een zak aan haar plug en Sandra kiept 3 pakken melk erin. Ze voelt hoe de koude melk langzaam dieper haar buik in loopt. Sandra trekt de ketting iets hoger zodat ze beide op hun tenen moeten staan. Dan verdwijnt ze samen met de blonde assistente in een aangrenzende ruimte.

De camera man filmt ombeurten Michelle en Vera. Na een kwartier is de helft van de melk naar binnengestroomd. Sandra komt terug en bekijkt het resultaat.

Ontevreden begint ze in de zak te knijpen die aan Michelle zit. Michelle trekt van de pijn haar benen op als Sandra met kracht de zak samen perst. De melk stroomt zo snel naar binnen dat de, de spanning in haar onderbuik tot pijnlijke krampen leidt. Vera ziet hoe Michelle’s buikje zicht baar dikker wordt. Dan loopt Sandra naar Vera's zak.

Vera krijst het uit als met hoge snelheid de laatste anderhalve liter melk naar binnen wordt geperst. De blonde assistent komt direct toegesneld en pakt Vera's tepels. Zonder iets te zeggen zet ze haar nagels erin. Daarop neemt Sandra een zweep en begint in de wilde weg Vera te slaan.

Jij maakt geen geluid meer sletje, schreeuwt ze dreigend. Ze slaat net zolang door tot Vera bedaart. Ik vroeg je wat. Ja meesteres, antwoord Vera zacht. Nadat de meisjes alle melk in hun buikjes hebben, maakt Sandra beide los. De slangetjes worden dicht geklemd en de zakken losgemaakt. Sandra pakt uit een kast een soort metalen klemmen.

Mond open zegt ze kortaf tegen Vera. Vera opent haar mond en Sandra zet de klem tussen Vera's kaken. Met een soort knijpbeweging drukt Sandra het instrument vast en verder open. Vera's mondje staat weidopen. Sandra gebied Vera om op haar rug op de grond te gaan liggen. Er zitten klemmen in de vloer om Vera's benen en armen vast te zetten. Vera ligt met gespreide armen en benen op de grond.

Michelle gaat gehurkt boven Vera's gezicht zitten. De camera zoomt in op Michelle’s kontje wat recht boven Vera's geopende mondje zit. Dan trekt Sandra de dikke plug in 1x uit Michelle. Een stroom van melk en uitwerpselen stroomt over Vera's gezicht. Michelle zorgt dat de straal precies in Vera’s open geforceerde mond komt.

De camera zoomt nogmaals extra in op Vera's mondje en gezichtje terwijl Michelle de laatste beetjes vloeistof uit haar drukt.

Dan staat Michelle op en gaat zonder iets te zeggen in de hoek staan. Vera verwacht dat de rollen nu omgedraaid worden en dat ze losgemaakt wordt.

Sandra gaat tussen Vera's benen staan en trekt de slang waar de zak aan zat onder haar rug uit. Met een elastiekje maakt ze uiteinde vast aan de klem in Vera's mond. Sandra haalt de klem op de slang los. Vol verbazing en weerzin voelt Vera hoe het mengsel van melk en ontlasting haar mond in begint te lopen. Ruw begint Sandra Vera's buik te masseren. Meer melk en ontlasting stroomt in Vera's mond en over haar gezicht. De camera legt alles vast.

Vera heeft zich nog nooit zo vernederd gevoeld. Als ze losgemaakt wordt loopt ze vol schaamte naar de hoek waar Michelle staat. Michelle wordt door de assistente naar de gynostoel geleid. Ongegeneerd neemt ze plaats en legt haar benen wijdgespreid in de beugels. Vera ziet hoe haar kutje licht openstaat. De assistente klikt een reeks beugels dicht zodat Michelle volledig gefixeerd is. De laatste was een 3 cm ring he schat, zegt Sandra. Michelle zucht, nee meesteres: Sandra vet ondertussen een grote eendebek in.

Met routine plaatst ze de eendebek in Michelle’s kutje. Ze draait hem ver open. De assistente komt met een karretje met tangetjes aan. Schat dan gaan we vandaag naar 5cm. Michelle zegt zacht, dank u meesteres. Dan neemt Sandra een soort brede tang en haalt een grote metalen ring uit Michelle’s kutje. Vera ziet dat Michelle flink op haar tanden bijt als de ring eruit gehaald wordt. De camera filmt de hele tijd close-up mee. Het wordt toch een 6cm ring lacht Sandra: Sandra mept haar direct.

Er wordt niet gejankt en zeker niet door jou. Michelle houdt zicht in. Sandra neemt een grote lange ronde oppomp dildo. De metalen ring heeft een soort vorm als een velg en Sandra plaatst hem in het midden van de dildo.

Dan pompt ze de dildo op zodat hij achter en voor de ring net iets dikker is. Ze draait de eendebek nog een beetje verder open. Dan zoekt ze met de punt van de dildo Michelle’s baarmoedermond. Langzaam drukt ze de dildo dieper. Michelle’s lichaam wil samenkrampen, maar de boeien zitten zo goed vast dat ze geen kant op kan. Dank u meesteres, zegt Michelle buitenadem. Dan drukt Sandra stevig door. Michelle’s baarmoedermond wordt ver opgerekt. Het eerste stuk van de dildo dringt binnen in haar baarmoeder en doordat de ring net iets dunner is glijdt de dildo meteen door zodat haar baarmoedermond zich samentrekt om de ring.

Sandra laat de oppomp dildo leeglopen en trekt hem langzaam naar buiten. Samen zijn we gestart met een ontdekkingstocht Ik ben heel slaafs in bed en laat mij graag vastketenen en bewerken met diverse hulpmiddelen. Ik ben grensverleggend maar wel met normen Welke vrouwelijke sub is nog zoek naar een dom voor bdsm. Ik, man van 53 jaar, ben op zoek dan naar jou.

Verzorgde dominant zoekt een gewillig en vooral schaamteloos subje of lustsletje voor Keuring en gebruik. Ik kan je discreet Helemaal gek op SM, neemt hierbij de touwtjes in handen. Als een slaaf zijn of haar best doet, mag mijn lichaam beroert worden. Elke keer naar de kroeg gaan om een man te vinden dat hangt me nu wel een beetje de neus uit. Mijn vriendin had hier succes, alleen ik Kun jij goed luisteren?

Laat jij je graag domineren? Word je er bloedgeil van als een vrouw jou in bed verteld wat je moet doen en dat Ben jij een leuke,ondeugende, kinky, onderdanige en single meid die het liefste geen lingerie draagt, maar alleen een jurkje of rokje dat Ik ben een sub zonder Meester.

Of ik een Meester hier vind weet ik niet maar iemand die een beetje dominant is heeft wel de voorkeur. Mijn enige voorwaarde is dat alles rustig en opbouwend verloopt Heb een vaste relatie waarin ik het subzijn niet helemaal tot zijn recht kan laten komen. Samen zijn we er achter dat we Ik ben een perfect verzorgde zakenman van 42 jaar op zoek naar een jongedame of studente die gewillig en onderdanig is.

Ik ben Petra en ik heb ontdekt dat ik erg onderdanig ben. Sexueel word ik hierin niet Nou ja de titel zegt het deels al. Ik ben een vrouw met een aantal fetishen oa lak, leer, panty en ben daarnaast enorm onderdanig Antwerpen BE Eerlijke contacten gezocht Jong gelegenheidskoppeltje, 24v en 32m.
sub zoekt dom dikke harige kut

.
Gratis dikke vrouwen sex neuken zwolle

  • Sub zoekt dom dikke harige kut
  • Sub zoekt dom dikke harige kut
  • BUURJONGEN NEUKT BUURVROUW ZWARTE MEIDEN SEX